Γενική συζήτηση γύρω από τις παρουσιάσεις της Apple στις 09-09-2015

Re: iPhone 6s / 6S Plus: Ανακοινώνονται επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου

εδω λεμε για το iphone ομως.... κι εκει δε χρειαζεται .

ΙΜΗΟ
Πάντα χρειάζεται,
Μια μεγάλη σε όγκο φωτογραφία αρκεί

αν χρειαζοταν θα την εβαζε... η apple δε κανει εκπτωσεις εκει που πρεπει.
Εγω τρεχω προγραμματα επεξεργασιας RAW εικονας στο 6 , που ειναι πολυ βαρια ακομα και σε desktop , kai δεν εχει κολλησει ποτε!
Κανω editing FHD video στο imovie με ανεση και real time effects , που ακομα και σε desktop pc ειναι βαρια και παλι δεν κολλαει.
Μην επιμενεις , η διαχειριση σε iOS ειναι σε αλλο επιπεδο ... οπως και οι εφαρμογες .

εκει που χρειαζεται, στο ipad pro πχ , θα τη βαλει .

Εγω τρεχω προγραμματα επεξεργασιας RAW εικονας στο 6 , που ειναι πολυ βαρια ακομα και σε desktop , kai δεν εχει κολλησει ποτε!
Κανω editing FHD video στο imovie με ανεση και real time effects , που ακομα και σε desktop pc ειναι βαρια και παλι δεν κολλαει.
Μην επιμενεις , η διαχειριση σε iOS ειναι σε αλλο επιπεδο ... οπως και οι εφαρμογες .

Δεν είναι θέμα επιμονής είναι απλών γνώσεων πληροφορικής
Θες να επεξεργαστείς όγκο πληροφορίας -> καλύτερα να έχεις μπόλικη μνήμη
Και όχι δεν υπάρχει κανόνας στην πληροφορική ‛ ότι κάνει η αππλε είναι το σωστό αυτή ξέρει ‛
Sorry m8

γι αοποιον βιαζεται, υπαρχει ηδη για download η GM εκδοση του ios 9 .... http://phonerebel.com/how-to-install-ios-9-gm-or-ios-9-1-beta-1/

Eγω την εβαλα και τωρα περναω την νεα ios 9.1 beta !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:

πολυ ωραιο το νεο ipad pro!
λογικα στο μελλον θα βγουν και τα software των desktops, μεχρι τοτε, παραμενει ενα gadget και οχι εργαλειο δουλειας.

στο iphone σταθερα.. κανει οτι ακριβως χρειαζεται για να μην "απολυθει", τιποτα παραπανω.
αν το 6s ηταν κοντα στην τιμη των value for money συκευων οπως nexus, oneplus θα ηταν μια καλη επιλογη, πλεον (οπως και οι "ναυαρχιδες" των αλλων εταιριων) ειναι υπερκοστολογημενα.

Σε εναν απλο χρηστη δεν χρειαζονται τα 3-4GB μνημη (ειδικα αν γινεται καλη διαχειριση απο το λειτουργικο), και η τοση πολυ επεξεργαστικη ισχυ..
χρειαζεται ομως η μεγαλυτερη μπαταρια.. οπου την μικραινει..
οποτε δεν χρειαζεται και δεν αξιζει τα 699

Σε εναν απαιτητικο χρηστη οση περισσοτερη μνημη και cpu, τοσο το καλυτερο.. οπου και παλι δεν δινει..
λογικα ενας απαιτητικος (που ψαχνει και το value for money) θα ψαξει αλλου..

φυσικα και παλι θα πουλησει..
σε μια καταναλωτικη κοινωνια, η δυναμη του θελω, υπερτερει απο την δυναμη του κατανοω τι χρειαζομαι.

Απάντηση: Re: iPhone 6s / 6S Plus: Ανακοινώνονται επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου

Η apple κανει παντα εκπτωσεις οσον αφορα τα προιοντα της.

Δεν βαζει sd για να κοστολογησει τις μεγαλυτερες εκδοσεις κατα 150 ευρω την καθε μια τη στιγμη που πηρα 128gb sd 50 ευρω για το note 3.Το iphone 6s plus 128gb θα κανει 1200+ ευρω.

Δεν βαζει παραπανω ram εδω και χρονια και ας εχει εξαφανιστει το multitasking.Μονιμως κανει reload τα παντα και ειδικα στο safari η κατασταση ειναι τραγικη.

Εχει τεραστια απαισια bezels και δεν μπορει να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια τη στιγμη που κραταει ουτε 3-4 ωρες με screen on time.Χειροτερη μπαταρια δεν εχω ξανα δει εκτος απο τα nexus.Επισης εχει μικρες μπαταριες και θελει το 6plus 180 λεπτα για να φορτισει στο 100% ενω το note 3 μου με την 3200 μπαταρια βγαζει 7-8 ωρες screen on time και κανει 110 λεπτα για να φορτισει στο 100%

Εχει την χαμηλοτερη αναλυση μπαταριας.Συγκρινε διπλα διπλα s6/note 4/note 5 με το iphone 6s plus και θα δεις οτι η διαφορα ειναι τραγικη.Εχει αναλυση οθονης του 2011.

Εκει που δεν κανει εκπτωσεις η apple ειναι η τιμη.Οχι μονο καθε χρονο τις ανεβαζει αλλα καθε χρονο αυξανεται η διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ iphone/android ναυαρχιδες υπερ των android φυσικα.

Συγκρινε τα μην μενετε κολλημενοι σε μια εταιρια που σας κλεβει μπροστα στα ματια σας και εχει τα κερδη που εχει.

οι τιμες ειναι ιδιες οπως παντα, το οτι στην ευρωπη αυξανονται , ωφειλεται στην ισοτιμια.
Τα 2 Gb τα ζητας για ποιο λογο? Δεν ειναι Android εδω...
Μεγαλυτερη μπαταρια δε χωραει προφανως, και δε τη χρειαζεται ... με το 6 plus εβγαζα 2 μερες ανετα και με το απλο 6 που εχω τωρα 1 1/2 επισης ανετα (ειδικα με τη χρηση του apple watch).
Οθονη επισης.... δε χρειαζεται , , ειδικα αν προκειται να χειροτερεψει η αποδοση και η αυτονομια.

Για τα 32 gb συμφωνω, επρεπε να ειναι η βασικη εκδοση, ειδικα με τα 4Κ βιντεο.

αυτό είδε και η apple και αποφάσισε να μειώσει την χωρητικότητα και να αυξήσει το βάρος

Απάντηση: Re: iPhone 6s / 6S Plus: Ανακοινώνονται επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου

γι αοποιον βιαζεται, υπαρχει ηδη για download η GM εκδοση του ios 9 .... http://phonerebel.com/how-to-install-ios-9-gm-or-ios-9-1-beta-1/

Eγω την εβαλα και τωρα περναω την νεα ios 9.1 beta !

Καλό το imovie αλλά είναι λίγο μπροστά στο FCPX, μακάρι κάποια στιγμή να το βγάλει για ios.

Μήπως είναι λίγο νωρίς για την 9.1

ολα στην ωρα τους.... !

Η 9.1 διορθωνει καποια μικρα bugs , οχι κατι σημαντικο... απλα την εβαλα αφου βγηκε (για devs)

Re: Απάντηση: Re: iPhone 6s / 6S Plus: Ανακοινώνονται επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου

Η apple κανει παντα εκπτωσεις οσον αφορα τα προιοντα της.

Δεν βαζει sd για να κοστολογησει τις μεγαλυτερες εκδοσεις κατα 150 ευρω την καθε μια τη στιγμη που πηρα 128gb sd 50 ευρω για το note 3.Το iphone 6s plus 128gb θα κανει 1200+ ευρω.

Δεν βαζει παραπανω ram εδω και χρονια και ας εχει εξαφανιστει το multitasking.Μονιμως κανει reload τα παντα και ειδικα στο safari η κατασταση ειναι τραγικη.

Εχει τεραστια απαισια bezels και δεν μπορει να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια τη στιγμη που κραταει ουτε 3-4 ωρες με screen on time.Χειροτερη μπαταρια δεν εχω ξανα δει εκτος απο τα nexus.Επισης εχει μικρες μπαταριες και θελει το 6plus 180 λεπτα για να φορτισει στο 100% ενω το note 3 μου με την 3200 μπαταρια βγαζει 7-8 ωρες screen on time και κανει 110 λεπτα για να φορτισει στο 100%

Εχει την χαμηλοτερη αναλυση μπαταριας.Συγκρινε διπλα διπλα s6/note 4/note 5 με το iphone 6s plus και θα δεις οτι η διαφορα ειναι τραγικη.Εχει αναλυση οθονης του 2011.

Εκει που δεν κανει εκπτωσεις η apple ειναι η τιμη.Οχι μονο καθε χρονο τις ανεβαζει αλλα καθε χρονο αυξανεται η διαφορα στις επιδοσεις μεταξυ iphone/android ναυαρχιδες υπερ των android φυσικα.

Συγκρινε τα μην μενετε κολλημενοι σε μια εταιρια που σας κλεβει μπροστα στα ματια σας και εχει τα κερδη που εχει.

Ε φυσικα...

Αιντε τραβα τωρα στα android θεματα και ασε εμας τα κοροιδα στην ουτοπια που ζουμε....

οι τιμες ειναι ιδιες οπως παντα, το οτι στην ευρωπη αυξανονται , ωφειλεται στην ισοτιμια.
Μεγαλυτερη μπαταρια δε χωραει προφανως, και δε τη χρειαζεται ... με το 6 plus εβγαζα 2 μερες ανετα και με το απλο 6 που εχω τωρα 1 1/2 επισης ανετα (ειδικα με τη χρηση του apple watch).
Οθονη επισης.... δε χρειαζεται , , ειδικα αν προκειται να χειροτερεψει η αποδοση και η αυτονομια.

To ipad air της γυναικας μου δεν περνάει και τόσο καλά οταν το εχω στα χερια μου για web browsing.
Η extra μνημη δεν θα πηγαινε χαμένη...
Οτι κανει καλυτερη διαχειριση απο το android το ξερουμε, οτι ειναι αχρειαστη ομως ουτε καν...

εδω λεμε για το iphone ομως.... κι εκει δε χρειαζεται .

Απλα για να μην λέμε λογια στον αέρα ...

iPhone 6s and iPhone 6s Plus feature 2GB of RAM

Adobe confirms Apple iPad Pro has 4GB of RAM

Ξαφνικά δηλαδή αποφάσισε η apple οτι ο κοσμος εχει ανάγκη 2gb ram...
Οπως και ναχει, είναι πολύ ευχαριστο νέο.Θα ξεμπουκώσει ολο το λειτουργικό και θα αποδίδει (ακομα) καλύτερα.... (για να μην παρεξηγηθώ αγαπητέ Γιάννη :p )

Edit: Τα 4gb ram του ipad pro τελικά ελέγχονται ακομα....

αν κρινει οτι τα νεα τηλεφωνα και features χρειαζονται 2 GB ram , θα τα βαλει.... και τα 4GB στο Ipad Pro.
Αυτο που λεμε ειναι οτι μεχρι τωρα δεν ηταν απαραιτητα (για πολλους λογους).

Ότι δεν θα έχει 2 gb που το είδατε; εγώ λέω να περιμένουμε το ifixit. Γιατί έδωσες το plus για το μικρότερο iPhone?

κανεις δε ξερει σιγουρα τη Ram, μεχρι να βγει και δουμε το teardown.

Μη ρωτας γιατι.... εχω αλλαξει πολλες φορες απο 6 σε Plus και καθε φορα μου λειπει κατι !

Παντως προσωπικα ειναι η πρωτη φορα που ΘΕΛΩ καινουριο τηλεφωνο..Ηρθε νομιζω καιρος να αλλαξω το κακομοιρο το iphone 4 Μου , που πιστα και αγγογυστα μου κανει τα χατηρια χρονια τωρα.. το 3d touch με εχει εξιταρει πολυ...