Για 2η φορά.

Όλοι μα όλοι όταν βρεθούμε στην κατάσταση που θα μας φέρει στα όριά μας, μόνο τότε καταλαβαίνουμε τι είμαστε βαθιά μέσα μας. Άνθρωποι.
Ότι χειρότερο. Αλλά αυτή είναι η φύση μας.

Πόσες φορές σε κάποια θέματα που άνοιξαν με μια είδηση π.χ. ο πατέρας που βίαζε την κόρη του επί σειρά ετών ή ο Δουρής παλιά που βίασε το 6χρονο αγοράκι του και το σκότωσε κ.λ.π. δεν είδαμε να γράφονται διάφορα του τύπου: να του κόψουν τα @@ να τον κρεμάσουν, να τον γδάρουν, να τον κάψουν και πολλά άλλα.
Αυτό είμαστε όλοι κατά βάθος.
Όσοι δεν το παραδέχονται εθελοτυφλούν ή απλώς δεν βρέθηκαν σε τέτοια θέση.
Να τους κάνει κάποιος ζημιά. Στην περιουσία του, στο παιδί του, στο αυτοκίνητό του.
Δυστυχώς έτσι αντιδρούμε.

Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι δυνατότερο από το αίσθημα της δικαιοσύνης...
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος στον κόσμο που αν στρέψουν πιστόλι εναντίον του θα κάτσει να τον πυροβολήσουν επειδή θα πιάσει τον φονιά η αστυνομία;
Ή που θα δει να κάνουν κακό σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του και δεν θα αντιδράσει;
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όλοι μας είμαστε δίκαιοι ανθρωπιστές με αγάπη προς τον πλησίον μας μέχρι που να μας αγγίξει το πρόβλημα...

Mέ συγχωρείτε ,αλλά στην Μανωλάδα δεν ήταν θέμα κάν ενστίκτου Αυτοσυντήρησης αλλά Κτηνώδους αντίδρασης γιά υποψία ζωοκλοπής...
Δεν επιτέθηκε ο οιοσδήποτε εναντίον άλλου ανθρώπου μέ σκοπό το έγκλημα.
Μάλιστα οι ´ανθρωπιστές´τής Μανωλάδας συνέλαβαν άσχετο Μετανάστη και αφού τον πλάκωσαν στο Ξύλο τον υποχρέωσαν νά υποδείξει τούς ´Ζωοκλέφτες´..
Οποτε ακομα και η μαρτυρία τού δαρθέντος μετανάστη δέν λογίζεται γιατί έγινε σε καθεστώς Βίας.

Παλιότερα στη Κρήτη 5-6 ´Ελληνάρες Εφηβοι´μαζί μέ τούς Μπαμπάδες τους πήγαν και κατέσφαξαν Αλβανό έφηβο πού δεν ειχε καμιά σχέση μέ κάποιο τσακωμό σε μπάρ.
Απλά επειδή ήταν ο νεαρός Αλβανός τον έσφαξαν γιά αντίποινα.
Στήν Ηττα στο Ποδόσφαιρο απο τήν Αλβανία στά Τίρανα επειδή τόλμησαν κάποιοι Αλβανοί να πανηγυρίσουν τούς τσάκισαν στο ξύλο και μάλιστα δολοφόνησαν και έναν σε Νησί τού Ιονίου.
Το ότι υπάρχει Μεταναστευτικό Ζήτημα δεν σημαίνει πώς ο κάθε ´αρπαγμένος Ελληναράς´θά θεωρεί τον οιονδήποτε Μετανάστη παιχνίδι απο το Jumbo και θα βγάζει τά χειρότερα ένστικτά του.

Και αρνούμαι τήν έννοια τής Συλλογικής Ευθυνης για το Ανθρώπινο Ειδος.
Ολοι οι Ανθρωποι δεν ειναι ίδιοι...
Αλλο η αποδεδειγμένη Αυτοάμυνα και άλλο η διαρκής Βία απλά επειδή ο άλλος ειναι Ξένος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι δυνατότερο από το αίσθημα της δικαιοσύνης...
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος στον κόσμο που αν στρέψουν πιστόλι εναντίον του θα κάτσει να τον πυροβολήσουν επειδή θα πιάσει τον φονιά η αστυνομία;
Ή που θα δει να κάνουν κακό σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του και δεν θα αντιδράσει;
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όλοι μας είμαστε δίκαιοι ανθρωπιστές με αγάπη προς τον πλησίον μας μέχρι που να μας αγγίξει το πρόβλημα...
Θεωρώ πέρα για πέρα λαϊκίστικα τα παραδείγματα με τα παιδιά μας, τις περιουσίες μας, τα hi end μας, κλπ κλπ.
Μακρυά απ τον κώλο μας κι ας είναι κι 60 πόντους ε?
Με την λογική σου δεν θα είχαμε ποτέ ΗΡΩΕΣ (τους πραγματικούς εννοώ και όχι τους γιαλαντζί), δεν θα είχαμε ποτέ την λέξη αυταπάρνηση στο λεξικό μας, δεν θα είχαμε το "η ταν ή επί τας", δεν θα είχαμε το Ζάλογγο, δεν θα είχαμε Θερμοπύλες, δεν θα είχαμε αντίσταση σε βάρος πολλών που πέρασαν από εδώ (βέβαια με την λογική σου, κάποιοι προτίμησαν να δώσουν τις κορούλες τους και τις γυναίκες τους σε διάφορους κατακτητές), δεν θα είχαμε Δερβενάκια, δεν θα είχαμε ιδανικά, δεν θα είχαμε τίποτα απ όλα αυτά που μας κάνουν και διαφέρουμε (αν και πλέον δεν είναι σίγουρο) απ τα ζώα.

Re: Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Mέ συγχωρείτε ,αλλά στην Μανωλάδα δεν ήταν θέμα κάν ενστίκτου Αυτοσυντήρησης αλλά Κτηνώδους αντίδρασης γιά υποψία ζωοκλοπής...

Αυτό νομίζω πάει σε αυτή την κατηγορία... :)

Αν από την άλλη τον έβλεπα να καταστρέφει κάτι υλικό θα καλούσα απλά την αστυνομία, και ίσως να προσπαθούσα απλά να τον ακινητοποιήσω.

Και πάλι μόνο αν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.

Θεωρώ πέρα για πέρα λαϊκίστικα τα παραδείγματα με τα παιδιά μας, τις περιουσίες μας, τα hi end μας, κλπ κλπ.
Μακρυά απ τον κώλο μας κι ας είναι κι 60 πόντους ε?

Eίπα εγώ πουθενά ότι αυτή είναι η λογική μου;
Ίσα ίσα που δεν το δέχομαι! Αυτοί που δεν έχουν περάσει ποτέ τους κάποιο ανάλογο πρόβλημα να κατακρίνουν τους άλλους που το περνάνε. Αν π.χ. είχες μεγάλο οικονομικό πρόβλημα θα δεχόσουν κριτική για τη δουλειά που κάνεις από κάποιον που δεν χρειάστηκε ποτέ του να δουλέψει;

Να συμφωνησω και εγω για την Μανωλαδα.
Το κακο ειναι οτι μετα, αυτα τα γεγονοτα τα εκμεταλλευονται καποιοι για αλλους σκοπους.(τα γνωστα)
Απαραδεκτες πραξεις!
Οχι και Κου Κλουξ Κλαν,ειπαμε...αλλα οπως παμε εκει θα φτασουμε.

Αληθεια,τελικα το κορανι ηταν ευχολογιο?

«Ευχολόγιο ήταν τελικά το «κοράνι», για το σκίσιμο του οποίου από αστυνομικό λίγο έλειψε να καεί η Αθήνα στα τέλη Μαΐου, όταν ύστερα από συλλαλητήριο οργισμένοι μουσουλμάνοι επιδόθηκαν σε καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων γύρω από την πλατεία Βικτωρίας.

Η διαπίστωση έγινε από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταξίαρχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που ανέλαβε να διεξάγει την Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διέταξε ο αττικάρχης, υποστράτηγος Γιάννης Ραχωβίτσας, μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού.

Σύμφωνα λοιπόν με την γνωμάτευση αυτή, οι ειδικοί του υπουργείου που εξέτασαν τα σχισμένα έγγραφα που είχε παραδώσει ο ίδιος ο καταγγέλλων το περιστατικό Ιρακινός, αποφαίνονται ότι πρόκειται για ευχολόγιο, σημειώσεις δηλαδή με προσευχές και όχι για κείμενα από το κοράνι. Επισημαίνεται δε στη γνωμάτευση ότι ακόμα και εάν είναι ευχολόγιο, σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία απαγορεύεται να το φέρουν οι πιστοί πάνω τους και ιδίως με τον τρόπο που το είχε ο καταγγέλλων (διπλωμένο και τυλιγμένο σε χαρτοπετσέτες), ενώ τονίζεται επίσης ότι απαγορεύεται να διαβάζεται εάν ο αναγνώστης δεν είναι τουλάχιστον ξυπόλητος.»(Esspresso)

Να γιατι λεω οτι αυτα τα εκμεταλλευονται αλλοι για αλλους σκοπους!
Κοντεψαμε παλι να καουμε και καποιοι ξαφνικα ανακαλυψαν τον αλλαχ!! Για κατι "δημοσιογραφους" δεν λεω τιποτα...
Τωρα τι εχουν να πουν?

Μάλιστα οι ´ανθρωπιστές´τής Μανωλάδας συνέλαβαν άσχετο Μετανάστη και αφού τον πλάκωσαν στο Ξύλο τον υποχρέωσαν νά υποδείξει τούς ´Ζωοκλέφτες´..
Οποτε ακομα και η μαρτυρία τού δαρθέντος μετανάστη δέν λογίζεται γιατί έγινε σε καθεστώς Βίας.

Παλιότερα στη Κρήτη 5-6 ´Ελληνάρες Εφηβοι´μαζί μέ τούς Μπαμπάδες τους πήγαν και κατέσφαξαν Αλβανό έφηβο πού δεν ειχε καμιά σχέση μέ κάποιο τσακωμό σε μπάρ.
Απλά επειδή ήταν ο νεαρός Αλβανός τον έσφαξαν γιά αντίποινα.
Στήν Ηττα στο Ποδόσφαιρο απο τήν Αλβανία στά Τίρανα επειδή τόλμησαν κάποιοι Αλβανοί να πανηγυρίσουν τούς τσάκισαν στο ξύλο και μάλιστα δολοφόνησαν και έναν σε Νησί τού Ιονίου.
Το ότι υπάρχει Μεταναστευτικό Ζήτημα δεν σημαίνει πώς ο κάθε ´αρπαγμένος Ελληναράς´θά θεωρεί τον οιονδήποτε Μετανάστη παιχνίδι απο το Jumbo και θα βγάζει τά χειρότερα ένστικτά του.

Και αρνούμαι τήν έννοια τής Συλλογικής Ευθυνης για το Ανθρώπινο Ειδος.
Ολοι οι Ανθρωποι δεν ειναι ίδιοι...
Αλλο η αποδεδειγμένη Αυτοάμυνα και άλλο η διαρκής Βία απλά επειδή ο άλλος ειναι Ξένος.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Τέτοια γεγονότα σαφώς και είναι απαράδεκτα. Δεν συμφωνώ με τέτοια επίδειξη ισχύος και αγριότητα.
Όμως τους καταλαβαίνω και κατανοώ την αγανάκτησή τους. Και εξηγώ.

Έχω δύο φίλους μου, αδέρφια, που έχουν θερμοκήπια δίπλα στην νέα δυτική είσοδο Θεσ/νίκης.
Εκεί έχουν και έναν χώρο σαν σπιτάκι περίπου 30 τ.μ. όπου φυλάνε τα εργαλεία της δουλειάς τους.
Έχουν ένα ψυγείο με διάφορα τρόφιμα και ποτά. Μια μικρή τηλεόραση.
Κάποια ντουλάπια με διάφορα εξαρτήματα, εργαλεία, σπόρους, υβρίδια, φάρμακα.

Τις τελευταίες 15 μέρες μου λένε ότι το κακό παραέγινε.
Άγνωστοι λαθρομετανάστες έχουν λεηλατήσει τα πάντα.
Έχουν αφοδεύσει παντού.
Κλέψανε ότι μπορούσαν, έφαγαν όλα τα τρόφιμα και τις κονσέρβες και ρήμαξαν τα θερμοκήπια για να πάρουν ντομάτες και σαλάτες.
Αυτά γινόταν συνέχεια κάθε βράδυ.
Το χειρότερο όμως έγινε όταν έσκισαν τα νάϋλον που καλύπτουν τα θερμοκήπια, για να μπούνε μέσα.
Ένα νάϋλον μονοκόμματο με μήκος 60 μέτρα, όσο είναι και το θερμοκήπιο.
Ένα νάϋλον που για να τοποθετηθεί απαιτούνται πάρα πολλές μέρες δουλειάς και πολλά έμπειρα χέρια.
Ένα νάϋλον πανάκριβο που το κάνεις ειδική παραγγελία και αργεί να σου έρθει.
Η ζημιά που έγινε, είναι για αυτούς καταστροφή.
Ουσιαστικά αχρηστεύονται τα θερμοκήπια και είναι μέσα στη φούρια τους τώρα καλοκαίρι.
Η αγανάκτησή τους είναι τόση που αν πιάσουν κάποιον θα του κάνουν χειρότερα.
Σκέφτονται να μένει πάντα κάποιος το βράδυ εναλλάξ με το όπλο.
Αλλά κι αυτό δεν είναι εύκολη λύση.
Αντί να κοιμάται κάποιος στο σπίτι του με τη γυναίκα του να ξενυχτάει στο χωράφι.
Τους βλέπουν την ημέρα που περνάνε αυτοί οι τύποι και βολιδοσκοπούν τα μέρη και τα μαγαζιά της περιοχής, αλλά πως να αποδείξουν ποιος απ´όλους το έκανε;
Συγκεκριμένα ο φίλος μου είπε: "αν πιάσω κάποιον δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, αλλά θα γίνει ζημιά"
Η αστυνομία δεν μπορεί (φυσικά) να κάνει κάτι. Και τι να σου κάνει κι αυτή.
Να στήνει καρτέρι σε κάθε μαγαζί και σπίτι, όπου γυρνάνε λαθρομετανάστες;
Μέχρι που σκέφτηκαν να γεμίσουν το ψυγείο με τρόφιμα που θα τα δηλητηριάσουν με φυτοφάρμακα.
Λοιπόν ας έρθουμε και στη θέση των παθόντων και μετά να κρίνουμε τόσο αυστηρά.

Πάντως το κακό μεγαλώνει και θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά.
Είναι φυσική αντίδραση του ανθρώπου όταν αγανακτεί και φτάνει στα όρια.
Και εκεί μας οδηγούν όλοι αυτοί οι ξένοι.

Μιχάλη...αν κανουν κατι αυτοί θα πάνε φυλακή!
Θυμαμαι ένα περιστατικό απο την εποχή 82-85 που ήμουν στην Γαλλία. Καταστηματάρχης ειχε ληστευθεί 10 φορές και έχοντας απηυδήσει μπλόκαρε τις κλειδαριές του με εκρηκτικά με αποτέλεσμα ο 11ος κλέφτης ...να χάσει το χερι του απο την έκρηξη! Ε λοιπόν ο κλεφτης προσέλαβε ένα καλό δικηγόρο (απο αυτούς που θέλουν να αναδειχτούν με την δημοσιότητα που θα δοθεί στην υπόθεση) και πέτυχε όχι μόνο να μην κατηγορηθεί αλλά και να βαλει στην φυλακή τον καταστηματάρχη και να πάρει σεβαστή αποζημίωση, παρόλο που το γεγονός προκάλεσε πανγαλλικές αντιδρασεις υπέρ του καταστηματάρχη, πλην όμως δικαίως λενε ότι "η δικαιοσύνη είναι τυφλή"! Το βασικό σκεπτικό ήταν ότι...δεν μπορείς να μπλοκάρεις την πόρτα σου με εκρηκτικά ισχυριζόμενος ότι κανείς δεν έχει δουλειά να μπει, διότι μπορεί για κάποιο λόγο απόλυτης επιβίωσης κάποιος να αναγκαστει να μπει μέσα!!!!
Σημειωτέον οτι ο καταστηματάρχης ειχε βαλει και ταμπέλα προειδοποίσης αλλά ο αλλοδαπός κλέφτης...δεν ήξερε να διαβάζει!

Τα παιδιά με τα θερμοκήπια είναι μεν αγανακτισμένοι, αλλά ξέρουν πολύ καλά τον νόμο.
Γνωρίζουν ότι θα βρουν μεγάλο μπελά αν κάνουν κάτι. Και δεν θα κάνουν.
Δεν είναι τέτοιοι τύποι. Όμως πολλά περνάν από το μυαλό τους.
Το πρόβλημα όμως παραμένει. Όταν το λέμε και το δείχνουμε λαϊκίζουμε;
Και τι είναι ο λαϊκισμός; Τι σημαίνει;
Κατώτερο επίπεδο σκέψης;

Η αυτοδικία δεν είναι λύση... Πόσο μάλλον η παραδειγματική τιμωρία, γιατί πιστεύω ότι στο φτωχό μυαλό τους οι Μανωλαδίτες κάπως έτσι το πήραν...
Βέβαια από την άλλη όποιος είναι έξω από το :BDGBGDB55: πολλά :singer: ξέρει...

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Τα παιδιά με τα θερμοκήπια είναι μεν αγανακτισμένοι, αλλά ξέρουν πολύ καλά τον νόμο.
Γνωρίζουν ότι θα βρουν μεγάλο μπελά αν κάνουν κάτι. Και δεν θα κάνουν.
Δεν είναι τέτοιοι τύποι. Όμως πολλά περνάν από το μυαλό τους.
Το πρόβλημα όμως παραμένει. Όταν το λέμε και το δείχνουμε λαϊκίζουμε;
Και τι είναι ο λαϊκισμός; Τι σημαίνει;
Κατώτερο επίπεδο σκέψης;

Βασικά νομίζω λαϊκισμός είναι το να κάνεις ότι δε βλέπεις το πρόβλημα, έτσι ώστε να γίνεσαι αρεστός στην Κοινή γνώμη (αυτή που είναι έξω απ'αυτό..)

Το να το σχολιάζεις και να το αντιλαμβάνεσαι σε καθιστά απλά σκεπτόμενο πολίτη.

Το να κάνεις αυτά που έκαναν στην Ηλεία, σε καθιστά επικίνδυνο...

Ο καθένας πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σ'αυτά τα τρία... και να υποστεί και το ανάλογο κόστος/τιμωρία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Πάντως έτσι πού πάει το πράμα θα θεωρούνται υπεύθυνοι γιά όλα τά εγκλήματα οι μετανάστες σε λίγο.
Οποτε να υποθέσω πώς εάν εκδιωχθούν άπαντες θα ζούμε σε κοινωνία Αγγέλων μέ 0% εγκληματικότητα.:D:D

Μπορεί αυτό να το λες ειρωνικά, αλλά σε άρθρο που είχα διαβάσει σε εφημερίδα το 1992 έλεγε ότι η Αθήνα ήταν τότε Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ από ΟΛΕΣ τις μαγαλουπόλεις της Ευρώπης.
Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα; Εγιναν οι Ελληνες εγκληματίες; Μήπως την εγκληματικότητα την αύξησε ο Παλαιοκώστας που δραπέτευσε;

"Κοινωνία αγγέλων" και "0% εγκληματικότητα" είναι πολύ φθηνά επιχειρήματα επιπέδου Αυριανής για να υποστηρίξει κανείς την αντίθετη άποψη...

Με συγχωρείς αλλά στον Χολαργό δεν έχετε τέτοια προβλήματα... Οπότε έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις.

Γιατί λες "υποψία ζωοκλοπής"; Εγώ διάβασα στην εφημερίδα ότι τους είχαν κατακλέψει τα κοπάδια τα πρόβατα, παρότι οι αλβανοί ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ σε αυτούς και τους έκλεβαν κιόλας!!! Εστησαν καρτέρι και τους έπιασαν. Εχεις εσύ άλλες πληροφορίες ότι ήταν απλώς υποψία;

http://www.youtube.com/watch?v=jwjbhlzpFRs

ενα πολύ συγκινητικό αντιρατσιστικό βιντεάκι (φυσικά αν ήταν όλοι έτσι προφανώς δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, το θεμα είναι ίσως πως μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους "'ετσι" απο τους "αλλιώς")

Εγώ είχα εξαγριωθεί ακόμα και με τους κρατούμενους που κακοποίησαν τον Δουρή μέσα στην κλούβα.
Καμάρωναν μάλιστα για την πράξη τους στους δημοσιογράφους.

Δηλαδή:
Περσινοί π.......ς
φετινοί κ..........ς

Γιατί λες "υποψία ζωοκλοπής"; Εγώ διάβασα στην εφημερίδα ότι τους είχαν κατακλέψει τα κοπάδια τα πρόβατα, παρότι οι αλβανοί ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ σε αυτούς και τους έκλεβαν κιόλας!!! Εστησαν καρτέρι και τους έπιασαν. Εχεις εσύ άλλες πληροφορίες ότι ήταν απλώς υποψία;

Μέχρι ν' ασκηθεί η Ποινική Δίωξη έχουμε ''υποψία ζωοκλοπής'', εκτός αν τελείωσε ήδη η διαδικασία επειδή το έγραψαν οι εφημερίδες.....

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να κριθούν ένοχοι για τις παραπάνω πράξεις, αλλά, μέχρι να κριθούν θεωρούνται αθώοι. Για τις εφημερίδες ισχύουν τ' αντίθετα.

Από τη στιγμή που πλάθουν χαρακτήρες τη σήμερον ημέρα ο Μπερλουσκόνι κι ο Καρατζαφέρης, αυτά τα μετριότατα ανθρωπάκια-καρτουνάκια, η π@π@ριά θα πηγαίνει σύννεφο θέλοντας και μη.

όποιος θέλει ας τους ακολουθήσει:silly:

Με συγχωρείς αλλά στον Χολαργό δεν έχετε τέτοια προβλήματα... Οπότε έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις.

Υποθέτω οτι θές να πάρω στά σοβαρά αυτό πού γράφεις περί τού τόπου διαμονής μου??
Και μάλιστα απότι καταλαβαίνω το κριτήριο γιά νάχει κάποιος δικαίωμα στην γνώμη είναι το πού μένει.
Μόνον πού δεν γνωρίζεις ούτε μέ τί πληθυσμούς εργάζομαι,ουτε τίς οποιες επαφές μου μέ μετανάστες.
Οπως επίσης υποθέτω πώς φαντάζεσαι πώς δεν ζώ ολη μέρα σπίτι μου.
Επίσης ακόμα και στον Χολαργό ο Γιός μου παίζει μέ παιδιά Αλβανων και Πολωνών μεταναστών,πού διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.
Φυσικά και υπάρχει υποψία Ζωοκλοπής βάσει τού Τεκμηρίου τής Αθωότητας το οποίο τά συγκεκριμένα Κτήνη παρεβίασαν δένοντας ανθρωπινες υπάρξεις σέ σκοινιά και σέρνοντας τους με τά δίκυκλα.
Και εξ´όσων βλέπω ´ξέχασες´εντελώς οσα παρέθεσα γιά τις περυσινές αγριότητες τών Φραουλοπαραγωγών τής ιδιας περιοχής απέναντι σέ εξαθλιωμένους και απαράδεκτα αμειβόμενους μετανάστες.-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Μπορεί αυτό να το λες ειρωνικά, αλλά σε άρθρο που είχα διαβάσει σε εφημερίδα το 1992 έλεγε ότι η Αθήνα ήταν τότε Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ από ΟΛΕΣ τις μαγαλουπόλεις της Ευρώπης.
Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα; Εγιναν οι Ελληνες εγκληματίες; Μήπως την εγκληματικότητα την αύξησε ο Παλαιοκώστας που δραπέτευσε;

"Κοινωνία αγγέλων" και "0% εγκληματικότητα" είναι πολύ φθηνά επιχειρήματα επιπέδου Αυριανής για να υποστηρίξει κανείς την αντίθετη άποψη...

Πάντα υπήρξε εγκληματικότητα και στην Αθήνα.
Δεν ειναι καινούριο φρούτο.
Το μείγμα πού έχει δημιουργηθεί βεβαίως, δυνητικά θά μπορούσε και νάναι ´εκρηκτικό´ειδικά άν αφεθεί στά χέρια Αφρόνων και άβουλων κυβερνήσεων.
Πάντως η Υπαρξη τών Μεταναστών έχει ´αθωώσει´όλους τούς ´αυτόχθονες´πού νοιώθουν ´υπεροχή´.
Αν αυτό αποτελεί λύση τού Μεταναστευτικού προβλήματος,νά με συγχωρείς ,αλλά δεν θά πάρω.
Τέλος διαπιστώνω πώς αν επιτρεπόταν απο τούς κανονισμούς τού φόρουμ,ορισμένοι θα εξέφραζαν ανοικτά την επιθυμία νά ´πεταχτούν ολοι οι βρωμιάρηδες στην Θάλασσα´..
Το αν έχω αυριανιστικά επιχειρήματα είναι θέμα υποκειμενικό,δεν λέω.......

Last edited:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Υποθέτω οτι θές να πάρω στά σοβαρά αυτό πού γράφεις περί τού τόπου διαμονής μου??
Και μάλιστα απότι καταλαβαίνω το κριτήριο γιά νάχει κάποιος δικαίωμα στην γνώμη είναι το πού μένει.
Μόνον πού δεν γνωρίζεις ούτε μέ τί πληθυσμούς εργάζομαι,ουτε τίς οποιες επαφές μου μέ μετανάστες.
Οπως επίσης υποθέτω πώς φαντάζεσαι πώς δεν ζώ ολη μέρα σπίτι μου.
Επίσης ακόμα και στον Χολαργό ο Γιός μου παίζει μέ παιδιά Αλβανων και Πολωνών μεταναστών,πού διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.
Φυσικά και υπάρχει υποψία Ζωοκλοπής βάσει τού Τεκμηρίου τής Αθωότητας το οποίο τά συγκεκριμένα Κτήνη παρεβίασαν δένοντας ανθρωπινες υπάρξεις σέ σκοινιά και σέρνοντας τους με τά δίκυκλα.
Και εξ´όσων βλέπω ´ξέχασες´εντελώς οσα παρέθεσα γιά τις περυσινές αγριότητες τών Φραουλοπαραγωγών τής ιδιας περιοχής απέναντι σέ εξαθλιωμένους και απαράδεκτα αμειβόμενους μετανάστες.-bye--bye-

Σπύρο, αυτοί που συμφωνούν με τέτοιες ενέργειες είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν το φασισμό, τα ναζιστικά στρατεύματα και κάθε είδους δίωξη λόγω φρονημάτων, κι έχουν γυναίκες Κομουνίστριες...
Φυσικά όλα κατά δήλωσιν και μόνο.

τους ξέρουμε καλά πια...