Για 2η φορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Κάνω quote τον Σπύρο αλλά βασικά απαντάω στην επιστολή... :p
Ο τύπος που την έγραψε δεν μένει στη γειτονιά. Απλά πράγματα και εξηγώ παρακάτω...

Δεν έχει δει καν ποιοί βγήκαν στους δρόμους...
Δεν είναι Χρυσαυγήτες. Τους ξέρω, πλακωνόμασταν στο ξύλο από τότε που ήμουν έφηβος... Αυτοί που έχουν βγει στους δρόμους είναι άνθρωποι της γειτονιάς σαν και εμένα και εσένα...

Nice... Δηλαδή σε ποια πλατεία πάνε τα παιδιά τους; Στην πλατεία Αττικής ή στη Μάρνης;
Αν δεν πας στον Άγιο Παντελεήμονα έχεις την επιλογή της πλατείας Αμερικής (ψιλοσώζεται ακόμη αν και δεν θα κυκλοφορούσα βράδυ εκεί) ή την πλατεία που ξερίζωσε ο δημαρχούλης μας... Α... Και τον Άγιο Νικόλαο! Μόνο που πρέπει να πας με αυτοκίνητο γιατί θα θέλεις μισή ώρα ποδαρόδρομο...

Πριν από κανένα μήνα έσκασαν μύτη καμία 100αριά μετανάστες και έσπαγαν τα μαγαζιά της Αγίου Μελετίου... Βγήκαν έξω οι καταστηματάρχες νεοναζί να σώσουν την περιουσία τους και ήρθαν στα χέρια με τους μετανάστες...
Πριν από 3 μήνες σφάχτηκαν Ισλαμιστές με Μουσουλμάνοι και έσφαξαν και κάτι bonus περαστικούς στη διασταύρωση Αγίου Μελετίου και Φυλής...
Όταν είχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο (πριν από 7-8 μήνες) είχαμε πάλι Jihad μουσουλμάνων/ισλαμιστών στην Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας όπου μάζεψαν πάνω από 50 άτομα τραυματισμένα από τσεκούρια(!!!) και μαχαίρια!
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ότι το να πάρεις λεφτά από την Εθνική τράπεζα στην Αχαρνών και Αγίου Μελετίου και να γυρίσεις με τα πόδια σπίτι σου σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ξυλοδαρμός και ληστεία στην είσοδο της πολυκατοικίας σου! Δεν έχει γίνει μία ή δύο φορές, μιλάω για πάνω από ένα κρούσμα την εβδομάδα!

Ο κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από τη γειτονιά.
Τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.
Η εγκληματικότητα διώχνει τον πολίτη από το σπίτι του και τη δουλειά του. Ο πολίτης αναπαύθηκε στην πίστη του στην αστυνομία και το κράτος. Όταν είδε ότι είναι ανύπαρκτα αποφάσισε να βγει στο δρόμο... Απλά πράγματα...

Μιχάλη η επιστολή δεν λέει κάτι το διαφορετικό..
Αντιθέτως αποχαρακτηρίζει τίς ρετσινιές πού πέφτουν σωρηδόν πρός τούς Κατοίκους τού Αγίου Παντελεήμονα.

E, άμα το έγραψε η φυλλάδα η ελευθεροτυπία...

To γράφουν Πολλές Ευρωπαϊκές Εφημερίδες.
Η Ελευθεροτυπία αντιγράφει τη είδηση.
Και προφανώς δεν ψεύδεται οταν αναφέρει πώς Εισαγγελείς τού Τορίνο και τού Μιλάνου ερευνούν αν παραβιάζεται η Νομοθεσία ,γιατί οι συγκεκριμένες ´Μαύρες Περιπολίες´φοράνε στολές που παραπέμπουν στον Μουσσολίνι και επομένως είναι Παρακρατικοί.

Μιχάλη η επιστολή δεν λέει κάτι το διαφορετικό..
Αντιθέτως αποχαρακτηρίζει τίς ρετσινιές πού πέφτουν σωρηδόν πρός τούς Κατοίκους τού Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν είπα ότι έχει άδικο... Αλλά έχει πολλές ανακρίβειες.
Απλά είναι άλλος ένας που πήρε το τέταρτο δημοσιότητας που του "ανήκει".
Οι μεθυσμένοι δεν βγαίνουν από τα μπαρ... Τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς έχουν αλλάξει ρόλο και έχουν γίνει τα μπαρ της γειτονιάς...
Κάθονται έξω από τα ψιλικατζίδικα να πιουν τη μπύρα τους.
Όχι ότι με χαλάει αυτό, το έκανα και εγώ πιτσιρικάς, έπαιρνα τη μπύρα μου από το ψιλικατζίδικο και την άραζα σε μία πλατεία με την παρέα μου να την πιω.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τον θυμό που έχουν μέσα τους ο οποίος μεγενθύνεται με τα οινοπνευματόδη.
Και όχι, δεν νοιώθω ασφαλής να περάσω μέσα από μία παρέα που τσακώνεται και ανεμίζει το μπουκάλι της μπύρας...

Αυτό που κάνει τη διαφορά IMHO είναι η ψυχολογία του Έλληνα απέναντι στην ψυχολογία του Ρουμάνου, του Αλβανού ή του Βούλγαρου...
Ο Έλληνας μπορεί να φωνάξει, να βρίσει, να πλακωθεί στο ξύλο.
Αν χρειαστεί να σκοτώσει για οποιονδήποτε λόγο θα κάνει πίσω.
Ο Έλληνας σκοτώνει από λάθος ή από πάθος. Δεν είναι ψυχρός δολοφόνος που θα σκοτώσει για να κλέψει 100 ευρώ!
Στη Βουλγαρία αυτός που έφτιαξε την πινακίδα "Απαγορεύεται η οπλοφορία" έχει γίνει πλούσιος!
Αν θέλεις να ανοίξεις μαγαζί εκεί πρέπει να προσέξεις να μη θίξεις τα συμφέροντα της μαφίας γιατί θα σε βρούνε σφαγμένο!
Ο Βούλγαρος έχει συνηθίσει στην ιδέα ότι αν στραβοκοιτάξει λάθος γυναίκα μπορεί να του την ανάψουν...
Θα έρθεις εσύ να του διδάξεις την αξία της ζωής ξαφνικά;

Από την άλλη κάτσε σκέψου πόσο δαχτυλοδεικτούμενοι ήταν οι δολοφόνοι στην Ελλάδα μέχρι και πριν από 10 χρόνια...

Eκ των έσω και εκ του πρακτέου δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την άποψη θέση του Tzimisce , θέση που απορρέει από τα κοινά καθημερινά βιώματα ... βιώματα τα οποία σε κάνουν να ψάχνεις μέσα σου γιατί εντέλει σαν χρόνια αριστερός και εν γένει δημοκράτης Άνθρωπος δεν μπορείς
εντέλει να παίζεις σύγχρονα και τον λακαμά !!

δεν αναφέρομαι μόνο για τους μετανάστες της φτώχειας (sic) μιλάω για το χάλι φασιστικής τυχοδιωκτικής μορφής που ήρθε με σκοπό αρπαξε τρέξε φύγε ....

οχι ρε φιλε οχι και πάλι όχι !!!!!

εχω μια χώρα γεμάτη εληναράδες ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ Κ@Λ@ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ λαμογια και π@στ@κλεφτες

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΆΝΩ ΜΟΥ !!!!!

ΟΧΙ !!!

ΑΠΛΑ!!!

ΟΧΙ !!!!

Last edited by a moderator:
Λοιπόν ας αναφερθώ κι εγώ στο γεγονός που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά μου.
Περιέργως έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι αλλοδαπής προελεύσεως διάφοροι σκουρόχρωμοι τύποι, ρακένδυτοι, αδύνατοι, άσχημοι, ξεδοντιάρηδες, βρωμύλοι.
Δεν τους κοροϊδεύω, απλά τους περιγράφω πως είναι.
Άρχισαν και μπαίνουν στα μαγαζιά μας, δήθεν να ρωτήσουν κάτι και το μάτι τους παίζει δεξιά και αριστερά.
Μπαίνοντας κάποιος τέτοιος, εγώ τουλάχιστον βρίσκομαι σε κατάσταση επιφυλακής και σε εγρήγορση.
Τους διώχνω ευγενικά.
Σε έναν μόνο έδωσα 3 διότι πουλούσε μαρκαδόρους και μιλούσε καλά τα ελληνικά και με εντυπωσίασε.
Οι γείτονες όλοι τους βλέπουν με φόβο και το μυαλό τους πάει μόνο στο κακό.
Όμως πρέπει να πω ότι η αστυνομία κάνει συχνά ελέγχους και μπλόκα στην περιοχή και ένα βράδυ πρόσφατα συνέλαβε 3 τέτοιους 20 μέτρα από το σπίτι μου.
Τους πέρασαν χειροπέδες και τους έχωσαν στο τζιπ. Ο αστυνομικός με ρώτησε απλά ποια οδός είναι αυτή και το έγραψε στο βιβλίο του.
Ξεχωρίζουν από μακρυά ότι είναι άλλοι άνθρωποι, τελείως ξένοι.
Έγιναν πολλοί. Έγιναν επικίνδυνοι.

Αν με ρωτούσαν τη γνώμη μου θα έλεγα να τους πετάξουμε όλους έξω από δω.
Στα τσακίδια και πιο πέρα. Είμαι ρατσιστής; Ε είμαι και λοιπόν;
Θα μου πείτε κάποιοι ότι "κι αυτοί άνθρωποι είναι"
Ε και εμείς τι είμαστε; Ζώα;
Η μάνα μου που της επιτέθηκε ένας και της βούτηξε το πορτοφόλι με 20 όλο κι όλο μέσα τι είναι;
Δεν είναι άνθρωπος;
Και τώρα τρέμει να βγει έξω.
Επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει σε άλλο ποστ.
Πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος νηστικός;
Που μπορεί να φτάσει όταν αρχίζει και πονάει από την ασιτία;
Εμείς δεν ξέρουμε διότι δεν μείναμε ποτέ νηστικοί.
Πως μπορεί να βρει φαγητό ένας που δεν έχει τίποτα και δεν δουλεύει;
Το πράγμα άρχισε και γίνεται πολύ δύσκολο.
Και για το τέλος αφήνω το πιο πρόσφατο.
Κανένας δεν ξέρει μέχρι να του συμβεί, τι τρόμος είναι να γυρνάς στο σπίτι σου αργά το βράδυ και να διαπιστώνεις ότι στην πόρτα σου είναι μερικοί τέτοιοι τύποι και κάθονται εκεί μέσα στην εσοχή.
Κρύο δεν έχει πλέον οπότε υποθέτω ότι μπήκαν εκεί για να κρυφτούν και όχι να προφυλαχτούν από τον κρύο αέρα.
Και πρέπει να τους διώξεις για να μπεις στο σπίτι σου.
Και λες "τώρα τι κάνω;" Εσείς τι θα κάνατε;

Last edited:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Κανένας δεν ξέρει μέχρι να του συμβεί, τι τρόμος είναι να γυρνάς στο σπίτι σου αργά το βράδυ και να διαπιστώνεις ότι στην πόρτα σου είναι μερικοί τέτοιοι τύποι και κάθονται εκεί μέσα στην εσοχή.
Κρύο δεν έχει πλέον οπότε υποθέτω ότι μπήκαν εκεί για να κρυφτούν και όχι να προφυλαχτούν από τον κρύο αέρα.

Δυστυχώς για να το απαντήσει κάποιος αυτό θα πρέπει να'ναι πολύ ψύχραιμος και ειλικρινής. Σ'αυτή τη χώρα μας έχει φάει το φαίνεσθαι, και το αν θα βρεθεί κάποιος να πει ότι είμαστε ρατσιστές ή όχι αρκετά αριστεροί κλπ κλπ.... Γιατί βλέπεις καθημερινά περνάμε από τεστ με το "αριστερόμετρο", κι έχουμε άγχος για τα αποτελέσματα.

Τα προηγούμενα λόγια σου περί ξεδοντιάρηδων κλπ είναι η δική σου άποψη, γ'αυτό και δεν την κάνω quote. Ωστόσο, δε χρειάζεται να είναι κανείς ρατσιστής για να νιώσει αυτά που λες παρακάτω. Από την άλλη μεριά βέβαια, χρειάζεται να φύγει λίγο από τις ωραίες αποστειρωμένες γειτονιές των βορείων και νοτίων προσαστίων, του ψυχικού κλπ, και να βρεθεί κάποια στιγμή σ'αυτή τη φάση, να δει για τι πράγμα μιλάμε...

Νομίζουν κάποιοι πως όταν μιλάμε για το πρόβλημα των μεταναστών αναφερόμαστε στο μαύρο μοντέλο με το οποίο έσκαγε μύτη ο Τσίπρας στις δεξιώσεις.... Ενδέχεται κι ο ίδιος να πιστεύει κάτι τέτοιο (κακία).

Τώρα το άλλο που διαβάζω παραπάνω για αυτούς που κλέψαν τα πρόβατα ασχολίαστο... ωστόσο όπως αναρωτιόμαστε για την εγκληματικότητα των μεταναστών, ποιά είναι τα βαθύτερα αίτια της, μήπως πρέπει να αναρρωτηθούμε και τα αίτια της μ@λ@κίας των ντόπιων? Μήπως κι αυτούς κάποια κατάσταση τους έχει κάνει να σκέφτονται και να πράττουν με αυτούς τους τρόπους? Ή αυτοί το πήραμε απόφαση ότι είναι κακοί ως ρατσιστές, ενώ οι άλλοι είναι τραγικά πρόσωπα ως μετανάστες. Μήπως είναι λίγο κοντόφθαλμη λογική αυτή?

Last edited:

Λοιπόν ας αναφερθώ κι εγώ στο γεγονός που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά μου.
Περιέργως έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι αλλοδαπής προελεύσεως διάφοροι σκουρόχρωμοι τύποι, ρακένδυτοι, αδύνατοι, άσχημοι, ξεδοντιάρηδες, βρωμύλοι.
Άρχισαν και μπαίνουν στα μαγαζιά μας, δήθεν να ρωτήσουν κάτι και το μάτι τους παίζει δεξιά και αριστερά.
Μπαίνοντας κάποιος τέτοιος, εγώ τουλάχιστον βρίσκομαι σε κατάσταση επιφυλακής και σε εγρήγορση.
Τους διώχνω ευγενικά.
Σε έναν μόνο έδωσα 3 διότι πουλούσε μαρκαδόρους και μιλούσε καλά τα ελληνικά και με εντυπωσίασε.
Όμως πρέπει να πω ότι η αστυνομία κάνει συχνά ελέγχους και μπλόκα στην περιοχή και ένα βράδυ πρόσφατα συνέλαβε 3 τέτοιους 20 μέτρα από το σπίτι μου.
Τους πέρασαν χειροπέδες και τους έχωσαν στο τζιπ. Ο αστυνομικός με ρώτησε απλά ποια οδός είναι αυτή και το έγραψε στο βιβλίο του.

Η μάνα μου που της επιτέθηκε ένας και της βούτηξε το πορτοφόλι με 20 όλο κι όλο μέσα τι είναι;
Δεν είναι άνθρωπος;

εγω το εχω πει Μιχαλη και θα το ξαναπω:

οταν ερθει η στιγμη που θα ερθουμε ολοι face to face με το προβλημα τοτε θα δεις που θα πανε ολες αυτες οι φιλοσοφιες που αναπτυσουμε τωρα...

τρεχατε ποδαρακια μου,μη σας χ@σει ο κ@λος μου......!!!!!!

Τους διώχνω ευγενικά.

Δεν είναι άνθρωπος;

Μιχάλη, οι Κινέζοι καταστηματάρχες έχουν το ίδιο πρόβλημα; Νιώθουν το ίδιο;

Οι Κινέζοι Βλάση δεν φοβούνται.
Είναι πολλοί μαζεμένοι στο ίδιο μέρος και έχουν μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ τους.
Δεν θα δεις στα μαγαζιά τους μόνο έναν.
Είναι μέχρι και 7 - 8 άτομα όπως βλέπω εγώ τουλάχιστον στα μαγαζιά γύρω μου.
Που να τολμήσει κάποιος να πάει να πουλήσει μαγκιά.
Αυτοί έχουν άλλο πρόβλημα. Βγήκε η κινέζικη μαφία τώρα και τους πουλάει προστασία.
Ο πρώτος που αρνήθηκε, του έκαψαν το μαγαζί και έτσι μαθεύτηκε στην πιάτσα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1025389&lngDtrID=244

Να βλέπουμε και αυτή την πλευρά πάντως.
Το άθλιο και εγκληματικό περιστατικό που συνέβη στην Μανωλάδα .
Αυτοδικία εναντίον Μεταναστών,μέ τρόπο Πρωτόγονο και Απαράδεκτο.
Ακόμα και στην περίπτωση πού υπήρξε Ζωοκλοπή (εάν υπήρξε),τέτοια γεγονότα μέ κάνουν να ντρέπομαι.

Ακόμα και στην περίπτωση πού υπήρξε Ζωοκλοπή (εάν υπήρξε),τέτοια γεγονότα μέ κάνουν να ντρέπομαι.

Γιατί να ντρέπεσε βρε Σπύρο? Αυτοί είναι Έλληνες που τιμούν τους προγόνους μας:jester::jester::jester::jester::jester:

ε ρε ζώα που υπάρχουν ακόμα!

p.s. κάτσε να δεις τι ούμπαλο θα πάρει ο Καρατζαφέρης στις βουλευτικές...

Last edited:

ΑΣΦΑΛΩΣ και έτσι είναι , φασιστική ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ενέργεια ,
από γουρουνανθρωπους ,

η άλλη πλευρά που δεν δείχνουν τα κανάλια είναι ο έρανος και η κινητοποίηση που κάναμε στην Ζήνονος να μπει στην διαδικασία θεραπείας καρκίνου στομάχου ο Σαμίρ ο Κουρδος τσιγαράς ,
η έστω η επιδότηση που κάνω εγώ στις πόρνες της γειτονιάς με δωρεάν ρουχισμό μπας και κάνουν καμιά βίζιτα και δεν ψωμολυσάξουνε ...

Kι εγώ ανατριχιάζω βλέποντας τέτοια πράγματα..... Συγχρόνως όμως προβληματίζομαι, γιατί όσο Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση κλείνουν τα μάτια μη αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και αφήνουν τους πολίτες να "καθαρίσουν", θα βλέπουμε όλο και συχνότερα τέτοια φαινόμενα....

... γιατί όπως είπα και παραπάνω, όπως οι μετανάστες από ηθικοί άνθρωποι αναγκάζονται λόγω συνθηκών να καταφύγουν στην παρανομία, έτσι και κάποιοι αγράμματοι, άξεστοι, ή απλά μ@λ@κες, τελικά ξεπερνούν λόγω συνθηκών ακόμα και τα δικά τους τραβηγμένα όρια...

Αν δε δοθεί έστω μια κατεύθυνση για τη λύση του υπαρκτού προβλήματος, βλέπω να γίνεται ζούγκλα, και η ζωή των μεταναστών και η δική μας...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Νομίζουν κάποιοι πως όταν μιλάμε για το πρόβλημα των μεταναστών αναφερόμαστε στο μαύρο μοντέλο με το οποίο έσκαγε μύτη ο Τσίπρας στις δεξιώσεις.... Ενδέχεται κι ο ίδιος να πιστεύει κάτι τέτοιο (κακία).

Μα το παιδάκι ζει σε μια φρουρούμενη βίλα στην Εκάλη. Νομίζετε ότι έχει δει εκεί έξω από το σπίτι του τέτοιους περίεργους λαθρομετανάστες; Μόνο την μαύρη μοντέλα στην δεξίωση...

Τέτοια γεγονότα σαφώς και είναι απαράδεκτα. Δεν συμφωνώ με τέτοια επίδειξη ισχύος και αγριότητα.
Όμως τους καταλαβαίνω και κατανοώ την αγανάκτησή τους. Και εξηγώ.

Έχω δύο φίλους μου, αδέρφια, που έχουν θερμοκήπια δίπλα στην νέα δυτική είσοδο Θεσ/νίκης.
Εκεί έχουν και έναν χώρο σαν σπιτάκι περίπου 30 τ.μ. όπου φυλάνε τα εργαλεία της δουλειάς τους.
Έχουν ένα ψυγείο με διάφορα τρόφιμα και ποτά. Μια μικρή τηλεόραση.
Κάποια ντουλάπια με διάφορα εξαρτήματα, εργαλεία, σπόρους, υβρίδια, φάρμακα.

Τις τελευταίες 15 μέρες μου λένε ότι το κακό παραέγινε.
Άγνωστοι λαθρομετανάστες έχουν λεηλατήσει τα πάντα.
Έχουν αφοδεύσει παντού.
Κλέψανε ότι μπορούσαν, έφαγαν όλα τα τρόφιμα και τις κονσέρβες και ρήμαξαν τα θερμοκήπια για να πάρουν ντομάτες και σαλάτες.
Αυτά γινόταν συνέχεια κάθε βράδυ.
Το χειρότερο όμως έγινε όταν έσκισαν τα νάϋλον που καλύπτουν τα θερμοκήπια, για να μπούνε μέσα.
Ένα νάϋλον μονοκόμματο με μήκος 60 μέτρα, όσο είναι και το θερμοκήπιο.
Ένα νάϋλον που για να τοποθετηθεί απαιτούνται πάρα πολλές μέρες δουλειάς και πολλά έμπειρα χέρια.
Ένα νάϋλον πανάκριβο που το κάνεις ειδική παραγγελία και αργεί να σου έρθει.
Η ζημιά που έγινε, είναι για αυτούς καταστροφή.
Ουσιαστικά αχρηστεύονται τα θερμοκήπια και είναι μέσα στη φούρια τους τώρα καλοκαίρι.
Η αγανάκτησή τους είναι τόση που αν πιάσουν κάποιον θα του κάνουν χειρότερα.
Σκέφτονται να μένει πάντα κάποιος το βράδυ εναλλάξ με το όπλο.
Αλλά κι αυτό δεν είναι εύκολη λύση.
Αντί να κοιμάται κάποιος στο σπίτι του με τη γυναίκα του να ξενυχτάει στο χωράφι.
Τους βλέπουν την ημέρα που περνάνε αυτοί οι τύποι και βολιδοσκοπούν τα μέρη και τα μαγαζιά της περιοχής, αλλά πως να αποδείξουν ποιος απ´όλους το έκανε;
Συγκεκριμένα ο φίλος μου είπε: "αν πιάσω κάποιον δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, αλλά θα γίνει ζημιά"
Η αστυνομία δεν μπορεί (φυσικά) να κάνει κάτι. Και τι να σου κάνει κι αυτή.
Να στήνει καρτέρι σε κάθε μαγαζί και σπίτι, όπου γυρνάνε λαθρομετανάστες;
Μέχρι που σκέφτηκαν να γεμίσουν το ψυγείο με τρόφιμα που θα τα δηλητηριάσουν με φυτοφάρμακα.
Λοιπόν ας έρθουμε και στη θέση των παθόντων και μετά να κρίνουμε τόσο αυστηρά.

Πάντως το κακό μεγαλώνει και θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά.
Είναι φυσική αντίδραση του ανθρώπου όταν αγανακτεί και φτάνει στα όρια.
Και εκεί μας οδηγούν όλοι αυτοί οι ξένοι.

Last edited: