Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Χμμ.. βλέπω οτι τον ενθουσιασμό του Σπύρου και τον δικό μου για την βραδυά δεν τον συμμερίζονται πολλοί..

Περίμενα σχόλια από περισσότερους για να είμαι ειλικρινής..:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Πες και συ βρε αγόρι μου, δεν με πιστεύουν.. Εκείνη την ώρα, δεν έψηνα στον Πολυχρονίδη να παραγγείλουμε εκείνα τα μπιφτέκια με τη δροσερή ταμπουλέ και τα τραγανά πιττάκια; :eating:

Όου γιές! :eating:

Αλλά τελικά τη βγάλαμε με κρέπες...

Re: Απάντηση: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Χμμ.. βλέπω οτι τον ενθουσιασμό του Σπύρου και τον δικό μου για την βραδυά δεν τον συμμερίζονται πολλοί..

Περίμενα σχόλια από περισσότερους για να είμαι ειλικρινής..:BDBDG54:

... έλα βρε παραπονιάρη.... μερικά δεν είναι ανάγκη να λέγονται ... αρκεί η ζεστασιά όταν τα νοιώθεις ..... εξάλλου, για κάποιους άτυχους, η περίοδος επαγγελματικά είναι χάλια .......

Να είμαστε καλά παιδιά και πάντα τέτοια.:ernaehrung004:
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιούς και νέους φίλους από το club, ε και επειδή όπως και να το κάνουμε στην μουσική κατηγορία έχω ιδιαίτερη αδυναμία, εννοείται ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος που συναντηθήκαμε οι περισσότεροι εκεί και που η παρουσία μας ήταν έντονη.

Ο χώρος ήταν καλός, όπως είπε και ο Σπύρος είχαμε και καλή “θέα”, (βέβαια αργότερα και σε προσπάθεια των μελών να εστιάσουν σε μια πιο «κοντινή προσέγγιση», ελαφρώς απομυθοποιήθηκε η εικόνα …αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά….τα έχει πει εξάλλου και ο περιβόητος Κώστας Χατζής στο “όταν κοιτάς τον κόσμο από ψηλά”…Αλλιώς από ψηλά …αλλιώς από χαμηλά).

Κατά τα άλλα υπήρξαν συζητήσεις επί παντός, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή μουσικών απόψεων, κάποιοι αντάλλαξαν, δανείστηκαν cds κλπ, Συμφωνώ με τον Λύμπε ότι αυτό πρέπει να γίνεται πιο συχνά και να ανταλλάσσουμε μουσικές μεταξύ μας.(έτσι θα τσακωνόμαστε και πιο συχνά ρε σεις…..τι είναι αυτό που μου έδωσες να ακούσω ρε συ? …πάλι "γουρούνια"?….και λοιπά όμορφα)

Τα εναπομείναντα λαγωνικά της μουσικής κατηγορίας, όσα εξ αυτών δηλαδή συνέχισαν να είναι “φραπαδούρες” στις πέντε το πρωί (οι υπόλοιποι πλην εμού δηλαδή, που είχα "κρεμάσει" κεφάλι), εντόπισαν μαγαζί το οποίο άνετα θα μας φιλοξενήσει σε επόμενα γενέθλια και λοιπές εκδηλώσεις
Ένα πολύ σικ εστιατόριο, που ειδικεύεται στην παρασκευή τριάντα ειδών hot dog, με ευπρεπείς και ευγενικούς σερβιτόρους, φιλικό περιβάλλον(αν θυμάμαι καλά υπήρξαν τρεις τσακωμοί σε διάρκεια ενός τετάρτου) ,και πολύ ενδιαφέρουσα μουσική υπόκρουση, με τελειωμένα λαϊκά άσματα .To διπλανό μπαράκι επίσης κορυφαίο με έναν πρωτοποριακό ανατρεπτικό dj, που μιξάρει με μεγάλη επιτυχία Joy Division και σκυλάδικα Εθνικής οδού.

Η βραδιά τελείωσε με τον Μέγα Κουν να πιστοποιεί το ότι…..”Ξημέρωσε ρε σεις”

Απάντηση: Re: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

....To διπλανό μπαράκι επίσης κορυφαίο με έναν πρωτοποριακό ανατρεπτικό dj, που μιξάρει με μεγάλη επιτυχία Joy Division και σκυλάδικα Εθνικής οδού.QUOTE]

Γιώργο, αυτό θα είναι τραυματική εμπειρία :flipout: