Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Πλάκα πλάκα βρε Πάνο...

μιας κι έχεις δρομολογήσει την κατασκευή του Home Cinema....
δεν δίνεις το ελεύθερο στην κυρά να αποφασίσει για το αυτοκίνητο για να μπορείς να "παίξεις" όπως θες εσυ μετά για το Home Cinema??:Banane0:

λέω εγώ τώρα...:BDGBGDB55:

Ακούω ότι η μερσεντές στο θέμα της αξιοπιστίας έχει πιάσει πάτο.
Πολυτελή αυτοκίνητα που μένουν στο δρόμο από βλάβες κυρίως στα ηλεκτρονικά τους (και έχουν πολλά).
Αλλά έχουν καλή εγγύηση. Σου το παίρνουν με το γερανό και το επισκευάζουν δωρεάν!

Μιχαλη, ακουω κι εγω διαφορα...τι να πω. Απο την αλλη, το θετικο της ολης υποθεσης ειναι οτι οποιο αυτοκινητο και να παρω, μετα το περαν της εγγυησης, εχω τον πεθερο που ειναι μηχανικος αυτοκινητων κι ετσι δεν θα εχουμε εξοδα :grinning-smiley-043

Πλάκα πλάκα βρε Πάνο...

δεν δίνεις το ελεύθερο στην κυρά να αποφασίσει για το αυτοκίνητο για να μπορείς να "παίξεις" όπως θες εσυ μετά για το Home Cinema??:Banane0:

Διπλωματη....:flipout:

Πλάκα πλάκα βρε Πάνο...

Δημητρη, σε σπιτι 200 τετραγωνικα μου παραχωρησε το καθιστικο 15 τετραγωνικων, μετα απο παρακαλια, για να κανω οτι θελω με τα ηλεκτρονικα καλουδια. Θα της δωσω τωρα και την επιλογη του αυτοκινητου???

ΥΓ. Βρε, μπας και ειμαστε "παναδες" και δεν το παραδεχομαστε??? :blink::blink:

Δημητρη, σε σπιτι 200 τετραγωνικα μου παραχωρησε το καθιστικο 15 τετραγωνικων, μετα απο παρακαλια, για να κανω οτι θελω με τα ηλεκτρονικα καλουδια. Θα της δωσω τωρα και την επιλογη του αυτοκινητου???

15 / 200 ??????? :bang::slapface:

Παρε οτι γουσταρεις αγορι μου και μην ασχολεισαι .....:flipout:

Επειδη το αυτοκινητο αφορα κατεπεκταση το σπιτι , και ο HOME MANAGER ειναι ενας, αστην να αποφασισει να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο :grinning-smiley-043

Μα η γυναικα μου (μελλουσα) εχει ηδη αυτοκινητο (Peugeot 307 - 2005). Λες να καταληξω να κραταω εγω αυτο μετα και η γυναικα το καινουριο??? Γιατι εαν ειναι ετσι, πιο καλα να παρω ενα RUBY, για να μην μπορει να τον καβαλησει κιολας!!! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Γιωργο, εαν ηταν καλυτερο εξωτερικα το Lexus, δεν θα το συζητουσα καθολου!!! Αλλα εξωτερικα μου μοιαζει με... HONDA!!! :7SFGSFG:

Το αυτοκινητο θα αγοραστει στο 1ο τριμηνο του 2008, οποτε ισως προλαβω και το Α4 που λες. :ernaehrung004:

Συμφωνώ αλλά εδώ τιθεται το ερώτημα:

Το αυτοκινητο το αγοράζεις για να το χαίρεσαι εσύ ή για να το βλέπουν οι γείτονες (το λέω με καθε καλη διάθεση μην με παρεξηγήσεις).

Εγώ θα κοίταζα άλλα σε ενα αυτοκινητο

-- Ενεργητική και παθ. ασφάλεια
-- Επιδοσεις (αξιοπρεπεις)
-- Λογικό κόστος χρήσης και συντήρησης.. Αμα ειναι για καθε service να μου πινουν το αίμα και να καίει τα αντερά του τι να το κάνω ? Καλύτερα να τα χώνω αλλού τα χρήματα
-- Χώρους (εαν σκέφτεσαι σύντομα παιδιά κλπ)

Μετά την εμφάνιση...

Μα η γυναικα μου (μελλουσα) εχει ηδη αυτοκινητο (Peugeot 307 - 2005). Λες να καταληξω να κραταω εγω αυτο μετα και η γυναικα το καινουριο??? Γιατι εαν ειναι ετσι, πιο καλα να παρω ενα RUBY, για να μην μπορει να τον καβαλησει κιολας!!! :BDGBGDB55:

Α γεια σου, το πιασες !!

Ξερεις τι ειναι να σου λεει , παιρνω το αυτοκινητο να παω για καφε με τις φιλες μου , παρε το δικο μου αφου μονος σου θα φυγεις ? :flipout::flipout:

Παρε το vw200 μολις ερθει να εχεις το κεφαλι κου σιγουρο και τα λεφτακια σου βιδωμενα στο ταβανι :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Συμφωνώ αλλά εδώ τιθεται το ερώτημα:

Το αυτοκινητο το αγοράζεις για να το χαίρεσαι εσύ ή για να το βλέπουν οι γείτονες (το λέω με καθε καλη διάθεση μην με παρεξηγήσεις).

Εγώ θα κοίταζα άλλα σε ενα αυτοκινητο

-- Ενεργητική και παθ. ασφάλεια
-- Επιδοσεις (αξιοπρεπεις)
-- Λογικό κόστος χρήσης και συντήρησης.. Αμα ειναι για καθε service να μου πινουν το αίμα και να καίει τα αντερά του τι να το κάνω ? Καλύτερα να τα χώνω αλλού τα χρήματα
-- Χώρους (εαν σκέφτεσαι σύντομα παιδιά κλπ)

Μετά την εμφάνιση...

Γιωργο, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ομως οπως ειπα το Lexus ειναι 2500 κυβικα (απο εκει ξεκιναει και ανεβαινει...) οποτε καπου αυτο με χαλαει, οπως και στην καταναλωση φυσικα. Καθημερινα κανω περιπου 60 χλμ. Προς το παρον εχω παρει ενα Hyundai Getz 1100 και ξεχναω να το γεμισω!!!!

Οσο για τα παιδια, ειναι η αληθεια οτι θελω να γινω γρηγορα χαζομπαμπας :worshippy: Ισως αυτος ειναι κι ενας λογος που σκεφτομαι οτι εαν δεν παρω τωρα καλο αμαξι για εμενα, μετα με τα εξοδα των παιδιων και τις υποχρεωσεις που θα αυξανονται, θα το σκεφτομαι συνεχεια και ισως δεν το παρω ποτε!!!

Παρε το vw200 μολις ερθει να εχεις το κεφαλι κου σιγουρο και τα λεφτακια σου βιδωμενα στο ταβανι :flipout:

Και να φωναζω τον Καστρουνη να μου το ξεμπουκωνει!!! :worshippy:

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

αυτο αποτελει προσβολη και αιτια μπαναρισματος σου φιλε Πανο που να μαθει οτι εισαι και μελος της συντακτικης ομαδας....:flipout::flipout:
15 τετραγωνικα πιανει μονο το κεντρικο ηχειο...:Banane0::Banane0:ντροπη να παραδωσεις τους κωδικους σου παρ αυτα και να αγορασεις ενα THX φαρασι ενα ΗD φακιολι μια 7.1 σφουγγαριστρα και ενα blueray ξεσκονοπανο με φτερα να χαρει και η γυναικα σου.....:flipout::flipout:και απο αυτοκινητο μην ασχοληθεις και πολυ αρκει να εχει σχαρα που να σε βολευει και να μην πιανεσαι διοτι ετσι οπως εχεις σχισει την γατα μαλλον επανω της βλεπω να καθεσαι:ADFADF1::ADFADF1:

Μιχαλη, ακουω κι εγω διαφορα...τι να πω. Απο την αλλη, το θετικο της ολης υποθεσης ειναι οτι οποιο αυτοκινητο και να παρω, μετα το περαν της εγγυησης, εχω τον πεθερο που ειναι μηχανικος αυτοκινητων κι ετσι δεν θα εχουμε εξοδα :grinning-smiley-043
Ο πεθερός σου μπορεί να είναι μηχανικός, αλλά έχεις δει πόσο χρεώνουν κάποια ανταλλακτικά;
Και ο καλύτερος μηχανικός θα χρειαστεί τα ανταλλακτικά.
Όταν θα αγοράσεις ανταλλακτικά θα καταλάβεις ότι πήρες ακριβό αυτοκίνητο.
Δεν το λέω για να σε απογοητεύσω, αλλά για να λάβεις υπ´όψιν σου όλες τις παραμέτρους.
Εγώ μετά από αρκετά αυτοκίνητα που οδήγησα έχω πρώτη προτεραιότητα την αξιοπιστία και μετά όλα τα άλλα, δηλ. σχεδίαση, χώρους, επιδόσεις, κρατήματα, ντιζάϊν, ομορφιά κ.λ.π.
Απλώς η γνώμη μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

αυτο αποτελει προσβολη και αιτια μπαναρισματος σου φιλε Πανο που να μαθει οτι εισαι και μελος της συντακτικης ομαδας....:flipout::flipout:
15 τετραγωνικα πιανει μονο το κεντρικο ηχειο...:Banane0::Banane0:ντροπη να παραδωσεις τους κωδικους σου παρ αυτα και να αγορασεις ενα THX φαρασι ενα ΗD φακιολι μια 7.1 σφουγγαριστρα και ενα blueray ξεσκονοπανο με φτερα να χαρει και η γυναικα σου.....:flipout::flipout:και απο αυτοκινητο μην ασχοληθεις και πολυ αρκει να εχει σχαρα που να σε βολευει και να μην πιανεσαι διοτι ετσι οπως εχεις σχισει την γατα μαλλον επανω της βλεπω να καθεσαι:ADFADF1::ADFADF1:

ΚΛΑΙΩ!!! :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Μμμμμμμμμ....κρυαδες!!!!!!!!!

ΥΓ. Η σχαρα να ειναι απο αλουμινιο? :BDGBGDB55:

Προτασεις...δεν βλεπω προτασεις και ανησυχω!!!!!

Εγω προτεινω να παρεις αυτο που σου κανει εσενα καλυτερα . Αμα εισαι ευχαριστημενος εσυ, θα ειμαστε κι εμεις !!!:grinning-smiley-043

Α, ξεχασα , οπωσδηποτε να κανεις τα τετραγωνικα 30 !!!!

Η αληθεια ειναι Χρηστο οτι εχω ψιλοκαταληξει στην Mercedes. Βεβαια θα παω να οδηγησω και το AUDI γιατι μου εχει κατσει και θα σκασω εαν δεν το οδηγησω.
Οσα για τη Mercedes...ακομα εχω διλημμα μεταξυ της Elegance Vs Avantgarde. Η μια ειναι πλουσια και η αλλη sport. Υπαρχει και σε AMG, που εχει μεταλλικα πενταλς και αλουμινια απο μεσα, με κοστος 1000 ευρο παραπανω απο τις προηγουμενες.