Γενική συζήτηση γύρω από τις παρουσιάσεις της Apple στις 09-09-2015

Επειδη πολυ απλα ειναι μικροτερο....
Επειδή είχα μικρότερο ένα iPhone 4 και τώρα nexus 5 δεν μπορώ να φανταστώ σε κάτι μικρότερο είναι άλλη η άνεση μιας μεγάλης οθόνης. Λογικά η αυτονομία δύο ημερών εμένα με κάνει το κλικ για την αγορά του

άρα ούτε iphone 6 μπορείς αφού μπορεί να είναι 4.7 αλλά σε σασί για 5 μην σου πω και 5.2,βλέπε nexus 5,lg g2

Εμ γιατι νομιζεις δε εχω παρει ακομα το 6... Βασικα το 5s καλοβλεπω, και για τωρα ειχα την ελπιδα να παρουσιαζοταν κανα καινουριο 4-4.3" ...

Εμ γιατι νομιζεις δε εχω παρει ακομα το 6... Βασικα το 5s καλοβλεπω, και για τωρα ειχα την ελπιδα να παρουσιαζοταν κανα καινουριο 4-4.3" ...

νομίζω μεχρι τις διαστάσεις του g2 είναι οκ,εγώ απο το g2 είχα πάει στο g3 αν και ελάχιστα μεγαλύτερο δεν το άντεξα πάνω απο μήνα

Η αληθεια ειναι οτι το 6αρι μου καθεται καλυτερα στο χερι απτο G2 του κολητου μου... Ισως επειδη ειναι λεπτοτερο και ποιο συμπαγεις... Τεσπα, θα δω τι θα καμω... Για την ωρα ψαχνω για κανα καλο φθηνο 5s ...

κανεις δε ξερει σιγουρα τη Ram, μεχρι να βγει και δουμε το teardown.

Μη ρωτας γιατι.... εχω αλλαξει πολλες φορες απο 6 σε Plus και καθε φορα μου λειπει κατι !

Κάποιοι είχαμε προβλέψει από πέρσι την αναβάθμιση σε 2GB :ernaehrung004:

καθολου κακο...ετσι θα καλυφθει το 5% των περιπτωσεων που χρειαζεται.. :ADFADF1:

Μισό να βγάλω και εγώ ένα νούμερο από το καπέλο μου

42
the answer to life the universe and everything

ΙΜΗΟ Δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη
:ernaehrung004:

Ε βρε μανα μου, μιλαω απο την δικη μου εμπειρια με το Ipad mini 2 μου...και το ζοριζω αρκετα καθε μερα... Σαφως και δε παει χαμενη! :award:

Ποτε αναμενεται το 6s Ελλαδα εχουμε καμια ιδεα?

Ωραία τα νέα προϊόντα της Apple αλλά πάλι παραμένει ανασταλτικός παράγοντας κτήσης τους η τιμή.
Όταν ο Κινέζος (Meizu,xiaomi,lenovo) μου προσφέρει με 150-200 ευρώ υπερπλήρη κινητά αδυνατώ να βρω κίνητρο για να δώσω 900 ευρώ.

Δεν είμαι Android fan και αν είχαν τα iphone κοντά στα 200 ευρώ θα ήμουν πιο θετικός στην αγορά τους.

Φιλε τα τελευταια χρονια εχω δωσει 200+200+200 σε Lenovo - Xiaomi - Hongmi....πεταμενα λεφτα το Lenovo και 50-50 τα αλλα....για πολλους λογους που βαριεμαι να γραφω... εγω την πηρα την αποφαση..800 για ενα 64gb 6s και τελος...