Επιμενεις να επικεντρώνεσαι στο hardware κομμάτι (το οποιο καλλιστα θα επαιζε και στα 32bit) και παραβλέπεις το software κομμάτι, οπου η apple απλα ηταν ετοιμη πριν τον ανταγωνισμο με το IOS 7. Τι να το κανεις το οτι σε επίπεδο hardware ολοι οδευουν προς τα 64bit εαν δεν υπηρχε λειτουργικο να τα υποστηρίξει, σημερα; Εκεί νομίζω υπηρξε η έκπληξη...
Τασο, μην βαζεις λογια. Ειπε κανεις οτι εκανε "άθλο" η apple? Καμια σχέση!
Απλα ειναι η πρωτη που περνα στα 64bit ως πλατφορμα κινητων και αυτο δεν ειναι κατι ασήμαντο...
Και ο μονος λογος που το κανει πρωτη, ειναι λογω του ολιστικου μοντελου της περι πληρους ελεγχου σε software/hardware κατι που πλεον προσπαθουν να κανουν και οι ανταγωνιστες (microsoft/nokia, google/motorola)..
Ρε συ, για πες μου. Θυμάσαι στα PCs ποιο ήταν το πρώτο λειτουργικό που υποστήριξε τα 64bits?
Ούτε και εγώ..
Τόσο ρόλο παίζει το ποιος το έκανε πρώτος..![]()
ακριβως... σημασια εχει λοιπον, ποιος καταφερε να το κανει "γνωστο" στο ευρυ κοινο ....
Εσύ πες μου, τι λειτουργικο εχεις στο pc σου; 64 ή 32 bit? Γιατι οσοι έχουν Mac εχουν περάσει προ πολλου πληρως στα 64bit και τα gains ειναι πολλα.
Το ιδιο θα γινει και στα κινητά, με την διαφορα πως στο IOS η μεταβαση θα γινει πιο ευκολα και πιο γρήγορα..
Αυτα ειναι τα καλα της "κλειστης" σχολης..
Ούτε αυτό δεν παίζει ρόλο. Εγώ γνώρισα τα 64bits από το linux ή τα XP 64bit (δεν θυμάμαι..) αλλά ποτέ δεν τα έβαλα στο σύστημά μου.
Όσο για το ποιος τελικά θα κάνει γνωστά τα 64bits των κινητών στο ευρύ κοινό, την ξέρω την απάντηση από τώρα. Κανείς. No one cares που λέμε. Όπως και στα desktops. Αρκεί να δουλεύει απροβλημάτιστα.
Έχω 64bit Λ.Σ. αναγκαστικά επειδή θέλω να έχω πολλή μνήμη.
Άλλο gain ο μέσος χρήστης δεν βλέπει στα desktops και αυτό στο υπογράφω.
Όσο αφορά στα κινητά, θα δείξει..
Παιζει ρολο, διοτι οπως ειχες και εσυ παραδεχτεί, στα Windows τα performance gains δεν ηταν σημαντικά οποτε δεν βρηκες λόγο να τα βάλεις.
Στα mac πάλι ολοι τα βαλαμε αναγκαστικά μεν απροβληματιστα δε, αλλα αυτο διότι ολα τα προγραμματα εγιναν 64bit με σημαντικα πλεονεκτηματα στην απόδοση overall.
Οποτε φυσικα και εχει σημασια να περασουν όλοι στα 64bit, αρκει να γινει με σωστο και συστηματικο τροπο και οχι σατρα-πάτρα με ελλειπη υποστήριξη, δεν συμφωνείς;
Θεωρώ ότι όπως και στα PCs, έτσι και στα κινητά όταν με το καλό έρθει η ώρα να είναι απαραίτητα τα 64bits (δηλαδή όταν φτάσει η RAM στα 4GB, λογικά σε ~2 χρόνια, για την Apple μάλλον σε 3..) τα 64bits θα είναι κάτι το τετριμμένο και δοκιμασμένο από όλους τους κατασκευαστές.
Οπότε, no one will notice and no one will care.
Νομιζω ημουνα σαφης... για το μεσο χρηστη μιλαμε παντα.
Εγω κι εσυ δεν ειμαστε αυτοι.
Μεσος χρηστης ειναι ηγυναικα μου, η αδελφη μου κλπ Αυτοι ΗΔΗ εχουν υιοθετησει το ipad σα καθημερινο υπολογιστη.
Η γυναικα μου εχει ν ανοιξει το laptop της 1 χρονο, το ιδιο και η αδελφη μου.
Σερφαρουν, λαμβανουν τα μαιλ τους και απαντουν, διαβαζουν περιοδικα και βιβλια, παιζουν παιχνιδια, ενημερωνονται, γραφουν εργασιες (η γυναικα μου ειναι φιλολογος) κλπ
Ακομη κι εγω , σε μερικες δουλειες (το εχω αναφερει ξανα) το χρησιμοποιω και μαλιστα με επιτυχια.
Σιγουρα δεν ειμαστε ακομη εκει , αλλα στο μελλον ειναι το πιο πιθανο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.