Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

ΦΥσικα και με ενδιαφερει και το κομματι της μεταπωλησης. Ποτε δεν ξερει κανεις! Μα για αυτο και ειμαι βασικα μεταξυ αυτων των 3 εταιριων που ανεφερες Ντινο, με μονη προσθηκη το Lexus, που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση το εσωτερικο του και η οδηγικη του συμπεριφορα, αλλα με χαλασαν η εξωτερικη του εμφανιση και ο κυβισμος του.

Η 330d δεν εχει το ιδιο καλουπι-σκελετο με ολες τις 3αρες? Γιατι οπως εγραψα εμενα μου φαινεται τελειως ψευτικη μεσα η 3αρα και πολυ φτωχη. Ολα πρεπει να τα βαλεις εξτρα! Εαν ειναι για να τη γεμισω μεσα να μας φαει αλλα 5 χιλιαρικα, τοτε thanks, αλλα δεν θα παρω...

Allo ftoxi, kia allo "minimal".

Kai xoris na xero ti exei i 330 mesa apo mama, nomizo oti einai poio plousia apo mia 320 (px. bloke diaforiko,). Nai ok, afto den einai sto esoteriko alla einai ena paradeigma.

Tha doume ti exei mesa mia 330 (kai i 325 mas kanei), kai meta tin fortonoume mexri ta 45k.

Ολα πρεπει να τα βαλεις εξτρα! Εαν ειναι για να τη γεμισω μεσα να μας φαει αλλα 5 χιλιαρικα, τοτε thanks, αλλα δεν θα παρω...

Για BMW μιλάμε... Μην το ξεχνάς....
icon12.gif

Το βιβλιαράκι που θα σου δώσουν με τα extra είναι πιό χοντρό από το manual.
icon10.gif

(Παρ' όλα αυτά είμαι fun της BMW... Audi δεν θα έπαιρνα... ίσως, ίσως λέω τό S3... )

Για BMW μιλάμε... Μην το ξεχνάς....
icon12.gif

Το βιβλιαράκι που θα σου δώσουν με τα extra είναι πιό χοντρό από το manual.
icon10.gif

(Παρ' όλα αυτά είμαι fun της BMW... Audi δεν θα έπαιρνα... ίσως, ίσως λέω τό S3... )

Sostos!
Me 5000 orofi & navigation meto zori

Μαλιστααααα....δηλαδη θα με ξανακανετε να παω να δω την BMW αλλη μια φορα...

04_02040.jpg

2007_31_02220.jpg

Χμμμμ....:chinscratch:

45.000 για BMW 330d λίγα δεν είναι; Eχω την εντύπωση ότι ούτε η βασική έκδοση που είναι όντως φτωχή δεν κάνει τόσο.
Πάνο για την αίσθηση που σου προκάλεσε το εσωτερικό φταίει η λιτή σχεδίαση. Το έπαθα και εγώ όταν πήγα από mercedes σε bmw. H ποιότητα όμως είναι εξαιρετική. Επίσης για τα πετάγματα του πισινού δεν θα έχεις πρόβλημα, με τα ηλεκτρονικά ενεργά, πρέπει να κάνεις πολύ χοντρή λαλακία για να φύγει το αμάξι. Το καινούργιο C δεν το έχω οδηγήσει, όμως με την 3 άρα αυτό που θα έχεις σίγουρα είναι ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

Χτύπα το το δεύτερο και μην το συζητάς .

Kαι αν οι πενηντάρηδες που οδηγούν Μercedes , μπορούσαν να την αποκτήσουν πιο νωρίς , πιστεύω θα το έκαναν. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

45.000 για BMW 330d λίγα δεν είναι; Eχω την εντύπωση ότι ούτε η βασική έκδοση που είναι όντως φτωχή δεν κάνει τόσο.
Πάνο για την αίσθηση που σου προκάλεσε το εσωτερικό φταίει η λιτή σχεδίαση. Το έπαθα και εγώ όταν πήγα από mercedes σε bmw. H ποιότητα όμως είναι εξαιρετική. Επίσης για τα πετάγματα του πισινού δεν θα έχεις πρόβλημα, με τα ηλεκτρονικά ενεργά, πρέπει να κάνεις πολύ χοντρή λαλακία για να φύγει το αμάξι. Το καινούργιο C δεν το έχω οδηγήσει, όμως με την 3 άρα αυτό που θα έχεις σίγουρα είναι ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

Μαριε, καπως ετσι το βλεπω κι εγω. Βασικα για εμενα τα κριτηρια ειναι:
1. Παθητικη ασφαλεια
2. Οδηγικη ευχαριστηση
3. Εσωτερικο που να μου αρεσει (απο μεσα θα το οδηγω αλλωστε :grinning-smiley-043)
4. Εξωτερικη σχεδιαση

Τωρα, φυσικα και γνωριζω οτι σε ενα τετοια αυτοκινητο τετοιας κατηγοριας, οτιδηποτε κοστιζει περισσοτερο απο τα υπολοιπα αυτοκινητα (service, ανταλλακτικα,...). Ομως στο τελος της ημερας εαν σκεφτομασταν μονο αυτα, τοτε δεν θα περναμε τιποτα! Καλα να ειμαστε να εχουμε την υγεια μας και μια ζωη ολο θα δουλευουμε! Ας ευχαριστηθουμε και κατι. :grinning-smiley-043

Marie, i 330 exei 50k.
Me "meson" tha paei sta 45

kosmous: Οσο περισσοτερο τα βλεπω παλι, αυτο μου επιβεβαιωνει. Και περισσοτερο σπορ μου φαινεται εμενα η Mercedes απο την BMW.

boltsis: Μου αρεσει πολυ, αλλα με χαλαει γιατι το ασπρο δεν ειναι μεταλλικο αλλα ακρυλλικο...Βεβαια μπορω με αυτο τον τροπο να γλυτωσω και καποιο ποσο, γιατι το μεταλλικο στη Mercedes εχει 2300!!! Με εβαλες σε σοβαρες σκεψεις τωρα...Δεν θα λερωνει ευκολα ομως σε σχεση με ενα ασημι χρωμα μεταλλικο???

Είσαι σίγουρος ότι δε βγαίνει σε μεταλλικό το άσπρο?Δε νομίζω να λερώνει το άσπρο πολύ.Πάντως εμένα μου αρέσει το άσπρο και το σκέφτομαι όταν θα πάρω το slk 200.Πάντως είναι ειδική έκδοση με το άσπρο.Αλλά και το bmw coupe είναι θάνατος!!Είναι σαφώς πιο νεανικό και πιο σπορ.

http://www.carbodydesign.com/archive/2006/04/25-bmw-3-series-coupe/Bmw-3-Series-Coupe-4-lg.jpg

Last edited:
Θα έπαιρνα την avantgarde για ένα και μόνο λόγο:

Καλό το αστεράκι-στόχαστρο αλλά έχει και γαϊδούρια που τα ξηλώνουν για πλάκα...

Θα έπαιρνα την avantgarde για ένα και μόνο λόγο:

Καλό το αστεράκι-στόχαστρο αλλά έχει και γαϊδούρια που τα ξηλώνουν για πλάκα...

Αυτο μου το εχουν πει πολλοι να το προσεξω.

Εντωμεταξυ μολις τηλεφωνησα στις BMW κ Mercedes κι εκλεισα αλλο ενα test drive για το Σαββατο, να γινει αλλη μια συγκριση. Λεω να παρω και τη γυναικα μαζι να μου πει κι αυτη τη γνωμη της. :BDGBDGB53:

Οι Jaguar λένε πολύ. Απο Mercedes η R Class δίνει ρέστα αλλά δεν ξέρω απο τιμές τι γίνεται.

Aπο Volvo μεριά πέρασες ;;; Renault ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για βοηθηστε λιγο για αγορα νεου του-του

Απο Mercedes η R Class δίνει ρέστα αλλά δεν ξέρω απο τιμές τι γίνεται.

Ξεκινανε απο 66000 ευρο...

Aπο Volvo μεριά πέρασες ;;; Renault ;;;

Τα Volvo τα θεωρω πολυ καλα αμαξια, αλλα δεν μου αρεσουν σαν εμφανιση. Για Renault δεν το συζητω :violent-smiley-030:

Αν πήγαινα Σουηδία μεριά, μάλλον Saab...

Saab οπως ξαναεγραψα δεν εχει αντιπροσωπο στη Ροδο και θα πρεπει καθε φορα που χρειαζεται service το αμαξι να το ανεβαζω Αθηνα. Οποτε απορριπτεται λογω καταστασεων...:7SFGSFG:

Πάντως η 200άρα Mercedes ταξί που έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο Volvo μου τον Μάιο, σχεδόν διαλύθηκε. 3φορές μεγαλύτερη ζημιά από το Volvo, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει παραμορφώσεις σε όλο το αμάξωμα. Όμως παραμορφώθηκαν μόνο τα τμήματα που δέχθηκαν την πρόσκρουση (πίσω προφυλακτήρας/φτερό). Αυτά.

Όντως σε τέτοια χρήματα, και για κούρσα, μάλλον θα κοιτούσα ιαγουάρο. Αρέσουν στη σύζυγο τα αιλουροειδή?:flipout: