Για 2η φορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΛΟ.

όχι βρε, για τη πατρίδα τα κάνουνε :flipout:

Και είπα επίσης ότι όσο απαιτούμε η αστυνομία να μη συλλαμβάνει τα ζώα που καίνε τον άγνωστο στρατιώτη και το πολυτεχνείο, έτσι δε μπορούμε να απαιτούμε να συλλαμβανει τους εκάστοτε χρυσαυγίτες.

Ποιος απαιτει να μην τους συλλαμβανει η αστυνομια? Μηπως αυτοι που την ελεγχουν? Μηπως αυτους βολευει η αδρανεια της? Και ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον?

Γιατι ολοι οι αλλοι, θεωρουμε καθηκον της να τους συλλαμβανει και μαλιστα ειναι ενας απ τους λογους που εγω θεωρω οτι η ΕΛΑΣ εχει αποτυχει παταγωδώς.

Last edited:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Εξακολουθω να περιμενω την χρηματικη συμμετοχη για βοηθεια στους αλλοδαπους,να κανουμε εργα και οχι μονο να γραφουμε στο πληκτρολογιο

Δεν ειναι ο ερανος η λυση για κανενα προβλημα τους.

Ποιος απαιτει να μην τους συλλαμβανει η αστυνομια? Μηπως αυτοι που την ελεγχουν? Μηπως αυτους βολευει η αδρανεια της?

Όσο κι αν με προβληματίζει αυτό το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ΟΛΟΙ αυτοί που συλλαμβάνονται και ορδές έξω από τη ΓΑΔΑ απαιτούν να ελευθερωθούν, είναι αθώοι περαστικοί...

Μπορεί να μην είναι απλώς θέμα γεωγραφικής κατανομής, αλλά και γονιδιακής προδιάθεσης, και να ρέπει η Βόρειος Ελλάδα προς τον ρατσισμό. Ή μπορεί να είναι στο γάλα, στο νερό, ποιος ξέρει. Τώρα βέβαια πώς συνδέεται η ανωτέρω ροπή της Θεσσαλονίκης με τον μητροπολίτη της, ο οποίος δεν εξελέγη από τους Θεσσαλονικείς αλλά διορίστηκε από την Ιερά Σύνοδο, δεν γνωρίζω, αλλά πάλι κάποια σχέση θα υπάρχει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΙΜΟΥΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΛΠ. ΑΠΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

Ποιος απαιτει να μην τους συλλαμβανει η αστυνομια? Μηπως αυτοι που την ελεγχουν? Μηπως αυτους βολευει η αδρανεια της?

Γιατι ολοι οι αλλοι, θεωρουμε καθηκον της να τους συλλαμβανει και μαλιστα ειναι ενας απ τους λογους που εγω θεωρω οτι η ΕΛΑΣ εχει αποτυχει παταγωδώς.

Η αστυνομία προστατεύει τον πολίτη και τη πατρίδα, για αυτό δεν τους συλλαμβάνει ποτέ. Η αφρόκρεμα των ελλήνων
whatever.gif
ποτέ δεν παρανομεί ούτε συλλαμβάνεται, γιατί απλά δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας σαν έθνος :antlers:

Όσο κι αν με προβληματίζει αυτό το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ΟΛΟΙ αυτοί που συλλαμβάνονται και ορδές έξω από τη ΓΑΔΑ απαιτούν να ελευθερωθούν, είναι αθώοι περαστικοί...

Ρε μαεστρο, συζηταμε τ αυτονοητα. Η αστυνομια ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Το δεχομαστε ολοι αυτο?

Και απο τη στιγμη που ενας κατασταλτικος μηχανισμος εχει γινει μπαχαλο, λογικο ειναι και να μην μπορει να λειτουργησει σωστα, και να κανει (τραγικα) λαθη, και να παρεισφρυουν σ αυτον ξενα σωματα. Που διαφωνεις?

Και αφου μια τετοια κατασταση εχει παγιωθει στην ΕΛΑΣ, ειναι λογικο ν' αναρωτιεται κανεις για ποιο λογο συμβαινει αυτο. Δεν μπορω να φανταστω πως ειναι θεμα ανικανοτητας και οχι σκοπιμοτητας..

Δεν μπορω να φανταστω πως ειναι θεμα ανικανοτητας και οχι σκοπιμοτητας..

Αν ζούσαμε σε κάποια άλλη δυτικοευρωπαϊκή χώρα θα συμφωνούσα. Όμως εδώ θα μπορούσε απλά η αστυνομία να είναι τόσο παρατημένη στη μοίρα της όπως και κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία...

Ανικανότητα, αδιαφορία, "στραβά μάτια" στη σκοπιμότητα κάποιων.... Είναι απαραίτητο δλδ να είναι τμήμα ενός μεγάλου σχεδίου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΛΟ.

Επειδη εσεις ησασταν παρων στα γεγονοτα και εγω οχι ,ειναι προφανες οτι εχετε αντικειμενικη αποψη .Αν απο την αλλη θεωρειται αυτοματως την αποψη των δημοσιαγραφων αντικειμενικη ,εγω απλα σας υπενθημισα οτι περιμενω να μαθω απο εσας.Εγω δεν κατεχω οθτε την δικη σας ουτε καμμια αλλη αληθεια,πολυ πιθανον αυτα που λετε να ειναι σωστα.Συνιθηζω να βλεπω λιγο πιο αποστασιοποιημενα τα γεγονοτα και δεν πιστευω ουτε την αστυνομια ουτε αυτους που καταγγελουν την αστυνομια.

Πώς γίνεται και όλα τα θέματα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση, ή το Μακεδονικό, ή τους μπαχαλάκηδες, να γυρνούν στο τέλος σε κουβέντα για τους 50-100 χρυσαυγίτες.....
Αυτοί είναι αυτοί που είναι, ό,τι και να λέμε 100 κολλημένοι θα υπάρχουν.

Για το θέμα του τόπικ θα πούμε τίποτα; Για τους χιλιάδες ρακένδυτους και μη που κυκλοφορούν και τώρα το καλοκαίρι έχουν ξαφρίσει ότι τσάντα, κινητό και πορτοφόλι υπάρχει στις τουριστικές περιοχές; Που φοβάσαι να σταματήσεις στα φανάρια γιατί ορμάνε μαζικά; Που στη Θεσσαλονίκη δίπλα στα Δικαστήρια αν δεν μιλάς Κινέζικα νιώθεις ξένος και φοβάσαι να περάσεις το βράδυ; Ή απέναντι από το Σταθμό που χωρίς όπλο δεν περπατάει στην πλατεία ούτε ο Ράμπο;

Ανικανότητα, αδιαφορία, "στραβά μάτια" στη σκοπιμότητα κάποιων.... Είναι απαραίτητο δλδ να είναι τμήμα ενός μεγάλου σχεδίου;

Δεν υιοθετώ σεναρια συνομοσιολογιας γενικα κ αοριστα..

Λεω ξεκαθαρα πως μια υπηρεσια σαν την αστυνομια λογω του ρολου της μπορει ξεκαθαρα να προσδωσει πολιτικα οφελη, να στρεψει την κοινη γνωμη στην κατασταση που επιθυμει αυτος που την χειριζεται, να ''δημιουργησει'' προβληματα κ αναγκες στο λαο, να αποκρυψει σκανδαλα και παραλειψεις σε αλλους τομεις, να εκτιναξει στα υψη ενα κομμα και να καταβαραθρωσει ενα αλλο..

Απο κει και περα, ειναι πολυ πιο ευκολο να ελεγξεις εναν οργανισμο, οταν αυτος ειναι διαλυμενος, μιζερος, ανεκπαιδευτος, σε πληρη συγχιση και χωρις συλλογικο αισθημα ευθυνης.

Το συσχετισμο αυτον λοιπον, καποιοι τον κανουν, καποιοι οχι.

Last edited:
Διεγράφησαν αρκετά ποστ για τους γνωστούς λόγους. Τους γνωστούς λόγους που γνωρίζουν καλά και οι ''παλιοί'' και οι ''νέοι'' του φόρουμ. Όσοι δεν τους γνωρίζουν ή τους έχουν ξεχάσει, προτείνω να ξαναρίξουν μια ματιά στους Κανονισμούς. Πάντως, συζήτηση σε αυτό το ύφος, αποκλείεται να συνεχιστεί. Όποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του παρακαλείται ν' απέχει από το πληκτρολόγιο.

Εφόσον, και αυτή η παράκλησή μου αποβεί άκαρπη ως προς την ομαλή διεξαγωγή της κουβέντας, το νήμα θα κλειδωθεί δια παντός χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια.

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΙΜΟΥΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΛΠ. ΑΠΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

Τα ποσοστά ο Καρατζαφέρης απο ποιούς τά παίρνει??
Απο τούς Ανθιμους ή απο τίς περιοχές μέ την μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα??
Aπο τον Ψωμιάδη ή απο ανθρώπους ,πού στην πλειοψηφία τους ειναι χαμηλόμισθοι και κάκιστα ενημερωμένοι??
Ποιος τους ενημέρωσε αυτούς ολους άρα γε??
Στον Αγιο Παντελεήμονα πώς και το ΛΑΟΣ πήρε 12%..??
Γινανε ολοι αυτοί ξαφνικά ρατσιστές??
Η τούς έχουν κανονικά γραμένους,οπως και τούς μετανάστες??
Oσο γιά τούς Χρυσαυγίτες σαφώς και εμφανίζονται εκεί πού δέν τούς σπέρνουν και πιθανότατα και με την ανοχή κάποιων κύκλων..
Οι ´αντιρατσιστές´πού μαζεύονται εκεί είναι Κάτοικοι Αγ.Παντελεήμονα άρα γε ή αυτόκλητοι Προστάτες ποιών και γιά ποιον λόγο??
Kαι απο πότε τά Καουμποϊλίκια Χρυσαυγιτών και ´αντεξουσιαστών´δίνουν λύση στο Μεταναστευτικό Ζήτημα??
Mια χαρά έχει βολευτεί το Σύστημα μέ τέτοιες οδομαχίες ακραίων ομάδων...

Last edited:
Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

McZab, το ποστ σου τροποποιήθηκε. Παρεκάλεσα λίγο πιο πίσω να σταματήσουν οι προσωπικές αιχμές και αντιπαραθέσεις. Προφανώς, λόγω απουσίας δεν το διάβασες. Όπως και να έχει η συζήτηση θα συνεχιστεί με κατάθεση απόψεων και όχι ''αντικειμενικές'' αλήθειες. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, καλώς να ορίσει, όποιος θέλει να κάνει εύκολες κρίσεις και να διαμορφώσει θέσφατα, καλό είναι ν' απέχει.

Επειδή με τις "τροποποιήσεις" δεν τα πάω καλά και καθώς στη "συμμετοχή" εσείς συμπεριλαμβάνετε και τη (επιλεκτική) λογοκρισία επιλέγω να απέχω πράγμα που προφανώς δεν θα σε στεναχωρήσει και ιδιαίτερα. Πολλοί συμφορουμίτες άλλως τε με καλύπτουν με τα γραπτά τους με το παραπάνω...

ΥΓ. Μπορείς να μου θυμίσεις ποια ακριβώς παράγραφο των κανονισμών παραβίασα και διεγράφη το ΥΓ μου? Ή μήπως η διαφύλαξη του κύρους της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνεται πλέον στα καθήκοντα της Δ.Ο.?

Last edited:
Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Τέλος. Νόμιζα ότι η εθνική, ελληνοχριστιανική παιδεία ορισμένων θα το έχει εμφυσήσει αυτό αλλά φαίνεται γελάστηκα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ. ΕΔΩ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Η Εθνική Γαλλική Παιδεία και μάλιστα υπο ένα Κράτος πού επισήμως είναι Ανεξίθρησκο δεν εμπόδισε τούς Γάλλους να υποστηρίξουν συντριπτικά τον Σαρκοζί μετά τά τεράστια επεισόδια στά Γκέτο Μεταναστών.
Επίσης το Εθνικό Ιταλικό Κράτος πού είναι κυρίως Καθολικό (και που οι Καθολικοί ειναι φανατικότεροι τών εδώ ορθοδόξων)αλλά και η Ιταλική Παιδεία δεν απέτρεψαν την εκλογή τού Μπερλουσκόνι μέ συντριπτικά ποσοστά ,ο οποίος μάλιστα προχώρησε στο απαράδεκτο κατ´εμέ μέτρο τών ´Περιπολιών Πολιτών´...
Οπότε η θα συζητάμε για το τί και γιατί συμβαίνουν ολα αυτά σε ολη την Ευρώπη ή θα καταφεύγουμε σε Πυροτεχνήματα για την Ελλάδα.
Και οι Ευρωπαϊκές Χώρες έχουν ´Ικανότερη´Αστυνομία,πού επίσης σκοτώνει και μάλιστα χαλαρά και άνετα(περίπτωση Αθώου Βραζιλιάνου που εκτελέστηκε εν ψυχρώ απο 5 Βρεττανούς Αστυφύλακες ,απλά επειδή τους φανηκε υποπτος)..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Επειδή με τις "τροποποιήσεις" δεν τα πάω καλά και καθώς στη "συμμετοχή" εσείς συμπεριλαμβάνετε και τη (επιλεκτική) λογοκρισία επιλέγω να απέχω πράγμα που προφανώς δεν θα σε στεναχωρήσει και ιδιαίτερα. Πολλοί συμφορουμίτες άλλως τε με καλύπτουν με τα γραπτά τους με το παραπάνω...

Θα με στενοχωρήσει η αποχή σου όσο και η συμμετοχή σου, δράμι παραπάνω, δράμι παρακάτω....

ΥΓ. Μπορείς να μου θυμίσεις ποια ακριβώς παράγραφο των κανονισμών παραβίασα και διεγράφη το ΥΓ μου?

Προφανώς, τα ποστ που έχω γράψει σ' αυτό το νήμα παρακαλώντας για απάλειψη χαρακτηρισμών και άστοχων παρομοιώσεων, σου είναι αδιάφορα. Έτσι και για μένα αδιάφορο ήταν το ΥΓ σου....

Ειναι μαλλον προφανες οτι καποιοι ξερουν κατι παραπανω απο τους υπολοιπους για την συνεργασια ΕΛ.ΑΣ - ακροδεξιων.Ας μοιραστουν τις γνωσεις τους με εμας,τους απλους θνητους, που δεν ξερουμε.Και μια παρατηρηση ακομη,ολοι οσοι βλεπουν το θεμα ανθρωπινα γιατι δεν συμμετεχουν στην προταση μου για ερανο?

Εγώ πρόσφατα (πριν ένα μήνα) έστειλα στην κενυατική κοινότητα της Αθήνας 2 μεγάλους σάκκους με ρούχα δικά μου.Εχω βοηθήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες συλλογικές προσπάθειες.Αν υπάρχει διάθεση από άλλα μέλη ευχαρίστως να συνεργαστώ και να βοηθήσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Προφανώς, τα ποστ που έχω γράψει σ' αυτό το νήμα παρακαλώντας για απάλειψη χαρακτηρισμών και άστοχων παρομοιώσεων, σου είναι αδιάφορα. Έτσι και για μένα αδιάφορο ήταν το ΥΓ σου....

Λυπάμαι που δεν μπορώ να κρατήσω το ενδιαφέρον σου με τις απόψεις μου. Θυμάμαι και από το παρελθόν ότι οι απόψεις άλλου τύπου σε κρατούν πιο εύκολα. Δεν γνώριζα όμως ότι αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή κάποιου σε thread. Θα προσαρμοστώ στο μέλλον...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Ή μήπως η διαφύλαξη του κύρους της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνεται πλέον στα καθήκοντα της Δ.Ο.?

Μετά από τόσο καιρό στο φόρουμ, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι στα καθήκοντα της Δ.Ο. περιλαμβάνεται η διαφύλαξη του κύρους και της ομαλής διεξαγωγής της κουβέντας, είτε μιλάς για την ΕΛ.ΑΣ, είτε για οτιδήποτε άλλο....

Αν αυτό με κάνει εμπαθή, ρατσιστή, φασίστα, ακροδεξιό κ.λ.π., τι να κάνω....

Θα ζήσω με τη ρετσινιά.