Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Οι Συνδρομητες Cosmote tv ειναι πανω απο 700.00 συμφωνα με τα επισημα στοιχεια 400 η Nova

Δηλαδη αφορα 1.2 εκατομμυρια ανθρωπους

Δεν νομιζω τα μετρα που ανακοινωσε να αφορουσανε σε ολες τις περιπτωσεις μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων
Και μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά και πολύ μεγαλύτερα ποσά. Για φόρους που δεν μπορείς να αποφύγεις και όχι για κάτι που έχει να κάνει με ψυχαγωγία. Το να μην έχει κάποιος συνδρομητική τηλεόραση, δεν είναι κάτι σοβαρό. Το να ξέρεις ότι σαν νέος άνθρωπος, δεν θα πληρώνεις φόρο μέχρι 20.000 το χρόνο, είναι τεράστιο. Όταν έφυγα για το εξωτερικό το 2013, θυμάμαι είχα μισθό πάνω από 30000 και έπαιρνα στην τσέπη μου 16000. Τώρα θα είναι κοντά στα 23000?
Δεν ξέρω αυτά που ανακοίνωσε τι πραγματικό αντίκτυπο θα έχουν, αλλά για εμένα που δεν ζω Ελλάδα (οπότε δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά), όπως και για τους περισσότερους ψηφοφόρους, που είναι στο ίδιο επίπεδο γνώσης, στο χαρτί φαίνονται εντυπωσιακά.
Είμαι σίγουρος, ότι μέσα σε όλα αυτά, εάν έλεγε και για την συνδρομητική, θα μου ήταν αδιάφορο. Εάν έλεγε για την κινητή, άλλο θέμα.

Απ οτι ξερω το μεγαλυτερο ποσοστο μεχρι 25 ετων ειναι σε καποιου ειδους σπουδων
Επισης υπαρχει αφορολογητο ηδη 8.600
Οποτε μιλαμε να παιρνουν και πανω απο τον βασικο

Ουσιαστικα το μετρο ειναι αστειο και φουσκα

• Like
Reactions: Teo010
Επίσημη κατάργηση του φόρου 10% της συνδρομητικής τηλεόρασης

UCL-EL-Conference, Superleague-Κύπελλο, Premier League, Γερμανικό-Ισπανικό-Ιταλικό πρωτάθλημα, Euroleague, Eurocup. NBA συν αρκετά άλλα αθλητικά διάφορα για 30€ (που σε συνδιαστικό με ίντερνετ βγαίνει κάτω από 25, για μένα είναι 56 triple play VDSL100 μείον 34 double play VDSL100 = 22 το μήνα) σε μία συνδρομή δεν είναι πολλά, είναι εξαιρετική τιμή και δεν ξέρω αν υπάρχει και στο εξωτερικό
Αυτο θα ηταν μια χαρα αν δεν μας φλομωναν με τις διαφημισεις.
Ειδικα αυτες που πεταγονται στο ζωντανο προγραμμα.
Συγγνωμη, αλλα να πληρωνω 28€ για να βλεπω διαφημισεις ειναι γελοιο!
Για να μην πω τιποτ' αλλο.

Τελικα typopapatzes.gr . Τιποτα δεν ειπαν στην ΔΕΘ.

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη και της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΟΟ για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην 89η ΔΕΘ – Παρουσίαση Υπουργού

"Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%
. Εδώ υπήρχε μια αδικία : να μην υπάρχει το αντίστοιχο τέλος σε διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix και να υπάρχει σε ελληνικές. Το διαβάζαμε χρόνια, το ακούγαμε χρόνια. Ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε".

Το κατήργησαν όχι γιατί ήταν ένα άδικο τέλος για τους συνδρομητές, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να το επιβάλουν και στις ξένες πλατφόρμες.

εχω το πακετο νοβα και σκεφτομαι να παω σε κοσμοτε (συν νοβα αθλητικα)
η κοσμοτε εχει dolby ? ρωταω επειδη στις ερωτησεις εχει αυτο...
10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την λειτουργία Dolby στην εφαρμογή COSMOTE TV και να έχω πολυκάναλο ήχο στον ενισχυτή μου ή στο soundbar;
Η λειτουργία Dolby υποστηρίζεται προς το παρόν επίσημα σε όλα τα μοντέλα της Samsung και Sony Android TVs. Για τις υπόλοιπες τηλεοράσεις με Android TV λειτουργικό, η σωστή λειτουργία του πολυκάναλου ήχου εξαρτάται από τον κατασκευαστή και όχι από την εφαρμογή COSMOTE TV.
δλδ δεν υποστηριζεται απο το box της?

εχω το πακετο νοβα και σκεφτομαι να παω σε κοσμοτε (συν νοβα αθλητικα)
η κοσμοτε εχει dolby ? ρωταω επειδη στις ερωτησεις εχει αυτο...
10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την λειτουργία Dolby στην εφαρμογή COSMOTE TV και να έχω πολυκάναλο ήχο στον ενισχυτή μου ή στο soundbar;
Η λειτουργία Dolby υποστηρίζεται προς το παρόν επίσημα σε όλα τα μοντέλα της Samsung και Sony Android TVs. Για τις υπόλοιπες τηλεοράσεις με Android TV λειτουργικό, η σωστή λειτουργία του πολυκάναλου ήχου εξαρτάται από τον κατασκευαστή και όχι από την εφαρμογή COSMOTE TV.
δλδ δεν υποστηριζεται απο το box της?

Το box της Cosmote περνάει Dolby Digital 5.1 (AC-3) και Dolby Digital Plus (E-AC3).
Τα κινηματογραφικά κανάλια τους έχουν 5.1 ήχο, και λίγα ακόμα.

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκου Πιερρακάκη και της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΟΟ για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην 89η ΔΕΘ – Παρουσίαση Υπουργού

"Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%
. Εδώ υπήρχε μια αδικία : να μην υπάρχει το αντίστοιχο τέλος σε διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix και να υπάρχει σε ελληνικές. Το διαβάζαμε χρόνια, το ακούγαμε χρόνια. Ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε".

Η ερωτηση ειναι αν θα επηρρεασει η καταργηση του τελους τους υπαρχοντες συνδρομητες (οσους δηλαδη ειναι συνδρομητες στις 1/1/26) ή θα ισχυσει μονο για οσους κανουν νεα συνδρομη απο 1/1/26;

Η ερωτηση ειναι αν θα επηρρεασει η καταργηση του τελους τους υπαρχοντες συνδρομητες (οσους δηλαδη ειναι συνδρομητες στις 1/1/26) ή θα ισχυσει μονο για οσους κανουν νεα συνδρομη απο 1/1/26;
Όλους.... π.χ. όποιος πληρώνει 28€ θα πληρώνει 25,20€... -10% (-2,80€)..... Όποιος πληρώνει 25€ θα πληρώνει -2,50€... 22,50€... Όποιος πληρώνει 33€ -> -3,30€... 29,70€... Κλπ κλπ κλπ....

Όλους.... π.χ. όποιος πληρώνει 28€ θα πληρώνει 25,20€... -10% (-2,80€)..... Όποιος πληρώνει 25€ θα πληρώνει -2,50€... 22,50€... Όποιος πληρώνει 33€ -> -3,30€... 29,70€... Κλπ κλπ κλπ....
Επειδή το τέλος 10% είναι επί της καθαρής αξίας, τα τελικά ποσά, μετά τη κατάργηση του τέλους, θα είναι λίγο παραπάνω από αυτά που αναφέρεις. Δηλαδή κάποιος που πληρώνει 28€, απ΄ότι το υπολόγισα, θα πάει περίπου 25,45€.

Ζητησα διακοπη cosmotetv, εχοντας ακομη 1 χρονο συμβολαιο. Τι ...πεναλτι μου ζητησαν; 170+€! Γιατι; επειδη ειμαι σε συμβολαιο προσφορας (62,90€/μηνα με tv + internet 200mbps+ τηλεφ) λογιζεται ως υποβαθμηση συνολικου πακετου, οποτε πλην του πεναλτι, θα δινω 33,90€/μ για ιντερνετ+τηλεφωνο.
Η 200αρα μαλλον περιττευει για εναν χρηστη, οποτε να κατεβω σε 100αρα, φθηνοτερη, που υπεραρκετει;
Ο λογος ολων αυτων ειναι οτι, λογω προβλεπομενων "αυξησεων" στις συνταξεις, να προλαβω τα γεγονοτα!

Επειδή το τέλος 10% είναι επί της καθαρής αξίας, τα τελικά ποσά, μετά τη κατάργηση του τέλους, θα είναι λίγο παραπάνω από αυτά που αναφέρεις. Δηλαδή κάποιος που πληρώνει 28€, απ΄ότι το υπολόγισα, θα πάει περίπου 25,45€.
επίσης το τελος εχει και αυτο 24% φπα

Εγώ να εκφράσω μια ανησυχία ; Υπάρχει πιθανότητα , λέτε , να εκμεταλλευτούν οι πάροχοι τη συγκυρία και να προχωρήσουν στην προς τα άνω αναπροσαρμογή του παγίου που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άπαξ ανά έτος το Φεβρουάριο , όπως αναφέρεται στα συμβόλαια μας ; Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν έχω καμία εσωτερική ή άλλη πληροφόρηση , ούτε ξέρω κάτι παραπάνω κλπ, απλά σε αυτά τα ζητήματα δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη . Άλλωστε η Ελλάδα κατατάσσεται στις πιο ακριβές χώρες σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών . Μακαρι πάντως το όφελος να φτάσει ατόφιο σε μας τους καταναλωτές

Εγώ να εκφράσω μια ανησυχία ; Υπάρχει πιθανότητα , λέτε , να εκμεταλλευτούν οι πάροχοι τη συγκυρία και να προχωρήσουν στην προς τα άνω αναπροσαρμογή του παγίου που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άπαξ ανά έτος το Φεβρουάριο , όπως αναφέρεται στα συμβόλαια μας ; Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν έχω καμία εσωτερική ή άλλη πληροφόρηση , ούτε ξέρω κάτι παραπάνω κλπ, απλά σε αυτά τα ζητήματα δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη . Άλλωστε η Ελλάδα κατατάσσεται στις πιο ακριβές χώρες σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών . Μακαρι πάντως το όφελος να φτάσει ατόφιο σε μας τους καταναλωτές
Το συγκεκριμένο τέλος πήγαινε στο κράτος. Οι ίδιοι οι πάροχοι ζητούσαν εδώ και χρόνια, απ' όσο ξέρω, να καταργηθεί το τέλος, για λόγους ανταγωνισμού με τις ξένες πλατφόρμες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ