Παρών!
Τα είδα αλλά δεν με συγκινούν τόσο όσο οι δικές μου σπελιαλιτέ.
Ξέρετε πως είναι να πάρεις 3 κοτόπουλα ξεκοκαλισμένα μόνο το κρέας τους σε κομματάκια, να τα βάλεις σε ένα τάπερ μαζί με κρεμμύδια, μαϊντανό, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι, λεμόνι και να τα αφήσεις 2 μέρες στο ψυγείο να πάρουν μέσα τους όλα αυτά τα μυρωδικά;
Mετά τα ρίχνεις πάνω στα κάρβουνα από πουρνάρι και αλλοίμονο στις γκαστρωμένες που μυρίζουν εκείνη την ώρα τα ντουμάνια.
Τι ρεβύθια, πλυγούρια και κόλιαντρα.
Το ίδιο μαρινάρισμα το κάνω και με μπριζόλες βέβαια αν έχω κάνει το πρόγραμμα προ 2 ημερών.
Σλούρπ!
Παρών!
Τα είδα αλλά δεν με συγκινούν τόσο όσο οι δικές μου σπελιαλιτέ.
Ξέρετε πως είναι να πάρεις 3 κοτόπουλα ξεκοκαλισμένα μόνο το κρέας τους σε κομματάκια, να τα βάλεις σε ένα τάπερ μαζί με κρεμμύδια, μαϊντανό, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι, λεμόνι και να τα αφήσεις 2 μέρες στο ψυγείο να πάρουν μέσα τους όλα αυτά τα μυρωδικά;
Mετά τα ρίχνεις πάνω στα κάρβουνα από πουρνάρι και αλλοίμονο στις γκαστρωμένες που μυρίζουν εκείνη την ώρα τα ντουμάνια.
Τι ρεβύθια, πλυγούρια και κόλιαντρα.
Το ίδιο μαρινάρισμα το κάνω και με μπριζόλες βέβαια αν έχω κάνει το πρόγραμμα προ 2 ημερών.
Σλούρπ!
Προτιμώ το αντίστοιχο με τις μπριζόλες. Το κοτόπουλο δε μου πολυαρέσει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.