Gemini 3.9 Release Enigma2

To έβαλα στο tmp και είδωμεν.... Ευχαριστώ!Ελπίζω να δουλέψουν επιτέλους οι υπότιτλοι!

Αφού το βάλεις στο tmp πρέπει να το κάνεις install από το blue panel μπλε κουμπι addons/manual install/ipkg packages

Γιατι μου κρασάρει??????ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.......ΒΟΗΘΑ ΡΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!

Το ξέρω σε έχω ζαλισει´...............ΣΥΓΝΩΜΗ!Δείχνει οτι τους τρέχει αλλά δεν τους βλέπω!!!SRT είναι.ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ????

Αυτό εκανα αλλα δεν τρέχουν....Ενώ δειχνει οτι τρέχουν....Στην οθόνη ομως δεν φαίνονται.....?????

Περίεργο σε μενα παίζουν κανονικά δοκίμασε να αλλάξεις κωδικοποίηση στους υποτιλους σε UTF-8 απο το pc

Τους υπότιτλους τους έχεις σε ξεχωριστό φάκελο γιατί εγώ τους έχω ενσωματωμένους στην ταινία

έχω βάλει στο φάκελο movies το αρχειο SRT και το mkv!Με την ίδια ονομασία,πατάω το TEXT δείχνει οτι τους τρέχει αλλά δεν υπάρχει απεικόνηση....Κάποιο προγραμμα απο MKV ΣΕ MKV???????Με ενσωμάτωση υποτιτλων???MKV Merge?

Last edited:
Συγνώμη ρε παιδιά, θα κάτσετε να φορτώσετε με Ftp ολόκληρα GB με mkv τον dreambox; αφήστε να κάνει το κάθε μηχανάκι την δουλειά για την οποία φτιάχτηκε πρωτίστως να κάνει.

Re: Απάντηση: Gemini 3.9 Release Enigma2

Συγνώμη ρε παιδιά, θα κάτσετε να φορτώσετε με Ftp ολόκληρα GB με mkv τον dreambox; αφήστε να κάνει το κάθε μηχανάκι την δουλειά για την οποία φτιάχτηκε πρωτίστως να κάνει.
Δεν χρειάζεται να τα φορτώσεις στο σκληρο....με samba server kai mount HDD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gemini 3.9 Release Enigma2

Δεν χρειάζεται να τα φορτώσεις στο σκληρο....με samba server kai mount HDD

Μπορεί να γράψει κάποιος έναν οδηγό πως να βλέπουμε δίσκους από το δίκτυο? Αλλά για windows παρακαλώ!