Έτσι για να σκάσετε πάντως, χτες το βραδάκι έπαιζα εκτεταμένα μ'ένα ασπρούλι 5s.
Στην όψη αν εξαιρέσει κανείς το home button δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά, στο άσπρο τουλάχιστον. Αυτό (για μένα) θα ήταν deal breaker αν είχα ήδη το 5άρι, κι ας μαγειρεύει και γεμιστά. Κατά τα λοιπά, ωραίο είναι, φυσικά, αν εξαιρέσει κανείς το μέγεθος της οθόνης που πλέον μου κακοφαίνεται.
Καθόλου καινοτομία δεν είναι το χρυσό χρώμα, απλά η apple το ξαναέκανε της μόδας και φυσικά οι Κορεάτες έσπευσαν να μιμηθούν (ως συνήθως)...
Εάν μπορείς να δώσεις από τώρα τα λεφτά – και έχοντας στο νου να μην πάρεις κινητό που του χρόνου θα το αλλάζεις.
Εγώ θα έπαιρνα το 5s
Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα το βάρος θα πέσει στο 64bit, και εκεί θα δούμε Optimizations που δε θα δούμε στο 32bit.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το webkit (Safari) όπου ο 32bit κώδικας δεν έχει τα optimizations του 64bit.
Το άλλο σημαντικό είναι η κάρτα γραφικών του 5s. Υποπτεύομαι ότι πολλές γραφιστικές εφαρμογές και παιχνίδια θα το αξιοποιήσουν καλύτερα.
To 4s σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις, ΙΜΗΟ ουτε μεταχειρισμένο. Το 5c μονό για οικονομικούς λόγους σε σχέση με το 5s, αλλά και πάλι η διαφορά για να ανέβεις σκαλί δεν είναι τόσο μεγάλη.
Εμενα μου βγάζει σε διακριτικό "σαμπανιζέ"...Ο Σύριος έγραψε κάτι για το κιτρινάκι του 5c με το οποίο συμφωνώ. Φαίνεται ψιλοχάλια, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που βλέπω.
Αντίθετα το χρυσό τους είναι πολύ πιο διακριτικό απ´αυτό το άθλιο της NOKIA. Αν και γενικά το χρυσό (τηλέφωνα, αυτοκίνητα κλπ) μου προκαλέι τάσεις για εμμετό, του 5s δεν με ενόχλησε τόσο. Πιο πολύ για μπρονζέ μου μοιάζει παρά για χρυσό.
Απο πότε ρε παιδιά ειναι καινοτομία ή ιδέα το χρώμα?Δεν ειναι τιποτα απο τα δύο.Επιλογή χρωμάτων λέγεται.Να ηταν πχ πουά με ροζ ελεφαντάκια να το συζητούσαμε περι ιδεας
Δηλαδη η apple αντεγραψε την Nokia με τα χρώματα του 5C ?
Εμενα μου βγάζει σε διακριτικό "σαμπανιζέ"...
Κανεις δεν θα το περιμενε να γινει της μοδας εκτος από τα το τμημα πωλήσεων της apple. Γι'αυτο ειναι η πρωτη εταιρια στον πλανητη αλλωστε...
Μην μπερδεύεις κέρδη, τζιρο και (χρηματιστηριακη) κεφαλαιοποίηση. Το ranking που εβαλες δεν εχει να κανει ουτε με πωλήσεις ουτε με κέρδη.
Μιας που πιασαμε την κουβεντα δες ενα ενδιαφερον διάγραμμα και θα καταλάβεις για το ποσο τεραστιο είναι το bussiness του iphone μονο:
Businessweek has a fun chart showing that Apple’s iPhone business alone would make it the 9th largest stock in the Dow Jones top 30 companies, ahead of such giants as Microsoft, Coca-Cola and McDonalds.
It’s not a terribly surprising fact – the iPhone represents the bulk of Apple’s business, with its $88.4B sales greater than all of Apple’s other products and services combined ($81B), but it is quite a graphic illustration of the strength of that one product line. Apple, of course, just announced that it sold 9M iPhones in the first three days of the 5s and 5c.
http://9to5mac.com/2013/09/26/iphon...gger-than-microsoft-coca-cola-mcdonalds-more/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.