Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Κάνε εγγραφή είναι το νέο changstar
Έκανα.
Μια χαρά δείχνει από μετρήσεις πάντως...

Και από ήχο μιά χαρά είναι. Αλλά η εταιρεία που το φτιάχνει συναγωνίζεται σε ανοργανωσιά επαρχιακή ΔΟΥ. Κανείς δεν ξέρει τι μοντέλα προσφέρονται, σε τι τιμές, ποιες είναι οι διαφορές τους, σε τι σασί έρχονται...Πως λέμε Schiit, Chord, iFi; ε, η LHlabs είναι το ακριβώς αντίθετο!

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος (προς εκπληξη μου ομολογουμενως) απο τον ηχο του. Πολυ καλο εργαλειο.

Αν δεν ειχαμε φαει και ολη αυτη τη ταλαιπωρια, θα το ειχα ακομα ψηλοτερα.

Είναι αυτό που θα χαρακτήριζα Lhlabs Effect: Παρασύρεσαι από το hype και τον πειρασμό να αγοράσεις ένα μηχάνημα μεγάλης αξίας σε χαμηλή τιμή, απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις, τις παλινωδίες και τα τεχνικά προβλήματα των πρώτων κομματιών, όταν έρχεται τελικά το μηχάνημα είσαι απηυδισμένος και θέλεις μόνο να το πουλήσεις για να ξεχάσεις την ταλαιπωρία που τράβηξες, το συνδέεις για να δεις αν δουλεύει πριν το πουλήσεις...και ανακαλύπτεις ότι έχει τόσο καλό ήχο που τελικά το κρατάς και είσαι κι ευχαριστημένος κι από πάνω.

Αλλά δεν ξαναγοράζεις από την LHlabs.
Ποτέ

Το ξέρουν ήδη. Αλλά τη δουλειά τους την έκαναν ήδη (στο πούλησαν δηλαδή).

Την επόμενη φορά κάτι θα βρουν να σου τραβήξουν τη προσοχή, ξέροντας ότι το προϊόν που ήδη κατέχεις σου πρόσφερε τελικά ικανοποίηση, τόση που αντιστάθμισε τη ταλαιπωρία που τράβηξες...

Ρίσκα που συνδέονται με έξυπνο(?) - επιθετικό marketing...

Δικές μου σκέψεις, έτσι?

Κοίτα, σε μένα δεν πιάνει. Και σε άλλους από ότι διαβάζω. Πολλοί είναι αυτοί που λένε "καλό είναι το Geek, αλλά μεγάλη η ταλαιπωρία". Και αν προσέξεις, τα ποσά που μαζεύουν στις νέες εκστρατείες στο indiegogo είναι πολύ μικρότερα από τις αρχικές καμπάνιες. Όπως είπε και κάποιος, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δε μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

Το Βατερλώ πλησιάζει. Σε Αυτό το ποστένας χρήστος του headfi συγκρίνει το Geek Out V2+ με το Chord Mojo. To Chord νίκησε κατά κράτος. Όχι ηχητικά, εκεί ειναι μόνο ελαφρά καλύτερο στις μεσαίες συχνότητες. Αλλά σε όλα τα άλλα: Είναι πιό όμορφο, έχει στιβαρή κατασκευή, πρόσθετες ψηφιακές εισόδους (οπτική και ομοαξονική) και όχι μόνο USB, οδηγεί την πλειοψηφία των ακουστικών που θα κουβαλούσαμε για On the go, και κυρίως: είναι διαθέσιμο ΤΩΡΑ.

Καληνύχτα LHlabs...

Και ένα πολύ ωραίο ποστ απο το headfi.

When received my Infinity will be blown up with explosives and the footage uploaded to YouTube. Wasteful? probably, but mentally cathartic given the BS that LH Labs have subjected backers to during the last 2 years+.

@Gojakla. Κάποιοι έχουν τσατιστεί ακόμα πιο πολυ κι απο σένα.

Ωραίος ο τύπος..
Αν το κάνει δε, ακόμα πιο πολύ...

Επίσης θα πρέπει κάποιος να χακάρει την σελίδα τους κ να ανεβάσει εκεί το βιντεάκι.. Χεχ

Άνοιξα ticket για να μάθω ποση ισχύ αποδίδει η έξοδος ακουστικών του Sfi στα 400Ω και έλαβα αυτή την απίθανη απάντηση.

Hello Kostas,

I have received your new case regarding questions about your Pulse power output.

Yes, as previously mentioned the Pulse high gain is 7V, and 3W into a 16 Ohm load.

Unfortunately I do not know the full specifications for those headphones, and this is not something we provide support for.

There are many headphone power load calculators available on the internet that you can insert the specifications for your headphones into to get the correct result.

Given that, I will go ahead and close this case. If you have any other questions or issues, please open a new support case and we will be glad to help you out.

Thanks,

Jody

Συμπέρασμα: οι άνθρωποι δεν παίζονται.

Last edited:
Επαναφέρω στην επιφάνεια το νήμα, διότι πριν κανα μήνα, εκμεταλλευόμενος την πτώση της στερλίνας λόγω δημοψηφίσματος για το brexit, πήρα ένα geek out 1000.

Και σε κοκκινάκι παρακαλώ.

Οι εντυπώσεις που έχω μέχρι τώρα εξαιρετικές.

Καταρχήν δυνατό ως ενισχυτής ακουστικών.

Ηχητικά ουδέτερο και ξεκούραστο. Αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες χωρίς να ξυρίζει.

Όλα αυτά βέβαια με ακρόαση μόνο με τα MH1. Δεν το έχω συνδέσει σε είσοδο ενισχυτή ακόμη.

Βέβαια ζεσταίνεται πολύ. Πάρα πολύ. Αν κατά λάθος το αγγίξεις χωρίς να το περιμένεις, τραβάς το χέρι σου.

Το δουλεύω με foobar και asio. Παίζει όλες τις αναλύσεις χωρίς πρόβλημα.

Έχω όμως ένα προβληματάκι που δεν μπόρεσα να το λύσω ακόμη.

Σε κάθε αλλαγή ανάλυσης ακούγεται ένα "τσακ" ακριβώς την ίδια στιγμή που αλλάζουν τα led πάνω στο κουτάκι που δείχνουν την εκάστοτε δειγματοληψία.

Δεν πρέπει να έχουν σχέση με foobar και asio , διότι το παρουσιάζει και στους ήχους των windows, επειδή με το ξεκίνημα είναι ρυθμισμένο να παίζει 24/96 και μόλις πάει να ακουστεί ο πρώτος ήχος των windows που είναι 16/44.1 ακούγεται αντί γι αυτόν το "τσακ".

Αν κάποιος γνωρίζει πως λύνεται το πρόβλημα αυτό θα του ήμουν ευγνώμων.

Τα versions των windows drivers και του firmware που έχει επάνω του είναι τα τελευταία.

Το "τσακ" είναι χαρακτηριστικό του dac. It's not a bug, it's a feature που λένε και στο χωριό μου. Αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με τα ρολόγια, χρησιμοποιεί άλλο ρολόι για τα πολλαπλάσια του 48 και άλλα για τα πολλαπλάσια του 44.1, το τσακ που ακούς είναι το ρελέ που αναγνωρίζει τη δειγματοληψία.

Πάντως το 1000 είναι υπερβολή για το MH1, θα μπορούσες να πάρεις το 450. Σου το γράφω γιατί εγώ έχω κάψει αρκετά ζευγάρια ΜΗ1, ακόμα και με το μικρότερο 450. Αν βέβαια το θέλεις για να συνδέσεις πιο απαιτητικά ακουστικά πάω πάσο.

Το "τσακ" είναι χαρακτηριστικό του dac. It's not a bug, it's a feature που λένε και στο χωριό μου. Αν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με τα ρολόγια, χρησιμοποιεί άλλο ρολόι για τα πολλαπλάσια του 48 και άλλα για τα πολλαπλάσια του 44.1, το τσακ που ακούς είναι το ρελέ που αναγνωρίζει τη δειγματοληψία.

Πάντως το 1000 είναι υπερβολή για το MH1, θα μπορούσες να πάρεις το 450. Σου το γράφω γιατί εγώ έχω κάψει αρκετά ζευγάρια ΜΗ1, ακόμα και με το μικρότερο 450. Αν βέβαια το θέλεις για να συνδέσεις πιο απαιτητικά ακουστικά πάω πάσο.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

Πράγματι σκέφτομαι να βάλω επάνω του και το Sennheiser 580, αλλά προς το παρόν το έχω με τα iem. Πάντως δεν τα βάζω στο τέρμα ποτέ.

Και βέβαια η τιμή του (γύρω στα 115 Εβρά με τα μεταφορικά) ήταν πρόκληση.

Όντως ευκαιρία.
Περιμένουμε εντυπώσεις όταν συνδέσεις σε ενισχυτή.
Καλοάκουστο!