supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Re: Απάντηση: Re: Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...
αυτόν δεν τον φυσάνε, τον ξεσκονίζουν....
Τον κουραμπιέ!![]()
Τον κουραμπιέ!![]()
Eως κάποιο σημείο αποτελεί κίνητρο η χαμηλή τιμή. Την όλη διαδικασία δεν την βρίσκω κακή εντός κάποιων συμφέροντων οικονομικά ορίων. Τους δανείζεις τα λεφτά σου κατα κάποιον τρόπο για να το εξελίξουν και να στήσουν την παραγωγή του και αυτοί σου το προσφέρουν σε τιμή σχεδόν κόστους.
Το ρίσκο είναι ρίσκο βέβαια όπως και η αναμονή. Δείχνουν σοβαροί και επιμελείς ως τώρα απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα ήμουν αυστηρός κριτής αν μου έβγαινε μάπα το καρπούζι αλλα η αυστηρή κριτική θα ήταν και το μόνο που θα μπορούσα να κάνω πλέον αφού τα λεφτά έχουν κάνει φτερά.
Αν σκέπτονται να πουλάνε το μηχανάκι 299 δολάρια, και έχουν σκοπό να έχουν σντιπροσώπους που να το πουλάνε και αυτοί σε αυτή την τιμή... το κόστος παραγωγής τους πρέπει να είναι πολύ κάτω από 100 δολάρια... γύρω στα 75-80 δολάρια για την ακρίβεια...
Τα 249 δεν είναι ούτε κατά διάνοια τιμή κόστους...
εμενα παλι μου θυμιζει πυραμιδα,απο που προκυπτει η σοβαροτητα τους?Eως κάποιο σημείο αποτελεί κίνητρο η χαμηλή τιμή. Την όλη διαδικασία δεν την βρίσκω κακή εντός κάποιων συμφέροντων οικονομικά ορίων. Τους δανείζεις τα λεφτά σου κατα κάποιον τρόπο για να το εξελίξουν και να στήσουν την παραγωγή του και αυτοί σου το προσφέρουν σε τιμή σχεδόν κόστους.
Το ρίσκο είναι ρίσκο βέβαια όπως και η αναμονή. Δείχνουν σοβαροί και επιμελείς ως τώρα απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα ήμουν αυστηρός κριτής αν μου έβγαινε μάπα το καρπούζι αλλα η αυστηρή κριτική θα ήταν και το μόνο που θα μπορούσα να κάνω πλέον αφού τα λεφτά έχουν κάνει φτερά.
εμενα παλι μου θυμιζει πυραμιδα,απο που προκυπτει η σοβαροτητα τους?
Τα πάντα όλα γίνονται για το χρηματικό κέρδος και τίποτε άλλο...
Το DSD είναι μια μόδα, και σε λίγο θα βρομίσει ο τόπος από DSD DACs και ότι θες από δαύτο... αυτό θα γίνει για να μπούνε όλοι οι κατασκευαστές στο παιχνίδι του κέρδους και του μεριδίου της πίτας...
Ότι και να λέμε αυτή την στιγμή είναι λόγια του αέρα...
Είμαι προοδευτικός άνθρωπος, και δε φοβάμαι το νέο,... είμαι όμως πολύ προσεκτικός και ευαισθητοποιημένος πλέον, στα εμπορικά παιχνίδια της νέας τάξης πραγμάτων...
Πρεσβεύω σύνεση στις επιλογές και πάντοτε μετά από ακροάσεις... συν τοις άλλοις πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζουμε αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά και όχι να αγοράζουμε πράγματα επειδή δημιουργούνται επίπλαστες "ανάγκες"... και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την κρίση, ούτε αν κάποιος έχει πολλά ή λίγα... είναι απλά σωστή στάση καταναλωτή....
Προσωπικά κάνω ακρόαση 80% red book, και 20% 24/96... και είμαι τρισευτυχισμένος...![]()
Αν είναι από τα μηχανάκια να ακούμε απλά, και τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν... έχει καλώς...
Αλλά για μένα είναι προτιμότερο να έχουμε μια άριστη υλοποίηση παλαιοτέρων φορμάτ, παρά μια μεσοβέζικη consumer για τα νέα... θα έρθει και η ώρα τα νέα να παλιώσουν και να ωριμάσουν, και να τα ακούσουμε σωστά χωρίς να έχουμε ματώσει οικονομικά,... γινόμενοι πειραματόζωα της κάθε εταιρίας που απλά θέλει να βγάλει κέρδος...
Συμφωνούμε σε όλα αλλα δεν νομίζω οτι ματώνει κάποιος οικονομικά με τα geek, ok δεν είναι τζάμπα αλλα με τα μέτρα και σταθμά του χόμπυ μας μια χαρά τιμούλες έχουνε και για να πειραματιστεί κανείς.
Τα πάντα όλα γίνονται για το χρηματικό κέρδος και τίποτε άλλο...
Το DSD είναι μια μόδα, και σε λίγο θα βρομίσει ο τόπος από DSD DACs και ότι θες από δαύτο... αυτό θα γίνει για να μπούνε όλοι οι κατασκευαστές στο παιχνίδι του κέρδους και του μεριδίου της πίτας...
Και η αγορά (με τα χαώδη μαθηματικά που την ορίζουν) θα καθορίσει εάν το μέσον αυτό (και οι τιμές) και τα προϊόντα αυτά θα επιβιώσουν ή άμεσα (σε ένα δύο χρόνια) θα βγεί κάτι άλλο από (συνήθως) ένα μεγαθήριο εταιρία που θα το προωθήσει σαν κάτι καλύτερο από το DSD...
Στο μεταξύ αυτοί που σκίζουν τα ιμάτια τους για το παλαιότερο μέσον, θα παινεύουν το καινούργιο και πάει λέγοντας... και μαζί τους οι εταιρίες θα μπούνε σε νέο κύκλο παραγωγής και διάθεσης νέων μέσων κλπ...
Ότι και να λέμε αυτή την στιγμή είναι λόγια του αέρα...
Είμαι προοδευτικός άνθρωπος, και δε φοβάμαι το νέο,... είμαι όμως πολύ προσεκτικός και ευαισθητοποιημένος πλέον, στα εμπορικά παιχνίδια της νέας τάξης πραγμάτων...
Πρεσβεύω σύνεση στις επιλογές και πάντοτε μετά από ακροάσεις... συν τοις άλλοις πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζουμε αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά και όχι να αγοράζουμε πράγματα επειδή δημιουργούνται επίπλαστες "ανάγκες"... και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την κρίση, ούτε αν κάποιος έχει πολλά ή λίγα... είναι απλά σωστή στάση καταναλωτή....
Προσωπικά κάνω ακρόαση 80% red book, και 20% 24/96... και είμαι τρισευτυχισμένος...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.