Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Re: Apple event 10/09/2013 : new iPhones ?

Syrie, ποτε δε μασαω τα λογια μου…. ξερεις πολυ καλα τη γνωμη μου για το θεμα και επισης ξερεις οτι εδω και χρονια, εχω υποστηριξει οτι οι 4 - 4.3 " ειναι το ιδανικο μεγεθος.

Αν βγαλει μεγαλυτερο απο 4.3" , παλι θα το παρω , γιατι απλα δε θα υπαρχει κατι καλυτερο και μικροτερο (ή θα κρατησω το 5) … ειναι θεμα λειτουργικου κυριως.

Που να παω δηλ. στα win8 ή στο Android ?
Οπως το πες, το λειτουργικο και τα apps ειναι το ζουμι (και για το design / ποιοτητα κατασκευης για καποιους) και όχι οι παπατζες για ιδανικες οθόνες, ένα χερι κλπ.

Απάντηση: Apple event 10/09/2013 : new iPhones ?

Συριε, παπατζες για εσενα. Για εμενα που θέλω φορητοτητα και χρηση με το ενα χέρι, οι 4 ιντσες ειναι πολυ κοντα στο οριο, τα εχουμε ξαναπεί.
Εγώ, εαν το 6 είναι στις πέντε μονο ιντσες θα μεινω με το 5s. Αν εχει δυο εκδόσεις (μια 5 και μια 4 ίντσες) θα παρω την μικροτερη.
Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτήσεις (και δεν μπαινω καν στην συζητηση για τα μικροτερα χερια των γυναικών).

Ε δεν ειπα αυτο !
Μη παραποιεις τα λεγομενα μου.... ειναι ΟΛΑ μαζι.
Και μη ξεχνας οτι το νεο ios 7 εχει καποιες λεπτομερειες, που θα τις αναλυσουμε εν καιρω, που "δειχνουν" πως θα πρεπει να χειριζομαστε μια "μεγαλη" συσκευη με το ενα χερι!

Οπως το πες, το λειτουργικο και τα apps ειναι το ζουμι (και για το design / ποιοτητα κατασκευης για καποιους) και όχι οι παπατζες για ιδανικες οθόνες, ένα χερι κλπ.

ΥΓ... μολις περασα τη GM version στο iphone 5 ... πεταει κυριολεκτικα (και δεν εκανα setup as new Συριε !):smash:

Ανυπομονω να τη δοκιμασω και στο Ipad!

για τους παραπανω λόγους (iOS, apps, design) προτιμώ iPhone, ομως θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, μερικα feature που τα εχει το android εδω και πολυ καιρο και αργησε να τα βαλει στο iOS όπως control center, ένα πιο ελεύθερο AirPlay που να συνεργάζεται με όλες τις smart tv όπως κάνει το YouTube app και φυσικα αρκετά χαμηλότερη τιμή. Το 4 και 4s ειναι μακραν τα πιο όμορφα, λόγο class έχουν και την καλύτερη αίσθηση στο χέρι, όχι ομως το 5 (και μάλλον και το 5s) που δεν έχουν γυαλί.

Re: Απάντηση: Apple event 10/09/2013 : new iPhones ?

Συριε, παπατζες για εσενα. Για εμενα που θέλω φορητοτητα και χρηση με το ενα χέρι, οι 4 ιντσες ειναι πολυ κοντα στο οριο, τα εχουμε ξαναπεί.
Εγώ, εαν το 6 είναι στις πέντε μονο ιντσες θα μεινω με το 5s. Αν εχει δυο εκδόσεις (μια 5 και μια 4 ίντσες) θα παρω την μικροτερη.
Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτήσεις (και δεν μπαινω καν στην συζητηση για τα μικροτερα χερια των γυναικών).
Α, βλέπω κι εσυ τωρα έθεσες όριο τις 5''.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν ηθελες να ακουσεις για πάνω απο 4''.

Έτσι, να μετακινείστε σιγά σιγά, για να μη χτυπήσει άσχημα όταν του χρονου πάρετε το 6αρι :p

ΥΓ Παπάτζες και Παπαγαλάκια foreva, dear! :p

το μετρο το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του.
Για τη γυναικα μου και πολλες γυναικες που γνωριζω το "σωστο" μεγεθος ειναι αυτο του iphone 4-4s , για μενα του 5-5s και μεχρι τα 4.3" .... για αλλους ειναι πολυ παραπανω.
Δεκτο, αλλα δε σημαινει οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε τεραστια κινητα.

ΙΣΩΣ στο μελλον η Apple να βγαλει και καποιο μεγαλυτερο , θα προτιμουσα να εχει 2 μεγεθη για ολα τα γουστα.
Ο tim cook εχει αποδειξει οτι δεν ειναι στενομυαλος και "κοιταει" τι θελει η αγορα (βλ. ipad mini).

Το νεο ios 7 εχει καποια τετοια στοιχεια που "δειχνουν" οτι ειναι πιθανο να εχουμε μεγαλυτερο iphone.

Αυτο το νταβατζηλίκι με το ένα χέρι , οπως και ο χαρακτηρισμος "παντόφλα" σε κινητα μεγαλύτερα του iphone πρέπει να σταματήσει.
Οπως γουστάρει το κρατάει ο καθένας και επιλέγει αντίστοιχα (μοντέλα και μεγέθη).
Υπάρχει συμπεριφορά απο μερικους σαν να ειναι απαραβατη οδηγία or something.
Λες και δεν εχουμε δει ανθρώπους να κρατανε iphone 4 η και μικροτερα με τα δυο χερια ...
Ζουμ σε μια φωτογραφία πως γινεται άραγε με το 1 δαχτυλο? :p

Το νεο ios 7 εχει καποια τετοια στοιχεια που "δειχνουν" οτι ειναι πιθανο να εχουμε μεγαλυτερο iphone.
Χρειάζεσαι το iOS για να το υποψιαστείς αυτό συνάδελφε; :p

Τι να πω....αν υπάρχει νοήμων ον που ακόμα δεν εχει καταλάβει οτι o μονος λόγος που η Apple δεν βγαζει ακόμα μεγαλύτερο iPhone ειναι το ξεζούμισμα των καταναλωτών, I rest my case....

ο καθενας κανει οτι γουσταρει... συμφωνω!

αλλα δε μπορεις να λες οτι θες.... δεν γινεται να χειριστεις ενα μεγαλο κινητο με το ενα χερι.
Αυτο δεν αμφισβητειται (εκτος αν εχεις χερια κουπια!)".

το αν εσενα σου ειναι αδιαφορο , ειναι αλλουνου παππα ... η εργονομια εχει κανονες .

Απάντηση: Re: Apple event 10/09/2013 : new iPhones ?

το μετρο το οριζει ο καθενας για τον εαυτο του.
Για τη γυναικα μου και πολλες γυναικες που γνωριζω το "σωστο" μεγεθος ειναι αυτο του iphone 4-4s , για μενα του 5-5s και μεχρι τα 4.3" .... για αλλους ειναι πολυ παραπανω.
Δεκτο, αλλα δε σημαινει οτι ολοι μας πρεπει να εχουμε τεραστια κινητα.

ΙΣΩΣ στο μελλον η Apple να βγαλει και καποιο μεγαλυτερο , θα προτιμουσα να εχει 2 μεγεθη για ολα τα γουστα.
Ο tim cook εχει αποδειξει οτι δεν ειναι στενομυαλος και "κοιταει" τι θελει η αγορα (βλ. ipad mini).

η πραγματικη επανασταση θα ειναι,ενα μικρο κινητο με αναδιπλουμενη οθονη σε μεγεθος της αρεσκειας του κατοχου.
Εκει σε θελω καβουρα κι οχι διαστημικους επεξεργαστες σε κινητα γκουμουτσες.

ο καθενας κανει οτι γουσταρει... συμφωνω!

αλλα δε μπορεις να λες οτι θες.... δεν γινεται να χειριστεις ενα μεγαλο κινητο με το ενα χερι.
Αυτο δεν αμφισβητειται (εκτος αν εχεις χερια κουπια!)".

το αν εσενα σου ειναι αδιαφορο , ειναι αλλουνου παππα ... η εργονομια εχει κανονες .

τους οποίους τους θέτει η apple...

yeah sure...