Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Γιατί ποιος σου είπε ότι εμείς οι δορυφορικοί δεν βλέπουμε IPTV;; Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις την έχουμε τη δορυφορική....όταν δεν βλέπετε εσείς λόγω ίντερνετ ή λόγω "πολυπληθυσμικότητας" και σπασιμάτων - θολωμάτων...Άμα είναι να πέφτει το OTT μια φορά στα 20 χρόνια που κάνει αλλαγή στο όνομα ο ΟΤΕ χαίρω πολύ. Να δω τώρα οι δορυφορικοί που θα χορτάσετε 2-3Mbps bitrate ανά κανάλι που θα μπουν επιπλέον 4 κανάλια, για 4Κ έτσι και αλλιώς δεν είδατε ποτέ
Η Nova είχε Novasports 1-6+Prime+PL+Extra1-4 = 12 κανάλιαΣτις 20:0,0, " πέτυχα " σε επανάληψη στο MAGENTA SPORT 3 LEAGUE το Ατλαντικό Μαδρίτης - Οσασούνα!
Το γράφω, καθώς στις αρχές είχε γραφτεί ( δε θυμούμαι σε ποιο thread), ότι από Ισπανία δείχνει μόνο LIVE τους αγώνες...
... κατι που μου ειχε προξενησει αρνητικη εντυπωση...καθώς στις αρχές είχε γραφτεί ( δε θυμούμαι σε ποιο thread), ότι από Ισπανία δείχνει μόνο LIVE τους αγώνες...
Εγω το ειχα αναφερει αυτο και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση.Ναι. Οχι, τονιζω οτι, τελικα, εχει επαναληψεις αγωνων της La Liga...
... κατι που μου ειχε προξενησει αρνητικη εντυπωση...
... είναι τραγική επιλογή. Δε χαλάς την αντιστοιχία καναλιού - νούμερου... για 4 καινούρια κανάλια. Τα οποία είναι " άδεια ", την περισσότερη ώρα...Και το χειροτερο ειναι που τα εχουν βαλει και στις θεσεις 301-304, πριν τα Magenta sports δλδ που εχουν 24 ροη τα περισσοτερα.
Τα κανάλια αυτά στην ουσία του πράγματος δεν είναι της Magenta, είναι της Percapita.Βεβαια αρνητικη εντυπωση, το γεγονος οτι τις πεισσοτερες ωρες της ημερας τα καναλια αυτα (εννοω Magenta Sports League 1-4) εχουν μια καρτα με το σημα τους κ οχι ροη αγωνων κλπ
Και το χειροτερο ειναι που τα εχουν βαλει και στις θεσεις 301-304, πριν τα Magenta sports δλδ που εχουν 24 ροη τα περισσοτερα.
Η πρόβλεψη μου είναι πως μετά την 5ετια θα καταργηθεί τελείως και θα επικρατήσει το streaming.Το δορυφορικό πακέτο της Magenta TV θα συνεχίσει να διατίθεται στη λιανική αγορά, καθώς το ΕΣΡ χορήγησε νέα άδεια στην πλατφόρμα για άλλα 5 χρόνια. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της εταιρείας
Ελπιζω οχι. Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επιδοτηση για δορυφορικη μεταδοση των επιγειων καναλιων στιϛ λεγομενεϛ λευκεϛ περιοχεϛ οπου δεν πιανουν.Η πρόβλεψη μου είναι πως μετά την 5ετια θα καταργηθεί τελείως και θα επικρατήσει το streaming.
Αυτο βλεπω και εγω.Η πρόβλεψη μου είναι πως μετά την 5ετια θα καταργηθεί τελείως και θα επικρατήσει το streaming.
Λογικό, καθώς Magenta έχει νοικιάσει ( ή κάτι ανάλογο, anyway... ) τον δορυφόρο έως το 2031...Το δορυφορικό πακέτο της Magenta TV θα συνεχίσει να διατίθεται στη λιανική αγορά, καθώς το ΕΣΡ χορήγησε νέα άδεια στην πλατφόρμα για άλλα 5 χρόνια. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της εταιρείας
Φοβούμαι, πως μετά το '31, θα μείνουν μόνο αυτές...Ελπιζω οχι. Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επιδοτηση για δορυφορικη μεταδοση των επιγειων καναλιων στιϛ λεγομενεϛ λευκεϛ περιοχεϛ οπου δεν πιανουν.
Και τώρα αυτο γινεται το κράτος επιδοτει την telecom που αν θυμάμαι καλα ειχε επικρατήσει στο σχετικό διαγωνισμό. Αν καταφέρουν να εχουν υποδομές της προκοπής για online streaming μέχρι το 31 κυριως απο άποψης δικτύων οπτικής ίνας (απιαστο όνειρο), ολα καλα. Αν ομως παραμείνει το σημερινο χαλι όπου τουριστικες περιοχές δεν εχουν καν υποδομή χαλκού και πανε σε λύσεις είτε 5g, με το δίκτυο να μπουκώνει συχνα ειτε παλι με δορυφορική τύπου starlink που όπως έχει αναφερθεί κλωτσάει με τουλάχιστον την cosmote όπως λεγόταν τότε που το διάβασα , θα μας κλαίνε οι ρέγκες.Φοβούμαι, πως μετά το '31, θα μείνουν μόνο αυτές...
Και, το όποιο κόστος για τον δορυφόρο, θα το επωμίζεται το κράτος...
Μπορούν πολύ απλά να τσεκάρουν αν η διεύθυνση έχει VDSL/FTTH που μέχρι το 2031 η τεράστια πλειοψηφία θα έχει και να δίνουν πιάτο αυστηρά σε όσους έχουν μόνο ADSLΚαι τώρα αυτο γινεται το κράτος επιδοτει την telecom που αν θυμάμαι καλα ειχε επικρατήσει στο σχετικό διαγωνισμό. Αν καταφέρουν να εχουν υποδομές της προκοπής για online streaming μέχρι το 31 κυριως απο άποψης δικτύων οπτικής ίνας (απιαστο όνειρο), ολα καλα. Αν ομως παραμείνει το σημερινο χαλι όπου τουριστικες περιοχές δεν εχουν καν υποδομή χαλκού και πανε σε λύσεις είτε 5g, με το δίκτυο να μπουκώνει συχνα ειτε παλι με δορυφορική τύπου starlink που όπως έχει αναφερθεί κλωτσάει με τουλάχιστον την cosmote όπως λεγόταν τότε που το διάβασα , θα μας κλαίνε οι ρέγκες.
Αν συμβει αυτο σημαινει οτι η adsl ακομα και οι vdsl θα υπαρχουν σε μεγαλο αριθμο αφου θα ειναι ασυμφορο να νοικιζει αναμεταδοτεϛ για λιγουϛ πελατεϛ! Οποτε ερχεται σε αντιφαση.Μπορούν πολύ απλά να τσεκάρουν αν η διεύθυνση έχει VDSL/FTTH που μέχρι το 2031 η τεράστια πλειοψηφία θα έχει και να δίνουν πιάτο αυστηρά σε όσους έχουν μόνο ADSL
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.