pontios
Μέλος Σωματείου
Και μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά και πολύ μεγαλύτερα ποσά. Για φόρους που δεν μπορείς να αποφύγεις και όχι για κάτι που έχει να κάνει με ψυχαγωγία. Το να μην έχει κάποιος συνδρομητική τηλεόραση, δεν είναι κάτι σοβαρό. Το να ξέρεις ότι σαν νέος άνθρωπος, δεν θα πληρώνεις φόρο μέχρι 20.000 το χρόνο, είναι τεράστιο. Όταν έφυγα για το εξωτερικό το 2013, θυμάμαι είχα μισθό πάνω από 30000 και έπαιρνα στην τσέπη μου 16000. Τώρα θα είναι κοντά στα 23000?Οι Συνδρομητες Cosmote tv ειναι πανω απο 700.00 συμφωνα με τα επισημα στοιχεια 400 η Nova
Δηλαδη αφορα 1.2 εκατομμυρια ανθρωπους
Δεν νομιζω τα μετρα που ανακοινωσε να αφορουσανε σε ολες τις περιπτωσεις μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων
Δεν ξέρω αυτά που ανακοίνωσε τι πραγματικό αντίκτυπο θα έχουν, αλλά για εμένα που δεν ζω Ελλάδα (οπότε δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά), όπως και για τους περισσότερους ψηφοφόρους, που είναι στο ίδιο επίπεδο γνώσης, στο χαρτί φαίνονται εντυπωσιακά.
Είμαι σίγουρος, ότι μέσα σε όλα αυτά, εάν έλεγε και για την συνδρομητική, θα μου ήταν αδιάφορο. Εάν έλεγε για την κινητή, άλλο θέμα.