AUDIOINSPECTOR
Established Member
Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις αν είναι ασφαλής η διαδικασία καθαρισμού ηλεκτρονικών πλακετών με το Vevor και απιονσμένο νερό ;
ΝαιΜήπως τυχαίνει να γνωρίζεις αν είναι ασφαλής η διαδικασία καθαρισμού ηλεκτρονικών πλακετών με το Vevor και απιονσμένο νερό ;
Εδώ υποτίθεται ότι υπάρχει πιο εξειδικευμένο υγρό για τις πλακέτες .Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις αν είναι ασφαλής η διαδικασία καθαρισμού ηλεκτρονικών πλακετών με το Vevor και απιονσμένο νερό ;
Οκ.Απλά το αναφέρω για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να κατανοήσουν τις ιδιότητες των διαφόρων υλικών πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με την χημείαδεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς για το αποτέλεσμα του συστήματος σου στο πλύσιμο των δίσκων..
Στα 40 kHz κατηγορηματικά όχι ,ειναι βαθύς ο καθαρισμός που γίνεται και απογειώνεται με την εξωτερική αντλία -φίλτρο με ενεργό άνθρακα .Αυτό που δεν ξέρω είναι το τι ζημιά μπορεί να γίνεται (αν γίνεται) από αυτούς.
Το έχω γράψει πιο πάνωλογικό να πάθει σόκ..
πως καθάριζε τους δίσκους του ο συνάδερφος ;;;
Να γίνει κάτι κατανοητό γιατί ενδεχομένως να μην έχει γίνει .Ο coilmaster μου ρίχνει ξύλο στο αλουμινόχαρτο, δεν το χαϊδεύει.
Αν κάποιοι χρειάζονται πέρασμα με φτηνή βελόνα για να φύγει η "εσωτερική" βρωμιά, τότε ΔΕΝ καθαρίζουν καλά τους δίσκους τους.Το έχω γράψει πιο πάνωεδώ και ένα χρόνο ,πριν σαπουνάδα και Dettol .
όμως οι δίσκοι του είναι σε άριστη κατάσταση τους προσέχει σαν μικρό παιδί δίχως καμία γρατζουνιά αλλά η διαδικασία αυτή με το επώνυμο υγρό είναι χρονοβόρα για τον απλούστατο λόγο κάποιοι χρειάζονται ένα δεύτερο πέρασμα με μια φτηνή κεφαλή για να βγάλει την εσωτερική βρωμιά που έχει ο δίσκος
Αυτός είναι ο λόγος που έβγαλε το συγκεκριμένο προϊόν με υπέρηχους σε ένα πλαστικό περιτύλιγμα , ένα φίλτρο του κιλού και το χρεώνει 1000 ευρώ .
Να γίνει κάτι κατανοητό γιατί ενδεχομένως να μην έχει γίνει .
Είναι επόμενο και λογικό αυτό να γίνεται με το αλουμινόχαρτο γιατί απλούστατα είναι πολύ λεπτό σαν τσιγαρόχαρτο,γενικά ο καθαρισμόςμε την μέθοδο ultrasonic cleaner γίνεται σε συμπαγές υλικά ακόμη και αν είναι λεπτο το αλουμινόχαρτο είναι σε άλλη κατηγορία πάρε πχ ένα φύλο αλουμινίου δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα ακόμη και αν αυτό λέγεται βυνίλιο ,πλαστικό ,χρυσός ,χάλυβας κτλ κτλ .
Το Τεστ το κάνουμε για να δούμε αν δουλεύει τίποτα περισσότερο,τίποτα το λιγότερο ,είναι μια ασφαλή μέθοδος για να μπορέσουμε να κάνουμε βαθύ καθαρισμό αλλιώς τα επιστημονικά εργαστήρια που το χρησιμοποιούν ακόμη και σε χρήση νανοτεχνολογίας θα είχαν σκίσει τα πτυχία τους
Δημιουργεί απλά παλμούς και φυσαλίδες .
Ναι έχει δεύτερο πικαπ για να κάνει αυτήν την δουλειά …Αν κάποιοι χρειάζονται πέρασμα με φτηνή βελόνα για να φύγει η "εσωτερική" βρωμιά, τότε ΔΕΝ καθαρίζουν καλά τους δίσκους τους.
Τόσο απλά....
Έχε υπόψη σου ότι αν η βελόνα βγάζει βρωμιά από τον δίσκο, μέρος της βρωμιάς "χώνεται" ακόμα πιο βαθιά στα αυλάκια..
Το ότι η "βελόνα καθαρισμού" σταμάτησε να "ξερνάει" υλικό, δεν σημαίνει ότι το αυλάκι καθάρισε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.