Αξίζει όμως?συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω λέξη, περισσότερο όταν δίνω τον λόγο μου πάντα τον κρατάω οπότε υπομονή,
Θα ειναι πολυ καλο αν γινει αυτο. Αν ειναι παλι + ενα ποσο 2-3 ευρω το μηνα ανετα τα δινω για της nova τα καναλια + ondemand ταινιες σειρες.Ο φιλος kapo19 που "υποτιθεται" οτι γνωριζει, ακριβως το ιδιο εχει γραψει και στο νημα της nova. Οποτε εαν εχει δικιο, ισως παμε για ανταλλαγη των κινηματογραφικων καναλιων.
Και εγω το ιδιο. Παντως εαν γινει κατι τετοιο δεν πιστευω να τις εχει on demand τις ταινιες και σειρες. Μονο replay tv.Θα ειναι πολυ καλο αν γινει αυτο. Αν ειναι παλι + ενα ποσο 2-3 ευρω το μηνα ανετα τα δινω για της nova τα καναλια + ondemand ταινιες σειρες.
Για εσενα φιλε δεν εχει σημασια.Τα αθλητικά να μείνουν όπως έχουν και ας μην κανουν καμία αλλαγή στα υπόλοιπα, μικρή σημασία
Το έχω πει ξανά το μεγάλο πλεονέκτημα της cosmote tv app είναι ότι δεις πρόγραμμα συνεχίζει μετά από το ίδιο σημείο σε όποια συσκευή να πας μεγάλο ατού
Δηλαδή θα σταματήσει από Vodafone και θα το δίνει η Cosmote δωρεάν στο πακέτο της;Μέσα στη χρονιά θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία της telecom για το disney+ στη cosmote tv.
Τι εννοεις φιλε στο zapping; Οτι μαυριζει η εικονα για 1-2 δευτερολεπτα;Ναι, μεγαλο ατου αυτο...
Ομως, μεγαλο disadvantage ειναι το zapping μεταξυ των καναλιων, ιδιως στο Box της... Ας κανουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι γι' αυτο...!
Πραγματι. Πολυ βολικο. Ειδικα για κατι τυπους σαν και εμενα που μπορει να σταματησω την ταινια αρκετες φορες.Το έχω πει ξανά το μεγάλο πλεονέκτημα της cosmote tv app είναι ότι δεις πρόγραμμα συνεχίζει μετά από το ίδιο σημείο σε όποια συσκευή να πας μεγάλο ατού
Οχι. Το, για να πας απο το ενα καναλι στο αλλο, πας... " μεσω Κολοσουρτη ( αν ξερεις... ) "!Τι εννοεις φιλε στο zapping; Οτι μαυριζει η εικονα για 1-2 δευτερολεπτα;
Ναι, καταλαβα.Οχι. Το, για να πας απο το ενα καναλι στο αλλο, πας... " μεσω Κολοσουρτη ( αν ξερεις... ) "!
Υπάρχει νέα συμφωνία της μαμάς εταιρείας Deutsche Telekom με την Disney από το 2026. Προφανώς μόλις τελειώσει η συμφωνία με την Vodafone θα περάσει το πακέτο στην Cosmote tv. https://rexsat.blogspot.com/2025/12/deutsche-telekom-disney.htmlΔηλαδή θα σταματήσει από Vodafone και θα το δίνει η Cosmote δωρεάν στο πακέτο της;
Εάν ισχύσουν όλα αυτά λογικά θα μείνει η Vodafone μόνο με το HBO μέχρι να περάσει στο Netflix. Μετά με τα ισχύοντα δεδομένα δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.Μέσα στη χρονιά θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία της telecom για το disney+ στη cosmote tv. Στο τέλος του καλοκαιριού τελειώνει το paramount+, οπότε θα δρομολογηθεί το λανσάρισμα του skyshowtime που θα πάει στη nova. Αυτά τα δύο δεν νομίζω ότι μπορούν να τα μοιραστούν.
Οπότε τα μόνα που μπορούν να μοιραστούν είναι τα κινηματογραφικά κανάλια, σε nova cosmote tv, cosmote history, κάποια παιδικά κανάλια που ανήκουν στο united group. Στα άλλα θεματικά είναι θέμα συμφωνιών με wbd, disney, viasat...
Επίσης η εφαρμογή της EON έχει γίνει πιο γρήγορη σε σχέση με το παρελθόν και έχει αποκτήσει μια καλύτερη εμφάνιση με προτάσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.