Γενική Συζήτηση για Magenta TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είμαι σε φάση αναζήτησης Νέας tv και είναι πολύ βασικό να παίζει άψογα η Magenta tv, υπάρχει κάποιος με hisense να μου πει εμπειρία;

Αλλιώς θα πάω σε μια κλασσική lg, όπως και η παλιά μου.

Σε LG OLED σταματησε να δουλευει το universal remote control...φανταζομαι οτι ειναι γιατι αλλαξαν τα settings σε Magenta TV και δεν τα εχουν στειλει στην LG;

Ακυρο ειχε κολλησει το webOS...με ενα hard power reset της τηλεορασης εφτιαξε.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άμα είναι να πέφτει το OTT μια φορά στα 20 χρόνια που κάνει αλλαγή στο όνομα ο ΟΤΕ χαίρω πολύ. Να δω τώρα οι δορυφορικοί που θα χορτάσετε 2-3Mbps bitrate ανά κανάλι που θα μπουν επιπλέον 4 κανάλια, για 4Κ έτσι και αλλιώς δεν είδατε ποτέ
Γιατί ποιος σου είπε ότι εμείς οι δορυφορικοί δεν βλέπουμε IPTV;; Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις την έχουμε τη δορυφορική....όταν δεν βλέπετε εσείς λόγω ίντερνετ ή λόγω "πολυπληθυσμικότητας" και σπασιμάτων - θολωμάτων...🤣

Στις 20:0,0, " πέτυχα " σε επανάληψη στο MAGENTA SPORT 3 LEAGUE το Ατλαντικό Μαδρίτης - Οσασούνα!
Το γράφω, καθώς στις αρχές είχε γραφτεί ( δε θυμούμαι σε ποιο thread), ότι από Ισπανία δείχνει μόνο LIVE τους αγώνες...

Στις 20:0,0, " πέτυχα " σε επανάληψη στο MAGENTA SPORT 3 LEAGUE το Ατλαντικό Μαδρίτης - Οσασούνα!
Το γράφω, καθώς στις αρχές είχε γραφτεί ( δε θυμούμαι σε ποιο thread), ότι από Ισπανία δείχνει μόνο LIVE τους αγώνες...
Η Nova είχε Novasports 1-6+Prime+PL+Extra1-4 = 12 κανάλια
ενώ η Cosmote τα Sports 1-9, σύνολο 9 μόνο οπότε με τα επιπλέον 4 League έφτασε τα 13 ώστε να μπορεί να καλύψει τις παράλληλες μεταδόσεις με το Ισπανικό πρωτάθλημα που πήρε. Θα τα γεμίσει με επαναλήψεις σε άσχετες μη αγωνιστικές ώρες και λογικό είναι

Ναι. Οχι, τονιζω οτι, τελικα, εχει επαναληψεις αγωνων της La Liga...
καθώς στις αρχές είχε γραφτεί ( δε θυμούμαι σε ποιο thread), ότι από Ισπανία δείχνει μόνο LIVE τους αγώνες...
... κατι που μου ειχε προξενησει αρνητικη εντυπωση...

Ναι. Οχι, τονιζω οτι, τελικα, εχει επαναληψεις αγωνων της La Liga...

... κατι που μου ειχε προξενησει αρνητικη εντυπωση...
Εγω το ειχα αναφερει αυτο και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση.

Απο οταν εγιναν magenta τα καναλια, ξεκινησαν και οι επαναληψεις στη LaLiga.

Βεβαια αρνητικη εντυπωση, το γεγονος οτι τις πεισσοτερες ωρες της ημερας τα καναλια αυτα (εννοω Magenta Sports League 1-4) εχουν μια καρτα με το σημα τους κ οχι ροη αγωνων κλπ

Και το χειροτερο ειναι που τα εχουν βαλει και στις θεσεις 301-304, πριν τα Magenta sports δλδ που εχουν 24 ροη τα περισσοτερα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αυτο...
Και το χειροτερο ειναι που τα εχουν βαλει και στις θεσεις 301-304, πριν τα Magenta sports δλδ που εχουν 24 ροη τα περισσοτερα.
... είναι τραγική επιλογή. Δε χαλάς την αντιστοιχία καναλιού - νούμερου... για 4 καινούρια κανάλια. Τα οποία είναι " άδεια ", την περισσότερη ώρα...

• Like
Reactions: christos_k