Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Re: Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

CanJam at RMAF 2013: Light Harmonic Geek Out USB amp/DAC

Μεταφέρω από Inner Fidelity:

http://www.innerfidelity.com/content/canjam-rmaf-2013-light-harmonic-geek-out-usb-ampdac

RMAF2013_Geek_Main.jpg

Light Harmonic makes a very sexy $20,000 product called the Da Vinci DAC. While it's received significant praise, it's certainly out of my price range. Enter the Geek Out--LH Labs latest Kickstarted creation. This little USB DAC comes in three flavors: Geek, Super Geek, and Super-Duper Geek,each with ever increasing output power (450mW, 720mW, and 1000mW respectively). All have in common two outputs (line out @ 47 Ohms and headphone jack output @ 0.47 Ohm output impedances), and all three play files in their native formats up to 384/32, and support DSD to 6.144mHz.

I ran into Gavin just sitting on a table in the middle of CanJam. He was demoing the 1000mW Super-duper Geek with a pair of Audeze LCD-X headphones and boy, it drove those planar-magnetic cans with a whole bunch of authority. Pretty amazing for a USB powered amp; I'm sure looking forward to an extended audition!

Here's Gavin to fill you in on the details.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

20 χιλιάρικα … αχ βαχ …

τι 20 χιλ. βρε Τάσο ... το ντα βίντσι εννοείς ;;; το μαραφετάκι 199 δολάρια κάνει ...

τι 20 χιλ. βρε Τάσο ... το ντα βίντσι εννοείς ;;; το μαραφετάκι 199 δολάρια κάνει ...

τρόμαξα απο το παραπάνω quote
'Light Harmonic makes a very sexy $20,000 product called the Da Vinci DAC.'

glad to be corrected :ernaehrung004:

Από εχθές ανακοινώθηκαν νέα specs - με πολύ σημαντικές αλλαγές!

http://www.computeraudiophile.com/f...armonic-geek-dac-17179/index6.html#post264307

1) Change the DAC chip to ES9018M.

Αυτό δεν είναι οι λεγόμενες Σαύρες; Που περιέχουν τα γνωστά βουβάλια;

Τελικά μάλλον έκανα καλά που το προπαρήγγειλα.

Έχει καταντήσει αηδία πια με τα ζωύφια αυτά. ...

ES9018K2M να θέλει να πεί ?

Ναι, γι αυτό και η Schiit χρησιμοποιεί τσιπάκια της ΑΚΜ :rofl:

Kαι η metrik kai h esoteric να μην πω και αλλους με wolfson και και..
μεγαλο κολημα mε τα συμπαθη ερπετα κοινως μολυντηρια τα ελεγε η γιαγια μου.:)

Αυτό το Geek έχει 2 εξόδους για ακουστικά. Δηλαδή συνδέω στη θύρα usb του PC μου, το GEEK όπου παίζω στο PC τα flac και SACD ISO αρχεία μου. Μπορώ τη μία έξοδο ακουστικών να την οδηγήσω στον ενισχυτή μου?

Last edited:

μα ναι ... το λένε και αναλυτικά στα σάιτς τους ...

Αν υποθεσουμε οτι η φορητοτητα δεν με ενδιαφερει τόσο (10% macbook-HD550) κ θα χρησιμοποιηθει κατα 80% στο κυριως συστημα μου με transport το logitech touch (ας υποθεσουμε οτι θα ειναι "συμβατο" με το usb audio output του touch με EDO installed) - ακουστικα τα HD550 και 10% touch->geek line out->avr->ηχεια audio spectrum axxia
στα 250$ τελικη τιμη ειναι (εστω και θεωρητικα ,με βαση τα specs,μιας και δεν εχει δοκιμαστει) αξιόλογη λυση ή υπαρχουν αρκετες εναλλακτικες?

Μιλαω για συσκευη dac+headphone amplifier+line out...

Last edited:

Κατά την άποψή μου υπάρχουν και άλλες ενναλακτικές αλλά σύμφωνα με τα spec το GEEK είναι το κάτι άλλο. Μέχρι και 3D ήχο θα παίζει στα ακουστικά. Το έχω παραγγείλει και βέβαια δεν το έχω ακούσει μια και δεν ξεκίνησαν ακόμα οι παραδόσεις. Πιστεύω όμως ότι θα είναι ότι πιο πρωτοποριακό έχει βγει μέχρι τώρα σε usbDAC

Εναλλακτικές υπάρχουν αρκετές. Αν παρακολουθείς τα νήματα της κατηγορίας εύκολα διαπιστώνεις ότι τα μηχανήματα αυτού του τύπου, όλο και πολλαπλασιάζονται.

Ποιά απ' αυτά αξίζουν πραγματικά τον κόπο και ποιά όχι, θα δείξει...