Δημήτρης Δημητρακούδης Πρόεδρος Δ.Σ. Staff member 18 June 2006 29,051 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία Yesterday at 23:09 #301 Και είναι και πάρα μα πάρα πολύ πιθανό στο ίδιο hardware να παίζει και καλύτερα. Reactions: Tzimisce
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,593 127.0.0.1 Yesterday at 23:29 #302 Busoni said: Τελικά θα μάθουμε ποιός νίκησε τον GentooPlayer; Click to expand... Στήνω ένα δικό μου distro σε rpi στοχεύοντας σε δύο πράγματα. Ακραίο optimization στο ηχητικό κομμάτι και φιλικό περιβάλλον. Το κομμάτι του apk είναι ακόμη στην αρχή, με πολλά bugs, αλλά με αυτό που ακούσαμε όλοι, μάλλον θα το συνεχίσω... Reactions: ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ, Δημήτρης Δημητρακούδης and vlad66
Busoni said: Τελικά θα μάθουμε ποιός νίκησε τον GentooPlayer; Click to expand... Στήνω ένα δικό μου distro σε rpi στοχεύοντας σε δύο πράγματα. Ακραίο optimization στο ηχητικό κομμάτι και φιλικό περιβάλλον. Το κομμάτι του apk είναι ακόμη στην αρχή, με πολλά bugs, αλλά με αυτό που ακούσαμε όλοι, μάλλον θα το συνεχίσω...
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,593 127.0.0.1 Yesterday at 23:33 #303 mdvq said: Kαι γιατι να μην προτιμήσουμε το ορίτζιναλ δικό σου ,από την αντιγραφή του ιμιτασιον? Για κορόιδα μας έχουτε Click to expand... Υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις βίντεο τον εαυτό σου όταν δεις τις οδηγίες! Reactions: Δημήτρης Δημητρακούδης and vlad66
mdvq said: Kαι γιατι να μην προτιμήσουμε το ορίτζιναλ δικό σου ,από την αντιγραφή του ιμιτασιον? Για κορόιδα μας έχουτε Click to expand... Υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις βίντεο τον εαυτό σου όταν δεις τις οδηγίες!
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 11,086 Πειραιας Yesterday at 23:40 #304 Tzimisce said: Υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις βίντεο τον εαυτό σου όταν δεις τις οδηγίες! Click to expand... Ρε δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα, καλύτερα...... αναμμένα κιόλας Reactions: Tzimisce, Δημήτρης Δημητρακούδης and vlad66
Tzimisce said: Υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις βίντεο τον εαυτό σου όταν δεις τις οδηγίες! Click to expand... Ρε δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα, καλύτερα...... αναμμένα κιόλας