Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Re: Απάντηση: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

attachment.php

Ποτε προλαβε και ηρθε ο Πιρλο απο την Αυστρια ρε σεις???

όταν βλέπω Μπάμπη και Σπύρο μαζί κάτι με πιάνει !!!!!!!:flipout::flipout:

Δυστυχως για μενα, ΕΠΡΕΠΕ να φυγω πολυ πολυ νωρις λογω ...παντοφλας!!!!!

Ετσι μπορεσα μονο να σφιξω το χερι των Κουν,Ιωαννου, Λυμπε και Σπυρου!!!

Ελπιζω στο μελλον να ειμαι και γω ΕΚΕΙ!!!!(οπου και να ναι το εκει)

εγώ τώρα θα πω την κακία μου !
από τους 96 σίγουρους.......μόνο 50 ήρθαν
βέβαια μερικοί ενημέρωσαν ότι δεν θα
μπορεσουν να ερθουν λογο ανωτερας βιας.
Ευτυχώς υπήρχαν αρκετοί incognito .
Άλλοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν !

Δυστυχως, δεν μπορεσα να ερθω λογω του οτι δεν βρηκα να παρκαρω.Εκανα επι 2 ωρες κυκλους γυρω στην περιοχη χωρις αποτελεσμα.Στεναχωριθηκα πολυ που δεν μπορεσα να παρεβρεθω εστω και για πρωτη φορα στην παρεα σας.Ελπιζω να περασατε καλα και ισως να τα καταφερω του χρονου....
Μαλλον και πολλα απο τα υπολοιπα μελη που δεν ηρθαν να αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα γιατι οπως ειδατε και μονοι σας εχτες ηταν "κολαση"

Last edited:

Δυστυχως, δεν μπορεσα να ερθω λογω του οτι δεν βρηκα να παρκαρω.Εκανα επι 2 ωρες κυκλους γυρω στην περιοχη χωρις αποτελεσμα.Στεναχωριθηκα πολυ που δεν μπορεσα να παρεβρεθω εστω και για πρωτη φορα στην παρεα σας.Ελπιζω να περασατε καλα και ισως να τα καταφερω του χρονου....
Μαλλον και πολλα απο τα υπολοιπα μελη που δεν ηρθαν να αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα γιατι οπως ειδατε και μονοι σας εχτες ηταν "κολαση"

την επομενη φορα προτεινω να κανουμε Ρειβ παρτυ στην σπηλια του Νταβελη.

εγγυημενα πολυς χωρος για τα τουτου μας και τα διτροχα, πολυ δροσια, ατμοσφαιρα Gothic, θαναι το κατι αλλο...

αντε να το συζηταμε απο τωρα........κι αυτην την φορα ψηφοφορια απο τα μελη του φορουμ, οχι απο τσι δημοκρατικες διαδικασιες απλα ...:HTEHEH56:

Υποστηρίζω για τη σπηλιά του Νταβέλη.
Ναθ, ακόμα περιμένω τηλ. από εσένα. Τεσπά, την επόμενη φορά.

Και μη μου πειράζετε το γιατρό, θα σας φάω...

Υ.Γ. Αναλυτικές εντυπώσεις άμα τη επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη...

Να χαιρετήσω και εγώ τους αιώνιους έφηβους της μουσικής κατηγορίας που αν και με ελλείψεις (δικαιολογημένες) έβαλαν τα γυαλιά σε όλους μας…πάντα τέτοια παίδες να είστε καλά να σας διαβάζουμε ;)

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν έγινε δυνατό να συναντήσω από κοντά κάποιους διαδικτυακούς φίλους της Μουσικής κατηγορίας (υπήρχε εδώ και καιρό προγραμματισμένο ταξίδι εκτός Αθήνας).
Κώστας Λυμπερόπουλος, Δημοκηδής (ελπίζω να παραμένει συναθλητής μου και να μην τα παράτησε...),Δαμιανός, BuΣω-τήρης-ni, Δημήτρης Ιωάννου, Στέργιος μερικοί από αυτούς με τυχαία σειρά.
Δεν αναφέρω το Σπύρο διότι είναι ο μόνος που έχω γνωρίσει.
Χαίρομαι που περάσατε καλά και ελπίζω την επόμενη φορά να παραστώ (επιτέλους) κι εγώ.
Με πολλούς μουσικούς χαιρετισμούς!!!
:ernaehrung004:

Αααμαν ...παλι την πατησα , :bang:
νομισα ηταν την αλλη εβδομαδα .....
:shot:
και απο οτι βλεπω περασατε πολυ πολυ ωραια .....
τι παθαινει κανεις . [ οταν βλεπει πολυ Αγγελοπουλο θα πει ο Σουρλας ]
:bigcry:

:twoguns:....

:ernaehrung004:

Χάρηκα ιδιαίτερα παιδιά που ήσασταν σχεδόν όλοι εκεί . Δυστυχώς το πέρασμα μου απ το τραπέζι σας ήταν ελάχιστο καθώς έπρεπε να δω όλους από λίγο και να μην μου ξεφύγει κανένας.
Έχω ανεβάσει φωτος στην photo gallery

Χάρηκα ιδιαίτερα παιδιά που ήσασταν σχεδόν όλοι εκεί . Δυστυχώς το πέρασμα μου απ το τραπέζι σας ήταν ελάχιστο καθώς έπρεπε να δω όλους από λίγο και να μην μου ξεφύγει κανένας.
Έχω ανεβάσει φωτος στην photo gallery

οταν λες μην σου ξεφυγει κανενας τι εννοεις ? εκανες κατι πονηρο παλι ?