Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Re: Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Να ρωτήξω κάτιτις ωρέ?

Τα μηχανάκια που θα κοστίζουν αυτά τα 249 ΔΕΝ θα είναι τίποτα προ-παραγωγής ή κάτι τέτοιο, ε?
Θα είναι το κανονικότατο fully tested product, σωστά?

Ναιπ... Έτσι λένε τουλάχιστον!!

Παιδια το Gesk Pulse το έκλεισα στα 249 αλλά το τελικό προιόν θα ετοιμαστεί και θα γίνει παράδοση κατά τον Απρίλιο. Το έκλεισα μισοτιμής επειδή δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή. Για την εμπιστοσύνη που δείχνεις από τόσο νωρίς στο δίνουν 249 δολάρια. Τώρα πλέον με το κλείσιμο των 300 ατόμων που το παράγγιελαν, η τιμή του ανέβηκε στα 299 δολάρια. Και πάλι ευκαιρία είναι/ 299$ Missed out on the first round of Early Bird Perks? Here’s your chance to get Geek Pulse at a great price-- 40% off retail! Please add $40 for international shipping.
Estimated delivery: April 2014

Last edited:

Μόλις τελείωσα το τελευταίο μου post στ μαίηλ μου στέιλανε αυτο

Hello ATHANASIOS,

Here’s an update for you from the ‘Geek Pulse: A Digital Audio Awesomifier for Your Desktop’ team:

1 new Announcement:

First Stretch Goal Reached!

It's offical. Thanks to your support, each Geek Pulse we ship will come with a LightSpeed Jr. USB cable!

Thank you so much for your generous contributions. We're convinced this is the best way to bring a product to market. It's the only way, really, to know exactly what our customers want out of us.

THANK YOU!

Gavin, Larry, Kim, Bill, Steve, and Kellee

Μου κάναν και δώρο το δικής τους κατασκευής καλώδιο USB

Τι να σου πω...ξοδευτηκαν...

Χαχααχχαααχαχαχχαχαχ....

Τι να σου πω...ξοδευτηκαν...

Προσωπικά εκτιμώ και το παραμικρό δώρο. Δεν κοιτάω την αξία του, αλλά την κίνηση του να προσφέρεις κάτι.

Ναι εντάξει, σαν κίνηση...

Όμως, τους έδωσες λεφτά προκαταβολικά..., για να πάρεις κάτι (που δεν έχεις ακούσει) μετά από 6 μήνες... αν αυτοί είχαν δανειστεί τα χρήματα από Τράπεζα... καταλαβαίνεις... επίσης τους κάνεις και τσάμπα διαφήμιση τόσο σαν εταιρία, προϊόν, αλλά και για το καλώδιο...

Γιαυτό και το σχόλιο "(κατα)ξοδεύτηκαν"...

εγω δεν καταλαβαινω πως αγοραζει καποιος γουρουνι στο σακι σε εποχες κρισης απ την αλλη ακρη του κοσμου χωρις να εχει ακουσει κανεις το τελικο προιον και να εχει διαβασει εστω και μια γνωμη στο νετ οταν εδω κυκλοφορουν τοσα μεταχειρισμενα σε καλη τιμη
δεν τολες και φτηνο με τοσο ρισκο που εμπεριεχει αυτη η αγορα,
εντελως φιλικα το λεω σαν απορια

εγω δεν καταλαβαινω πως αγοραζει καποιος γουρουνι στο σακι σε εποχες κρισης απ την αλλη ακρη του κοσμου χωρις να εχει ακουσει κανεις το τελικο προιον και να εχει διαβασει εστω και μια γνωμη στο νετ οταν εδω κυκλοφορουν τοσα μεταχειρισμενα σε καλη τιμη

Φίλε μου η κρίση δεν είναι για όλους το ίδιο. Όσον αφορά την αντίληψη περί ρίσκου και αυτή δεν η ίδια για όλους.

Last edited:

Φίλε μου η κρίση δεν είναι για όλους το ίδιο. ¨οσον αφορά την αντίληψη περί ρίσκου και αυτή δεν η ίδια για όλους.

οκ σου ευχομε να σου βγει η ζαρια

Απάντηση: Re: Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Φίλε μου η κρίση δεν είναι για όλους το ίδιο. Όσον αφορά την αντίληψη περί ρίσκου και αυτή δεν η ίδια για όλους.

Βασικα εγω θα ελεγα οχι το αν εχεις εσυ κριση... αλλα αν τους πιασει αυτους κριση, κλεισουν την εταιρια και ψαχνεσε μετα...
Οσο για το ακουστικο ρισκο που το εχουν ολα τα μηχανηματα, ε, αυτο εχει ενα μεγαλυτερο λογω οτι κανεις δεν το εχει ακουσει.
Τωρα αν πιστευεις σε αυτο (και σε παω που το κανεις) κατα 99% θα σου βγει κιολας!

Πάντως ρε παιδιά, υπάρχουν κάποια δείγματα γραφής από τους συντελεστάς...
Το ρίσκο βέβαια είναι ρίσκο... Για λεοντόκαρδους!!!

Τα περί κρίσης τα βρίσκω περιττά.

Σίγουρα ούτε το ένα ούτε το άλλο... νομίζω όμως ότι το σχόλιο αυτό είναι λίγο κάπως. και οι ζαριές κλπ... ειδικά όταν:

Είσαι νέο μέλος και δεν γνωρίζεις τους συνομιλητές σου (τόσο ως ύφος γραφής, αλλά και τι εμπειρία έχει ο καθένας...), και σίγουρα δεν γνωρίζεις το προϊόν ακόμα και αν αυτή η εταιρία φτιάχνει το πιο ακριβό DAC.. (λέμε τώρα)...

Οπότε άσε πρώτα με το καλό να το παραλάβεις... και μετά τα σχόλια αν πιστεύεις ότι έκανες καλή κίνηση...

Μεγειά σου (προκαταβολικά και μετά από 6 μήνες) -bye-

σίγουρα: κάποιοι το φυσάνε περισσότερο από κάποιους άλλους...:tee:

Eως κάποιο σημείο αποτελεί κίνητρο η χαμηλή τιμή. Την όλη διαδικασία δεν την βρίσκω κακή εντός κάποιων συμφέροντων οικονομικά ορίων. Τους δανείζεις τα λεφτά σου κατα κάποιον τρόπο για να το εξελίξουν και να στήσουν την παραγωγή του και αυτοί σου το προσφέρουν σε τιμή σχεδόν κόστους.

Το ρίσκο είναι ρίσκο βέβαια όπως και η αναμονή. Δείχνουν σοβαροί και επιμελείς ως τώρα απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα ήμουν αυστηρός κριτής αν μου έβγαινε μάπα το καρπούζι αλλα η αυστηρή κριτική θα ήταν και το μόνο που θα μπορούσα να κάνω πλέον αφού τα λεφτά έχουν κάνει φτερά.

Last edited: