Για 2η φορά.

εμένα πάντως η ζωή μου άλλαξε δραματικά , και ουσιαστικά , ελπίζω να μου βγει σε καλό !

μετά από 20 χρόνια στο κέντρο ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ !! δεν άντεξα άλλο

είμαι από τα πρώτα θύματα αυτής της κατάστασης ( με σοβαρή οικονομική ζημιά και με αντίστοιχη ψυχολογική ... )

δεν ξέρω δεν γουστάρω δεν με ενδιαφέρει ΔΕΝ !!!!!!!!!!!!

ΣΙΧΆΘΗΚΑ !!!!!!! να βιαιοπραγώ και συγχρόνως να είμαι θύμα καθημερινής βίας

δεν ξέρω εάν είναι σχέδιο , δεν ξέρω εάν αυτη η κυβέρνηση είναι απλά άχρηστη , δεν ξέρω εαν οι σκατοκλεφταραδες που μου ανοίξανε το αμάξι 10 φόρες είναι Αλγερινοί Ρουμάνοι η Πακιστανοι Η Ελληνες ,

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!

εαν δεν αλλαξει κατι δραματικα και αμεσα,ολοι καπως ετσι θα ειμαστε...:furious3:

MA ρε σεις έχετε δει ποτέ άδεια τράπεζα από κόσμο ?

ε πάντε στην Εurobank Πειραιώς ΚΑΙ Γερανίου

ούτε για πληρωμή κάρτας δεν πατάει κανένας

ΦΟΒΆΣΑΙ ΚΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ !!!!

Καινούργιες φάτσες, εντελώς άγνωστες, με διαφορετική φυσιογνωμία, μερικές πολύ συμπαθητικές και μερικές "ανθυγιεινές"
Σκουρόχρωμοι, άπλυτοι, ρακένδυτοι, κάποιοι ξυπόλυτοι, σου προκαλούν φοβία αλλά και απέχθεια.
Ναι, τους λυπάμαι από μια μεριά. Αλλά τελικά λυπάμαι πιο πολύ τους συμπολίτες μου.

Και αν μπορούσα θα τους ρωτούσα όλους αυτούς τους άγνωστους "λοιπόν πως σας φαίνεται ο παράδεισος που ήρθατε; περνάτε καλά;"

Διότι εμείς δεν περνάμε καθόλου καλά πλέον.
.

Μία απλοϊκή ερώτηση:

Αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε και ψάχνουν για δουλειά και για ένα καλύτερο αύριο (όπως μάς λένε οι διάφοροι ψευτοκουλτουριάρηδες τσιπραίοι) γιατί δεν πάνε στο Κουβέϊτ, στο Αμπού Ντάμπι, στο Μπαχρέϊν, στο Ντουμπάϊ κλπ. ???

Εκεί δουλειές υπάρχουν άπειρες, χρήμα υπάρχει ατελείωτο, νησιά φτιάχνουν μέσα στην θάλασσα, το Ντουμπάϊ χτίζεται πυρετωδώς... Αρα εργατικά χέρια χρειάζονται.

Επιπλέον: Είναι πολύ πιο κοντά στην πατρίδα τους. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου με κίνδυνο της ζωής τους για να φτάσουν στην Ελλάδα.

Και συν τοις άλλοις είναι και μουσουλμάνοι άρα θα έχουν τα τζαμιά τους να προσευχηθούν ανενόχλητοι, κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει την θρησκευτική πίστη τους.

Στο κάτω κάτω και οι μουσουλμάνοι του Ντουμπάϊ και του Μαχρέϊν δεν θα έπρεπε να δείξουν αλληλεγγύη στους αδελφούς μουσουλμάνους που πεινάνε;

Ποιός ο λόγος να αναγκάζονται να έρχονται μέχρι εδώ;

Υπάρχει απάντηση; ΟΧΙ!

Οποιος τα σκεφτεί όλα τα παραπάνω θα καταλάβει εύκολα πως δεν είναι τόσο "αθώα" και αυθόρμητη η προσέλευση όλων αυτών των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων στην Ευρώπη.

Mα ρε παιδιά τα πράγματα είναι ΤΟΣΟ απλά:

ΜΟΝΟ στην Ψαροκώσταινα μπορούν να μπουν όλοι αυτοί με τέτοια άνεση, να μην τους ενοχλεί κανείς, να μην τους διώχνει κανείς, και ταυτόχρονα, να απολαμβάνουν και δωρεάν περίθαλψη, μέχρι και συντάξεις δημοσίου έχοντας δουλέψει 2-3 χρόνια.

Κάπου διάβαζα εξάλλου για τα κύματα μεταναστών από Αφρική που έρχονται εδώ λόγω δωρεάν θεραπειών για το AIDS...

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Ωραία όλα αυτά, αλλά υπάρχει το εξής πρακτικό ζήτημα.

Όσο τα λοιπά κόμματα δεν κάνουν ή δεν προτείνουν τίποτα το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μετανάστευσης, και στους πολίτες που, κακά τα ψέμματα, αρχίζουν και ζουν το πρόβλημα στο πετσί τους, δεν απαντούν άλλο τι παρά μονίμως γυρνούν την κουβέντα στο φιλοσοφικό επίπεδο, τόσο μεγάλη μερίδα των πολιτών αυτών θα στρέφεται προς το Λαος. Μάλιστα νιώθω ότι με την ετικετούλα του ρατσιστή/φασίστα/ακροδεξιού που τόσο εύκολα κολλούν κάποιοι σε αυτή τη μερίδα πολιτών, η τελευταία πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Αποτέλεσμα θα είναι να έχει, πολύ σύντομα, σοβαρό ρόλο και λόγο στη διακυβέρνηση της χώρας ο Καρατζαφέρης.

Ωραία και ευγενής η ρητορική περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατανόησης των προβλημάτων που ωθούν τις ορδές μεταναστών στη χώρα μας. Να γνωρίζετε μόνο πως θα την ακριβοπληρώσουμε, για χάρη της θα καταλήξουμε να έχουμε μία κυβέρνηση η οποία θα έχει στη σύνθεσή της ή θα εξαρτάται πολιτικώς από αυτή την ακροδεξιά συνιστώσα.

Συμφωνώ Απολύτως.:2thumb22sup::2thumb22sup:
Και απότι διάβασα στον Αγιο Παντελεήμονα τα ποσοστά του ΛΑΟΣ ξέπερασαν το 12%..
Μήπως να τούς τσουβαλιάσουμε και αυτούς ολους σαν ρατσιστές ??
Θαναι το μεγαλύτερο δώρο στον Χερι-Χερι.
Κατά την γνώμη μου αυτοί που πρώτοι χαίρονται για την Ανοδο τού ΛΑΟΣ είναι οι Ιοί και οι διάφορες ´συνιστώσες´...
Αποκτούν έτσι λόγο ύπαρξης και δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο κόμμα του´Καρατζαφέρη.
Ο Απολιτικος ´αντιρατσισμός´που δεν αναλύει καμιάν αιτία τού φαινομενου συμπορεύεται με τον λαϊκισμό τού κυρίου Γιώργου..
Οσο αφήνει η Ελληνική Κοινωνία το Μεταναστευτικό Ζητημα σέ αυτού τού είδους τούς εκπροσώπους και οσο τά υπόλοιπα Κομματα δεν επεξεργάζονται σοβαρές θέσεις και αναλύσεις για το θέμα,το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Μία απλοϊκή ερώτηση:

Αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε και ψάχνουν για δουλειά και για ένα καλύτερο αύριο (όπως μάς λένε οι διάφοροι ψευτοκουλτουριάρηδες τσιπραίοι) γιατί δεν πάνε στο Κουβέϊτ, στο Αμπού Ντάμπι, στο Μπαχρέϊν, στο Ντουμπάϊ κλπ. ???

Εκεί δουλειές υπάρχουν άπειρες, χρήμα υπάρχει ατελείωτο, νησιά φτιάχνουν μέσα στην θάλασσα, το Ντουμπάϊ χτίζεται πυρετωδώς... Αρα εργατικά χέρια χρειάζονται.

Επιπλέον: Είναι πολύ πιο κοντά στην πατρίδα τους. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου με κίνδυνο της ζωής τους για να φτάσουν στην Ελλάδα.

Και συν τοις άλλοις είναι και μουσουλμάνοι άρα θα έχουν τα τζαμιά τους να προσευχηθούν ανενόχλητοι, κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει την θρησκευτική πίστη τους.

Στο κάτω κάτω και οι μουσουλμάνοι του Ντουμπάϊ και του Μαχρέϊν δεν θα έπρεπε να δείξουν αλληλεγγύη στους αδελφούς μουσουλμάνους που πεινάνε;

Υπάρχει απάντηση; ΟΧΙ!

Οποιος τα σκεφτεί όλα τα παραπάνω θα καταλάβει εύκολα πως δεν είναι τόσο "αθώα" και αυθόρμητη η προσέλευση όλων αυτών των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων στην Ευρώπη.

Να σου πω τι συμβαίνει στα Εμιράτα, ειδικότερα στο Dubai όσον αφορά τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Ινδούς, Μαλαισιάνους και άλλους αδελφούς μουσουλμάνους, που χτίζουν το θαυμα του Dubai.

1) ζούνε σε καταυλισμούς των 1,000+ ατόμων
2) χτυπάνε 12ωρο εργασία (9+3 υπερωρίες) 6+1 ημέρες την βδομάδα.
3) πληρώνεσαι γύρω στα 1200, άντε 1500 dirhams (1$=3.65 dhs) τον μήνα.
4) δεν αρρωσταίνεις γιατί έχει απέλαση ως σκάρτο πράμα.
5) το εργατικό δίκαιο τους συνοψίζεται σε ένα βιβλιαράκι 150 σελίδων, πλην όμως δίκιο έχει πάντα ο ντόπιος.
6) συνδικαλισμός είναι εκτός νόμου, απεργία θεωρήται ανταρσία, πορείες - συγκεντρώσεις διαλύονται όταν ακόμα είναι σκέψεις.
7) σαρία law, βούτηξες με το δεξί, κόψιμο το δεξί και απέλαση.
8) σε τράκαρησε ο ντόπιος με το τζιπάκι; αποζημιώνεται η οικογένεια σου με 250,000 dhs, έτερον ουδέν.
9) εργασία σε 45+ βαθμούς θερμοκρασία
10) σε περιπτωση μεγάλων εργατικών ατυχημάτων πάς άκλαφτος (πχ κατάρευση τούνελ στο νέο αεροδρόμιο με 5 νεκρούς επισήμως ενώ εργάζονταν 100δες μέσα, καταλάθος άνοιγμα πόρτας στο drydock με 15 νεκρους ενώ εργάζονταν ..μιλιούνια μέσα κτλ κτλ)
11) για να βγάλεις βίζα (διάρκειας 36 μηνών) πρέπει να έχεις sponsor, να σου πάρουν αποτυπώματα, να σου σκανάρουν την ίριδα, να σε τσεκάρουν για aids, φυματίωση, ηπατίτιδα κτλ και να είσαι μέχρι 55 χρονών αλλιώς πρέπει να τους πάς επενδύσεις.
12) η "ασφάλεια" να σε παρακολουθεί νύχτα μέρα, διακριτικά βέβαια...
13) άμα σε βουτήξουν με γυναίκα που δεν είναι σύζυγός σου έχει 39 βουρδουλιές ο λογαριασμός (και απέλαση).
14) είναι ποινικό αδίκημα να φλερτάρεις με ντόπια, πόσο μάλλον τα περαιτέρω...

Για χαζούς τους έχεις να πάνε εκεί; κι αυτοί που πήγαν μάλλον δεν άκουσαν τίποτα για το Γιουνανιστάν.

ΥΓ ας μην πούμε για την Σ. Αραβία και συγχυστούμε όλοι μαζί.

Να σου πω τι συμβαίνει στα Εμιράτα, ειδικότερα στο Dubai όσον αφορά τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Ινδούς, Μαλαισιάνους και άλλους αδελφούς μουσουλμάνους, που χτίζουν το θαυμα του Dubai.

1) ζούνε σε καταυλισμούς των 1,000+ ατόμων
2) χτυπάνε 12ωρο εργασία (9+3 υπερωρίες) 6+1 ημέρες την βδομάδα.
3) πληρώνεσαι γύρω στα 1200, άντε 1500 dirhams (1$=3.65 dhs) τον μήνα.
4) δεν αρρωσταίνεις γιατί έχει απέλαση ως σκάρτο πράμα.
5) το εργατικό δίκαιο τους συνοψίζεται σε ένα βιβλιαράκι 150 σελίδων, πλην όμως δίκιο έχει πάντα ο ντόπιος.
6) συνδικαλισμός είναι εκτός νόμου, απεργία θεωρήται ανταρσία, πορείες - συγκεντρώσεις διαλύονται όταν ακόμα είναι σκέψεις.
7) σαρία law, βούτηξες με το δεξί, κόψιμο το δεξί και απέλαση.
8) σε τράκαρησε ο ντόπιος με το τζιπάκι; αποζημιώνεται η οικογένεια σου με 250,000 dhs, έτερον ουδέν.
9) εργασία σε 45+ βαθμούς θερμοκρασία
10) σε περιπτωση μεγάλων εργατικών ατυχημάτων πάς άκλαφτος (πχ κατάρευση τούνελ στο νέο αεροδρόμιο με 5 νεκρούς επισήμως ενώ εργάζονταν 100δες μέσα, καταλάθος άνοιγμα πόρτας στο drydock με 15 νεκρους ενώ εργάζονταν ..μιλιούνια μέσα κτλ κτλ)
11) για να βγάλεις βίζα (διάρκειας 36 μηνών) πρέπει να έχεις sponsor, να σου πάρουν αποτυπώματα, να σου σκανάρουν την ίριδα, να σε τσεκάρουν για aids, φυματίωση, ηπατίτιδα κτλ και να είσαι μέχρι 55 χρονών αλλιώς πρέπει να τους πάς επενδύσεις.
12) η "ασφάλεια" να σε παρακολουθεί νύχτα μέρα, διακριτικά βέβαια...
13) άμα σε βουτήξουν με γυναίκα που δεν είναι σύζυγός σου έχει 39 βουρδουλιές ο λογαριασμός (και απέλαση).
14) είναι ποινικό αδίκημα να φλερτάρεις με ντόπια, πόσο μάλλον τα περαιτέρω...

Για χαζούς τους έχεις να πάνε εκεί; κι αυτοί που πήγαν μάλλον δεν άκουσαν τίποτα για το Γιουνανιστάν.

ΥΓ ας μην πούμε για την Σ. Αραβία και συγχυστούμε όλοι μαζί.

Επειδή έχω ζήσει αρκετά χρόνια στην Σαουδική Αραβία τα ξέρω από πρώτο χέρι αυτά που λες...
Ενώ εδώ στο Γιουνανστάν είναι ξέφραγο αμπέλι και κάνει ο καθένας ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τελείως ανεξέλεγκτος... :furious3:

Σκεφτείτε μόνο τα "μαγαζιά" που υπάρχουν στην Ομόνοια και παρέχουν έναντι κάποιου ποσού υγειονομικές πιστοποιήσεις σε λαθρο και μη μετανάστες... είναι τραγικό να αναλογιστούμε πόσα σουβλάκια τυλίγονται από ανθρώπους με ηπαττίτιδα, που κανείς δεν ξέρει κατά πόσο τηρούν την απαραίτητη υγιεινή που επιβάλλει η κατάστασή τους.... Και πάλι, αυτοί οι δύσμοιροι δε φταίνε σε τίποτα. Όμως μήπως πρέπει να προστατεύεται κι ο πολίτης κάπως?

Θα μου πείτε... ας συλλάβουν το κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά. Ξέρουμε όμως και εγω κι εσείς ότι αυτό δε θα γίνει ποτέ.

Ουσιαστικά όλοι αυτοί είναι θύματα ενός σύγχρονου δικτύου σκλαβοπάζαρου. Είναι οι σύγχρονοι σκλάβοι οι οποίοι εργάζονται όπου τους στέλνουν, και το κύκλωμα που τους έφερε παρακρατεί το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους.

Νομίζετε ότι αυτός που τυλίγει τα σουβλάκια βάζει τον μισθό του στην δικιά του τσέπη;

Ωραία όλα αυτά, αλλά υπάρχει το εξής πρακτικό ζήτημα.

Όσο τα λοιπά κόμματα δεν κάνουν ή δεν προτείνουν τίποτα το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μετανάστευσης, και στους πολίτες που, κακά τα ψέμματα, αρχίζουν και ζουν το πρόβλημα στο πετσί τους, δεν απαντούν άλλο τι παρά μονίμως γυρνούν την κουβέντα στο φιλοσοφικό επίπεδο, τόσο μεγάλη μερίδα των πολιτών αυτών θα στρέφεται προς το Λαος. Μάλιστα νιώθω ότι με την ετικετούλα του ρατσιστή/φασίστα/ακροδεξιού που τόσο εύκολα κολλούν κάποιοι σε αυτή τη μερίδα πολιτών, η τελευταία πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Αποτέλεσμα θα είναι να έχει, πολύ σύντομα, σοβαρό ρόλο και λόγο στη διακυβέρνηση της χώρας ο Καρατζαφέρης.

Ωραία και ευγενής η ρητορική περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατανόησης των προβλημάτων που ωθούν τις ορδές μεταναστών στη χώρα μας. Να γνωρίζετε μόνο πως θα την ακριβοπληρώσουμε, για χάρη της θα καταλήξουμε να έχουμε μία κυβέρνηση η οποία θα έχει στη σύνθεσή της ή θα εξαρτάται πολιτικώς από αυτή την ακροδεξιά συνιστώσα.

Η ανοδος της ακροδεξιας οφειλεται σε πολλους λογους.

Ανικανοτητα της ΝΔ. Ανικανοτητα στο να οριοθετησει εξ' αρχης τις σχεσεις της με το ΛΑΟΣ. Ανικανοτητα να προβλεψει τις πολιτικες εξελιξεις και το ρολο που διαδραματιζει το εν λογω κομμα. Ανικανοτητα και πληρης αποτυχια να πεισει για το δικο της προγραμμα. Ανικανοτητα να αφουγκραστει τις αναγκες και τα προβληματα της κοινωνιας, με αποτελεσμα να σερνεται πολιτικα απο ενα νεοκοπο κομμα.

Ανυπαρκτη/Ανικανη Αριστερα. Ενα ΚΚΕ που βολοδερνει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας (και ειναι ευχαριστημενο) με Γ.Γ. 300χρονια τον ιδιο ανθρωπο (που για μενα εχει αποτυχει παταγωδως). Λαιφσταιλ σοφτ προσωπικοτητες στην ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανως δεν ηταν προετοιμασμενος να δεχτει τα πυρα
της πρωτης γραμμης, συγχιση κομματικης γραμμης και μεγαλοιδεατισμοι στελεχων.

Λαικισμος του ΛΑΟΣ. Δεν κοστιζει και κανει ντορο. Και κακα τα ψεμματα, η αμορφωσια του μεσου Ελληνα σε συνδιασμο με τα πραγματικα προβληματα που αντιμετωπιζει και που για τα οποια δειχνει να ακουμπα τον τυπο των ήλων μονο ο Καρατζαφερης, τις γραφικες προσωπικοτητες του κομματος του που προκαλουν ντορο οπου σταθουν κ οπου βρεθουν και υποβοηθουμενο ολο αυτο απο 24/7 προβολη απο τα καναλια, επεφεραν αυτη την ακρως συντηρητικη στροφη. Ο κοσμος εχει καταληξει να ψηφιζει 4Αυγουστιανους, μια που ειναι οι μονοι που δειχνουν πως πραγματικα ξερουν τι τους γινεται.

Μπορει κατα τη γνωμη μου ο Καραταφυρερ να ειναι ενας εξαιρετικα επικινδυνος ακροδεξιος λαικιστης, ομως εχει δειξει σημαδια πολυ εξυπνου πολιτικου ηγετη (αναφορικα βεβαια με το κομμα του και μονο). Ακομα θυμαμαι τη δηλωση του ''επιτιμου'' σε ερωτηση για το αν θα κινδυνεψει η ΝΔ απο το νεοσυστατο τοτε ΛΑΟΣ: ''Εκτος απο χρηματοδοτηση και απηχηση, ενα κομμα πρεπει να χει και ικανους ηγετες''!! Η ιστορια εδειξε το ποσο δικιο (δεν) ειχε...

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Μία απλοϊκή ερώτηση:

Υπάρχει απάντηση; ΟΧΙ!

Ποιος ειναι ο λογος δηλαδη που ερχονται σε μας? Πολεμο στην Ελλαδιτσα μας, πολεμο στην Ορθοδοξια, τι?

Επειδή έχω ζήσει αρκετά χρόνια στην Σαουδική Αραβία τα ξέρω από πρώτο χέρι αυτά που λες...
Ενώ εδώ στο Γιουνανστάν είναι ξέφραγο αμπέλι και κάνει ο καθένας ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τελείως ανεξέλεγκτος... :furious3:

Εχεις βεβαιως υπ οψιν σου οτι αυτοαναιρεισαι με αυτο το ποστ, ετσι?

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Ποιος ειναι ο λογος δηλαδη που ερχονται σε μας? Πολεμο στην Ελλαδιτσα μας, πολεμο στην Ορθοδοξια, τι?

O λόγος είναι αυτός που είπε ο komhst παρακάτω. Το ξέφραγο αμπέλι και τίποτα άλλο...

Μαεστρο σ αυτο συμφωνω αν και απο τα γραφομενα του εχω την εντυπωση πως μαλλον εννοουσε (και) κατι αλλο.

Μαεστρο σ αυτο συμφωνω αν και απο τα γραφομενα του εχω την εντυπωση πως μαλλον εννοουσε (και) κατι αλλο.

Κοίτα ότι ακούγονται συχνά απόψεις περί σταδιακής προγραμματισμένης "εισβολής" του Ισλάμ σε χριστιανικές περιοχές μέσω μετακίνησης πληθυσμών, αυτά ακούγονται χρόνια, και κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τελείως άκυρο σα σκέψη, εφόσον είναι στο πνεύμα των διδαχών της θρησκείας τους.

Από κει και πέρα όμως, η μόνη χώρα που πραγματικά "τσιμπάει" και ανοίγει τις αγκάλες της, και ταυτόχρονα η μόνη χώρα που έχει όντως άμεσο (σε βάθος 20ετίας) πρόβλημα "ισλαμοποίησης" λόγω του ελάχιστου πληθυσμού της, είναι η Ψαροκώσταινα....

Μα αφου ειμαστε η εισοδος προς την Ευρωπη, λογικο δεν ειναι να δεχομαστε και περισσοτερους μεταναστες? Δηλ δεν ειναι μονο θεμα δικης μας παραλειψης.

Οσο για τις θεωριες συνομωσιας περι ισλαμοποιησης, επετρεψε μου να απεχω.

Όχι δεν είναι θέμα μόνο δικής μας παράλειψης. Όμως το ότι είμαστε η μόνη χώρα που αυτοί οι μετανάστες απολαμβάνουν περίθαλψη, και έστω απίστευτα κακοπληρωμένη δουλειά, και η μόνη χώρα που δεν τους στέλνει πίσω, μας καθιστά όχι απλά "είσοδο" στην Ευρώπη, αλλά παράδεισο και τελικό προορισμό.

Οι θεωρίες συνομωσίας δεν είναι για να κρέμεσαι από πάνω τους, προφανώς. Ωστόσο τα μαθηματικά είναι αμείλικτα.... δε μιλάμε για μια μέση ευρωπαϊκή χώρα των 30-50 εκατομμυρίων. Μιλάμε για την Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων ελλήνων και 2.5 εκατομμυρίων ξένων...ήδη είμαστε στο 1:4... για συχνότητες γεννήσεων ελλήνων και αλλοδαπών τα'χουμε εξαντλήσει, μην τα ξαναγράφω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτά τα δεδομένα, η πραγματικότητα του 2030 θα είναι αν μη τι άλλο τελείως διαφορετική.

Εξάλλου για να γίνει "ισλαμοποίηση" δε χρειάζεται οι ισλαμιστές να γίνουν 20 εκατομμύρια.... ίσα με μας μόνο αρκεί....

/Μπορει κατα τη γνωμη μου ο Καραταφυρερ να ειναι ενας εξαιρετικα επικινδυνος ακροδεξιος λαικιστης, ομως εχει δειξει σημαδια πολυ εξυπνου πολιτικου ηγετη (αναφορικα βεβαια με το κομμα του και μονο). Ακομα θυμαμαι τη δηλωση του ''επιτιμου'' σε ερωτηση για το αν θα κινδυνεψει η ΝΔ απο το νεοσυστατο τοτε ΛΑΟΣ: ''Εκτος απο χρηματοδοτηση και απηχηση, ενα κομμα πρεπει να χει και ικανους ηγετες''!! Η ιστορια εδειξε το ποσο δικιο (δεν) ειχε...

Πολύ έξυπνη αντιμετώπιση, τι να πω, από όλα όσα μπορούν να ειπωθούν για ένα πολιτικό κόμμα αυτού του χώρου, να θίγεται από τους λοιπούς πρώτο από όλα (και πολλές φορές πρώτο και τελευταίο) η "σοβαρότητα" των ηγετών του...

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι το μόνο (εάν εξαιρέσουμε τους οικολόγους-πράσινους που μένει να δοκιμαστούν λιγάκι και στον άκμονα του χρόνου) που αύξησε, στην παρούσα τόσο ρευστή κατάσταση, τη δύναμή του. Αυτά ας τα βλέπουν οι λοιποί, οι "σοβαροί" και "έξυπνοι".