Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Σημερα θα υπαρξει και νεα συγκεντρωση στην ομονοια.
Δεν παμε καλα λεω εγω!
λετε να χρειαζομαστε ενα χιτλερ να μας σωσει?
η ?.............μπορουμε να σωθουμε μονοι μας?:chinscratch::nurse:
Xίτλερ νά μάς σώσει δεν χρειαζόμαστε σίγουρα.
Πάντως δεν χρειαζόμαστε ούτε διάφορους Σωτήρες διαφόρων Συνιστωσών πού κρίνουν τον Θρησκευτικό Φονταμενταλισμό μέ δυό μέτρα και δυό Σταθμά.
Προσωπικά είμαι υπέρ της δημιουργίας Τζαμιού και τής Ανεξιθρησκείας γενικώς,αλλά φυσικά οχι στό Κέντρο τής Αθήνας.
Οσο γιά την ´ενόχληση´απο το πιθανό σκίσιμο τού Κορανίου και τίς αντίστοιχες ακραίες αντιδράσεις ,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ειναι γελοίες και περίεργες όσο και οι αντίστοιχες τής κυρίας Λουκά εάν τής έσκιζαν ένα φύλλο τής Καινής Διαθήκης.............
Η Λουκά είναι ακίνδυνη. Οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι όχι.
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν γίνουν μάρτυρες, θα κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό δεν είναι το ίδιο με το φονταμενταλισμό άλλων θρησκειών.
Εμείς δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε ως κράτος;
Μεταναστευτική πολιτική δεν έχουμε. Τι μένει;
Απορία είναι, μην την παρεξηγήσεις...
πλάκα κάνεις υποθέτω
Καθόλου δεν την παρεξηγώ.
Αντιθέτως πιστεύω ακράδαντα πώς όχι μόνον δεν έχουμε Μεταναστευτική Πολιτική αλλά την έχουμε αφήσει και στά χερια τών πιό ακατάλληλων..
Δηλαδή των Ακροδεξιών και τών ´Ακροαριστερών´Συνιστωσών.
Τό παράδειγμα τής Λουκά το έφερα γιατί οι ίδιοι πού χλεύαζαν την Λουκά, σήμερα αντιθέτως επαθαν ´ταραχη´επειδή πιθανώς να σκίστηκε μιά σελίδα απο το Κοράνι.
Αυτήν την ανακολουθία σιχαινόμουν πάντα σέ κάποιες Πολιτικές Ομάδες,πού μάλιστα επαγγέλλονται και Κοινωνικές Αλλαγές(Tρομάρα τους).
Aρκεί να διαβάσεις την Ανακοίνωση γνωστού Κόμματος σήμερα και αντίστοιχες τού Ιδίου παλιές για το θέμα τών Ταυτοτήτων(επι παραδείγματι).
Σήμερα μιλάνε γιά ´αθώους Μουσουλμάνους´τότε γιά ´αντιδραστικούς Χριστιανούς´.
Μα δεν πάνε μόνοι τους.
υπάρχουν "Ελληνες " διοργανωτές από πάνω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.