Για 2η φορά.

Όταν ζορίσουν τα πράγματα, ακόμη και για τον αγαθότερο από εμάς θα ενεργοποιηθεί το ένστικτο της επιβίωσης και προάσπισης του ατομικού συμφέροντος.

αυτη δυστηχως,ειναι η μεγαλυτερη-σκληρη- αληθεια και δεν τολμα κανεις μας να την αναφερει...

εαν ομως η κατασταση χειτοτερεψει και μας πλησιασει σε αποσταση αναπνοης,τοτε θα αρχισουν τα οργανα...:guitarist:

Ασφαλώς θα έχετε ακούσει για την απαγωγή, την δολοφονία και την πυρπόληση του επιχειρηματία στο Ηράκλειο της Κρήτης, δεν θα έχετε ακούσει όμως για τις προσευχές που ζητάνε από τον Ύψιστο οι δράστες να είναι Έλληνες γιατί σε αντίθετη περίπτωση ... θα γίνει του Δεκέμβρη!

Στα 10 εκατομμύρια, τι δηλαδή πιστεύεις πως θα μπορούσαμε να παρέχουμε; Από ένα καρβέλι ψωμί; Πού θα τους στεγάζαμε; Ποιοι γιατροί θα τους περιέθαλπαν; Σε ποιες νοσοκομειακές κλίνες; Ποιες σχολικές αίθουσες θα δέχονταν τα παιδιά τους; Ωραία τα όσα λες, δεν αντιλέγω. Κανείς (οκ, σχεδόν κανείς) δεν θέλει να είναι απάνθρωπος. Κάπου όμως υπάρχει το σημείο όπου όλοι μας θα αναγκαζόμασταν να γίνουμε "απάνθρωποι".

Έβλεπα χθες σε ένα ντοκυμαντέρ, το αρσενικό λιοντάρι που είχε πιάσει τη λεία δεν άφηνε κανέναν από την αγέλη του να φάει πριν χορτάσει το ίδιο. Ούτε τα μικρά του. Όταν ζορίσουν τα πράγματα, ακόμη και για τον αγαθότερο από εμάς θα ενεργοποιηθεί το ένστικτο της επιβίωσης και προάσπισης του ατομικού συμφέροντος.

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να πάρουν μερικά καρβέλια απο κάτι Βαρδινογιαννηδες και να ταίσουν τον κόσμο, μέχρι να τον γυρίσουν πίσω στην πατρίδα του, εφόσον δεν θα χωράμε άλλους.

Τώρα για την Κρήτη δεν θα το σχολιάσω, τους είδαμε και τους υπερ νόμου μάγκες Κρητικούς...

Όσο για το ένστικτο είναι κάτι που δεν θα ήθελα να δω να ενεργοποιήται. Το είδα και σε περιστάσεις τριτοκοσμικές και κατάλαβα ότι τελικά ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζωό...

Last edited:
Τουλάχιστον θα προσπαθούσα να τους παρέχω ότι μπορώ, όπως κάνουν οι γέροντες στα νησάκια που τους πετάνε..

δηλαδή αν έρθουν 10 άτομα(έλληνες) με το έτσι θέλω και εγκατασταθούν στο σπίτι σου θα τους βγάλεις και φαΐ???

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ? ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ.

Η κουβέντα έγινε τηλεπαράθυρο.
Το θέμα δεν είναι εγώ, εσύ, ο άλλος.
Το θέμα είναι τι κάνει το μπ@ρδέλ@ το κράτος και για τους ιθαγενείς (χαχαχα) και για τους μετανάστες.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Το θέμα είναι τι κάνει το μπ@ρδέλ@ το κράτος και για τους ιθαγενείς (χαχαχα) και για τους μετανάστες.

Για μένα το θέμα μοιραία επεκτείνεται... Με ένα κράτος που είναι κατά γενική ομολογία μπου__λο, εμείς τι ακριβώς κάνουμε? Κατηγορούμε την κυβέρνηση? Κι εκεί τελειώνει ο ρόλος μας?

Ξερεις πολύ καλά τι κάνει.
Στρεφει τούς ´ντόπιους´εναντιον των Ξενων και τούς Ξενους εναντιον των ντοπιων μεροκαματιαρηδων..
Οσοι απομεινουν θα προσληφθούν χωρίς ένσημα ,θα παίρνουν 600 ευρά και θα λένε και ευχαριστώ.
Και ο ΣΕΒ θα τριβει τα χερια του.

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

.....
Τώρα για την Κρήτη δεν θα το σχολιάσω, τους είδαμε και τους υπερ νόμου μάγκες Κρητικούς...
...

Απλώς μετέφερα ένα κλίμα που υπάρχει, μια κουβέντα που γίνεται πολύ συχνά. Το τι μπορεί να συμβεί με "αγανακτισμένους πολίτες", αυθόρμητα ή όχι, το είδατε προ μηνών.

Τώρα, αν μερικοί έχουν χολή σε περίσσεια και θεωρούν πως βάζοντας στην σειρά λέξεις όπως "κρητικούς", "μάγκες" και "νόμο" περιγράφουν κάτι τότε η λύση είναι ένα ποτηράκι ξύδι (100ml) τρεις φορές την ημέρα.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Ξερεις πολύ καλά τι κάνει.
Στρεφει τούς ´ντόπιους´εναντιον των Ξενων και τούς Ξενους εναντιον των ντοπιων μεροκαματιαρηδων..
Οσοι απομεινουν θα προσληφθούν χωρίς ένσημα ,θα παίρνουν 600 ευρά και θα λένε και ευχαριστώ.
Και ο ΣΕΒ θα τριβει τα χερια του.

Δε χρειάζεται κάτι άλλο αυτό το thread, ο Σπύρος τα είπε όλα. +1

δηλαδή αν έρθουν 10 άτομα(έλληνες) με το έτσι θέλω και εγκατασταθούν στο σπίτι σου θα τους βγάλεις και φαΐ???
Στο σπιτι του ο καθενας κανει οτι θελει. Η χωρα μας , δεν ειναι σπιτι σου. Ειναι και δικο μου.

Στο σπιτι του ο καθενας κανει οτι θελει. Η χωρα μας , δεν ειναι σπιτι σου. Ειναι και δικο μου.

Eπειδή ακριβώς είναι όλων μας το σπίτι, και επειδή υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τους προστατεύσουν, και άλλοι που θέλουν να τους ξεφορτωθούν, γι'αυτό υποτίθεται ότι πρέπει αυτός που κυβερνά να κοιτά χωρίς συναισθηματισμούς το μέλλον της χώρας και των πολιτών της, για τα οποία εξελέγη ως υπεύθυνος.

Εγώ προσωπικά δηλώνω αδύναμος να τους διώξω, όταν δω έναν ταλαίπωρο θα τον ταϊσω, θα τον ποτίσω, και θα του δώσω και ρούχα να ντυθεί.

Όταν ο ένας γίνει 10, τότε θα κάνω ό,τι μπορώ, προβληματιζόμενος βέβαια γιατί θα ζω κι εγώ στα όριά μου..

Όταν οι ταλαίπωροι γίνουν 20, και αρχίσουν να κόβουν βόλτες κάτω απ'το σπίτι μου θα αρχίσω να νιώθω άσχημα που δε μπορώ να τους περιοποιηθώ.

Όταν γίνουν 50 κι αρχίσουν να δημιουργούν ένα γκέτο γύρω απ'το σπίτι μου, στο οποίο εγώ θα'μαι στόχος, διότι δε μπόρεσα να τους φροντίσω, τότε πλέον θα ζητάω με κάποιον τρόπο να γυρίσουν σπίτι τους, ή να τους περιθάλψει με κάποιο τρόπο το κράτος.

Όταν το κράτος είναι αυτό που είναι... τότε γιατί ο απεγνωσμένος πολίτης να θεωρείται ρατσιστής?

Κάποιοι κρίνουν πολύ εύκολα, από την άνεση του σπιτιού τους, που προφανώς έιναι μακριά από τέτοιες καταστάσεις...

Κάποια μέρα είχε γράψει κάποιος εδώ μέσα, δε θυμάμαι ποιός... "όποιος θέλει να έρχονται μετανάστες έτσι τελείως ελεύθερα, ας φιλοξενεί ο ίδιος στο σπίτι του από 5-6.... ώστε τελικά όλοι να ζουν αξιοπρεπώς..."

Δυστυχώς όμως δεν το κάνουν αυτό. Και το να δωρίζουμε κάθε χρόνο ρούχα σε οργανώσεις, δε φτάνει...

Συμφωνώ, αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση... η ερώτηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του φόρουμ...

αν έρθουν 10 άτομα(έλληνες) με το έτσι θέλω και εγκατασταθούν στο σπίτι σου θα τους βγάλεις και φαΐ???

Λοιπόν μερικούς δεν τους καταλαβαίνω όπως και εκεινοι...

Για τους Κρητικούς δεν θα σχολιάσω, δεν το είπα με κακό τρόπο...

Για το αν θα τους τάιζα, ναι θα τάιζα όσους μπορούσα και το παράδειγμα του Maestro με βρίσκει σύμφωνο μέχρι το σημείο περι τους 50..

Αλλά τα πάντα σταματούν σε αυτό που πολύ σωστά έχει αναφέρει 100 φορές ο Σπύρος και αφορά το κράτος και την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική, τα υπόλοιπα είναι κουβεντούλες για το τσιγάρο.

-bye-

Συμφωνώ, αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση... η ερώτηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του φόρουμ...

αν έρθουν 10 άτομα(έλληνες) με το έτσι θέλω και εγκατασταθούν στο σπίτι σου θα τους βγάλεις και φαΐ???
Ο παραλληλισμος ειναι εντελως ακυρος για αυτο δεν απαντησα. Αλλο τα κρατη, αλλο τα σπιτια. Δεν παιζει κανενα ρολο τι θα εκανε ο καθενας απο εμας σπιτι του με το πως πρεπει να αντιμετωπιζει ενα κρατος δικαιου τους ανθρωπους.
Παντως μιας και βαφουμε τη πολυκατοικια αυτο το καιρο, καφε τους εβγαλα-bye-

Επίσης αν διαβάσεις το link που παρέθεσε ο Βλάσσης, θα πάρεις μια ιδέα ότι το "έτσι θέλω" δεν ισχύει.