Τα πάντα όλα γίνονται για το χρηματικό κέρδος και τίποτε άλλο...
Το DSD είναι μια μόδα, και σε λίγο θα βρομίσει ο τόπος από DSD DACs και ότι θες από δαύτο... αυτό θα γίνει για να μπούνε όλοι οι κατασκευαστές στο παιχνίδι του κέρδους και του μεριδίου της πίτας...
Και η αγορά (με τα χαώδη μαθηματικά που την ορίζουν) θα καθορίσει εάν το μέσον αυτό (και οι τιμές) και τα προϊόντα αυτά θα επιβιώσουν ή άμεσα (σε ένα δύο χρόνια) θα βγεί κάτι άλλο από (συνήθως) ένα μεγαθήριο εταιρία που θα το προωθήσει σαν κάτι καλύτερο από το DSD...
Στο μεταξύ αυτοί που σκίζουν τα ιμάτια τους για το παλαιότερο μέσον, θα παινεύουν το καινούργιο και πάει λέγοντας... και μαζί τους οι εταιρίες θα μπούνε σε νέο κύκλο παραγωγής και διάθεσης νέων μέσων κλπ...
Ότι και να λέμε αυτή την στιγμή είναι λόγια του αέρα...
Είμαι προοδευτικός άνθρωπος, και δε φοβάμαι το νέο,... είμαι όμως πολύ προσεκτικός και ευαισθητοποιημένος πλέον, στα εμπορικά παιχνίδια της νέας τάξης πραγμάτων...
Πρεσβεύω σύνεση στις επιλογές και πάντοτε μετά από ακροάσεις... συν τοις άλλοις πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζουμε αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά και όχι να αγοράζουμε πράγματα επειδή δημιουργούνται επίπλαστες "ανάγκες"... και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την κρίση, ούτε αν κάποιος έχει πολλά ή λίγα... είναι απλά σωστή στάση καταναλωτή....
Προσωπικά κάνω ακρόαση 80% red book, και 20% 24/96... και είμαι τρισευτυχισμένος...