ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σόρρυ!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

μια αποκλειστηκοτητα ειχα και εγω

υ.γ πλακα κανω,δεν υπαρχει λογος.

ο φιλος browser
εκφραζει και τον δικο μου προβληματισμο.

οχι, ειναι γρουσουζικο

δεν ειναι:grandpa:

Σε λιγες μερες επειδη ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια θα σας δημοσιοποιησω μια απιστευτη ιστορια μιας ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και την οδυσσεια που περασα (φτανει στο τελος της ελπιζω) για να μαθουν ολα τα μελη του φορουμ πως φερονται στους ελληνες καταναλωτες οι μεγαλες εταιρειες που πουλανε τα προιοντα τους και ΚΥΡΙΩΣ το after sale support. Πραγματικα ε¨´πειδη εχω τα στοιχεια στα χερια μου και καποια εκλεκτα μελη του φορουμ την ξερουν την περιπτωση το κανω για να δειτε τι σημαινει εξιδεικευμενο service και την αντιμετωπιση που ειχα. Κατανοηστε οτι δεν μπορω να το αναφερω αμεσως τωρα γιατι ειναι ακομα σε εξελιξη αλλα σε λιγες μερες σας υποσχομαι οτι θα το κανω και πραγματικα θα εκπλαγειτε απο την ολη διαδικασια. Η συνεχεια σε λιγες μερες που ελπιζω να τελειωσουν ολα.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ η για να φοβισει καποιους [καλως η κακως] να κανει ο κυριος που ανοιξε το λημμα δουλεια του και να μην το μαθει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ και εν συνεχεια την κανουμε με κατι ακατανοητα.Νομιζω οτι τα forum δεν ειναι για αυτες τις δουλειες

Πάντως για καταγγελία μπορώ να πω ότι πρωτοτύπησες !!!!!!

Ελληνάρες.......

ΘΑ ηθελα να παρακαλεσω καποια μελη του φορουμ να μην κανουν δηλωσεις εντυπωσιασμου ουτε εξυπνακιστικα σχολια , με ειρωνευτικες αιχμες γιατι αφενος δεν ξερετε τους λογους, και αφετερου εφοσον το φορουμ σας δινει το βημα να εκφρασετε την αποψη σας, να το κανετε με σεβασμο στα αλλα μελη και να μην απαξιωνετε την αποφαση μου αυτη. Ελεος δηλ. πως βιαζετε τοσο βιαστικα συμπερασματα για καποιον που δεν ξερετε προσωπικα και που ΤΟΛΜΗΣΑ τελικα να μην την δημοσιοπησω. Αφηστε λοιπον σε μενα να κρινω εγω αν εκανα καλα η οχι και στην τελικη ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου μετα απο σκεψη για πολυ σοβαρους λογους να μην το κανω. Αυτα και λυπαμαι που καποιοι εδω μεσα σκεφτονται τοσο στενομυαλα. Σας παρακαλω να κλεισει εδω το θεμα. ΤΕΛΟΣ

Θα παρακαλούσα να σεβαστούμε όλοι την επιθυμία του συντάκτη του συγκεκριμένου θέματος. Σας ευχαριστώ :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΑ ηθελα να παρακαλεσω καποια μελη του φορουμ να μην κανουν δηλωσεις εντυπωσιασμου ουτε εξυπνακιστικα σχολια , με ειρωνευτικες αιχμες γιατι αφενος δεν ξερετε τους λογους, και αφετερου εφοσον το φορουμ σας δινει το βημα να εκφρασετε την αποψη σας, να το κανετε με σεβασμο στα αλλα μελη και να μην απαξιωνετε την αποφαση μου αυτη. Ελεος δηλ. πως βιαζετε τοσο βιαστικα συμπερασματα για καποιον που δεν ξερετε προσωπικα και που ΤΟΛΜΗΣΑ τελικα να μην την δημοσιοπησω. Αφηστε λοιπον σε μενα να κρινω εγω αν εκανα καλα η οχι και στην τελικη ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου μετα απο σκεψη για πολυ σοβαρους λογους να μην το κανω. Αυτα και λυπαμαι που καποιοι εδω μεσα σκεφτονται τοσο στενομυαλα. Σας παρακαλω να κλεισει εδω το θεμα. ΤΕΛΟΣ

μόνο στενόμυαλα δεν σκεπτόμαστε.

όταν βγαίνεις δημόσια να κάνεις μία καταγγελία θέλοντας να ενημερώσεις τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, τότε προχωράς και το κάνεις.

Σε σέβομαι αλλά αυτή είναι η άποψη μου και δεν την αλλάζεις.

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

μόνο στενόμυαλα δεν σκεπτόμαστε.

όταν βγαίνεις δημόσια να κάνεις μία καταγγελία θέλοντας να ενημερώσεις τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, τότε προχωράς και το κάνεις.

Σε σέβομαι αλλά αυτή είναι η άποψη μου και δεν την αλλάζεις.

Συμφωνώ ..... σιγά μην μας πει και "κουτσομπόληδες"

αν ηθελες φιλε μου ας μην ανοιγες καθολου το θεμα και ας μην ταλαιπορουσες τοσους συνφορουμιτες, αυτο ηταν δικαιωμα σου.
Απο την στιγμη που λιγοψυχας και κανεις πισω, ε μη κατηγορεις και τους συνφορουμιτες οτι σε ειρωνευονται, γιατι σωστα εκλαμβανουν την ολη συμπεριφορα σου ως εμπαιγμο. Μια συγνωμη απεναντι τους θα την θεωρουσα ηθικα απαραιτητη, απο την στιγμη που δειλιασες και εκανες πισω.

Πριν ανοίξεις το θέμα εσύ έπρεπε να μετρήσεις τα πάντα, τώρα μη μας εγκαλείς για εξυπνακισμό, όσο για τους λόγους δεν θα εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας αν δεν τους μάθουμε.

Status
Not open for further replies.