Γενική Συζήτηση για COSMOTE TV

Έρχεται το Magenta TV

Στην αλλαγή του ονόματος της τηλεοπτικής του πλατφόρμας προχωράει ο ΟΤΕ. Μετά την αλλαγή από Cosmote σε Telekom θα ακολουθήσει η μετονομασία της Cosmote TV σε Magenda TV, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

Last edited by a moderator:
Και οι τυπολογιες το γραφουν

Δεν θα ήθελα να αλλάξει το περιβάλλον, είναι αρκετά καλό με ελάχιστα bugs, μακάρι να μην υιοθετήσουν το γερμανικό ή κάποιο άλλο

Για εμενα πιο πολυ " μετρανε " οι υπηρεσιες... Αν λοιπον εχω τις υπηρεσιες που εχουν οι Γερμανοι... no problem!
Μπορείς φίλε μου να μας πεις λίγο για τις υπηρεσίες που έχει η Γερμανία για να μπορέσουμε κι εμείς να συγκρίνουμε;

Γι' αυτό...
Μπορείς φίλε μου να μας πεις λίγο για τις υπηρεσίες που έχει η Γερμανία για να μπορέσουμε κι εμείς να συγκρίνουμε;
, και πολλά ακόμη...

Καλύτερη ποιότητα εικόνας θα έχουμε ή θα είναι παλι σαν να βλέπουμε πειρατικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όπου εφαρμόστηκε το magenta tv, συνοδεύτηκε και με την προσθήκη της δυνατότητας εγγραφων cloud recording. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η magenta tv (MK Telecom) στη γειτονική μας χώρα . Σκοπια. Οπότε για αυτό δεν πρέπει να ανησυχούμε θα είναι μέσα. Τώρα αν θα συνδυαστεί και με αναβάθμιση περιεχομένου, πχ Love Nature Hd + 4K., Magenta Music, θα δείξει...

Last edited:
  • Like
Reactions: pepis
Όπου εφαρμόστηκε το magenta tv, συνοδεύτηκε και με την προσθήκη της δυνατότητας εγγραφων cloud recording. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η magenta tv στη γειτονική μας χώρα . Σκοπια. Οπότε για αυτό δεν πρέπει να ανησυχούμε θα είναι μέσα. Τώρα αν θα συνδυαστεί και με αναβάθμιση περιεχομένου, πχ Love Nature Hd + 4K., Magenta Music, θα δείξει...

Θα ειναι εξαιρετικη προσθηκη το cloud recording. Εχουμε το replay αλλα μου λειπει και ο παλιος δεκτης με τον σκληρο που ειχα μεσω δορυφορου και εγραφα οτι ηθελα και τα εβλεπα και μηνες μετα.
Ειχα αναφερει οτι χαλασε το box μου πριν 2 βδομαδες και μου εστειλαν τον νεο δεκτη με το 905x4 soc και το μεγαλο τηλεκοντρολ που εχει παρα πολλες ευκολιες που ελειπαν απο το minimal προηγουμενο. Ελπιζω να μην χρειαστει παλι να αλλαξουμε δεκτη και να γινει αναβαθμιση με ολες τις νεες προσθηκες και σε οτι ερχεται. Λειπουν 4Κ καναλια οπως και να εχει και επρεπε απο καιρο εστω να υπαρχουν 1-2 4Κ σε ταινιες και μερικα ντοκιμαντερ. Δεν εχουμε τους περιορισμους του δορυφορου οποτε ελπιζω.

• Like
Reactions: pepis