Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: iPhone 6s / 6S Plus: Ανακοινώνονται επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου
εδω λεμε για το iphone ομως.... κι εκει δε χρειαζεται .
αν χρειαζοταν θα την εβαζε... η apple δε κανει εκπτωσεις εκει που πρεπει.
Εγω τρεχω προγραμματα επεξεργασιας RAW εικονας στο 6 , που ειναι πολυ βαρια ακομα και σε desktop , kai δεν εχει κολλησει ποτε!
Κανω editing FHD video στο imovie με ανεση και real time effects , που ακομα και σε desktop pc ειναι βαρια και παλι δεν κολλαει.
Μην επιμενεις , η διαχειριση σε iOS ειναι σε αλλο επιπεδο ... οπως και οι εφαρμογες .
εκει που χρειαζεται, στο ipad pro πχ , θα τη βαλει .
αν χρειαζοταν θα την εβαζε... η apple δε κανει εκπτωσεις εκει που πρεπει.
Εγω τρεχω προγραμματα επεξεργασιας RAW εικονας στο 6 , που ειναι πολυ βαρια ακομα και σε desktop , kai δεν εχει κολλησει ποτε!
Κανω editing FHD video στο imovie με ανεση και real time effects , που ακομα και σε desktop pc ειναι βαρια και παλι δεν κολλαει.
Μην επιμενεις , η διαχειριση σε iOS ειναι σε αλλο επιπεδο ... οπως και οι εφαρμογες .
εκει που χρειαζεται, στο ipad pro πχ , θα τη βαλει .
οι τιμες ειναι ιδιες οπως παντα, το οτι στην ευρωπη αυξανονται , ωφειλεται στην ισοτιμια.
Τα 2 Gb τα ζητας για ποιο λογο? Δεν ειναι Android εδω...
Μεγαλυτερη μπαταρια δε χωραει προφανως, και δε τη χρειαζεται ... με το 6 plus εβγαζα 2 μερες ανετα και με το απλο 6 που εχω τωρα 1 1/2 επισης ανετα (ειδικα με τη χρηση του apple watch).
Οθονη επισης.... δε χρειαζεται , , ειδικα αν προκειται να χειροτερεψει η αποδοση και η αυτονομια.
Για τα 32 gb συμφωνω, επρεπε να ειναι η βασικη εκδοση, ειδικα με τα 4Κ βιντεο.
γι αοποιον βιαζεται, υπαρχει ηδη για download η GM εκδοση του ios 9 .... http://phonerebel.com/how-to-install-ios-9-gm-or-ios-9-1-beta-1/
Eγω την εβαλα και τωρα περναω την νεα ios 9.1 beta !
Η apple κανει παντα εκπτωσεις οσον αφορα τα προιοντα της.
Δεν βαζει sd για να κοστολογησει τις μεγαλυτερες εκδοσεις κατα 150 ευρω την καθε μια τη στιγμη που πηρα 128gb sd 50 ευρω για το note 3.Το iphone 6s plus 128gb θα κανει 1200+ ευρω.
Δεν βαζει παραπανω ram εδω και χρονια και ας εχει εξαφανιστει το multitasking.Μονιμως κανει reload τα παντα και ειδικα στο safari η κατασταση ειναι τραγικη.
Εχει τεραστια απαισια bezels και δεν μπορει να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια τη στιγμη που κραταει ουτε 3-4 ωρες με screen on time.Χειροτερη μπαταρια δεν εχω ξανα δει εκτος απο τα nexus.Επισης εχει μικρες μπαταριες και θελει το 6plus 180 λεπτα για να φορτισει στο 100% ενω το note 3 μου με την 3200 μπαταρια βγαζει 7-8 ωρες screen on time και κανει 110 λεπτα για να φορτισει στο 100%
Εχει την χαμηλοτερη αναλυση μπαταριας.Συγκρινε διπλα διπλα s6/note 4/note 5 με το iphone 6s plus και θα δεις οτι η διαφορα ειναι τραγικη.Εχει αναλυση οθονης του 2011.
Εκει που δεν κανει εκπτωσεις η apple ειναι η τιμη.Οχι μονο καθε χρονο τις ανεβαζει αλλα καθε χρονο αυξανεται η διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ iphone/android ναυαρχιδες υπερ των android φυσικα.
Συγκρινε τα μην μενετε κολλημενοι σε μια εταιρια που σας κλεβει μπροστα στα ματια σας και εχει τα κερδη που εχει.
οι τιμες ειναι ιδιες οπως παντα, το οτι στην ευρωπη αυξανονται , ωφειλεται στην ισοτιμια.
Μεγαλυτερη μπαταρια δε χωραει προφανως, και δε τη χρειαζεται ... με το 6 plus εβγαζα 2 μερες ανετα και με το απλο 6 που εχω τωρα 1 1/2 επισης ανετα (ειδικα με τη χρηση του apple watch).
Οθονη επισης.... δε χρειαζεται , , ειδικα αν προκειται να χειροτερεψει η αποδοση και η αυτονομια.
To ipad air της γυναικας μου δεν περνάει και τόσο καλά οταν το εχω στα χερια μου για web browsing.
Η extra μνημη δεν θα πηγαινε χαμένη...
Οτι κανει καλυτερη διαχειριση απο το android το ξερουμε, οτι ειναι αχρειαστη ομως ουτε καν...
Ότι δεν θα έχει 2 gb που το είδατε; εγώ λέω να περιμένουμε το ifixit. Γιατί έδωσες το plus για το μικρότερο iPhone?οι τιμες ειναι ιδιες οπως παντα, το οτι στην ευρωπη αυξανονται , ωφειλεται στην ισοτιμια.
Το plus έχει χειρότερη ανάλυση από το iPhone 6?κανεις δε ξερει σιγουρα τη Ram, μεχρι να βγει και δουμε το teardown.
Μη ρωτας γιατι.... εχω αλλαξει πολλες φορες απο 6 σε Plus και καθε φορα μου λειπει κατι !
Το plus έχει χειρότερη ανάλυση από το iPhone 6?
Γιατί τότε προτιμούν το μικρό αφού το μεγάλο έχει και καλύτερη οθόνη και μπαταρίαοχι, το plus εχει full HD αναλυση , ενω το εξαρι μικροτερη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.