Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Kosh
plnrwvw me mia 18ara 3av8ia Soundeza, isws arkei auto!
dystyxws dev exw Ellnvika, lypamai pou dev mporw va to fia3w auto.

Αστα αυτα, εμεις εδω ειμαστε κατα του εμποριου σαρκος..

Αντιθετα ειμαστε υπερ του λαδωματος με καλωδια hi-end , κανα προβολακι, κανα λαμπατο αριστουργημα.....:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Pou eivai ta ovomata?

Σπύρο μήνυμα αρ. 37, είμαι ο τέρμα δεξιά της φωτογραφίας, με το μπλε παντελόνι και την άσπρη μπλούζα. Αυτός που οι άθλιες φωτογραφικές μηχανές δείχνουν χοντρό! :smash: :motz: :D :eating:

Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Σπύρο μήνυμα αρ. 37, είμαι ο τέρμα δεξιά της φωτογραφίας, με το μπλε παντελόνι και την άσπρη μπλούζα. Αυτός που οι άθλιες φωτογραφικές μηχανές δείχνουν χοντρό! :smash: :motz: :D :eating:

ψιτ μην πεταγεσαι εσυ....

σε μενα τα εταξε....

εσυ βολεψου με την Σουηδεζα:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

εσυ βολεψου με την Σουηδεζα:FSGSFGS4:

Εγώ δεν είμαι μαυραγορίτης ρε, κάνω έντιμες συναλλαγές. :violent-smiley-030: Μια ψωρο-Σουηδέζα μόνο για τη φωτο μου, που με κυνηγούν όλοι οι παπαρατσέοι. :star: :p

Χάρηκα πολύ που είδα τους φίλους της κατηγορίας και πάλι.
Ευτυχώς τους απόντες τους είδα άλλη ώρα. Μόνο το Μιχάλη (mdvq) στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβα, ενώ ήταν εκεί...

Χάρηκα κυρίως που κατάφερα να δω το Τζίμη, έστω και για μια ώρα, τώρα που περνάει δύσκολα.

Από εκεί και πέρα, τι να λέμε. Κόντεψαν να μας πετάξουν έξω τους τελευταίους.
Η δύναμη της κατηγορίας.
Με πολλούς από τους δικούς μας τα είπαμε και σε άλλες φάσεις, φυσικά.
Τα γενέθλια δεν είναι μόνο το event. Είναι όλες οι μέρες στην Αθήνα για μένα.

Υ.Γ. Σπέσιαλ ευχαριστίες: Στο Μιχάλη (mdvq), στον Ιωάννου, στον Κουν και (κυρίως) στον Λύμπε!
Ξέρουν αυτοί...

Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Ζηλεύεις ρέ την ακαταμάχητη γοητεία τής ωριμότητας.:flipout::flipout:

άσε γιατί από την πολύ πρασινοκόκκινη ωριμότητα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

άσε γιατί από την πολύ πρασινοκόκκινη ωριμότητα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Α, έτσι; Εγώ φταίω, που φόρεσα το κίτρινο πουκάμισο να σε υποδεχτώ, για να μην νοιώθεις άσκημα μες τη γαυροπαρέα :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Α, έτσι; Εγώ φταίω, που φόρεσα το κίτρινο πουκάμισο να σε υποδεχτώ, για να μην νοιώθεις άσκημα μες τη γαυροπαρέα :firstprize:

Γεώργιε σόρυ αλλά οικογενειακή υποχρέωση με κράτησε μακρυά....

Δεν ήθελα να χάσω το κουτσομπολιό με τίποτα και ήθελα να γνωρίσω από κοντά και αρκετούς !!!!-bye-

Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Από εκεί και πέρα, τι να λέμε. Κόντεψαν να μας πετάξουν έξω τους τελευταίους.
...

Πες και συ βρε αγόρι μου, δεν με πιστεύουν.. Εκείνη την ώρα, δεν έψηνα στον Πολυχρονίδη να παραγγείλουμε εκείνα τα μπιφτέκια με τη δροσερή ταμπουλέ και τα τραγανά πιττάκια; :eating:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Γεώργιε σόρυ αλλά οικογενειακή υποχρέωση με κράτησε μακρυά....

Δεν ήθελα να χάσω το κουτσομπολιό με τίποτα και ήθελα να γνωρίσω από κοντά και αρκετούς !!!!-bye-

Δεν πειράζει Αντώνιε.. Εγώ πάντως έκανα και μια χαιρετούρα απο μακριά σε έναν που είχε ίδιο κούρεμα με το δικό σου :idea: :flipout:
Το πού@τικο το ημίφως με ξεγέλασε :HTEHETH63: :flipout:
Robes κοντέψαμε να γίνουμε.. Ειδοποία και συ βρε παιδί μου οτι δε θα παρευρεθείς, να μη.. μπερδευόμαστε! :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Δεν πειράζει Αντώνιε.. Εγώ πάντως έκανα και μια χαιρετούρα απο μακριά σε έναν που είχε ίδιο κούρεμα με το δικό σου :idea: :flipout:
Το πού@τικο το ημίφως με ξεγέλασε :HTEHETH63: :flipout:
Robes κοντέψαμε να γίνουμε.. Ειδοποία και συ βρε παιδί μου οτι δε θα παρευρεθείς, να μη.. μπερδευόμαστε! :grandpa:

Το είπα ότι δεν θα έρθω αλλά προφανώς:BDGBGDB55::BDGBGDB55: και ο φίλος σου ο γαύρος δεν σε ενημέρωσε !!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Το είπα ότι δεν θα έρθω αλλά προφανώς:BDGBGDB55::BDGBGDB55: και ο φίλος σου ο γαύρος δεν σε ενημέρωσε !!!!!

Επίτηδες το έκανε...:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παρά

Επίτηδες το έκανε...:flipout::flipout:

Eννοείται...
Καλύτερα να χαιρετάς μιά ρέπλικα ΑΕΚτζή παρά έναν αυθεντικό ΑΕΚτζή.:Banane0::Banane0:

πάντως τά χαιρετίσματα στό τηλεφώνημα τών 12.30 τά μετέφερα,ψιθυριστά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό

Ποιος απ' όλους γιατί έχω καμμιά ..εκατοστή :fahne90:

μόνο τόσοι είσαστε ?????:flipout::flipout:

δεν πειράζει αλλά και αυτός ο Ένας φίλος σου όταν τα παίρνει κάνει για 100 !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό

Eννοείται...
Καλύτερα να χαιρετάς μιά ρέπλικα ΑΕΚτζή παρά έναν αυθεντικό ΑΕΚτζή.:Banane0::Banane0:

πάντως τά χαιρετίσματα στό τηλεφώνημα τών 12.30 τά μετέφερα,ψιθυριστά

που να μη σε έπαιρνα και τηλ δηλαδή !!!!!!!

ααααχχχχχ κάνε φίλους γαύρους να δεις καλό !!!!!!!:7SFGSFG: