Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Λειτουργεί σωστά; Το ψάχνω καιρό αλλά σε όλα αυτά υπάρχουν σχόλια που λένε ότι κολλάνε. Είναι και ασύρματο android auto αυτό ε;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λειτουργεί μια χαρά κανενα κόλλημα. Η λύση αν σου κολλάει ή σου κλείνει η εφαρμογή, το βγάζεις από την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των ρυθμίσεων του Box. Όχι δεν είναι ασύρματο αυτό,είναι ένα box που μπαίνει στη usb θύρα του αυτοκινήτου και έχει λειτουργικό android. Υπάρχουν άλλα που είναι σε usb stick.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ, τι εννοεί;
2e3ce87a2770512b95227bad727b9e5b.jpg

Εδώ, τι εννοεί;
2e3ce87a2770512b95227bad727b9e5b.jpg

Ναι, έχει ασύρματο carplay, ωστόσο το αυτοκίνητο πρέπει να υποστηρίζει ήδη carplay μέσω καλωδίου για να λειτουργήσει γενικά το box.

Η εφαρμογη της cosmote tv δουλευει με αυτα τα box ;;
Συγκεκριμενα με ios , και με την προυποθεση οτι το αυοκινητο εχει ενσύρματο car play.

Νομίζω διόρθωσαν αυτό το χάλι με την ποιότητα εικόνας στις ελληνικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις που λέγαμε πριν λίγο καιρό....αυτή η "φωτεινότητα" που είχε και μας "στράβωναν" μέχρι και οι γραμμές του γηπέδου πλέον δεν υπάρχει... Νομίζω... Το παρατήρησα και προχθές στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και τώρα στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ....τώρα κάμερες άλλαξαν, ρυθμίσεις άλλαξαν, σκηνοθέτη άλλαξαν, θα σας γελάσω....Δεν ξέρω αν συμφωνείτε....

Δεν είναι και κανένα μυστικό αλλά σε μια εφαρμογή δημοσκοπήσεων είχε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο θετικά θα δεχόμουν αντικατάσταση του ονόματος της Cosmote σε TELEKOM (σκέτο) και τι απαιτήσεις θα υπήρχαν μετά από αυτή την αλλαγή. (Μείωση τιμών, εμπλουτισμός υπηρεσιών, αν θα κέρδιζε η Cosmote ή η telekom από αυτήν την αλλαγή κ.α)