Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Κατάλαβα τι λες. Ψάχνεις καλο "σενάριο" στα παιχνίδια. Εισαι σίγουρος πως δεν υπάρχει στο app store κανενα τέτοιο; Γιατί κατι ειχε παρει το ματι μου για καποια adventures που ολοι προτειναν (θα ψαξω να τα βρω).

Δεν ειναι το σεναριο βασικα όσο το να ''κανεις'' πραγματικα κατι, να σε βαζει να σκεφτεις εστω και λίγο.

Παραδειγματα (λίγα δυστυχως), υπάρχουν:

http://www.adventuregamers.com/games/view/16283

Δωστο στην κορη σου σε λίγα χρονια, αξίζει :)

Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Λιγάκι καταθλιπτικό παιχνίδι για παιδιά δεν νομίζετε?

Η μαγεία του ειναι ότι ενώ το περιβάλλον φαινεται σαν τέτοιο, η ουσία του, δεν ειναι (εχει πχ το κλασικό story boy meets girl).

Και σε βάζει να σκεφτεις (όχι τραγικά) χωρίς την παραμικρή ''ενόχληση'' από διαλόγους (δεν έχει κανέναν διαλογο!).

Γνώμη από τους φίλτατους συμφορουμίτες :

Το HTC Sensation που έχω εδώ και δύο χρόνια αρχίζει και ρετάρει. Τρώει σκαλώματα ξαφνικά και κάνει restart, πράγμα που καταντά ενοχλητικό. Και να φανταστείτε η ROM είναι απείραχτη....

Σκέφτομαι να του κάνω ένα τρελό restore και να το δώσω άδειο στην μάνα μου.

Επειδή έχω mac mini και iPad, λέω να πάω σε iPhone.

Να πάρω το 5s ή να πάρω μεταχειρισμένο το 4s και του χρόνου να πάρω το νέο iPhone που θα έχει και άλλο design εξωτερικά? Τί προτείνετε?

Γύρω τα Χρηστούγεννα βλέπω να γίνεται η αντικατάσταση του τηλεφώνου ή όποτε γίνει διαθέσιμο το 5s εδώ και αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές του 4s.....

Για πείτε γνώμες καλοί μου άνθρωποι!!!

Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Αντί για 4s ή 5s να πας στο 5c, όπως εγώ. :grinning-smiley-043

Πλαστικό? Οχι βρε συ, αυτά που κοροιδεύουμε στην Samsung θα κάνουμε οι ίδιοι? επίτηδες δεν έβαλα το 5c διότι μπορεί να σκάσει κανα ταξίδι ανατολή μέσω Γερμανίας και έλεγα η αγορά να γίνει από το αεροδρόμιο εκεί για το 5s

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Πλαστικό? Οχι βρε συ, αυτά που κοροιδεύουμε στην Samsung θα κάνουμε οι ίδιοι? επίτηδες δεν έβαλα το 5c διότι μπορεί να σκάσει κανα ταξίδι ανατολή μέσω Γερμανίας και έλεγα η αγορά να γίνει από το αεροδρόμιο εκεί για το 5s

Εγώ έκανα την κίνηση από Αμερική με φίλο που το πήρε εκεί. 420 ευρώ περίπου μου βγήκε.
Πλαστικό είναι μεν αλλά καλή κατασκευή, όπως ήταν πχ το 3 ή το 3gs.
Μπορείς να κινηθείς κ για μεταχειρισμένο 5, αλλά για 4s καινούργιο δεν θα πήγαινα.

Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Μιχαλη, ποιο ακριβως μοντελο πηρες ?
Ποια παιζουν εδω Ελλαδα (απο Αμερικη) ?

Πήρα λευκό 5c ξεκλείδωτο από Apple Store. Όλα τα ξεκλείδωτα παίζουν σε όλο τον κόσμο, αν δεν κάνω λάθος.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος είναι αυτό το μοντέλο :

• Model A1532 (GSM)[SUP]*[/SUP]: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)

Last edited:
Φανταζομαι αυτο το στατιστικο θα σε ενδιαφερει:

Screen-Shot-2013-09-23-at-9-23-10.20.08-AM.png

http://www.redmondpie.com/iphone-5s...-lineup-combined-by-a-ginormous-margin-chart/
Η αλήθεια είναι πως λόγω επαγγέλματος πάντα βρίσκω ενδιαφέρον τα στατιστικά που αναφέρονται σε πωλήσεις .
Ειδικά σε ότι έχει σχέση με προϊόντα τεχνολογιας και άλλα όχι μόνο στο τι κάνουν ή Apple και η Samsung.

Πήρα λευκό 5c ξεκλείδωτο από Apple Store. Όλα τα ξεκλείδωτα παίζουν σε όλο τον κόσμο, αν δεν κάνω λάθος.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος είναι αυτό το μοντέλο :

• Model A1532 (GSM)[SUP]*[/SUP]: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)

Ωχ, οχι Μιχάλη αυτό είναι το μοναδικό που δεν παίζει Ελλάδα

χεχε, πλάκα κάνω
Μεγιαααααααααα

Ωχ, οχι Μιχάλη αυτό είναι το μοναδικό που δεν παίζει Ελλάδα

χεχε, πλάκα κάνω
Μεγιαααααααααα

χαχαχα καλο!
Μεγειες Μιχάλη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Κι εγω, αν επαιρνα 5C τελικα σε αυτο το χρωμα θα πηγαινα :)

ΕΣΥ ΑΣΠΡΟ!! Και με εκραζες για το λευκο/ασημι iphone 5!!!!
Φτου σου προδότη! Σου αξιζει η παντοφλα!

:p