Για 2η φορά.

Re: Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Και ποιά είναι η πραγματικότητα? Το μίσος απέναντι στον κάθε κακομοίρη?
Να ζητάμε κάτεργα ώστε να δουλεύεται το φαϊ που τρώει?
Αυτά τα λένε τα περιττώματα της κοινωνίας που η ίδια απέβαλλε προ πολλού.

Το μίσος απέναντι στον κάθε κακομοίρη δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά το αποτέλεσμά της. Στο μίσος οδηγείται ο κόσμος που υποφέρει απ'αυτό το φαινόμενο. Σε ακραία λόγια σαν αυτά που αναφέρεις οδηγείται ο κόσμος βλέποντας ανθρώπους να μην αναγνωρίζουν ότι κάτι συμβαίνει και να ισοπεδώνουν τον προβληματισμό του με ρατσισμό και ξενοφοβία.

Το μίσος απέναντι στον κάθε κακομοίρη δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά το αποτέλεσμά της. Στο μίσος οδηγείται ο κόσμος που υποφέρει απ'αυτό το φαινόμενο. Σε ακραία λόγια σαν αυτά που αναφέρεις οδηγείται ο κόσμος βλέποντας ανθρώπους να μην αναγνωρίζουν ότι κάτι συμβαίνει και να ισοπεδώνουν τον προβληματισμό του με ρατσισμό και ξενοφοβία.

Ο ρατσισμός εκφράστηκε στα λόγια που γράφτηκαν προηγούμενα και στα οποία απάντησα σε προηγούμενο ποστ.
Προς τι η ένσταση λοιπόν αφού δηλώνεις κατά του ρατσισμού κι εσύ?

.
Προς τι η ένσταση λοιπόν αφού δηλώνεις κατά του ρατσισμού κι εσύ?

Το έχω γράψει πολλές φορές παραπάνω. Συζητάμε το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών στην Ελλάδα. Και η συζήτηση έχει μετατραπεί στο να χωριστούμε σε δύο ομάδες, όπου η μία θεωρεί ότι ζούμε σε έναν υπέροχο κόσμο που αντέχει να έρχονται 50 χιλιάδες άτομα κάθε μήνα, θεωρώ υπερβάλλοντας, μόνο και μόνο για να τη σπάσει στην άλλη, και η άλλη ότι πρέπει αύριο να ξυλοκοπήσουμε όλους τους μετανάστες μέχρι να σηκωθούν να φύγουν, επίσης υπερβάλλοντας μάλλον, για να τη σπάσει στην πρώτη...

Με το να είμαστε ξεροκέφαλοι και να στεκόμαστε σε μια λέξη που´πε ο άλλος μέσα στα νεύρα του ή μέσα στην προσπάθεια του να κάνει αυτό που λέει πιο ξεκάθαρο με μια υπερβολή, απλά καταλήγουμε να ειρωνευόμαστε και να μην έχουν διατυπώσει οι περισσότεροι μια προσωπική άποψη σχετικά με το αν τα πράγματα είναι ρόδινα ή όχι, και με το προς ποιά κατεύθυνηση θα πρέπει να αναζητηθεί μια λύση...

Κοινώς είμαστε τελείως off-topic, και συνεχώς στα όρια του flame, χωρίς κανένα λόγο.

Με το να είμαστε ξεροκέφαλοι και να στεκόμαστε σε μια λέξη που´πε ο άλλος μέσα στα νεύρα του ή μέσα στην προσπάθεια του να κάνει αυτό που λέει πιο ξεκάθαρο με μια υπερβολή, απλά καταλήγουμε να ειρωνευόμαστε.............

???
μόνιμα δικαιολογείς τους μαύρους πάντως, να το κοιτάξεις...

p.s. όχι τους έγχρωμους, τους άλλους:flipout:

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Oι πλατείες είναι μονίμως γεμάτες με διάφορους γραφικούς που κάνουν ομιλίες. Λέγονται Χρυσή Αυγή, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΟΤΕΣ, και διάφορα άλλα γραφικά... .

To ΠΑΜΕ μην το συγκρίνεις με την χρυσή αυγή.
Ελπίζω το έκανες από κεκτημένη ταχύτητα και όχι γιατί το πιστεύεις.

Έχεις όρεξη, ως συνήθως. Εγώ όχι. Φιλάκια -bye--bye--bye-

λάθος και πάλι.
καμία όρεξη δεν έχω ποτέ.

τα κεκαλυμμένα ισορροπιστικά που δικαιολογούν μόνιμα και μονομερώς φασιστοειδείς απόψεις, κόβουνε την όρεξη σε όλους.-bye-

To ΠΑΜΕ μην το συγκρίνεις με την χρυσή αυγή.
Ελπίζω το έκανες από κεκτημένη ταχύτητα και όχι γιατί το πιστεύεις.

Έχεις δίκιο. Ήταν όντως κεκτημένη ταχύτητα, και εξηγείται από το ότι την πρώτη φορά που το είχα δει σε αφίσες παλιά, είχα την εντύπωση ότι ήταν κάτι άλλο, γιατί μου'χε φανεί πολύ αστείο σαν όνομα... και η πρώτη εντύπωση μένει στο υποσυνείδητο.

Ωστόσο τα λοιπά τα εξομοιώνω, ως ακραίες ιδεολογίες....

Last edited:
Η εργασία των φυλακισμένων είναι αποδεκτή ακόμη και από την Ευρωπαική Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Εφόσον η μόνη λύση για να αποφύγουμε τα γκέτο είναι η δημιουργία ειδικών χώρων συγκέντρωσης μέχρι να βρεθούν καταλληλότερες λύσεις (επαναπροώθηση, ενσωμάτωση όπου χρειάζεται), δεν βλέπω τον λόγο να μην εργάζονται για τα έξοδα διαβίωσής τους οι λαθρομετανάστες.

Επίσης όποιος αριστεροκουλτουριαροδιεθνιστής θέλει, μπορεί να αναλαμβάνει εθελοντικά τα έξοδά 2-3 λαθρομεταναστών ώστε να μπορούν αυτοί να τα ξύνουν ανενόχλητοι όλη μέρα και να κάνουν διακοπές all inclusive στην Ελλάδα.....

λάθος και πάλι.
καμία όρεξη δεν έχω ποτέ.

τα κεκαλυμμένα ισορροπιστικά που δικαιολογούν μόνιμα και μονομερώς φασιστοειδείς απόψεις, κόβουνε την όρεξη σε όλους.-bye-

Το μονομερώς είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα ποστ συγκεκριμένων μελών εδώ μέσα, στα οποία δε συμπεριλαμβάνομαι. Το ότι εσύ διάβασες ως συνήθως το μισό ποστ μου παραπάνω για να βγάλεις το συμπέρασμα που έχεις βγάλει από πριν είναι δικό σου θέμα, ο καθένας έχει τον τρόπο του να αξιολογεί καταστάσεις, και είμαι ο τελευταίος που θα στον άλλαζα...

Επίσης όποιος αριστεροκουλτουριαροδιεθνιστής θέλει, μπορεί να αναλαμβάνει εθελοντικά τα έξοδά 2-3 λαθρομεταναστών ώστε να μπορούν αυτοί να τα ξύνουν ανενόχλητοι όλη μέρα και να κάνουν διακοπές all inclusive στην Ελλάδα.....

όχι βέβαια...
οι καλές μας Τράπεζες να αναλάβουν και οι Μεγαλοκεφαλαιούχοι που για χάρη τους συμβαίνει ό,τι συμβαίνει. Αυτοί άνοιξαν τα σύνορα, αυτοί περισσότερο από τον καθένα εκμεταλλεύονται το πρόβλημα. Ή μήπως αυτούς θέλουμε να καμαρώνουμε που ξύνονται με τα λεφτά σου ρίχνοντας και φαπίτσες σε σένα και μένα?

Εδώ οι Τράπεζες εξαιρούνται από την έκτακτη εισφορά, και θα πληρώσουν τους λαθρομετανάστες; χλωμό. Πάλι ο λαός θα τα φορτωθεί. Οπότε πρέπει να επιβαρυνθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο, πάντα σε ανθρώπινα πλαίσια για τους λαθρομετανάστες αλλά με αυστηρό έλεγχο παράλληλα.
Δεν επιτρέπεται να δημιουργηθούν γκέτο στην Ελλάδα, δεν είμαστε Αμερική και δεν το αντέχει η ελληνική κοινωνία. Για αυτό πρέπει να υπάρξουν ειδικοί καταυλισμοί και κατά προτίμηση στο πουθενά, μακριά από αστικά κέντρα. Ας τους βάλουν να καλλιεργούν και κανένα χωραφάκι, να βόσκουν κάνα γίδι, να πίνουν φρέσκο γαλατάκι. Όχι όλη μέρα μπύρες στις πλατείες και κοπροσκύλιασμα σαν συμμορίες....

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Όχι όλη μέρα μπύρες στις πλατείες και κοπροσκύλιασμα σαν συμμορίες....
Αυτή είναι απτή πραγματικότητα. Ειδικά όταν μεθάνε γίνονται επικίνδυνοι.
Αρχίζουν να μαλώνουν και σφάζονται μεταξύ τους με τα μπουκάλια της μπύρας.
Όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ούτε κι εγώ βεβαίως.
Δεν πάνε να βγάλουν το λαιμό τους. Αρκεί να μείνουν μακρυά μας.

Καλά όλα αυτά αλλά τουλάχιστον στην δουλειά που κάνω εγώ μόνο οι Αλβανοι και οι "κακοί" μετανάστες λένε πλέον ευχαριστώ (στις όποιες υπηρεσίες που τους προσφέρω)...οι Ελληνες φαίνεται ότι ψάχνουν να βρουν τρόπο να ξεχρεώσουν και να συντηρήσουν το αρκουδοτζιπ που πρόσφατα παρέλαβαν από κάποιο νταβατζή της νύχτας που τυγχάνει να έχει και μάντρα με πολυτελή...

Καμαρωτός καμαρωτός βγαίνει από την τζιπαρα του,,αλλά παραδόξως μόλις ερχόμαστε φάτσα με φάτσα του πέφτουν τα μούτρα και αρχίζει να ψελλίζει αγενεστατα..

Αντιθέτως ο λιγδιάρης που χαροπαλεύει στο φανάρι, πάντα με το χαμόγελο και ένα μεγαλοπρεπές ευχαριστώ στο τέλος...

Να χέσω των πολιτισμό μας και τ ακριβά βραχιόλια μας...άνθρωποι θα γίνουμε ποτέ η θα μείνουμε ζώα σε όλη μας την ζωή??

Μπορείτε τώρα άφοβα να με μπαναρισετε....

Last edited:
Κώστα και Σάκη, αρκετά μηνύματά σας διεγράφησαν. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ αυτή η κόντρα. Καταλάβαμε όλοι ότι διαφωνείτε. Δεν θα συνεχιστούν, όμως, οι εκατέρωθεν προσβολές και ειρωνίες. Όποιος δεν αντέχει τις απόψεις του άλλου, παρακαλείται ν' απέχει.

Καλά όλα αυτά αλλά τουλάχιστον στην δουλειά που κάνω εγώ μόνο οι Αλβανοι και οι "κακοί" μετανάστες λένε πλέον ευχαριστώ (στις όποιες υπηρεσίες που τους προσφέρω)...οι Ελληνες φαίνεται ότι ψάχνουν να βρουν τρόπο να ξεχρεώσουν και να συντηρήσουν το αρκουδοτζιπ που πρόσφατα παρέλαβαν από κάποιο νταβατζή της νύχτας που τυγχάνει να έχει και μάντρα με πολυτελή...

Καμαρωτός καμαρωτός βγαίνει από την τζιπαρα του,,αλλά παραδόξως μόλις ερχόμαστε φάτσα με φάτσα του πέφτουν τα μούτρα και αρχίζει να ψελλίζει αγενεστατα..

Αντιθέτως ο λιγδιάρης που χαροπαλεύει στο φανάρι, πάντα με το χαμόγελο και ένα μεγαλοπρεπές ευχαριστώ στο τέλος...

Να χέσω των πολιτισμό μας και τ ακριβά βραχιόλια μας...άνθρωποι θα γίνουμε ποτέ η θα μείνουμε ζώα σε όλη μας την ζωή??

Μπορείτε τώρα άφοβα να με μπαναρισετε....

Σπύρο είσαι αιρετικός ρε συ.. Ξέρεις τι λες?:grinning-smiley-043
Εμείς εδώ τους μαύρους τους έχουμε για τις κλωτσιές βρε μόνο, τι κι αν είναι μες τη βρώμα, ταλαιπωρημένοι μες το δρόμο. Τους σαπίζουμε στο ξύλο, τους βρίζουμε τις μάνες, τη χώρα τους, στα κάτεργα άμα λάχει μη κοπροσκυλιάζουν. Να πάνε να δουλέψουν, η δουλειά κάνει τους άντρες.. κι η μ@λ@κια τους μ@λ@κες.. Χαλάνε την εικόνα του πολιτισμού μας ρε συ. Παρκάρεις το καγιέν και δίπλα απ' τα σκατά του σκύλου στο πεζοδρόμιο κάθεται στα γόνατα ο λίγδας επέτης και χαλάει το πορτρέτο... το'χεις λίγο αυτό?
Ο αρχιλιγδιάρης ο Δήμαρχος που έχει να πλύνει τα πεζοδρόμια στην Αθήνα από τους Ολυμπιακούς του 2004 κάνει ό,τι μπορεί για το καλό μας πάντως...

Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε? Ποιά πραγματικότητα βλέπεις?;)

Last edited:
Και δεν μου λέτε παλληκάρια....ποιος τους άνοιξε τις πόρτες και μπήκαν όλοι αυτοί (και στον βαθμό που μπήκαν) τόσα χρόνια??

Οι αριστεροκουλτουριαριδες για τους οποίους φωνάζετε (δεν είμαι απο αυτούς όσο και αν το θέλετε),,η οι δεξιοκεντρωοι καλοφαγάδες που ψηφίζετε και ξαναψηφίζετε τόσα χρόνια.....

Και δεν μου λέτε παλληκάρια....ποιος τους άνοιξε τις πόρτες και μπήκαν όλοι αυτοί (και στον βαθμό που μπήκαν) τόσα χρόνια??

Οι αριστεροκουλτουριαριδες για τους οποίους φωνάζετε (δεν είμαι απο αυτούς όσο και αν το θέλετε),,η οι δεξιοκεντρωοι καλοφαγάδες που ψηφίζετε και ξαναψηφίζετε τόσα χρόνια.....

Σπύρο οι καλοφαγάδες έχουν κύρος, μην το ψάχνεις.
Έτσι είναι....
αυτή είναι η ζωή κι έτσι θα είναι πάντα. Σεβασμός.
Εσύ τι είσαι δηλαδή να μιλήσεις για αυτούς? Ήσυχααααα:guitarist:

Η κουλτούρα θα μας φάει κι ο Λαζόπουλος
Γονάτισαν κάθε αξία, μας έκαναν υπανάπτυκτους:flipout::flipout::flipout:

Αγαπητέ φίλε Σπύρο είναι γνωστό ότι τα <<ελληνικά σύνορα>> άνοιξαν επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη και υπουργού εξωτερικών Αντωνίου (για να είμαι sic) Σαμαρά το 1990-1993 :coool::coool::coool:

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Αγαπητέ φίλε Σπύρο είναι γνωστό ότι τα <<ελληνικά σύνορα>> άνοιξαν επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη και υπουργού εξωτερικών Αντωνίου (για να είμαι sic) Σαμαρά το 1990-1993 :coool::coool::coool:

Το ξερω απο πρωτο χερι,,ηταν τοτε που παίρνοντας το τρενο για την σχολη μου εβλεπα τους ασηκωτους με τα αυτοματα να μπαινουν στο τρενο και να κατεβαζουν τους Αλβανους κατω...

Τι ειρωνεία... ανοίγουμε την πορτα μας σε κάποιον και χωρίς λόγο τον πλακώνουμε και στις κλωτσιές