Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Αφαιρέθηκαν τα συνδρομητικά κανάλια που λειτουργούσαν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Υπάρχει νέα συμφωνία της μαμάς εταιρείας Deutsche Telekom με την Disney από το 2026. Προφανώς μόλις τελειώσει η συμφωνία με την Vodafone θα περάσει το πακέτο στην Cosmote tv. https://rexsat.blogspot.com/2025/12/deutsche-telekom-disney.html
Ναι το ξέρω αυτό, για τον τύπο της συμφωνίας ρώτησα αν θα προσφέρεται όπως από την Vodafone ή με περαιτέρω χρέωση.

Εγώ πάντως πιστεύω θα είναι συμφωνία τύπου netflix, με επιπλέον χρέωση. Δύσκολο να το δώσουν δωρεάν. Μακάρι αλλά...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ο φιλος kapo19 που "υποτιθεται" οτι γνωριζει, ακριβως το ιδιο εχει γραψει και στο νημα της nova. Οποτε εαν εχει δικιο, ισως παμε για ανταλλαγη των κινηματογραφικων καναλιων.
Λογικη η σκεψη,και καλοδεχουμενη εαν και εφοσον ισχυσει.Το θεμα ειναι ομως οτι τοτε,εφοσον εχουν ηδη κοινα αθλητικα,σχεδον ιδια ντοκυμαντερ-παιδικα,εαν μοιραστουν και τα κινηματογραφικα,ποιος ο λογος να ειναι δυο οι πλατφορμες και να εχουν και διαφορετικες τιμες (εστω και με μικρη διαφορα);

Πιθανών
Μακαρι!! Μπας και φυγει αυτο το σκουπιδι το mad viral. Μπορουν να βαλουν εαν εναι εφικτο και το mad world που ειναι αντιστοιχο του mad greekζ.

Το mad ετοιμαζει 2 νεα καναλια. Λετε να ερθουν προς cosmote;

Άμα διαβάσει κανείς του τίτλους εκπομπων πχ του mad rewind, μόνο θεματικό κανάλι δεν είναι, ένας αχταρμας πάλι όπως είναι όλα τα κανάλια mad.
Αντί να κάνει ένα εξειδικευμένο κανάλι 80s, 90s, 00s. Θα παίζει και ανακατεμένα ξένα και ελληνικά από 10s, 20s, σε ποιο ηλιακό κοινό θα απευθύνεται άγνωστο με τόσο αχταρμα προγραμματισμό!

Ελπίζω η cosmote να μην κάνει το λάθος και τα βάλει, απλά θα πιάσουν θέσεις για να μη μπουν άλλοι στην αγορά.
Και να ψάξει από το εξωτερικό, stingray retro (80s,90s, early 00s), stingray loud (rock), 192tv 80s, Music box 80s, music box 90s,...υπάρχουν διεθνείς εναλλακτικές πολύ καλές επιλογές.
Φτάνει πια με αυτό τον εναγκαλισμό με το μονοπώλιο Mad!
Υπάρχει και το ελληνικό Kiss TV που πήρε άδεια από το ΕΣΡ.
Και το βλέπουμε από την εφαρμογή greek tv lite.

Άμα διαβάσει κανείς του τίτλους εκπομπων πχ του mad rewind, μόνο θεματικό κανάλι δεν είναι, ένας αχταρμας πάλι όπως είναι όλα τα κανάλια mad.
Αντί να κάνει ένα εξειδικευμένο κανάλι 80s, 90s, 00s. Θα παίζει και ανακατεμένα ξένα και ελληνικά από 10s, 20s, σε ποιο ηλιακό κοινό θα απευθύνεται άγνωστο με τόσο αχταρμα προγραμματισμό!

Ελπίζω η cosmote να μην κάνει το λάθος και τα βάλει, απλά θα πιάσουν θέσεις για να μη μπουν άλλοι στην αγορά.
Και να ψάξει από το εξωτερικό, stingray retro (80s,90s, early 00s), stingray loud (rock), 192tv 80s, Music box 80s, music box 90s,...υπάρχουν διεθνείς εναλλακτικές πολύ καλές επιλογές.
Φτάνει πια με αυτό τον εναγκαλισμό με το μονοπώλιο Mad!
Υπάρχει και το ελληνικό Kiss TV που πήρε άδεια από το ΕΣΡ.
Και το βλέπουμε από την εφαρμογή greek tv lite.
Χθες πηραν εγκριση απο το ΕΣΡ. Ποτε βγηκε το προγραμμα;

Χθες πηραν εγκριση απο το ΕΣΡ. Ποτε βγηκε το προγραμμα;
Διάβασε μέσα στην είδηση. Το πρόγραμμα εκπομπών κατατέθηκε στο ΕΣΡ, το εtetradio τις δημοσιευει

Το MAGENTA TV Τσεχίας προσθέτει τα “Music Box Classic, Music Box Dance, Music Box Hits” και το VOD κανάλι “MAGENTA Music”!​

Είδες η MAGENTA TV Τσεχίας!

• Like
Reactions: humidream
Νέα Ενημέρωση 15/01: Κινητικότητα Magio TV (Slovak Telekom) με νέα μουσικά κανάλια “Music Box Classic, Music Box Dance και Music Box Hits” και τη VOD λίστα αναπαραγωγής “MAGIO MUSIC” στη Σλοβακική Αγορά!
Άλλη μια θυγατρική της Telekom, “Magio TV (Slovak Telekom)” ανανεώνεται μουσικά αυτή τη φορά στη Σλοβακική Αγορά.

Τα μουσικά κανάλια Music Box έχουν πανευρωπαϊκή άδεια εκπομπής από την Τσεχική Ρυθμιστική αρχή “RRTV” (εκεί που είχαν και τα θεματικά του MTV που έκλεισαν), και κάθε φορά ανανεώνεται με την προσθήκη της νέας αγοράς διαθεσιμότητας!

Last edited:
Επειδή το ανέφερα και στο τοπίκ της eon, οποίος θέλει να έχει κόσμοτε tv στο αυτοκίνητο του(όχι βέβαια όταν οδηγεί ο ίδιος) με ένα boxaki από το AliExpress έχει όλες τις Streaming υπηρεσίες. Υπάρχει και σε στικακι για ασύρματη λειτουργία. Το Box παίρνει ρεύμα από τη usb θύρα του αυτοκινήτου. Παραθέτω και το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται. Υπάρχουν δεκάδες άλλα αντίστοιχα στο Store, ίσως και φθηνότερα.

Και μια φώτο από το δικό μου
87e14dd79e37c9ab9ea8e1b2ef936536.jpg

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή το ανέφερα και στο τοπίκ της eon, οποίος θέλει να έχει κόσμοτε tv στο αυτοκίνητο του(όχι βέβαια όταν οδηγεί ο ίδιος) με ένα boxaki από το AliExpress έχει όλες τις Streaming υπηρεσίες. Υπάρχει και σε στικακι για ασύρματη λειτουργία. Το Box παίρνει ρεύμα από τη usb θύρα του αυτοκινήτου. Παραθέτω και το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται. Υπάρχουν δεκάδες άλλα αντίστοιχα στο Store, ίσως και φθηνότερα.

Και μια φώτο από το δικό μου
87e14dd79e37c9ab9ea8e1b2ef936536.jpg

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λειτουργεί σωστά; Το ψάχνω καιρό αλλά σε όλα αυτά υπάρχουν σχόλια που λένε ότι κολλάνε. Είναι και ασύρματο android auto αυτό ε;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk