ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ... κι όχι μόνο

Παρών!
Τα είδα αλλά δεν με συγκινούν τόσο όσο οι δικές μου σπελιαλιτέ.
Ξέρετε πως είναι να πάρεις 3 κοτόπουλα ξεκοκαλισμένα μόνο το κρέας τους σε κομματάκια, να τα βάλεις σε ένα τάπερ μαζί με κρεμμύδια, μαϊντανό, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι, λεμόνι και να τα αφήσεις 2 μέρες στο ψυγείο να πάρουν μέσα τους όλα αυτά τα μυρωδικά;
Mετά τα ρίχνεις πάνω στα κάρβουνα από πουρνάρι και αλλοίμονο στις γκαστρωμένες που μυρίζουν εκείνη την ώρα τα ντουμάνια.
Τι ρεβύθια, πλυγούρια και κόλιαντρα.
Το ίδιο μαρινάρισμα το κάνω και με μπριζόλες βέβαια αν έχω κάνει το πρόγραμμα προ 2 ημερών.

Σλούρπ!

Παρών!
Ξέρετε πως είναι να πάρεις 3 κοτόπουλα ξεκοκαλισμένα μόνο το κρέας τους σε κομματάκια, να τα βάλεις σε ένα τάπερ μαζί με κρεμμύδια, μαϊντανό, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι, λεμόνι και να τα αφήσεις 2 μέρες στο ψυγείο να πάρουν μέσα τους όλα αυτά τα μυρωδικά;
Mετά τα ρίχνεις πάνω στα κάρβουνα από πουρνάρι και αλλοίμονο στις γκαστρωμένες που μυρίζουν εκείνη την ώρα τα ντουμάνια.
Το ίδιο μαρινάρισμα το κάνω και με μπριζόλες βέβαια αν έχω κάνει το πρόγραμμα προ 2 ημερών.

Σλούρπ!

Αχόρταγε!!!

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ... κι όχι μόνο

Παρών!

Σλούρπ!

Μιχάλη μου,
είσαι φοβερός!!!!, κι εγώ πρόσφατα άρχισα να πειραματίζομαι με τροφές χαμηλές σε λιπαρά, αλλά δυστυχώς με το Πάσχα, αναθεώρησα πλήρως και έριξα κάτι γαρδουμπάκια και σπληνάντερα στα κάρβουνα και έγινε το σώσε.

Προτείνω να μας δίνεις κάπου κάπου ιδέες, για λαχταριστά εδέσματα, νασαι καλά -bye-

Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ... κι όχι μόνο

Προτιμώ το αντίστοιχο με τις μπριζόλες. Το κοτόπουλο δε μου πολυαρέσει...

Και με μπριζόλες γίνεται και με παντσέτες.
Οι παντσέτες βέβαια είναι πιο νόστιμες, λιπαρότερες γαρ, αλλά το κοτόπουλο αν πετύχει γίνεται .............!!!!!

Μήπως να γινόταν ένα sticky thread με αποδεδειγμένα καλές συνταγές και sites όπου θα μπορούμε να αντλούμε πληροφορίες και tips για καλό μαγείρεμα?
Γιατί, καλός ο Ντίλα και οι μουσικές αναζητήσεις, καλές και οι καινούργιες lcd και τα πλυντήρια βινυλίου,
αλλά ρε παιδιά με άδειο στομάχι δεν γίνεται δουλειά!:flipout: :flipout: :flipout:

Υπογραφή:Ένας αμετανόητος καλοφαγάς!:BDGBGDB55: