Οχι αθλητικά μέχρι 2 είναι ταυτόχροναΚαλησπερα, υπαρχει τροπος να βλεπουμε αθλητικά σε 3 συσκευές συγχρόνως χωρις να εχω δορυφορικό; Ευχαριστώ
Εμένα στην εφαρμογή της τηλεόρασης κολλάει πάρα πολύ SamsungΚαλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω αν το εχει παρατηρήσει και άλλος ή έχει απαντηθεί παλαιότερα.
Έχω cosmote tv μεσω της εφαρμογής (μεσω ιντερνετ, δεν εχω πιάτο) της τηλεόρασης (sony bravia) κάνει και σας διακοπές δείχνοντας σκέτο μαύρο αλλά χωρίς να σταματάει η ροή, γιατί η μετάδοση του ήχου παίζει κανονικά. Για παράδειγμα βλέπω αγώνα παίζει κανονικά και χωρίς να κολλάει πέφτει μαύρο, ο ήχος ακούγεται κανονικά απο πίσω το interface παίζει κανονικά αλλά αλλά η εικόνα έχει μαύρο.
Αυτό γίνεται και στα κανάλια της cosmote, και στις nova και στα ελεύθερα κανάλια. Η γραμμή ειναι fiber 100αρα απο την cosmote, αλλά και δοκιμάστικά που μου έβαλε για 3 μήνες η cosmote στα 300 πάλι τα έκανε αυτά. Έχει κανεις ιδέα γιατί συμβαίνει αυτο?
Σε Samsung QN95A κολλάει επίσης πολύ στις εναλλαγές των μενού.Εμένα στην εφαρμογή της τηλεόρασης κολλάει πάρα πολύ Samsung
Ενώ στην εφαρμογή στο box δεν κολλλει καθόλου
C745 εγώ επίσης. Το πρόβλημα πρέπει να είναι σε τηλεοράσεις που έχουν σκουπιδολειτουργικό δικό τους τύπου Tizen/WebOS, οι TCL έχουν κανονικό Android και δεν έχουν θέμα, δεν διαφέρουν στο software πολύ από το box της cosmoteΕγώ πάντως που βλέπω από TCL C645 είμαι πολύ ευχαριστημένος, ούτε μεταπτώσεις έχω, ούτε αργή ανταπόκριση, ούτε τίποτα άλλο.
Στην c635 πάντως δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος. Με ότι ρύθμιη και να έχω κάνει η εικόνα σε ζωντανές μεταδόσεις αγώνων είναι επιεικώς μέτρια έως χάλια με θολούρα και προβλήματα στην κίνηση. Σε όλες τις άλλες streaming υπηρεσίες (disney, apple tv, amazon) είναι άψογη σε ταινίες και σειρές. Ακόμα και στη Vodafone tv είναι αποδεκτή. Στη δε δορυφορική εγκατάσταση σε τηλεόραση Lg led, όπου τα πράγματα είναι σαφώς πολύ καλύτερα, δε μπορείς να πείς ότι είναι αψεγάδιαστα. Μιλάω πάντα για μετάδοση ζωντανών αγώνων σε αυτή την περίπτωση.C745 εγώ επίσης. Το πρόβλημα πρέπει να είναι σε τηλεοράσεις που έχουν σκουπιδολειτουργικό δικό τους τύπου Tizen/WebOS, οι TCL έχουν κανονικό Android και δεν έχουν θέμα, δεν διαφέρουν στο software πολύ από το box της cosmote
Συμφωνώ εν μέρει αλλα τουλάχιστον στην περίπτωση μου ότι ρυθμίσεις κι αν έκανα στο box, πάντα η ποιότητα εικόνας ήταν ενα κλικ κάτω απ οτι η εφαρμογή στην tv.Box να ηρεμήσετε. Πολύ γρήγορες εναλλαγές και σχεδόν 0 κολλήματα
Στο box από μόνο του μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα 1080p/4K και όχι αυτόματο ώστε να μην πέφτει στα 720 ή και παρακάτωΣυμφωνώ εν μέρει αλλα τουλάχιστον στην περίπτωση μου ότι ρυθμίσεις κι αν έκανα στο box, πάντα η ποιότητα εικόνας ήταν ενα κλικ κάτω απ οτι η εφαρμογή στην tv.
Αυτο επιλέγω, αλλα παρατηρώ μια μικρή θολούρα γύρω από τους παίχτες πχ. Ειδικές όταν βάζω 4K. Όταν βάζω 1080p είναι λίγο καλύτερα αλλα είναι λίγο πιο ξέπλυμενα τα χρώματα. Αυτά στο box mecool km2 plus κι όχι στο app της cosmoteΣτο box από μόνο του μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα 1080p/4K και όχι αυτόματο ώστε να μην πέφτει στα 720 ή και παρακάτω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.