Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Re: Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Ποια custom rom χρησιμοποιεις για kit kat sto s3; Αγορασα και την εφαρμογη παραπανω να δοκιμασω σε ενα android tablet που εχω με kit kat (onda v975) αλλα δεν αναγνωριζε το geekout.

Δεν έχω custom roμ. δεν ξέρω από τέτοια πράγματα, θα δοκιμάσω πρώτα σε ένα παλιό Galaxy ACE .

Και..Ναι!!! Εκανα την τρέλα. Ενω σε λίγες μέρες θα μου έστελναν το Geek Pulse αποφασισα να το...αναβαθμισω και αλλο. Στο Geek Soul, που θα έχει κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά και ένα πανεμορφο σασί, ότι πρέπει για το σαλονι μου. Και μάλιστα θα ειναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2015. Δεν με πιστεύω. Μου κόστισε επιπλέον 400 ευρώ.
Μήπως χρειαζομαι ψυχαναλυτη;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Μήπως χρειαζομαι ψυχαναλυτη;

Απρίλιο;;;
Κανονικά θα σου έλεγα πως χρειάζεσαι.
Από την άλλη είναι κόσμος που πληρώνει αδρά για να μάθει την υπομονή.

Μια χαρά είσαι,καλώς να τα δεχτείς.
(Όντως όμορφο,αξίζει την αναμονή.Έτσι κι αλλιώς συνηθίσατε! :flipout: )

Τον Μάρτιο, θα σου έρθει ενα email πως με 588 μόλις ευρώ, θα μπορείς να αναβαθμίσεις στο Geek Trek!
Καλύτερα specs, βελτιωμένο τροφοδοτικό και σασί επανασχεδιασμένο για λιγότερες παρεμβολές, με plexi και aviation aluminum.
Η παράδοση θα είναι Γενάρη του 2016 ΑΛΛΑ αυτό που θα παραλάβεις θα κοντράρει μηχανήματα της τάξης των 10-15000!!!!!
Don't miss it!!!!!

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Τον Μάρτιο, θα σου έρθει ενα email πως με 588 μόλις ευρώ, θα μπορείς να αναβαθμίσεις στο Geek Trek!
Καλύτερα specs, βελτιωμένο τροφοδοτικό και σασί επανασχεδιασμένο για λιγότερες παρεμβολές, με plexi και aviation aluminum.
Η παράδοση θα είναι Γενάρη του 2016 ΑΛΛΑ αυτό που θα παραλάβεις θα κοντράρει μηχανήματα της τάξης των 10-15000!!!!!
Don't miss it!!!!!

:flipout:
Εκ των έσω τα βέλη!

Σας αναβαθμίζουν οι άνθρωποι και παραπονιέστε κιόλας.
(Το έστειλες τελικά το κατοστάρικο ή αντιστέκεσαι ακόμα; )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384..

Απρίλιο;;;
Κανονικά θα σου έλεγα πως χρειάζεσαι.
Από την άλλη είναι κόσμος που πληρώνει αδρά για να μάθει την υπομονή.

Μια χαρά είσαι,καλώς να τα δεχτείς.
(Όντως όμορφο,αξίζει την αναμονή.Έτσι κι αλλιώς συνηθίσατε! :flipout: )

Εγώ πάλι όχι. Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω (άλλο).Ούτε περιμένω άλλο. Θα παραλάβω το Pulse+LPS, ελπίζω φέτος και τέρμα.+400 ευρώ; Δε σφάξανε, τοσα πλήρωσα για όλο το τζέρτζελο, σιγά μη δώσω άλλα τόσα για το κουτί (που δε μου αρέσει) και τις εξόδους XLR (που δε χρειάζομαι).

:flipout:
Εκ των έσω τα βέλη!

Σας αναβαθμίζουν οι άνθρωποι και παραπονιέστε κιόλας.
(Το έστειλες τελικά το κατοστάρικο ή αντιστέκεσαι ακόμα; )

Οχι Σωκ. Ούτε ευρώ δεν τους δίνω.
Η δικιά τους αδυναμία παράδοσης/υλοποίησης, ουδώλως με νοιάζει!!!

Sorry γιατί βρε????
Μήπως έχεις παραλάβει εσύ τα Pulses μας και δεν τα στέλνεις???? :flipout:

@Δημοκηδής. Μη λυπάσαι καθόλου, το μικρό παίζει καταπληκτικά, το μεγάλο σιγουρα θα είναι ακόμη καλυτερο. Αλλά και έτσι να μην ήταν, ενήλικες είμαστε και έχουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Εκτός κι αν παίρνεις μίζα και δεν μας το λες.:flipout:

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Εκτός κι αν παίρνεις μίζα και δεν μας το λες.:flipout:

Μπα,τόσο τσίπηδες και φραγκοφονιάδες που έχουν αποδειχτεί αυτοί,όχι μίζα,ούτε του Αγγέλου τους νερό δεν θα έδιναν.:flipout:

Μερικες ερωτησεις...
Τα geek out...
Απο που τα παραγγειλατε (οσοι τα πηρατε);
Απο που ειναι καλυτερα να τα παραγγειλω;
Σε ποσο καιρο φτανουν;
Αν τα πηρατε απο USA πληρωσατε τελωνειο;
Για τα philips fidelio καλυτερα να παω στην εκδοση 1000;

Ευχαριστω!

Μερικες ερωτησεις...
Τα geek out...
Απο που τα παραγγειλατε (οσοι τα πηρατε);
Απο που ειναι καλυτερα να τα παραγγειλω;
Σε ποσο καιρο φτανουν;
Αν τα πηρατε απο USA πληρωσατε τελωνειο;
Για τα philips fidelio καλυτερα να παω στην εκδοση 1000;

Ευχαριστω!

Όσοι τα πήραμε τα προπαραγγείλαμε, (τρόπον τινα´). Διάβασε το νήμα αν θες, είναι μακρύ αλλά διασκεδαστικό. Εσύ αν θες θα τα πάρεις από αμαζον. Απο USA έχει πάντα τελωνείο. Για το φιντέλιο δε γνωρίζω.

Όσοι τα πήραμε τα προπαραγγείλαμε, (τρόπον τινα´). Διάβασε το νήμα αν θες, είναι μακρύ αλλά διασκεδαστικό. Εσύ αν θες θα τα πάρεις από αμαζον. Απο USA έχει πάντα τελωνείο. Για το φιντέλιο δε γνωρίζω.

Ναι, το εχω διαβασει ολο!!! :popcorn:
Απλα αν ετυχε να γνωριζεται τι παιζει μετα τις προπαραγγελιες!

Ευχαριστω παντως

Τώρα ξεσάλωσαν. Μετά από το Soul (λέγε με και dac του Darth Vader) φτιάχνουν και ενισχυτές, tube buffer, ακουστικά ψείρες. Για τα τελευταία μπήκα σε πειρασμό (τα προσφέρουν για $39 στους backers, κανονική τιμή θα είναι -υποτίθεται- $159. Μπήκα σε πειρασμό αλλά αντιστάθηκα. Μάλλον βγήκα από το Matrix. Περιμένω το Pulse/LPS μου και τέρμα.