Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Εσυ, για δοκιμασε να γραψεις Μανωλης στην παντοφλα σου! :p
Και να ταν μονο αυτό ρε γμτ...

Γραφω φανμπου / φάνμπου / φανμποι / φανμπόι και βγάζει μόνο εσένα....

:p :p :p

LOL. Γραψε, FANtastic BOY και θα βγαλει και την φωτογραφια μου!

:p

Το εκανα αλλα εβγαλε του Γιαννη (αυτη που ειναι ζωσμένος με τα video robocop εξαρτηματα video της DSLR) :p

Περαν της πλακας παντως, θυμασαι παλια που το iOS δεν εκανε καν search στα notes των επαφων και επρεπε να βαλεις app (contacts super search) ;

Οταν το λεγα, κοροιδευες (και καλα οτι ειναι βλακεια / υπερβολή κλπ).

Τωρα γελας με τον τόνο του Android (άτιμο φανμπου) - αν το λεγα αυτο για την Apple θα με ειχες καρυδωσει.....:p

Απάντηση: Apple iOS 7

Γελαω βασικα με εσένα και τις αποπειρες σου να κανεις switch..
Και λυπαμαι την κακομοιρη την κατηγορια των droid αν αποφασισεις να μείνεις... :p

Γελαω βασικα με εσένα και τις αποπειρες σου να κανεις switch..
Αν δεν το εχεις ηδη καταλάβει, το switch εχει ηδη γινει.

Και καθε φορά που ανοιγω το S4 απολαμβάνω την οθονάρα και την ελευθερία του Android.

Το αν θα μεινω ή όχι εξαρταται απλώς απο το ποσο γρήγορα θα το βαρεθω.

Εκ πρωτοις παντως, επειδη η οθονουλα του iPhone πλεον με χαλάει, μαλλον με κοβω να μένω εδω τουλάχιστον μέχρι το iPhone 6 (ξες, αυτό που δεν θα μεγαλώσει η οθονη του, που δεν θα το παρεις κλπ κλπ :p)

Καλη απόλαυση (που λενε και στις καφετέριες) και καλα ξεκουμπιδια απο την κατηγορια μας! :p

Ηθελα να γράψω κι εγώ κάτι για να "την πω" στο Ρούλη αλλά δεν έχω κουράγιο... Δεν μου βγαίνει.
Εδώ και 45 λεπτά εχω ένα apple TV ένα iphone 4 κι ενα ipad 3 με ανοιγμένο το bluetooth και δεν μπορεί να δει το ένα το άλλο. Τόση ώρα είμαστε ακόμα στην αναζήτηση. :bang:

Καλη απόλαυση (που λενε και στις καφετέριες) και καλα ξεκουμπιδια απο την κατηγορια μας! :p

Καλά, σας αφήνω τα 2 σας...

Αλλα να ξες:

Attachments

• im-watching-you.jpg
    im-watching-you.jpg
    26 KB · Views: 93

Clockwise! Μας δινεις πλεον λογο να μπαινουμε στην κατηγορια παντοφλας εεε android! :p

όσα δε φτάνει η αλεπού....

ΥΣ αφήστε τον άνθρωπο τώρα που βρήκε την υγεία του ήσυχο!

Ναι, πραγματικα θελω να πάρω android αλλα κολλάω στο οικονομικό (ειναι πολυ φθηνα..)

:p

Last edited: