Γενική συζήτηση περί jailbreak κτλ.

Ξεχασατε κατι πολυ σημαντικο. Tethering !!!!!!!!

ΤΟ σκάνδαλο από την Vodafone στην Ελλάδα και απο άλλες εταιρίες σε αλλες χώρες.

Ε οχι δεν προκειται να τους δωσω ουτε 0,01 ευρω παραπανω για να εχω internet στο Laptop.

Απολύτως! Και μάλιστα άκουσα πρόσφατα την καταπληκτική έκφραση που έλεγε ένας ανόητος, ότι το tethering είναι κλοπή υπηρεσιών!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί jailbreak κτλ.

EEE?! Πλάκα κάνεις? Δεν υποστηρίζει για λόγους ασφαλείας WiFi Sync, αλλά υποστηρίζει WiFi και 3G (!) - το πιο ανασφαλές πράγμα στον κόσμο για υποκλοπές, γιά όλα τα άλλα, όπως τα email μας και τους κωδικούς για όλες τις online υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε? Τι άλλο θα ακούσουμε?!

Μπορείς να :argue: όσο θες, αλλά έτσι είναι...κ δεν κάνω πλάκα...το wifi sync στην παρούσα φάση δεν το υποστηρίζει για λόγους ασφαλείας. Το δε wifi/3g προυποθέτει την δική μας λογική χρήση, έχοντας στο μυαλό μας ότι το λειτουργικό του δεν είναι εύκολο να "σπάσει".

Όχι δεν "δουλεύει" και για αυτό δεν "μας αρέσει" :argue:

Και για αυτό κάνουμε Jailbreak και βάζουμε το iFile που μας αφήνει να δούμε όλο το filesystem και να κάνουμε copy/cut/paste/move/link. Σιγά μη παιδεύομαι με το iTunes (το πιο γελοίο πρόγραμμα για file managment - καλά καλά τη μουσική δεν κουμαντάρει).

Με το iFile μπαίνω στο filesystem, παίρνω ένα αρχείο από το Goodreader ή το Αirsharing και το αντιγράφω στο Pages ή στο Keynote. Η ακόμα καλύτερα, για να μην πιάνω διπλό χώρο, μπορώ να βάλω symbolic link απο το ένα στο άλλο directory.

Όλα αυτά δεν θα ήταν αναγκαία αν η apple απλά μας άφηνε να κάνουμε "file->save as / file->open", αλλά θεωρεί ότι οι πελάτες της είναι ηλίθιοι!:rifle:

Το ότι εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iTunes, δεν σημαίνει ότι κ οι υπόλοιποι δεν μπορούμε. Οι δε εφαρμογές που διαχειρίζονται αρχεία στο τηλέφωνο, μπορούν να τα μεταφέρουν με συγχρονισμό μέσω του iTunes.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί jailbreak κτλ.

Μπορείς να :argue: όσο θες, αλλά έτσι είναι...κ δεν κάνω πλάκα...το wifi sync στην παρούσα φάση δεν το υποστηρίζει για λόγους ασφαλείας. Το δε wifi/3g προυποθέτει την δική μας λογική χρήση, έχοντας στο μυαλό μας ότι το λειτουργικό του δεν είναι εύκολο να "σπάσει".

Το ότι εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iTunes, δεν σημαίνει ότι κ οι υπόλοιποι δεν μπορούμε. Οι δε εφαρμογές που διαχειρίζονται αρχεία στο τηλέφωνο, μπορούν να τα μεταφέρουν με συγχρονισμό μέσω του iTunes.-bye-

Κατ αρχήν δεν μιλάμε για τηλέφωνο, αλλά για iPad (αυτό δεν είναι το ipad forum?). :laugh:
Μπορείς να δεις τα ποστ μου παραπάνω που λέω ότι καταλαβαίνω ότι το JB δε χρειάζεται στο iPhone, αλλά είναι απαραίτητο στο ipad για power users. Τώρα αν δε καταλαβαίνεις τι εννοώ δε θα μπορέσω να το εξηγήσω καλύτερα.

Εγώ χρειάζομαι Jailbreak για να κάνω αυτά που θέλω - δεν είπα ότι το χρειάζονται όλοι.
Και η κοπέλα μου δε ξέρει καν τη διαφορά ανάμεσα σε jailbroken iPad σαν το δικό μου και κλειδωμένο σαν το δικό της, άλλα είναι πανευτυχείς. Βέβαια, όποτε χρειάζεται να κάνει κάτι οριακά πιο περίπλοκο έρχεται σε μένα.

Και επίσης, δεν είπα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το iTunes:slapface:, είπα ότι δε θέλω, γιατί είναι απαράδεκτο για file transfer, είναι παν-αργό, άβολο, κολλάει...
Όσο για τις εφαρμογές που αναφέρεις, που διαχειρίζονται αρχεία, δεν μιλάω για Sync, μιλάω για file management. Δεν έχει σχέση, ή μάλλον, είναι το αντίθετο του sync - είναι το να διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου χωρίς sync, απάνω στη συσκευή.

Τώρα σχετικά με αυτό που έγραψες παραπάνω για το WiFi Sync/3G, ξαναδιάβασε το καλύτερα, και δες αν βγάζεις νόημα, εμένα πόνεσε το κεφάλι μου, μόνο που το διάβασα - σόρρυ.
:hanged:

Τα παραπάνω, όλα μέσα σε φιλικό πνέυμα....:angel:

Αν σε πόνεσε το κεφάλι σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι...αλήθεια, που εγώ αναφέρθηκα για iphone συγκεκριμένα κ όχι για ipad...;; :BDGBGDB55:

Για να σου κολλά το iTunes, τότε μάλλον "παλεύεις" με pc. Σε mac δεν κολλά ποτέ...άντε να πω ότι θα μπορούσε να κολλήσει αν έχεις πχ χχχχχ εφαρμογές & nnnnnnnnnn τραγούδια, αλλά κ πάλι δεν...-bye-

Τώρα αν είναι αργό ή όχι...αυτό δεν αλλάζει δυστυχώς...

Οι συσκευές της Apple πάνε πακέτο με το iTunes, έτσι είναι σχεδιασμένες να δουλεύουν σωστά, είτε μας αρέσει, είτε όχι. :FSGSFGS4:

Κ ξαναλέω ότι μέσω iTunes, μεταφέρεις όλα τα αρχεία σου, όπως επίσης κ αρχεία πχ pdf, excel, word, ppt κτλ, μέσα από εγκατεστημένες εφαρμογές - αγορασμένες από το appstore. Αυτό είναι διαχείριση αρχείων (file management:grandpa:).

Πάντα φιλικά ! :shakehands:

Re: Απάντηση: Γενική συζήτηση περί jailbreak κτλ.

Για να σου κολλά το iTunes, τότε μάλλον "παλεύεις" με pc. Σε mac δεν κολλά ποτέ...άντε να πω ότι θα μπορούσε να κολλήσει αν έχεις πχ χχχχχ εφαρμογές & nnnnnnnnnn τραγούδια, αλλά κ πάλι δεν...-bye-

Ψιλό:offtopic:, αλλά το αναφέρω μιας και το έχω "φρέσκο" στο μυαλό μου..

Σήμερα πέρασα το τελευταίο iTunes στο φρεσκοστημένο PC μου (Phenom II X4 965, 4GB DDR3, SSD HD, Win 7 64bit).

Η εγκατάσταση πήρε μόλις 2 λεπτά, και δεν έχει "σκάσει" ούτε μία φορά (για την ώρα..)! :D