Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Απάντηση: Re: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

7-9 το πρωί ;:flipout:

Σοβαρά τώρα , αυτό το Σ/κ έχουμε μουσαφίρηδες , οπότε δύσκολα . Το επόμενο σίγουρα σε εσένα , ν´ακούσουμε και λίγο χαϊ εντ . Θα φέρω Βάγκνερ και Πανταζή .

Καλά, δεν πειράζει, θα τον πιώ μόνος μου:firstprize:

Θα καλούσα τον Λύμπε, αλλά κάπου τον πήρε το μάτι μου σε ρόλο χασάπη επί τω έργω οπότε άσ'το καλύτερα :flipout:

Άντε καλό Σ/Κ!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Σπύρο οι τονισμένες φράσεις σου αποπνέουν μια ελαφριά απαξίωση ίσως δε και ειρωνεία (την οποία πιθανότατα δεν είχες πρόθεση να δείξεις σύμφωνα με αυτά που γράφεις παρακάτω).
Για μένα (και πολλούς άλλους) που έχω διαβάσει χιλιάδες ποστ σου ίσως να μην χτυπάνε άσχημα αλλά για κάποιον παραέξω δεν είναι και η καλύτερη διατύπωση.
Πέραν αυτού ακόμη και οι αμπελοφιλοσοφίες κάπου είναι απαραίτητες πόσο μάλλον όταν αφορούν κάτι που ενώνει πάρα πολλούς εδώ μέσα.
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα.
:smile:

Οντως αποπνέουν μιά ´ελαφρά ειρωνεία´.
Τώρα στό κατά πόσον ορισμένοι αποθαρρύνονται απο μιά δική μου γνώμη τι να πω??Δεν ανέφερα κάτι παραπάνω..Καλή συνέχεια ευχήθηκα.
Πάντως τό μουσικό φόρουμ δεν ειναι σωματείο Καλβινιστών μέ σκοπό το ´κοινό καλό´ή την ´διάδοση τού πολιτισμού´.
Μέ την ίδια λογική πάντως δεν θάπρεπε να λέμε κουβέντα για τον Mahler και τον Walker,που βαριέται ο Ντόκ,για τούς Yes και τούς Camel που βαριέμαι εγώ και πάει λέγοντας..
Ισως χρειαστεί να δημιουργηθεί μιά ´Επιτροπή Υποδοχής Νέων´...:cool:
Ηδη αποσύρω την υποψηφιότητά μου.:flipout:

Ναι βρε Σπύρο μου, απλώς τα νέα μέλη δε σε γνωρίζουν.

Γι' αυτό πιστεύω ότι δικαιούνται ένα διάστημα προσαρμογής (κάτι σαν την εβδομάδα προσαρμογής στο στρατό), μέχρι να μας μάθουν.

Μετά αρχίζει η καζούρα...:D

Πάντα χρειάζεται μέτρο . Μπορείς πχ να πείς , όταν σε γνωρίσουν καλά , ότι κοιμήθηκες ακούγοντας Μάλερ , αλλά δεν επιτρέπεται να πείς ότι ήταν 6.30 το απόγευμα :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Οντως αποπνέουν μιά ´ελαφρά ειρωνεία´.
Τώρα στό κατά πόσον ορισμένοι αποθαρρύνονται απο μιά δική μου γνώμη τι να πω??Δεν ανέφερα κάτι παραπάνω..Καλή συνέχεια ευχήθηκα.
Πάντως τό μουσικό φόρουμ δεν ειναι σωματείο Καλβινιστών μέ σκοπό το ´κοινό καλό´ή την ´διάδοση τού πολιτισμού´.
Μέ την ίδια λογική πάντως δεν θάπρεπε να λέμε κουβέντα για τον Mahler και τον Walker,που βαριέται ο Ντόκ,για τούς Yes και τούς Camel που βαριέμαι εγώ και πάει λέγοντας..
Ισως χρειαστεί να δημιουργηθεί μιά ´Επιτροπή Υποδοχής Νέων´...:cool:
Ηδη αποσύρω την υποψηφιότητά μου.:flipout:

Ποιός άφησε εντύπωση ότι το μουσικό φόρουμ είναι σωματείο για το 'κοινό καλό'; Κανείς νομίζω, και σίγουρα όχι όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα εδώ.
Με την ίδια λογική που ανοίγουν θέματα για τον Mahler, την trance/hip-hop/dance, που οι μισοί τα θεωρούν χρήσιμα και οι άλλοι μισοί άχρηστα, θα έπρεπε να αφήσουμε το θέμα εδώ κι όχι να το καταστρέψουμε όπως έγινε.
Πραγματικά λυπάμαι, γιατι από τη μια διαλαλούμε οτι 'το μουσικό φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους' και 'μην παραπονιέστε αλλά γράψτε κάτι γι αυτά που ακούτε' όπως κι ότι δεν απαιτούμε περίτεχνα κείμενα, από την άλλη υποβαθμίζουμε ένα thread νέου μέλους. Είναι ή δεν είναι αντίφαση αυτό;
Εκτός αν στο μουσικό φόρουμ τα threads εκτιμώνται για την αξία τους ή μη και αναλόγως συνεχίζουν ή υποβαθμίζονται, κι εγω δεν το χω παρει είδηση ακόμα... Τι άλλο να πώ πια;; :confused:

Τί γίνεται ρε παιδιά ?
Τώρα που "βράζουν" κάποιες κατηγορίες θα διαλύσουμε και τη δικιά μας με ..αυνανίες ?

Εκτός αν θέλετε την Μουσική σαν στήλη για το Κοσμοπόλιταν ή το Νίτρο..
Ευτυχώς που μετά από αυτή την παρέμβαση,το θέμα βρήκε την σωστή του ροή και σοβαρότητα.
#107 απαντήσεις συνολικά, σχετικές με το θέμα πόσες ..... ;

Λοιπόν, δεν έχει νόημα να αναμασάμε τις τελευταίες τρεις σελίδες.

Αν είναι να πείτε κάτι για την προώθηση της συζήτησης, πείτε το.
Αν όχι, αφήστε το, έτσι κι αλλιώς έχουμε μπόλικα ενδιαφέροντα θέματα εδώ μέσα.

Σας παρακαλώ, μην εξελιξετε το θέμα σε καβγά.
Απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως.

Τάσο ,τα καψώνια. Μην έχεις άγχος. Οι πάλιουρες...
Πλάκα κάνουν.

Κύριοι να σταθούμε στο επίπεδο μας.

Υ.Γ. Γράφουμε ότι γουστάρουμε αλλά αν αρχίσουμε θέματα '' Τι σώβρακο φοράτε όταν ακούτε Heavy Metal '' θα είναι πρωτοποριακό αλλά ξέρω εγώ τώρα...

Γράφουμε ότι γουστάρουμε αλλά αν αρχίσουμε θέματα '' Τι σώβρακο φοράτε όταν ακούτε Heavy Metal '' θα είναι πρωτοποριακό αλλά ξέρω εγώ τώρα...

Εγώ θα το έβρισκα avantgarde πάντως...:beatnik2:

Αλλά μου αρέσει ο σουρεαλισμός γενικά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει

Ποιός άφησε εντύπωση ότι το μουσικό φόρουμ είναι σωματείο για το 'κοινό καλό'; Κανείς νομίζω, και σίγουρα όχι όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα εδώ.
Με την ίδια λογική που ανοίγουν θέματα για τον Mahler, την trance/hip-hop/dance, που οι μισοί τα θεωρούν χρήσιμα και οι άλλοι μισοί άχρηστα, θα έπρεπε να αφήσουμε το θέμα εδώ κι όχι να το καταστρέψουμε όπως έγινε.
Πραγματικά λυπάμαι, γιατι από τη μια διαλαλούμε οτι 'το μουσικό φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους' και 'μην παραπονιέστε αλλά γράψτε κάτι γι αυτά που ακούτε' όπως κι ότι δεν απαιτούμε περίτεχνα κείμενα, από την άλλη υποβαθμίζουμε ένα thread νέου μέλους. Είναι ή δεν είναι αντίφαση αυτό;
Εκτός αν στο μουσικό φόρουμ τα threads εκτιμώνται για την αξία τους ή μη και αναλόγως συνεχίζουν ή υποβαθμίζονται, κι εγω δεν το χω παρει είδηση ακόμα... Τι άλλο να πώ πια;; :confused:

Η τοποθετηση του Skakinen.
E,καλά εάν ένα σχόλιο μέσα σέ τοσα εγκωμιαστικά σχόλια αποθαρρύνει απολογούμαι..
Αλλη φορά θα συμπληρώνω για το τί μουσικές ακούω το φθινόπωρο..

Πάντα χρειάζεται μέτρο . Μπορείς πχ να πείς , όταν σε γνωρίσουν καλά , ότι κοιμήθηκες ακούγοντας Μάλερ , αλλά δεν επιτρέπεται να πείς ότι ήταν 6.30 το απόγευμα :flipout::flipout:

Ε,ναι ρε σύ..
Θα αρχίσω να ανησυχώ για τον παππού..:ADFADF1::Banane0:
Aκου 6.30:ADFAD2:

Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Τάσο ,τα καψώνια. Μην έχεις άγχος. Οι πάλιουρες...
Πλάκα κάνουν.

Κύριοι να σταθούμε στο επίπεδο μας.

Υ.Γ. Γράφουμε ότι γουστάρουμε αλλά αν αρχίσουμε θέματα '' Τι σώβρακο φοράτε όταν ακούτε Heavy Metal '' θα είναι πρωτοποριακό αλλά ξέρω εγώ τώρα...

Ε ναί όμως δεν νομίζω το συγκεκριμένο θέμα να είναι ανίστοιχο του '' Τι σώβρακο φοράτε όταν ακούτε Heavy Metal '' .
Τέλος πάντων το τραβήξαμε πολύ το θέμα με άσχετα μηνύματα.
Δεν ξανακάνω παρατήρηση η υπόδειξη.

Last edited:
τα άσχετα πάντα μπορούν και να σβήνονται....

λέω τώρα...

δυστυχώς παραγνωριστήκαμε...:operator:

Τελικά μη τα υποτιμάτε τα ζωδιακά τόσο.

Μόλις έκανα και γω το τεστ για το κινέζικο ωροσκόπιο....και είμαι σκύλος της βροχής(Rain Dog), ΤΩΡΑ εξηγήται γιατί έχω το Rain Dogs του φίλτατου Tom τόσο ψηλά στη λίστα μου με τα καλύτερα!! :D άκου να δεις οι Κινέζοι εξέλιξη :worshippy:

Σορρυ για το οφτοπικ

Υ.Γ. Η κομματάρα Tango Till They're Sore :worshippy: μοιάζει υπερβολικά με το sinkin soon της Nora Jones που παίζουνε στα ράδια χουμ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17093

Να θυμηθούμε λίγο και κάποιες ωραίες στιγμές που ανήκουν στο .................μακρινό παρελθόν..................και που έχουν σχέση και με μουσική και με συναισθήματα

Για να δουν τα νέα μας μέλη το "ύφος" της κατηγορίας και να θυμηθούμε και εμείς.......