Για 2η φορά.

στο κέντρο πάντως έχει αρχίσει και δημιουργείται ένα είδος ιδιότυπης οικονομίας βασισμένο πάνω στους μετανάστες
που περιλαμβάνει από νομικές υπηρεσίες , ενοίκιο με το κεφάλι σε τρώγλες κτίρια και βαποράκι έναντι 3 ευρώ σε κάθε πώληση μικροποσότητας χασίς ,
έπονται και οι πόρνες που δώσανε ζωή σε κάτι βρωμοξενοδοχεία που φωνάζουνε ηπατίτιδα απο μακριά ...

εννοείται ότι τα οφέλη από τις δραστηριότητες τα καρπώνονται Ελληνες
( μεχρι και γνωστοι μου ακόμα ...)

πας μη Έλλην βάρβαρος

Αυτά ούτε για πλάκα μην τα λες... Δεν ξέρω για Πακιστανούς και Αυγανούς, αλλά οι Αλβανοί είναι σαφώς πιο πολιτισμένοι και καταρτισμένοι σε τομείς όπως οι μουσικοί απ'τα δικά μας τα βλαστάρια...

Re: Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Βλάση καλησπέρα. Υποθέτω πώς έχεις μαρτυρίες γιά τά παραπάνω.
Τό ενδεχόμενο νά εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία (τά στρατεύματα) είναι πιθανό?
Αν ναί, ποιός εξυπηρετείται απ'αυτό?

Tα παραπάνω προέρχονται από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΕΛΑΣ κι από το Λιμενικό.

Διεταγμένη υπηρεσία ;

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να ξέρω.

Με βάση την εμπειρία μου από το Κόσσοβο τα σχετικά για τις ονειρικές καταστάσεις στις χώρες από όπου προέρχονται τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ προκύπτουν από τις διηγήσεις των φαντάρων και των αξιωματικών στις επαφές τους με τον απλό κόσμο (και το ΝΑΤΟ ωθεί τα στρατεύματα να έχουν επαφές ασυτού του είδους). Φυσικά αυτά μετά διαδιδονται στον τοπικό πληθυσμό είτε ως έχουν είτε με άλλες "μυθικές" διαστάσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Στη Γερμανια δεν υπαρχει ιχνος ξενοφοβιας. Κ απ οσο εχω ταξιδεψει (που εχω γυρισει αρκετα) δεν εχω δει κρουσματα οπως αυτα της Ελλαδας.

Αγγλια δεν εχω παει/δεν εχω αποψη.

Στην Γερμανια δεν υπαρχει ξενοφοβια σε τετοιο βαθμο οπως στην Ελλαδα διοτι δεν βλεπεις το χαλι που υπαρχει στην Ελλαδα να περιμενουν 1 χιλιομετρο οι μεταναστες να βγαλουν χαρτια οι 15 απο τους 1000 !!!!!!

και φυσικα οι μεταναστες εδω δεν ειναι τοσο εξαθλιωμενοι οσο αυτοι που ερχονται στην Ελλαδα διοτι αυτοι που ερχονται εδω ζουνε σε συγγενεις που ειναι παλιοι μεταναστες οι οποιοι εχουν δουλειες και σπιτια να μεινουν .......

με αποτελεσμα να μην μενουν 800 ατομα σε 6 οροφους κτιριο να μην μενουν σε τζαντιρια χιλιαδες διπλα σε Κατοικιες και μαγαζια και να μην εχουν να φανε και να κατουρησουν !!

οι μεταναστες εδω δεν ειναι επι το πλειστον ... εξαθλιωμενοι ανθρωποι που ερχονται χωρις σκεψη και οπου βγει .......
και αναμεσα σε αυτους να χωνεται οπως στην Ελλαδα η Σαρα + Μαρα που δεν ειναι και λιγοι !

εδω ειναι οι πιο πολλοι συνενοημενοι με συγγενεις και γνωστους για το που θα δουλεψουν και που θα μεινουν !

και φυσικα η Γερμανια με τιποτα δεν θα δεχοταν αυτο το ( κατακαθι ) ανθρωπων που σφαζονται ακομα και μεταξυ τους η βιαζονται και μεταξυ τους ....
η βιαζουν και σκοτωνουν για 10ευρω ....

Είδατε τι καλό που ήταν το 7,2% του ΛΑ.Ο.Σ. !!!

Ο προκόπης παυλόπουλος εκεί που ευχαριστούσε πριν από μερικά χρόνια τους μετανάστες που διάλεξαν την χώρα μας ως τόπο διαμονής (!!!) τώρα συζητάει για κέντρα υποδοχής και επαναπροώθησης στις χώρες τους!

Ο έτερος κωλκοτούμπας ο γιωργάκης έγραψε σε άρθρο σε χθεσινή εφημερίδα ότι πρέπει να πέσει στο 0% η λαθρομετανάστευσή!!!!!!! Ποιός ο γιωργάκης!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!!

Ο πάγκαλος σε συνέντευξή του μιλάει για αυστηρή επιτήρηση των συνόρων!!!

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν!
Αν είχε μείνει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο 3% κανείς δεν θα ασχολείτο και όλοι θα κοιμούνταν τον "ύπνο του δικαίου" όπως έκαναν τόσα χρόνια τώρα...

Αυτά ούτε για πλάκα μην τα λες... Δεν ξέρω για Πακιστανούς και Αυγανούς, αλλά οι Αλβανοί είναι σαφώς πιο πολιτισμένοι και καταρτισμένοι σε τομείς όπως οι μουσικοί απ'τα δικά μας τα βλαστάρια...
Άσε μας ρε μαεστρο που έχουν και μουσική παιδεία

βιολί και πιάνο ξέρουν να παίζουν διαβάζουν αρκετοί θα έλεγα ! και αυτό από τρέλα του χοντζα

το 90 τα εκατό είναι σκυλάδες της παραλιακής ( και καλά κάνουν αμα έτσι γουστάρουν !)

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ( χρόνια φίλη μου εξ Αλβανίας είναι σε μεγάλη κρατική ορχήστρα από τα καλύτερα βιολιά πλην όμως η μουσική της παιδεία σταματάει κάπου στον πλουταρχο ...)

βιολί και πιάνο ξέρουν να παίζουν διαβάζουν αρκετοί θα έλεγα ! και αυτό από τρέλα του χοντζα

το 90 τα εκατό είναι σκυλάδες της παραλιακής ( και καλά κάνουν αμα έτσι γουστάρουν !)

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ( χρόνια φίλη μου εξ Αλβανίας είναι σε μεγάλη κρατική ορχήστρα από τα καλύτερα βιολιά πλην όμως η μουσική της παιδεία σταματάει κάπου στον πλουταρχο ...)

αυτό πάλι πως γίνεται; πως είναι δυνατόν να παίζεις σε συμφωνική ορχήστρα και να μη σε αγγίζει η μουσική που παίζεις; Και πως είναι δυνατό να μάθεις βιολί χωρίς να μάθεις να αγαπάς τα κομμάτια που παίζεις; και μη μου πεις πως έμαθε βιολί παίζοντας σκυλάδικα.

αυτό πάλι πως γίνεται; πως είναι δυνατόν να παίζεις σε συμφωνική ορχήστρα και να μη σε αγγίζει η μουσική που παίζεις; Και πως είναι δυνατό να μάθεις βιολί χωρίς να μάθεις να αγαπάς τα κομμάτια που παίζεις; και μη μου πεις πως έμαθε βιολί παίζοντας σκυλάδικα.

κι όμως γίνεται !!!

και αυτή και η φίλη της μασαγανε τσιχλα σε μουσική παράσταση !!

βιοποριστικοί λόγοι ήταν η επιλογή εκμάθησης του βιολιού

( επιτυχημένη επιλογή θα έλεγα !!!!! )

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :SFGSFGSF: :flipout: :flipout: :flipout:

μάλλον δεν γνωρίζεται από κοντά Αλβανούς και τον απαίδευτο χαρακτήρα που κληρονόμησαν από τα ισχυρά βιώματα μιας τραχιάς σκληρής κοινωνίας , που μετέτρεψε όμορφους έξυπνους χαρακτήρες να καταντούν δουλοπαροικοι του ευρώ , καταστρέφοντας σχέσεις και τη ίδια τους την ζωή απαρνούμενοι ακόμα και τις χαρές που προσφέρει η ηλικία τους ( χαμένη και αυτή στο βωμό του συμφέροντος του καπιταλισμού )
και μην πει κανένας οτι οι γείτονες είναι δυσμοιροι και πεινάνε !!!

Ετσι ... μην τρελλαθουμε ...ακου " πιο πολιτισμένοι ".... ναι ρε συ με το δαχτυλο καρφωμενο στη μυτη αλλα το βιολι βιολι

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

μάλλον δεν γνωρίζεται από κοντά Αλβανούς και τον απαίδευτο χαρακτήρα που κληρονόμησαν από τα ισχυρά βιώματα μιας τραχιάς σκληρής κοινωνίας , που μετέτρεψε όμορφους έξυπνους χαρακτήρες να καταντούν δουλοπαροικοι του ευρώ , καταστρέφοντας σχέσεις και τη ίδια τους την ζωή απαρνούμενοι ακόμα και τις χαρές που προσφέρει η ηλικία τους ( χαμένη και αυτή στο βωμό του συμφέροντος του καπιταλισμού )
και μην πει κανένας οτι οι γείτονες είναι δυσμοιροι και πεινάνε !!!

Σωστός! Ετσι ακριβώς είναι!

Μένω στον Αγιο Παντελεήμονα

«...Ο πόλεμος αναρχικών με καδρόνια και «Χρυσαυγιτών» με στειλιάρια, με την κάλυψη της αστυνομίας οι δεύτεροι πράγματι, συγκαλύπτει το πραγματικό και σοβαρό πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ασφαλώς δεν είναι δυνατό να κλειδώνεται η "παιδική χαρά", αλλά το γεγονός ότι ο πόλεμος των δύο μηχανισμών επικεντρώθηκε τελικά στην "παιδική χαρά" αναδύει μια πολύ αληθινή σημειολογία, δεν νομίζετε;

Η γειτονιά παρακολουθεί έναν πόλεμο μηχανισμών, τον παρακολουθεί κυρίως από την τηλεόραση, και ξέρει ότι όλα αυτά εξελίσσονται ερήμην της. Νομίζει κανείς ότι η πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών είναι αυτό που λέμε η πλατεία της περιοχής; Κάνετε λάθος. Μόνο μερικοί ηλικιωμένοι Ελληνες πηγαίνουν τακτικά σε αυτή την πλατεία για να πιουν τον καφέ τους.

Νομίζετε ότι έχουν οργανωθεί οι ακροδεξιοί κάτοικοι για να διώξουν από τις πλατείες της περιοχής τους μετανάστες; Πάλι λάθος κάνετε (...). Σκέφτομαι ότι, αν ζούσα σε μία πολυκατοικία δίπλα στην οποία έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια δύο μετανάστες από άλλους μετανάστες, ίσως να ένιωθα μία κάποια ανασφάλεια τα βράδια. Φέρνω στο μυαλό μου το θέαμα άγριου, άγριου όμως, ξύλου μεταξύ μεταναστών, το οποίο έχω παρακολουθήσει τέσσερις (4) φορές από το μπαλκόνι μου... Δεν ήταν γείτονες μετανάστες ήταν θαμώνες "μπαρ", μεθυσμένοι. (...) Ούτε πολιτική ούτε κοινωνική ανάλυση θα κάνω. Δεν έχει νόημα. Εκείνο που έχει νόημα είναι να καταλάβουν επειγόντως οι σώφρονες από τους ενδιαφερομένους ότι η πρακτική της αντιπαράθεσης των μηχανισμών, τα καδρόνια, οι μπουνιές, ο χαρακτηρισμός των κατοίκων της περιοχής ως ακροδεξιών, η ανευθυνότητα των αναρχικών και των συνοδοιπόρων τους είναι η καλύτερη συνταγή για πόλεμο στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.

Η καλύτερη συνταγή για πόλεμο στην πλάτη της γειτονιάς, η καλύτερη συνταγή για να παρασχεθεί ομπρέλα στη σοβαρή εγκληματικότητα, για να θυματοποιηθεί το σύνολο των μεταναστών της περιοχής, για να εγκατασταθεί μόνιμα και με αξιώσεις η "Χρυσή Αυγή" στον Αγ. Παντελεήμονα, για να φύγω τελικά και εγώ από τη γειτονιά όπου ζω από τα 15 μου.

Πρέπει να μετρήσουν βαριά τραυματίες, ή και κάτι χειρότερο, οι αντιμαχόμενοι στρατοί των αναρχικών και της "Χρυσής Αυγής" για να πάρουν αποστάσεις από τον παραλογισμό και τη βία όσοι σώφρονες έχουν εμπλακεί λόγω κεκτημένης ταχύτητας στο επικίνδυνο πανηγύρι της "παιδικής χαράς"; Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί η κοινωνιολογική αρχή της αυτοεκπληρούμενης προφητείας και οι απλοί κάτοικοι της περιοχής να πεισθούν ότι πράγματι είναι ακροδεξιοί και μόνον η ακροδεξιά ακούει τον πόνο τους, άρα οφείλουν να ψηφίζουν και να στηρίζουν την ακροδεξιά;»

(Από την «Αυγή»)

Eξαιρετικό Κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα ´Αυγή´.Τό υπογράφει ο Βασίλης Βενιζέλος..
Οχι οτι εκφράζονται συχνά εκεί μέσα τέτοιες ενδιαφέρουσες και μή μονομερείς απόψεις ,αλλά έστω και μειοψηφικά το Κείμενο προσφέρει μιάν αισιόδοξη προοπτική γιά μιά πιό Σοβαρή Ανάλυση.

Στήν Ιταλία πάντως εμφανίστηκαν οι Μελανοχίτωνες ,ιδεολογικοί απόγονοι τού Μουσσολίνι και άρχισαν τίς Περιπολίες ως Νομοταγείς Πολίτες που πάνε να συλλάβουν οιονδήποτε θεωρείται ´ύποπτος´
Oι Λεγόμενες ´Μαύρες Περιπολίες´που προτάθηκαν απο μέλη τού Ακροδεξιού Κοινωνικού Κινήματος ετοιμάζονται..
Περαστικά μας.
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=16/06/2009&id=54522

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Στήν Ιταλία πάντως εμφανίστηκαν οι Μελανοχίτωνες ,ιδεολογικοί απόγονοι τού Μουσσολίνι και άρχισαν τίς Περιπολίες ως Νομοταγείς Πολίτες που πάνε να συλλάβουν οιονδήποτε θεωρείται ´ύποπτος´
Oι Λεγόμενες ´Μαύρες Περιπολίες´που προτάθηκαν απο μέλη τού Ακροδεξιού Κοινωνικού Κινήματος ετοιμάζονται..
Περαστικά μας.

Από το 2004 έχουν επανεμφανιστεί..
Το διάβασα σήμερα στα ΝΕΑ η στην Ελευθεροτυπία (δεν θυμάμαι ακριβώς)..
Μετανάστης ίσον απειλή γι αυτούς

στις ίδιες εφημερίδες βέβαια χαρακτήριζαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ως Χρυσαυγητες...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Από το 2004 έχουν επανεμφανιστεί..
Το διάβασα σήμερα στα ΝΕΑ η στην Ελευθεροτυπία (δεν θυμάμαι ακριβώς)..

στις ίδιες εφημερίδες βέβαια χαρακτήριζαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ως Χρυσαυγητες...

Μα επειδή χαρακτηρίζουν συλλήβδην τού Κατοίκους τών Υποβαθμισμένων Περιοχών ως ακροδεξιούς,θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα φαινόμενα Ιταλίας,πού είναι απολύτως αντιδημοκρατικά .
Σπέρνουν ανέμους και θερίζουν Θύελλες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Μα επειδή χαρακτηρίζουν συλλήβδην τού Κατοίκους τών Υποβαθμισμένων Περιοχών ως ακροδεξιούς,θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα φαινόμενα Ιταλίας,πού είναι απολύτως αντιδημοκρατικά .
Σπέρνουν ανέμους και θερίζουν Θύελλες.

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί δυστυχώς η Λαζοπουλικη (αν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε) άποψη,του,όπως μας βολεύει,,, δυστυχώς...
έτσι ο πολίτης αντί να ενημερώνεται πραγματικά είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να λύνει γρίφους διαβάζοντας εφημερίδες...
Γι αυτό τους αγοράζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή...
Για τα dvd τους...δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε άλλο

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Κάνω quote τον Σπύρο αλλά βασικά απαντάω στην επιστολή... :p
Ο τύπος που την έγραψε δεν μένει στη γειτονιά. Απλά πράγματα και εξηγώ παρακάτω...

«...Ο πόλεμος αναρχικών με καδρόνια και «Χρυσαυγιτών» με στειλιάρια, με την κάλυψη της αστυνομίας οι δεύτεροι πράγματι, συγκαλύπτει το πραγματικό και σοβαρό πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Δεν έχει δει καν ποιοί βγήκαν στους δρόμους...
Δεν είναι Χρυσαυγήτες. Τους ξέρω, πλακωνόμασταν στο ξύλο από τότε που ήμουν έφηβος... Αυτοί που έχουν βγει στους δρόμους είναι άνθρωποι της γειτονιάς σαν και εμένα και εσένα...

Νομίζει κανείς ότι η πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών είναι αυτό που λέμε η πλατεία της περιοχής; Κάνετε λάθος. Μόνο μερικοί ηλικιωμένοι Ελληνες πηγαίνουν τακτικά σε αυτή την πλατεία για να πιουν τον καφέ τους.

Nice... Δηλαδή σε ποια πλατεία πάνε τα παιδιά τους; Στην πλατεία Αττικής ή στη Μάρνης;
Αν δεν πας στον Άγιο Παντελεήμονα έχεις την επιλογή της πλατείας Αμερικής (ψιλοσώζεται ακόμη αν και δεν θα κυκλοφορούσα βράδυ εκεί) ή την πλατεία που ξερίζωσε ο δημαρχούλης μας... Α... Και τον Άγιο Νικόλαο! Μόνο που πρέπει να πας με αυτοκίνητο γιατί θα θέλεις μισή ώρα ποδαρόδρομο...

Νομίζετε ότι έχουν οργανωθεί οι ακροδεξιοί κάτοικοι για να διώξουν από τις πλατείες της περιοχής τους μετανάστες; Πάλι λάθος κάνετε (...). Σκέφτομαι ότι, αν ζούσα σε μία πολυκατοικία δίπλα στην οποία έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια δύο μετανάστες από άλλους μετανάστες, ίσως να ένιωθα μία κάποια ανασφάλεια τα βράδια. Φέρνω στο μυαλό μου το θέαμα άγριου, άγριου όμως, ξύλου μεταξύ μεταναστών, το οποίο έχω παρακολουθήσει τέσσερις (4) φορές από το μπαλκόνι μου... Δεν ήταν γείτονες μετανάστες ήταν θαμώνες "μπαρ", μεθυσμένοι. (...)

Πριν από κανένα μήνα έσκασαν μύτη καμία 100αριά μετανάστες και έσπαγαν τα μαγαζιά της Αγίου Μελετίου... Βγήκαν έξω οι καταστηματάρχες νεοναζί να σώσουν την περιουσία τους και ήρθαν στα χέρια με τους μετανάστες...
Πριν από 3 μήνες σφάχτηκαν Ισλαμιστές με Μουσουλμάνοι και έσφαξαν και κάτι bonus περαστικούς στη διασταύρωση Αγίου Μελετίου και Φυλής...
Όταν είχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο (πριν από 7-8 μήνες) είχαμε πάλι Jihad μουσουλμάνων/ισλαμιστών στην Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας όπου μάζεψαν πάνω από 50 άτομα τραυματισμένα από τσεκούρια(!!!) και μαχαίρια!
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ότι το να πάρεις λεφτά από την Εθνική τράπεζα στην Αχαρνών και Αγίου Μελετίου και να γυρίσεις με τα πόδια σπίτι σου σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ξυλοδαρμός και ληστεία στην είσοδο της πολυκατοικίας σου! Δεν έχει γίνει μία ή δύο φορές, μιλάω για πάνω από ένα κρούσμα την εβδομάδα!

Ο κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από τη γειτονιά.
Τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.
Η εγκληματικότητα διώχνει τον πολίτη από το σπίτι του και τη δουλειά του. Ο πολίτης αναπαύθηκε στην πίστη του στην αστυνομία και το κράτος. Όταν είδε ότι είναι ανύπαρκτα αποφάσισε να βγει στο δρόμο... Απλά πράγματα...

Περαστικά μας.

E, άμα το έγραψε η φυλλάδα η ελευθεροτυπία...