Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

τα νουμερα που αναφερθηκαν πριν, 9 εκ. iphone 5s-5c σε ενα ΣΚ ειναι ΧΩΡΙΣ τις πωλησεις της China Mobile , που καθυστερησε τη διαθεση του iphone …
http://appleinsider.com/articles/13...ucing-advertising-collateral-for-iphone-5c-5s

Φανταστειτε τι θα γινει οταν θ αρχισουν κι απο εκει οι πωλησεις…

προφανως δεν ειμαστε μετοχοι… αυτα τα λινκ τα βαζουμε μονο και μονο για να δειξουμε οτι ολο και πιο μεγαλο μερος του κοσμου, θελει μια συσκευη "μικρη" και με ios.
Aυτο σημαινει κατι….

Καλά τώρα αυτό το λες επειδή η συσκευή είναι σήμερα "μικρή". Αύριο που θα είναι "μεγάλη" (5") πάλι το ίδιο θα λες. Το θέμα είναι ότι γράφει Apple, και μπρίκι να ήταν, πάλι θα πούλαγε (σε όσους κολλάνε με τα ονόματα, δηλαδή...)

αυτο δε μειωνει την αξια του, ουτε το γεγονος οτι πολλοι , παρ ολο το καταιγισμο τεραστιων κινητων, προτιμουν κατι πιο μικρο.
Προφανως κατι σημαινει αυτο….οχι ?:p

Kαι δεν ειναι κομψο (για να μη πω κατι χειροτερο… ) να ονομαζετε fanboys kai προβατα ολους αυτους τους χρηστες…. :ernaehrung004:

Ναι, ότι τους αρέσει η μόδα πάρα πολύ. Διαφορετικά δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξήγηση γιατί 9 εκατομμύρια κόσμος να τρέχει να αγοράσει μία τηλεφωνική συσκευή από τη πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, κάνοντας ουρές από τα ξημερώματα, λες και η ζωή τελειώνει και πρέπει να βιαστεί τόσο πολύ (ξέρω γω, μήπως χάλασε το προηγούμενο τηλέφωνο τους, και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους; είναι κι αυτό μία εξήγηση... :Banane0: )

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές αν μη τι άλλο περιμένουν κάποιο διάστημα, ώστε και οι τιμές να είναι πιο λογικές (καλά αυτό δεν ισχύει και πολύ για τα προϊόντα της Apple) και για να φανούν τα όποια προβλήματα και διορθωθούν, και να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την απόδοση και λειτουργία μίας συσκευής.

Last edited:
οκ… οτι πεις.

Οταν εκατομμυρια χρηστες προτιμησαν καποτε windows , ηταν "σοφοι" …. οταν προτιμησαν iOS συκευες ειναι προβατα …. ωραια λογικη !
Οτι μας βολευει.

Ναι, ότι τους αρέσει η μόδα πάρα πολύ. Διαφορετικά δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξήγηση γιατί 9 εκατομμύρια κόσμος να τρέχει να αγοράσει μία τηλεφωνική συσκευή από τη πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, κάνοντας ουρές από τα ξημερώματα, λες και η ζωή τελειώνει και πρέπει να βιαστεί τόσο πολύ (ξέρω γω, μήπως χάλασε το προηγούμενο τηλέφωνο τους, και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους; είναι κι αυτό μία εξήγηση... :Banane0: )

δεν πάει όλος ο κόσμος από μόδα αλλά από την απλότητα την οποία έχουμε αναφέρει χιλιάδες ποστ σε όλα τα φόρουμ
το ότι κάνει μια περιουσία είναι άλλο θέμα ούτε εγώ τα σκάω για το τελευταίο μοντέλο απλώς με καλυπτει για τρία χρόνια με τις αναβαθμίσεις

Δεν ξέρω τι σχέση έχουν τα windows, δεν θυμάμαι πολλές ουρές γι αυτά τα τελευταία χρόνια (το κατέβασμα τους γίνεται και από το σπίτι πάντως).

δεν πάει όλος ο κόσμος από μόδα αλλά από την απλότητα την οποία έχουμε αναφέρει χιλιάδες ποστ σε όλα τα φόρουμ
το ότι κάνει μια περιουσία είναι άλλο θέμα ούτε εγώ τα σκάω για το τελευταίο μοντέλο απλώς με καλυπτει για τρία χρόνια με τις αναβαθμίσεις

Σιγά να μην πήγαν 9 εκατομμύρια μόνο για την απλότητα στις 2 και στις 3 τα ξημερώματα της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας. Όλοι αυτοί για τη μόδα πάνε και για να είναι οι πρώτοι που το έχουν στα χέρια τους για να κάνουν μετά επίδειξη σε φίλους και γνωστούς...

Last edited:
μ αρεσεις … δεν εισαι καθολου απολυτος!
Ετσι ημουν στα 18 μου… ελπιζω να εισαι λιγο μεγαλυτερος :p

Ημουν κι εγω ξερεις σε μια ουρα (στην Ελλαδα) πριν 2 χρονια για να παρω το ipad 3 απο τις 7 το πρωι …. !

μ αρεσεις … δεν εισαι καθολου απολυτος!
Ετσι ημουν στα 18 μου… ελπιζω να εισαι λιγο μεγαλυτερος :p

Ημουν κι εγω ξερεις σε μια ουρα (στην Ελλαδα) πριν 2 χρονια για να παρω το ipad 3 απο τις 7 το πρωι …. !

Ε και που διαφέρεις, κι εσύ μοδάτος είσαι (το κιτρινούλι μη ξεχάσεις ε; ) :Banane0:

Όχι πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος τη ψυχολογία όποιου στήνεται σε μία τέτοια ουρά από τα ξημερώματα, λες και δεν θα υπάρξει άλλη μέρα για την αγορά. Που κάνω λάθος δηλαδή, και δεν είναι αυτό που λέω αλλά κάτι άλλο (what?).

Σίγουρα ο ίδιος δεν θα στηθεί ούτε για την επόμενη τηλεόραση του (κι ας είναι 8Κ και έχει πέσει η τιμή της στα 500 ευρώ), ούτε για το αυτοκίνητο του, ούτε για το ρολόι του (κλπ, κλπ). Τι έχει ένα τηλέφωνο και ένα τάμπλετ δηλαδή, τι κάνει παραπάνω;

Last edited:
νομιζω σου απαντησα… ημουν κι εγω σε καποια τετοια ουρα!
Ειμαι προβατο, θυμα μοδας ή κατι αλο ?
Πες μου γιατρε μου… :p

Aλλωστε αυτο αναρωτιεται και η Samsung τοσα χρονια τωρα… :2thumb22sup:

Ε σου είπα, γιατί το ξαναρωτάς; Αποτοξίνωση ενός μηνός από προϊόντα Apple...

:BDGBGDB55:

Aλλωστε αυτο αναρωτιεται και η Samsung τοσα χρονια τωρα… :2thumb22sup:

Καλά χέσ' τη Samsung, εσύ γιατί πήγες δηλαδή στις 7 το πρωί; Αργότερα δεν;

Το'χα ξαναγράψει κάποτε... θα είχε παρα πολυ μεγάλο ενδιαφέρον να υπήρχαν στατιστικά για το τι μέρος της αγοράς του iOS χρησιμοποιεί το iPhone ως smartphone με την πλήρη του έννοια (internet, μουσική, βίντεο, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ).

Συχνότερα από συχνά συναντάω, ακόμα κι εδώ, ανθρώπους που απλά το ενεργοποίησαν με τη βοήθεια κάποιου, και όταν τους ρωτάς πως βολεύονται με το iTunes δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό. Έχουν προσθέσει τις επαφές χειροκίνητα, κάποιοι έχουν προσθέσει και ένα email account και...πορεύονται. Στην ερώτηση βέβαια που ακολουθεί (ΠΑΝΤΑ την κάνω, έτσι για το χάζι :D ) του γιατί έδωσαν 700 ευρώ για να κάνουν κάτι που θα έκαναν με 50 ευρώ, απαντάνε μ'ενα στόμα μια φωνή ότι "επειδή είναι το καλύτερο". :)

Το εκανα γιατρε μου , πριν 1 χρονο περιπου… αλλα η ατιμη Apple ειναι πολυ θελκτικη ! :p

Που ν αντισταθεις ?

iButt.jpg

Το'χα ξαναγράψει κάποτε... θα είχε παρα πολυ μεγάλο ενδιαφέρον να υπήρχαν στατιστικά για το τι μέρος της αγοράς του iOS χρησιμοποιεί το iPhone ως smartphone με την πλήρη του έννοια (internet, μουσική, βίντεο, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ).

Συχνότερα από συχνά συναντάω, ακόμα κι εδώ, ανθρώπους που απλά το ενεργοποίησαν με τη βοήθεια κάποιου, και όταν τους ρωτάς πως βολεύονται με το iTunes δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό. Έχουν προσθέσει τις επαφές χειροκίνητα, κάποιοι έχουν προσθέσει και ένα email account και...πορεύονται. Στην ερώτηση βέβαια που ακολουθεί (ΠΑΝΤΑ την κάνω, έτσι για το χάζι :D ) του γιατί έδωσαν 700 ευρώ για να κάνουν κάτι που θα έκαναν με 50 ευρώ, απαντάνε μ'ενα στόμα μια φωνή ότι "επειδή είναι το καλύτερο". :)

Α μπράβο βρε Master! :SFGSFGSF:

Το εκανα γιατρε μου , πριν 1 χρονο περιπου… αλλα η ατιμη Apple ειναι πολυ θελκτικη ! :p

Που ν αντισταθεις ?

iButt.jpg

Κρίμα να μην είναι αυτό το σήμα της Apple όμως (πως θα λεγόταν Ass; ), θα έπαιρνα κι εγώ! :worshippy:

Ε και που διαφέρεις, κι εσύ μοδάτος είσαι (το κιτρινούλι μη ξεχάσεις ε; ) :Banane0:

Όχι πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος τη ψυχολογία όποιου στήνεται σε μία τέτοια ουρά από τα ξημερώματα, λες και δεν θα υπάρξει άλλη μέρα για την αγορά. Που κάνω λάθος δηλαδή, και δεν είναι αυτό που λέω αλλά κάτι άλλο (what?).

Σίγουρα ο ίδιος δεν θα στηθεί ούτε για την επόμενη τηλεόραση του (κι ας είναι 8Κ και έχει πέσει η τιμή της στα 500 ευρώ), ούτε για το αυτοκίνητο του, ούτε για το ρολόι του (κλπ, κλπ). Τι έχει ένα τηλέφωνο και ένα τάμπλετ δηλαδή, τι κάνει παραπάνω;

Και άντε μετά να ζητάς καλύτερη τιμολογιακή πολιτική όταν έχεις τέτοια υποδοχή από τον κόσμο.
Βρε καλά κάνουν και υπερτιμολογουν και εγώ αυτό θα έκανα.
Μα να τρέχεις να αγοράσεις χωρίς να έχεις ιδέα του τι σε περιμένει.
Πόλεμος να γινόταν δεν θα έτρεχαν έτσι για να πάρουν ζαχαρι;

γιατί έδωσαν 700 ευρώ για να κάνουν κάτι που θα έκαναν με 50 ευρώ, απαντάνε μ'ενα στόμα μια φωνή ότι "επειδή είναι το καλύτερο". :)
Kαι πολύ σωστά απάντησαν, θέλουν το καλύτερο, κακό είναι? Δικά τους χρήματα χαλάνε.

Και άντε μετά να ζητάς καλύτερη τιμολογιακή πολιτική όταν έχεις τέτοια υποδοχή από τον κόσμο.
Βρε καλά κάνουν και υπερτιμολογουν και εγώ αυτό θα έκανα.
Μα να τρέχεις να αγοράσεις χωρίς να έχεις ιδέα του τι σε περιμένει.
Πόλεμος να γινόταν δεν θα έτρεχαν έτσι για να πάρουν ζαχαρι;

Ούτε κατοχή να ερχόταν (εκτός Ελλάδας που υπάρχει ήδη!) :music-smiley-005: