Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του
Allo ftoxi, kia allo "minimal".
Kai xoris na xero ti exei i 330 mesa apo mama, nomizo oti einai poio plousia apo mia 320 (px. bloke diaforiko,). Nai ok, afto den einai sto esoteriko alla einai ena paradeigma.
Tha doume ti exei mesa mia 330 (kai i 325 mas kanei), kai meta tin fortonoume mexri ta 45k.
ΦΥσικα και με ενδιαφερει και το κομματι της μεταπωλησης. Ποτε δεν ξερει κανεις! Μα για αυτο και ειμαι βασικα μεταξυ αυτων των 3 εταιριων που ανεφερες Ντινο, με μονη προσθηκη το Lexus, που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση το εσωτερικο του και η οδηγικη του συμπεριφορα, αλλα με χαλασαν η εξωτερικη του εμφανιση και ο κυβισμος του.
Η 330d δεν εχει το ιδιο καλουπι-σκελετο με ολες τις 3αρες? Γιατι οπως εγραψα εμενα μου φαινεται τελειως ψευτικη μεσα η 3αρα και πολυ φτωχη. Ολα πρεπει να τα βαλεις εξτρα! Εαν ειναι για να τη γεμισω μεσα να μας φαει αλλα 5 χιλιαρικα, τοτε thanks, αλλα δεν θα παρω...
Allo ftoxi, kia allo "minimal".
Kai xoris na xero ti exei i 330 mesa apo mama, nomizo oti einai poio plousia apo mia 320 (px. bloke diaforiko,). Nai ok, afto den einai sto esoteriko alla einai ena paradeigma.
Tha doume ti exei mesa mia 330 (kai i 325 mas kanei), kai meta tin fortonoume mexri ta 45k.