Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Μεγειά!!:SFGSFGSF:
Να το χαρείς!
Μου αρέσει και η ασύμμετρη τοποθέτηση του βύσματος USB στη αριστερή πλευρά. Και αισθητικά και πρακτικά σωστή.
 
Το πήρα. Και είναι μπλε! Νενικήκαμεν! Το βράδυ θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
Ανάσταση!!!!!!
Πάρτυ! :party:

Καλοτάξιδο! Αξιοθαύμαστη η υπομονή σου Κώστα... -bye-

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ φλεγόμαστε από ανυπομονησία. Για τη σύγκριση: Geek vs. iFi!
 
Καλορίζικο και καλοάκουστο...
Δώστου χρόνο και γράψε μας όσα περσότερα μπορείς...

Τουλάχιστον αν άξιζε όλη αυτή η αναμονή, στο τέλος μένει το χαλάλι!
 
Πάρτυ! :party:

Καλοτάξιδο! Αξιοθαύμαστη η υπομονή σου Κώστα... -bye-

Συνηθισμένα τα βουνά αγαπητέ Μιχάλη. Εμείς οι βινυλιόφιλοι δεν το έχουμε σε πολύ να περιμένουμε υπομονετικά ολόκληρα χρόνια για να αποκτήσουμε ένα δίσκο σε λογική τιμή. Έψαχνα 3 χρόνια για τα κοντσέρτα του Ravel και του Bartok με τον Julius Katchen στην Recut Records, τι είναι 10 μήνες για ένα dacάκι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάρτυ! :party:


Υ.Γ. Εν τω μεταξύ φλεγόμαστε από ανυπομονησία. Για τη σύγκριση: Geek vs. iFi!

Κάτσε να έρθει και το iFi. το φοβερό και τρομερό γερμανικό τελωνείο το έχει εδώ και 15 μέρες, πότε να το διεκπεραιώσει;
 
Ελλείψει iFi έκανα μιά πρώτη σύγκριση με το άλλο ψηφιακό μέσο που διαθέτει το κατάστημα, το ΟΡΡΟ 93. Έπαιξα το ίδιο αρχείο DSD μέσω Audirvana και σαν δισκάκι SACD-R. Συγκεκριμένα αυτό http://www.velutluna.it/index.php?c=7a&l=eng&spc=&id_cat=1&pagina=&id=101. Το αποτέλεσμα; το geek εκ πρώτης ακροάσεως είναι καλύτερο, έχει μεγαλύτερη ανάλυση, καλύτερες δυναμικές, μεγαλύτερο βάθος σκηνής. Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω το Pulse.

Βέβαια έχει μερικά λειτουργικά προβληματάκια. Με το Samsung Galaxy S III αρνείται να συνεργαστεί. Η Lhlabs έχει υποσχεθεί καινούριο firmware που θα εξασφαλίζει συνδεσιμότητα με Android. Οψόμεθα. Και μου έκαψε και ένα ζευγάρι Mh1. Τα σύνδεσα με το geek ενώ το Audirvana είχε το volume στο μάξιμουμ. Ας πρόσεχα. Ευτυχώς έχω δύο ζευγάρια εφεδρικά και θα παραγγείλω κι άλλα. Μάλλον θα αγοράσω ένα τέτοιο βύσμα, μπας και σώσω κάνα ζευγάρι ακουστικά από βέβαιο θάνατο.
 
Πρώτα θέλουν στρώσιμο. Δηλαδή τουλάχιστον 100 ώρες το καθένα. Αλλά κάποιες πρώτες εντυπώσεις μπορώ να σας μεταφέρω. Το iFi φαίνεται ότι προέρχεται από εταιρεία που είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Η συσκευασία είναι εξαιρετική, πλήρης και τα παρελκόμενα αν και όχι ακριβά είναι καλύτερης ποιότητας από του Geek. Επίσης έπαιξε με τη μία από το κινητό μου, Samsung Galaxy S III, χωρίς παρακάλια. Από την άλλη μεριά είναι σαφώς πιο ογκώδες και με άβολο σχήμα για μεταφορά, άρα δε συνιστάται για συνοδεία σε κινητό. Κρίμα, γιατί έχει και μπαταρία που φτάνει για δέκα ώρες μουσικής, τουλάχιστον στη θεωρία. Ιδανικά θα ήθελα το geek για το δρόμο μαζί με το κινητό και το iDSD για το PC, αλλά προς το παρών το αντίθετο είναι εφικτό. Οψόμεθα.
 
Στα λίγα που μας περίέγραψες παντως για το geek, δείχνει τις αρετές τυπικού σαυρίδιου.

Αν ειναι και ξεκουραστο,μαλλον θα στοιχημάτισα επάνω του.
(Καλα,μην βαράτε,είμαι προκατειλημμένος,το ξέρω :-) )

Χαίρομαι παντως που έκανα λάθος για τόνισμενα άκρα και αμερικανικούς εντυπωσιασμούς με όλα αυτά τα επίθετα που το είχαν φορτώσει!
 
Η πρώτη εντύπωση είναι ότι τα δύο μηχανάκια είναι πολύ κοντά ηχητικά (φυσιολογικό) αλλά περιέργως το iDSD φαίνεται να γρατσουνάει λίγο στα πρίμα, σε σχέση πάντα με το Geek. Το geek είναι πιο ξεκούραστο και έχει ταυτόχρονα καλύτερη ανάλυση και πιο πολύ "αέρα" ανάμεσα στα όργανα. Περίεργο. Όλες οι συγκρίσεις λένε το αντίθετο ότι δλδ το iDSD έχει καλύτερες μεσαίες και είναι πιο ξεκούραστο. Αλλά πάλι το iDSD είναι καινούριο, ούτε δύο ώρες δεν έπαιξε.
 
Δώσε καμία εξήντα ωριτσες σο ifi αλλάζει ο ήχος του και ανοίγει πολυ. Επίσης αν είναι εύκολο μπορείς να αναφέρεις περιληπτικά το σύστημα που κανείς το συγκριτικό σου; Καλό ριζικά και καλό ακουστά και απο εμένα!
 
@tio4711. Έπαιξε κατευθείαν με την εφαρμογή Usb Audio Player Pro. Επίσης γνωστό ως UAPP. Κάνει $6.99 στο Google Play. Χρειάζεσαι επίσης και ένα καλώδιο USB OTG HOST. Το δικό μου έκανε $0,79 από Χονγκ Κονγκ.

@totsipaki. Ακούω από το κύριο σύστημά μου. Audirvana+/macmini>iDSD/Geek OUt>Densen Dm10>Focal Olymp. Σε λίγο θα τα δοκιμάσω και με ακουστικά. Για την ώρα το iDSD το συνδέω από την έξοδο ακουστικών και όχι από τα RCA γιατί δεν έχω το κατάλληλο καλώδιο ή αντάπτορα.
 
Κωστα κανε μια χαρη βρε φιλε!!!
Επειδη τοχεις, γραψε καλες κουβεντες και για το ενα και για το αλλο ,μην μας βαζεις σε περιπετειες....να χαρεις δηλαδη!!!!!
Μολις σημερα μαλωνα την κορη μου που ηθελε να παει στο τριτο , κατα σειρα, γλεντι στην Κρητη.
Αμα με δει και με πεμπτο dac ......θα με σκισει!!!!!!:flipout: