Για 2η φορά.

Πάντως τά ΜΜΕ φροντίζουν μέ κάθε ευκαιρία νά αποκαλύπτουν τόν ρόλο τους.
Όταν τά πρωτοπαλήκαρά τους βεβήλωναν εικόνες σέ ορθόδοξους ναούς (Θεσ/νίκη) ή τοποθετούσαν βόμβες σέ μητροπόλεις (Πειραιάς, Θεσ/νίκη, Αθήνα) λίγο πρίν τό Πάσχα δέν είδα νά μάς λούζουν μέ κυρήγματα "σεβασμού" η "αλληλοσεβασμού τών θρησκειών" ούτε νά γράφουν εμπνευσμένα άρθρα μέ τίτλο "Ρατσισμός χωρίς ιερά καί όσια"..

Απεναντίας, σήμερα ανακάλυψαν τήν "ελευθερία τής θρησκευτικής έκφρασης" καί τή προστασία της από τά νύχια τών "ρατσιστικών οργάνων τού κράτους" , μέ αφορμή τήν ανάρμοστη συμεριφορά αστυνομικού πρός μιά σελίδα μέ αραβικούς χαρακτήρες...

Όλοι καί όλα μοιάζουν σάν έτοιμοι από καιρό, μέ τίς πρόβες τους, μέ τό μέτρημα τών ανακλαστικών μας μέσ'τόν βαθύ μας ύπνο...

Λείπει μόνο τό κατάλληλο sms..

Φυσικά Ακη.
Προφανώς μερικοί που δηλώνουν Αθεοι θεωρούν τόν ακραίο Ισλαμισμό ήπια Θρησκεία και τον στηρίζουν..
Οταν αντιθέτως έβγαιναν οι διάφοροι πού φώναζαν γιά το 666(ακριβώς δηλαδή η αντίστοιχη ακραία και οπισθοδρομικήΧριστιανική Τζιχάντ)τούς έλουζαν μέ διάφορα κοσμητικά επίθετα και τούς έλεγαν (δικαίως)αντιδραστικούς.
Η Ελλάδα είχε πολλούς πρόσφυγες απο τίς πρώην Ανατολικές Χώρες πού πέρασαν δύσκολα μέν,αλλά και προσαρμόστηκαν και προσέφεραν και προσφέρουν πολλά.
Δεν ειδα ποτέ Πολωνό(πού οι περισσότεροι είναι Καθολικοί και μάλιστα Πιστότατοι)νά επιτίθεται μέ φανατισμό εναντίον οιουδήποτε.

εγώ δεν νομίζω ότι θεωρεί κανένας τον ακραίο ισλαμισμό ήπια θρησκεία...
το όλο σκηνικό περισσότερο μου φέρνει σε "εδαφική" διεκδίκηση του κέντρου
και γενικοτερα γκετοποίηση (στον υστατο βαθμο,,κάτι σαν Compton,Bronx κ.α.) από τους αλλοδαπους που τον τελευταιο καιρο εβλεπαν οτι κατι δεν παει καλα,με τις καθημερινές επιχειρήσεις-σκούπα της αστυνομίας..
ευκαιρία βρήκαν και οι γνωστοί (μέχρι αηδίας) άγνωστοι μπαχαλακηδες,για
να κάνουν την κατάσταση πιο ακραία,,με το κλούβιο τους κεφάλι να μην καταλαβαίνει ότι το συγκεκριμένο έχει εκατό φορές μεγαλύτερη βαρύτητα
από τα σπασίματα στο τέλος της περασμένης χρονιάς

Από τα παλιά παλιά χρόνια οι θρησκείες και οι... αντιπρόσωποι του θεού εκκλησίες... αιματοκύλισαν τον πλανήτη.
Παπάδες και ιμάμηδες το μόνο που ασκούν είναι πολιτική... και συμφέρον.
Βέβαια πάντα τους χρησιμοποιούσαν άλλοι πιο μάγκες απ' αυτούς...

Last edited by a moderator:
Είναι σίγουρο πως ο φονταμενταλισμός είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει όχι φυσικά τη θρησκεία του Ισλάμ αλλά τους Μουσουλμάνους.

Μεγαλωμένοι μέσα σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας τις διδαχές του Κορανίου, οι μουσουλμάνοι, υποκινούμενοι από το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης βλέπουν τον κόσμο να είναι εναντίον τους.

Ουφ! Σαν εκπρόσωπος του State Department γράφω!

Προσωπικά έχω γνωρίσει Μουσουλμάνους που έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το δυτικό τρόπο ζωής. Βεβαίως οι συγκεκριμένοι έχουν περάσει πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα τους για να μην πω ότι δεν υπάρχει γυρισμός για αυτούς. Ο λόγος πολύ απλός : το βιοτικό επίπεδο (σπουδαγμένοι, με καλές δουλειές κλπ).

Από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που προέκυψαν, το Ισλάμ είναι η μόνη που πραγματεύεται τη σχέση με το Θείο σε κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό επίπεδο. Αυτό είναι ξεκάθαρο σε όποιον έχει διαβάσει το Κοράνι (δεν το συνιστώ, μεγάλος πονοκέφαλος. Διαβάστε τα τελευταία κεφάλαια που είναι πιο ποιητικά).
Σκεφτείτε λοιπόν κάποιος να μεγαλώνει σε συνθήκες τραγικές και η θρησκεία του να μιλάει για τη Σαρία, το νόμο που ορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Νομίζω εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ποια κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει και με ποιους έχει να κάνει.

Είδα περισσότερους από όσους θα περίμενα στη διαμαρτυρία-επεισόδια. Μήπως αυτό θα έπρεπε να μας κάνει να ανησυχούμε περισσότερο από όσο ανησυχούσαμε;
Αλλά σε μια χώρα με μεταναστευτική πολιτική που είναι γύρω από το μηδέν γιατί να μας κάνει έκπληξη;
Απλά απροετοίμαστοι για μια ακόμη φορά.

Last edited:
Xίτλερ νά μάς σώσει δεν χρειαζόμαστε σίγουρα.
Πάντως δεν χρειαζόμαστε ούτε διάφορους Σωτήρες διαφόρων Συνιστωσών πού κρίνουν τον Θρησκευτικό Φονταμενταλισμό μέ δυό μέτρα και δυό Σταθμά.
Προσωπικά είμαι υπέρ της δημιουργίας Τζαμιού και τής Ανεξιθρησκείας γενικώς,αλλά φυσικά οχι στό Κέντρο τής Αθήνας.
Οσο γιά την ´ενόχληση´απο το πιθανό σκίσιμο τού Κορανίου και τίς αντίστοιχες ακραίες αντιδράσεις ,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ειναι γελοίες και περίεργες όσο και οι αντίστοιχες τής κυρίας Λουκά εάν τής έσκιζαν ένα φύλλο τής Καινής Διαθήκης.............

Last edited:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Xίτλερ νά μάς σώσει δεν χρειαζόμαστε σίγουρα.
Πάντως δεν χρειαζόμαστε ούτε διάφορους Σωτήρες διαφόρων Συνιστωσών πού κρίνουν τον Θρησκευτικό Φονταμενταλισμό μέ δυό μέτρα και δυό Σταθμά.
Προσωπικά είμαι υπέρ της δημιουργίας Τζαμιού και τής Ανεξιθρησκείας γενικώς,αλλά φυσικά οχι στό Κέντρο τής Αθήνας.
Οσο γιά την ´ενόχληση´απο το πιθανό σκίσιμο τού Κορανίου και τίς αντίστοιχες ακραίες αντιδράσεις ,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ειναι γελοίες και περίεργες όσο και οι αντίστοιχες τής κυρίας Λουκά εάν τής έσκιζαν ένα φύλλο τής Καινής Διαθήκης.............

Η Λουκά είναι ακίνδυνη. Οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι όχι.
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν γίνουν μάρτυρες, θα κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό δεν είναι το ίδιο με το φονταμενταλισμό άλλων θρησκειών.

Εμείς δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε ως κράτος;
Μεταναστευτική πολιτική δεν έχουμε. Τι μένει;

Απορία είναι, μην την παρεξηγήσεις...

Προφανώς οι υποκινητές και νοσταλγοί των πρόσφατων Δεκεμβριανών βρήκαν τρόπο να δημιουργήσουν καταστάσεις που θα οδηγήσουν πάλι εκεί.
Ισως ένας νεκρός (χτύπα ξύλο) μετανάστης σε συμπλοκές, να δώσει ψωμί σε πολλούς..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Η Λουκά είναι ακίνδυνη. Οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι όχι.
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν γίνουν μάρτυρες, θα κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό δεν είναι το ίδιο με το φονταμενταλισμό άλλων θρησκειών.

Εμείς δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε ως κράτος;
Μεταναστευτική πολιτική δεν έχουμε. Τι μένει;

Απορία είναι, μην την παρεξηγήσεις...

Καθόλου δεν την παρεξηγώ.
Αντιθέτως πιστεύω ακράδαντα πώς όχι μόνον δεν έχουμε Μεταναστευτική Πολιτική αλλά την έχουμε αφήσει και στά χερια τών πιό ακατάλληλων..
Δηλαδή των Ακροδεξιών και τών ´Ακροαριστερών´Συνιστωσών.
Τό παράδειγμα τής Λουκά το έφερα γιατί οι ίδιοι πού χλεύαζαν την Λουκά, σήμερα αντιθέτως επαθαν ´ταραχη´επειδή πιθανώς να σκίστηκε μιά σελίδα απο το Κοράνι.
Αυτήν την ανακολουθία σιχαινόμουν πάντα σέ κάποιες Πολιτικές Ομάδες,πού μάλιστα επαγγέλλονται και Κοινωνικές Αλλαγές(Tρομάρα τους).
Aρκεί να διαβάσεις την Ανακοίνωση γνωστού Κόμματος σήμερα και αντίστοιχες τού Ιδίου παλιές για το θέμα τών Ταυτοτήτων(επι παραδείγματι).
Σήμερα μιλάνε γιά ´αθώους Μουσουλμάνους´τότε γιά ´αντιδραστικούς Χριστιανούς´.

Last edited:
Σέ μπερδεμένους Καιρούς υπάρχουν πολλών ειδών Αδόλφοι και Αδολφίσκοι.
Παλιά τά πράγματα ήταν πιό ξεκάθαρα και οι διαχωριστικές Γραμμές σαφείς.
Αλλά ακόμα και τότε την Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Κάρλ Λίμπχεντ ,τούς σκότωσαν επι τής ουσίας οι Σοσιαλδημοκράτες...........................
Οπότε πιθανώς και η Ιστορία να επαναλαμβάνεται και σήμερα με συνοδεία καί ´Οικολογικών Φρούτων´πού γουσταραν τις Μπόμπες στην Σερβία,πού θέλουν αγάλματα τού Κεμάλ,πού αντιτέθηκαν στην εγκατάσταση Ρωσοποντίων στην Θράκη και άλλα πολλά.
Κάτι τά ´φρούτα´,κάτι ο Αδωνις ,κάτι μερικές συνιστώσες έδεσε το γλυκό.
Και τελικά δεν ξέρεις απο ποιού είδους Φασιστοειδές να φυλαχτείς.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Καθόλου δεν την παρεξηγώ.
Αντιθέτως πιστεύω ακράδαντα πώς όχι μόνον δεν έχουμε Μεταναστευτική Πολιτική αλλά την έχουμε αφήσει και στά χερια τών πιό ακατάλληλων..
Δηλαδή των Ακροδεξιών και τών ´Ακροαριστερών´Συνιστωσών.
Τό παράδειγμα τής Λουκά το έφερα γιατί οι ίδιοι πού χλεύαζαν την Λουκά, σήμερα αντιθέτως επαθαν ´ταραχη´επειδή πιθανώς να σκίστηκε μιά σελίδα απο το Κοράνι.
Αυτήν την ανακολουθία σιχαινόμουν πάντα σέ κάποιες Πολιτικές Ομάδες,πού μάλιστα επαγγέλλονται και Κοινωνικές Αλλαγές(Tρομάρα τους).
Aρκεί να διαβάσεις την Ανακοίνωση γνωστού Κόμματος σήμερα και αντίστοιχες τού Ιδίου παλιές για το θέμα τών Ταυτοτήτων(επι παραδείγματι).
Σήμερα μιλάνε γιά ´αθώους Μουσουλμάνους´τότε γιά ´αντιδραστικούς Χριστιανούς´.

Από ανακολουθίες πολιτικών σχηματισμών, άλλο τίποτε σε αυτή τη χώρα.
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη επίσης.

Σίχαμα δε λες τίποτε!

Μόνο που ίσως εδώ το πολιτικό παιχνίδι παίζει με τη φωτιά.
Ελπίζω να βγω ψεύτης.

Μα δεν πάνε μόνοι τους.

υπάρχουν "Ελληνες " διοργανωτές από πάνω...

Αυτο ειναι πασιφανες!
Δεν χρειαζεται να το συζηταμε καν.
Και το οτι ολα αυτα γινονται για το κορανι η το ευαγγελιο,εε... αυτο και αν ειναι παραμυθι.
Προσωπικα, μαθηματα για την θρησκεια και τα δικαιωματα δεν δεχομαι απο "καμια Σαρια".
Το τι συμβαινει και ποιοι ειναι πισω απο ολα αυτα το γνωριζουμε νομιζω ολοι.
Το οτι θα μου απαγορευση ο καθε "πακιστανος"να κανω την βολτα μου στο κεντρο,να μου σπασει το μαγαζι μου η το αυτοκινητο μου δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!
Μου φαινεται θα μεταναστευσω πιο γρηγορα απο οτι προεβλεπα.
Ειμαι απογοητευμενος με αυτα που γινονται στην χωρα μου!