Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Λοιπόν εγώ το δοκιμασα
Και σε εφαρμογή στο κινητό και σε εφαρμογή σε τηλεόραση Samsung και στο tv box της COSMOTE tv
Λειτουργεί σε όλα άψογα
Μου έστειλαν μήνυμα πριν ότι είναι προς επίλυση και να ελέγξω αν δουλεύει.... Τους είπα ότι εργάζομαι και θα το δω το μεσημέρι. Αν κάποιος που είχε θέμα μπορεί να το ελέγξει ας μας πει.....

Σημερα κατα τις 11 το πρωι που το δοκιμασα επαιζε κανονικα. Χθες πουθενα και τιποτα.

Η εφαρμογή έχει τρελαθεί...! Μπαίνω τώρα και έχει στο Cosmote Sport 1 επανάληψη την ΑΕΚ και δείχνει το τέλος του αγώνα που χαιρετανε τον κόσμο..... Παίζει λίγα δευτερόλεπτα και κολλάει εντελώς...και ξαναξεκινάει και πηγαίνει πίσω στο 84ο λεπτό.....🤣 Και μετά βγάζει αυτό 🤣 Οι άνθρωποι είναι για γέλια.... να δω πως θα δούμε τα ματς σήμερα και ειδικά αύριο τα ντέρμπι.....1000015780.jpg

Η εφαρμογή έχει τρελαθεί...! Μπαίνω τώρα και έχει στο Cosmote Sport 1 επανάληψη την ΑΕΚ και δείχνει το τέλος του αγώνα που χαιρετανε τον κόσμο..... Παίζει λίγα δευτερόλεπτα και κολλάει εντελώς...και ξαναξεκινάει και πηγαίνει πίσω στο 84ο λεπτό.....🤣 Και μετά βγάζει αυτό 🤣 Οι άνθρωποι είναι για γέλια.... να δω πως θα δούμε τα ματς σήμερα και ειδικά αύριο τα ντέρμπι.....View attachment 270307
Φίλε μου τι σύνδεση έχεις ; Μήπως φταίει η σύνδεση σου και όχι η COSMOTE ?

Γιατί εμένα λειτουργεί άψογα σε όλες τις συσκευές που το δοκίμασα

Έχω EON, Cosmote Tv, Netflix, Amazon prime, Disney plus, HBO MAX, Ertflix κλπ κλπ.... Όλα παίζουν άψογα εκτός της Cosmote Tv... Και το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι το πρόβλημα. Μου απάντησαν με μήνυμα ότι το φτιάχνουν. Αλλά δεν βλέπω φως. Μπείτε Cosmote Sport 1 και δείτε. Εκεί είναι πιο έντονο νομίζω το κόλλημα.

Έχω EON, Cosmote Tv, Netflix, Amazon prime, Disney plus, HBO MAX, Ertflix κλπ κλπ.... Όλα παίζουν άψογα εκτός της Cosmote Tv... Και το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι το πρόβλημα. Μου απάντησαν με μήνυμα ότι το φτιάχνουν. Αλλά δεν βλέπω φως. Μπείτε Cosmote Sport 1 και δείτε. Εκεί είναι πιο έντονο νομίζω το κόλλημα.
Εμένα λειτουργεί άψογα και αυτο…
Μήπως να διαγράψεις την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις πάλι ;

Εμένα λειτουργεί άψογα και αυτο…
Μήπως να διαγράψεις την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις πάλι ;
Αδερφέ μη μου λες να κάνω τα βασικά.....αυτά όλα έχουν γίνει.. Και δεν είναι μόνο δικό μου θέμα..... Το έχουν γράψει από προχθές πολλά παιδιά ότι έχουν θέμα.... Εσύ σε τι συσκευή βλέπεις και πως; Με 4g ή WiFi; Εμένα το ίδιο πρόβλημα και σε Samsung Smart tv και σε Xiaomi box 2ης γενιάς και στο κινητό!

Αδερφέ μη μου λες να κάνω τα βασικά.....αυτά όλα έχουν γίνει.. Και δεν είναι μόνο δικό μου θέμα..... Το έχουν γράψει από προχθές πολλά παιδιά ότι έχουν θέμα.... Εσύ σε τι συσκευή βλέπεις και πως; Με 4g ή WiFi; Εμένα το ίδιο πρόβλημα και σε Samsung Smart tv και σε Xiaomi box 2ης γενιάς και στο κινητό!
Κινητό iphone
Samsung τηλεοραση
Tv box της COSMOTE tv
Βλέπω με 5G NOVA

Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα. Στο cinema1 εκεί που παίζει ξαφνικά κολλάει και συνεχίζει μετά από πολλά δευτερόλεπτα και μετά ξανά τα ίδια

Εγώ με ethernet και έχω πρόβλημα

Δεν ξέρω μήπως συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιοχές
Εγώ πχ είμαι από Νάουσα Ημαθία

Προσωπικά, συνεχίζω να διαπιστώνω πρόβλημα σε εφαρμογή Android TV.

Χθες, δεν πρόβαλλε τίποτα όσο δοκίμαζα και εμφάνιζε έπειτα μήνυμα για το Internet, σήμερα παίζει για λίγο σε χαμηλή ποιότητα και μετά κολλάει.

• Like
Reactions: Joker19
Καλησπέρα. Σε box cosmote και σε box homatics σύνδεση WiFi dei όλα κανονικά. Από το πρωί κανένα πρόβλημα.

Ολα καλα και εδω και στο android box το επισημο απο cosmote και σε υπολογιστη με chrome.

Το csport 2 δεν ξεκινάει καθόλου τώρα που δοκίμασα, μένει αιώνια στο loading με το κυκλάκι. Τα novasports φαίνεται ότι δουλεύουν κανονικά.

• Like
Το cosmote sport 2 σε μένα παίζει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σταματάει και δείχνει μόνιμα μαύρη οθόνη.
Μέσω εφαρμογής σε τηλεόραση Sony.

• Like
Γι'αυτό δεν έκοψα ΠΟΤΕ το δορυφορικό όσες προσφορές και να μου έκαναν να γίνω μόνο IPTV.... Για κάτι τέτοια....

Μια φορά είπα να δω έναν αγώνα μεσημέρι και κολλάει το σύμπαν της Cosmote TV,μια φορά!!!!

• Like