tiniakos
AVClub Fanatic
Iptv με 100αρα vdsl, η μετάδοση ήταν χάλια.Άθλια εικόνα σε 65αρα tv, έφερε μνήμες από τη λάσπη του Αντ1.
Iptv με 100αρα vdsl, η μετάδοση ήταν χάλια.Άθλια εικόνα σε 65αρα tv, έφερε μνήμες από τη λάσπη του Αντ1.
Αυτο είπα και εγώ. Υποψιάζομαι ότι θα είναι τα magenta sports league που ανέφεραν οι τυπολογίεςκατι που δεν ξερω ποσοι το παρατηρησατε τα ματς της σουπερλιγκ το σκ θα τα δειξουν το κοσμοτε 8 και κοσμοτε 9.......Υποτιμηση ελληνικου πρωταθληματος???Πολυ παραξενη επιλογη
Οχι, σε κάποιον αγώνα σου εμφανίστηκε?Οσοι εχετε την εφσρμογη σας εμφανιζει μια πρασινη τελεια πανω δεξια;
Πράσινη τέλεια πάνω δεξιά έχω παρατηρήσει μόνο όταν βλέπουν τα ανίψια μου παιδικά και πατάνε δεν ξέρω και εγώ τι. Δεν έχω ιδέα τι είναι....Οσοι εχετε την εφσρμογη σας εμφανιζει μια πρασινη τελεια πανω δεξια;
καποια στιγμη, ναι, καταλαθος.Μήπως πατήσατε το εικονίδιο με το μικροφωνάκι;
Σου διαφεύγει κατι! Πρόεδρος της super league που φτιάχνει το προγραμμα ειναι ο κ. Αλαφουζος. Εκει τα παράπονα σου λοιπόν. Α και μην ξεχάσεις την UEFA που χθες ειχε τα παιχνίδια όλων των ελληνικων ομαδων κολλητά....Πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής... Οι άνθρωποι δεν παίζονται..... Κατά τ'άλλα ενώθηκαν για να υπάρχει συνεννόηση στα ματς και όχι η κόντρα των προηγούμενων ετών.... Ρε καλά σας κάνει ο Αλαφούζος και σας έγραψε κανονικά......
View attachment 275916
Είναι το βέτο που έβαλαν τα κανάλια αδερφέ.... Έτσι θέλετε σας λέει; Ίδια ώρα; Ίδια ώρα.... Σφαχτείτε... Κατά τ'άλλα δείχνει η μία τα παιχνίδια της άλλης για να δηλώνουν διαφορετικές ώρες.... Κανένας Αλαφούζος δεν βγάζει το πρόγραμμα.... Τα κανάλια (Nova - Cosmote) λένε εγώ θέλω την τάδε ώρα ενώ έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους από τη στιγμή που "ενώθηκαν" στο αθλητικό κομμάτι... Όσο για την UEFA, έχεις δίκιο.... Είναι το ίδιο 60 ματς Ευρωπαϊκά ταυτόχρονα με 2 ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.... Έχεις δίκιο.... Μέσα έπεσες....Σου διαφεύγει κατι! Πρόεδρος της super league που φτιάχνει το προγραμμα ειναι ο κ. Αλαφουζος. Εκει τα παράπονα σου λοιπόν. Α και μην ξεχάσεις την UEFA που χθες ειχε τα παιχνίδια όλων των ελληνικων ομαδων κολλητά....
Έτσι είναι αν ετσι νομίζεις. Υπαρχουν και αλλα κριτήρια όπως κλιματολογικες συνθήκες, εμπορικοτητα αγώνων, τοπικές συνθήκες. Δεν ειναι όλα άσπρο μαύρο. Αυτο βέβαια που κάνει εντύπωση ειναι πως σε κάθε ανάρτηση σου κολλάς μέσα και ενα Αλαφούζο (τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι ως επιχειρηματία, ασχέτως οπαδικων προτιμησεων). Και μην ξεχνάς οτι και οι ομάδες έχουν ανταγωνισμό ακόμα και έχθρα μεταξύ τους. Δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις φωνές γιατί εμείς και οχι οι άλλοι σε αντιεμπορικη ωρα, πως θα ερθει κόσμος στο γήπεδο κλπ. Προσωπικά πιστεύω οτι ναι και τα κανάλια έχουν λογο (αφου πληρωνουν αδρα) ομως η επιτροπή της slgr εχει πολυ δύσκολο εργο αφου πρέπει να λάβουν υπόψιν τους πολλούς παράγοντες.Είναι το βέτο που έβαλαν τα κανάλια αδερφέ.... Έτσι θέλετε σας λέει; Ίδια ώρα; Ίδια ώρα.... Σφαχτείτε... Κατά τ'άλλα δείχνει η μία τα παιχνίδια της άλλης για να δηλώνουν διαφορετικές ώρες.... Κανένας Αλαφούζος δεν βγάζει το πρόγραμμα.... Τα κανάλια (Nova - Cosmote) λένε εγώ θέλω την τάδε ώρα ενώ έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους από τη στιγμή που "ενώθηκαν" στο αθλητικό κομμάτι... Όσο για την UEFA, έχεις δίκιο.... Είναι το ίδιο 60 ματς Ευρωπαϊκά ταυτόχρονα με 2 ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος.... Έχεις δίκιο.... Μέσα έπεσες....
Τελικα πώς μπορω να το σβησω;Μήπως πατήσατε το εικονίδιο με το μικροφωνάκι;
Με επανεκκίνηση της εφαρμογήςΤελικα πώς μπορω να το σβησω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.