Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Item arr ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΕΛΤΑ 05-01-2015 13:12 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΕΛΤΑ

069536f8af9a0f1d005f2a28e3e97395_L.jpg

:firstprize:

Το τροφοδοτικό είναι; Άντε τυχερούλη κομμάτι - κομμάτι θα το ολοκληρώσεις ..... στα επόμενα 2-3 χρόνια :p

Το τροφοδοτικό είναι; Άντε τυχερούλη κομμάτι - κομμάτι θα το ολοκληρώσεις ..... στα επόμενα 2-3 χρόνια :p

giphy.gif

:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιλαμε για το τροφοδοτικό ή για το καθεαυτο ντακιδιο ???

giphy.gif

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγχωρήστε μου την περιπαιχτική, αυτοσαρκαστική διάθεση... αλλά i can't help it με τους τύπους... :))

Ελα, ποιος την χαρη σου. Το βραδυ θα βαλεις το μηχανακι στην μπριζα, θα αναψεις το τζακι και θα σε ταξιδεψει.

Εντιτ, σορρυ, νόμιζα οτι θα ακούσεις και μουσική, δεν πειραζει ομως, λιγη υπομονή ακομα, καλο ειναι και το PSU-θα ερθει και το καθεαυτό μηχάνημα, ουτε 14 μηνες δεν ειναι που το εχεις πληρώσει

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

I feel a warmth heating up my body...

Ήρθε;
Να ειδοποιήσουμε τον server να κάνει χώρο για τις φώτο;:drummer:

To LPS Κώστα;
Γιατι τα Pulse κάπου διάβασα πως θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα... :flipout:

Παρελαβα το Geek Out 1000.. το δοκιμάζω με ακουστικά αυτη την στιγμη, αργότερα θα ανεβει στο κυρίως σύστημα για να δουμε αν μπορεί να σταθεί έστω και για λιγο εν αναμονή κατι αλλου λιγο καλύτερου.

DSC03391.jpg

DSC03390.jpg

Ναι Μιχαλη, 9018Κ2Μ πρεπει να ειναι.

(ασχετο αλλα κυκλοφόρησε το νεο 9018ΑQ2M)

Στα ακουστικα η διαφορά απο το ifi που ειχα το καλοκαιρι ειναι μεγάλη και στα γνωστά χαρακτηριστικά των Sabre. Δεν ξερω πιο προτιμώ, σίγουρα το geek εχει εξτρα λεπτομέρεια-διαύγεια αλλα ισως να κουράζει λιγο με τον χαρακτηρα του.

Απο λειτουργία ειναι σχεδόν απροβλημάτιστο, DSD και DXD/PCM σε αψογες εναλλαγές. (Win7/64>Foobar>Geek ASIO σε minimum latency λειτουργια). Κανω καποιες δοκιμες με το latency και το Buffer size. Ειδε χωρις προβλημα 32/384-24/352.8-DSD

Κωστα, εσυ που το εχεις καιρο πως το δουλεύεις?

έτσι που είναι κουμπωμένο, το φοβάμαι λίγο ... εννοώ για ζημιές ... εγώ που είμαι ατσούμπαλος σίγουρα θα το έσπαγα ... δεν υπάρχει κάποιο καλωδιο/ανταπτοράκι να καθήσει το τζικ κάτω ;;;;

Ναι Μιχαλη, 9018Κ2Μ πρεπει να ειναι.

(ασχετο αλλα κυκλοφόρησε το νεο 9018ΑQ2M)

Στα ακουστικα η διαφορά απο το ifi που ειχα το καλοκαιρι ειναι μεγάλη και στα γνωστά χαρακτηριστικά των Sabre. Δεν ξερω πιο προτιμώ, σίγουρα το geek εχει εξτρα λεπτομέρεια-διαύγεια αλλα ισως να κουράζει λιγο με τον χαρακτηρα του.

Απο λειτουργία ειναι σχεδόν απροβλημάτιστο, DSD και DXD/PCM σε αψογες εναλλαγές. (Win7/64>Foobar>Geek ASIO σε minimum latency λειτουργια). Κανω καποιες δοκιμες με το latency και το Buffer size. Ειδε χωρις προβλημα 32/384-24/352.8-DSD

Κωστα, εσυ που το εχεις καιρο πως το δουλεύεις?

Τώρα το έχω στο αυτοκίνητο, ακούω με το κινητό μέσω USB OTG με το Hiby. Aπόλαυση. Πριν το είχα κουμπωμένο στο μακμίνι και έπαιζα με Audirvana+

έτσι που είναι κουμπωμένο, το φοβάμαι λίγο ... εννοώ για ζημιές ... εγώ που είμαι ατσούμπαλος σίγουρα θα το έσπαγα ... δεν υπάρχει κάποιο καλωδιο/ανταπτοράκι να καθήσει το τζικ κάτω ;;;;

H LHlabs στέλνει και ένα καλωδιάκι της πλάκας, το slacker. Οποιοδήποτε USb του κιλού κάνει την ίδια δουλειά. Για τους πιό απαιτητικούς υπάρχει και το Audioquest Dragontail