Για 2η φορά.

Ας δούμε τι θα γίνει σήμερα. Αν θα γίνει η επόμενη πορεία διαμαρτυρίας από αλλοδαπούς.
Θα κάψουν και θα σπάσουν πάλι; Θα κλέψουν μαγαζιά και περίπτερα;
Τελικά όλοι αυτοί που διαμαρτύρονταν ήταν απλώς κλέφτες που βρήκαν ευκαιρία για πλιάτσικο;

Τώρα το πρωΐ βγήκε ένας τύπος στην TV δεν κατάλαβα ποιος ήταν και έλεγε ότι είναι αδιανόητο να μπαίνει ένα παπούτσι επάνω στο κοράνι.
Και η αστυνομία θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη γι´αυτά που κάνει.
Ωραία.
Μπήκε ένα παπούτσι στο κοράνι, αμάν συμφορά. Έχασε η Βενετιά βελόνι.
Και γι´αυτό τώρα πρέπει να καεί η Αθήνα.
Και φταίει η αστυνομία που δεν τους άφησε να την κάψουν και να την σπάσουν.

ειδες ο χασαν

http://www.zougla.gr/news.php?id=41771
ριχτε μια ματια και στο video 2 να καμαρωσετε κατι συμπατριωτες μας που προστατευουν τους πλατσικαδιορους και μπουκαδορους ,βανδαλιστες .στα υποψην ,δεν ειμαι εθνικιστης ουτε ρατσιστης,αλλα απο οτι βλεπω η κατασταση εχει ξεφυγει εδω και παρα πολυ καιρο

επίσης, αυτή η ξανθια με τα κοντα μαλλια και το rayban το γυαλι ειναι καμια δημοσιογράφος?χωνόταν στους Αστυνομικούς αβέρτα, πολυ τσαμπουκα και ιστορία...

Αν θυμάμαι καλά από Δεκέμβρη φάση, είναι "ακτιβίστρια" (άλλη λέξη που'χει ξεφτιλιστεί τελείως) δικηγόρος, ξέρετε, "ανεξάρτητη", και διάφορα άλλα όμορφα... Απ'αυτούς τους τύπους που πάνε και πέφτουν πάνω στην αστυνομία βρίζοντας και σπρώχνοντας, ώστε να τους σπρώξουν μετά και οι μπάτσοι ώστε να μπορούνε να φωνάξουν για κρατική καταστολή... :flipout::flipout::flipout:
(Δε θυμάμαι πολύ καλά πρόσωπα, αλλά θυμάμαι την εκνευριστική φωνή, το μαλλί-καρφάκι και τα Rayban οπότε μάλλον η ίδια είναι...)

Είναι κάτι ανάλογο με τους αρχισυνδικάλες των αγροτών, που κανόνισαν να φέρουν τα τρακτέρ απ'την Κρήτη στον Πειραιά πριν κάνα 3μηνο... και όταν τους ζητήθηκε απ'την αστυνομία να συνεχίσουν με πούλμαν προς το Υπουργείο για την πορεία τους, διότι τα τρακτέρ είναι επικίνδυνα οχήματα για να διασχίζουν στενάκια της Αθήνας (ειδικά όταν μιλάμε για πάνω από 100 οχήματα), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στους αγροτες να το δεχτουν, ώστε να μπορούνε μετά να βγαίνουν να λένε για την Αστυνομία που "δεν άφησε τον αγρότη να διαμαρτυρηθεί"..

... και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά... εγώ πλέον απλά γελάω, τι άλλο να κάνω... απορώ πραγματικά μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανοχή του κόσμου σε ό,τι έχει να κάνει με αυτούς τους τύπους που χωρίς να το ξέρει τον κυβερνάνε....

Last edited:
Αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι ενώ οι μετανάστες στην Ελλάδα, νόμιμοι και παράνομοι, έχουν τα μύρια προβλήματα, κάποιοι απ´αυτούς επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν, για πρώτη φορά από ότι ξέρω, για το Κοράνι. Πριν από κάποιο καιρό πολλά γράφονταν για συμμορίες που ξυλοκοπούσαν μεμονωμένους Πακιστανούς, Αφγανούς κλπ., μέχρι και για σιδερογροθιές διάβασα. Άλλες φορές ακούστηκαν ειδήσεις για επιδρομές σε στέκια λαθρομεταναστών από ακροδεξιές ομάδες. Κανένα από αυτά τα περιστατικά, αληθινά ή ψεύτικα δε μπορώ να γνωρίζω, δε στάθηκε ικανό να κινητοποιήσει τους μετανάστες για να διαδηλώσουν, το Κοράνι όμως? Ξέρω ότι για τους πιστούς Μουσουλμάνους το Κοράνι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι η Αγία Γραφή για τους Χριστιανούς, παρόλ' αυτά η αντίδραση με προβληματίζει.

Δεν ξέρω τι να πω ,εγώ βλέπω το δεύτερο βίντεο όπου ο άνθρωπος έχει απελπιστεί γιατί του έσπασαν το μαγαζί και η ξανθιά (ηλίθια όπως λέει και το ανέκδοτο) λέει μην τους χτυπάτε ήμαρτον πια. Φίλε druuna δεν χρειάζεται να λες ότι είσαι ρατσιστής ή εθνικιστής όταν σου σπάνε την περιουσία σου.

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Δεν ξέρω τι να πω ,εγώ βλέπω το δεύτερο βίντεο όπου ο άνθρωπος έχει απελπιστεί γιατί του έσπασαν το μαγαζί και η ξανθιά (ηλίθια όπως λέει και το ανέκδοτο) λέει μην τους χτυπάτε ήμαρτον πια. Φίλε druuna δεν χρειάζεται να λες ότι είσαι ρατσιστής ή εθνικιστής όταν σου σπάνε την περιουσία σου.

Σε λίγο θ'ακούσεις να τον λένε τον μαγαζάτορα παρτάκια επειδή νοιάζεται μόνο για το μαγαζί του και όχι για το πρόβλημα των μεταναστών.... Πάμε στοίχημα?

Τις τελευταιες ωρες εχουν γινει αρκετες προβοκατσιες και καποιοι θελουν να οξυνουν ακομη περισσοτερο τα "πνευματα".
Γινεται μια προσπαθεια απο "ολες" τις πλευρες να μην πραγματοποιηθει η αποψινη συγκεντρωση γιατι τα "πραγματα" δεν ειναι καθολου καλα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41931

Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει σήμερα.
Ειδικά σήμερα είμαι πολύ περίεργος.
Διότι σήμερα αμφότερες οι πλευρές ξέρουν ήδη τον εχθρό και τα όπλα του και δεν θα υπάρχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Κάτι μου λέει ότι θα γίνει της πόπης.
Ελπίζω να μην έχω δίκιο και να κάνω λάθος.
Πάντως καλού κακού μη παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας στις περιοχές υψηλού κινδύνου.

ASTA MANIANA. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ? ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"? ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ.....

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"?
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ.....[/QUOTE]
Δεν έχουμε την δυνατότητα να αποφασίσουμε παρά μόνο να σχολιάσουμε.
Το άλλο.... δεν το κατάλαβα. Sorry!

:coool:....δεν χρειαζονται πομπωδεις εκφρασεις.

Οι Πακιστανοι ειναι πρωτιστως ανθρωποι οπως ολοι μας.
Δεν χρειαζεται να σκυβουν κεφαλια και τετοια....
Οι ανθρωποι αυτοι (λαοι) μην ξεχνατε ειναι πολυ ευπλαστοι (εκμεταλευση κ.τ.λ)
και κυριος οταν ειναι( οχλος) (οπως τα χθεσινα) η κατασταση ειναι λιγο δυσκολη...τ.λ.π
Και εγω λεω οτι δεν δεχομαι να μου πεταξει κατω την μοτο/τα ενας Πακιστανος π.χ (λαθρομεταναστης) για διαφορους λογους αλλα δεν θα του παρω και το κεφαλι.
Η κατασταση ειναι "ασχημη" ναι...αλλα σε αυτο δεν φταινε μονο οι λαθρομεταναστες.

Χρειαζεται συνεση ,προβληματισμος και "καθαρες λυσης" στο προβλημα τις λαθρομεταναστευσης και τις μεταναστευσεις γενικοτερα...οι ανθρωποι αυτοι πλεον δεν μπορουν να φυγουν απο εδω(που να πανε?).
Αυτο που πρεπει να μαθουν και να τους δωσουμε να καταλαβουν ειναι οτι η χωρα αυτη ειναι φιλοξενη,ειρηνικη και οχι ρατσιστικη και να σεβαστουν την εδω υπαρχουσα κατασταση.
Τα παιδια τους να μαθουν στο σχολειο για την γλωσσα τους,την θρησκεια τους,τα ηθη και τα εθιμα τους.
Να μαθουν ομως και για την χωρα που τους φιλοξενει και μεθαυριο θα ζητησουν να γινουν πολιτες της.
Σεβασμος.
Που ομως....??
Τους αφηνουν και να θελουν?
Το και (να θελουν) το ξερουν?
Στο χερι μας ειναι,οι λεξεις αλληλεγγυη των λαων να παρει την ερμηνεια που τις χρειαζεται (ουτοπικο να γινει πραγματικοτητα?) και οχι αυτη που δινουν αυτοι (αυτος) που εκμεταλλευονται τους μεταναστες, για λογαριασμο τον αφεντικων τους και τις δικης τους ανελιξης σε καθε ειδους εξουσια.
Αυτος δεν ειναι προδοτης....η ανθελληνας.....οχι.....ενας Βλαξ!! ειναι....

Last edited by a moderator:
Στο παρόν φόρουμ είμαστε ελεύθεροι να εκφράζουμε τις απόψεις μας, εφόσον τηρούμε τα οριζόμενα στον κανονισμό. Η χρήση υποτιμητικών για ολόκληρους λαούς εκφράσεων είναι σαφέστατα εκτός των ορίων, ειδικώς μάλιστα όταν γίνεται για 2η φορά, παρά την ύπαρξη παρατήρησης ως προς το ανεκτό τέτοιων εκφράσεων. Στο μέλος gekat2 επιβάλλεται 3ήμερος αποκλεισμός.

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Δε μοιάζει καθόλου απίθανο πάντως.... το μόνο που παίζει για το αν έγινε είναι η πορεία των κατοίκων των περιοχών αυτών... γιατί τα υπόλοιπα συμβαίνουν καθημερινά χρόνια τώρα...

Επειδή μαζί με τα ξερά 'post' καίγονται και τα χλωρά, ξαναβάζω την φράση που είχα γράψει...

Θα αλλάξει άραγε, ποτέ αυτός ο κόσμος ''Κεμάλ''???Ποτέ...

-bye-

Υ.Γ Να μαστε καλά,ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι για τους εαυτούς τους.

Το Μεταναστευτικό εαν δεν τεθεί επι τάπητος με σοβαρότητα από τίς δυνάμεις εκείνες πού πρώτες θάπρεπε να ασχοληθούν με αυτό θα αποδειχθεί το μεγαλύτερο αγκάθι της επόμενης δεκαπενταετίας στην Ευρώπη.
Ομως οσο οι Νεοφιλελευθερες δυνάμεις βρίσκουν Φτηνά Εργατικά Χέρια και Μαύρη Εργασία θα βάλουν τον κόσμο να αλληλοσκοτώνεται.
Αλλά θα περίμενα απο αυτούς πού ξαφνικά τούς έπιασε ´ανατριχίλα´επειδή σκίστηκε πιθανώς το Κοράνι νά αντιδρούν τό ίδιο σέ οιανδήποτε Προσβολή Θρησκευτικών αλλά και Εθνικών Συμβόλων..
Αλλοιώς είναι παντελώς αναξιόπιστοι.
Η Καταδικάζεις την προσβολή τού Κορανίου,τού Σταυρού ,τού Βούδα συνολικά ή αλλοιώς η στάση είναι Υποκριτική.
Το ίδιο βέβαια πρέπει να συμβαίνει και με τά Σύμβολα.
Αυτοί πού χειροκροτούν το Κάψιμο τής Ελληνικής Σημαίας πώς και αντιδρούν μόνον γιά το Κοράνι??
Σεβασμός γιά ολους λοιπόν και καταδίκη οιασδήποτε Προσβολής οιουδήποτε Συμβόλου.

Ή πλήρης απαξίωση ΟΛΩΝ των συμβόλων (μπουρλότο λέμε) :D :D :D
Σ´αυτό συμφωνώ απόλυτα.
Αλήθεια στις εκκλησίες μέσα γιατί έχουν σκαλιστά έπιπλα και φωτιστικά με κάτι δράκους, αετούς που βγάζουν φωτιά απ´το στόμα και άλλα τέτοια;
Τι σύμβολα είναι αυτά;