Οπότε καλά είπα .... με παρέσειρε ο Κώστας στην οδό της αμφιβολίας !
Δεν αναρωτήθηκα ποτέ γιατί ακούω μουσική . Ούτε γιατί πίνω νερό ή τρώω .
Mα δεν φταίω εγώ. Αφού άλλα έλεγε χθές και άλλα λέει σήμερα :blink:
Αυτό εννοούσα και εγώ αναφερόμενος σε "ξαφνικές" παρουσίες εν τω μέσω της νυχτός και τα υπόλοιπα που θίχτηκε ο αγαπητός Busoni.(δεν αναφέρω την λέξη γιατί σοκάρει..)
Και εν πάσει περιπτώσει αμα είναι τόσο προσφιλές το θέμα θα μπορούσε να αναρτηθεί στην Εκτός..
Αυτά που απάντησε ο Ντοκ ,ο Σπύρος και όσα έγραψε ο Λύμπε με εκφράζουν απόλυτα.
Μόνο τα ´"Ζώδια και Μουσική" δεν αναρτήσαμε ακόμα..
Δημήτρη το post σου γράφτηκε ενώ είχαν γραφεί αρκετά posts με τοποθέτηση πάνω στο θέμα. Ήταν λογικό,πιστεύω, να απορήσω με το σχόλιο που έγραψες τη στιγμή που άλλοι έγραψαν σοβαρα και επι του θέματος. Επίσης, το θέμα αναρτήθηκε εδώ γιατι αφορά τη μουσική. Αν το θεωρείς αδιάφορο, μπορείς απλά να μην συμμετέχεις. Οι παραλληλισμοί όμως με ζώδια είναι υποτιμητικοί και δεν νομίζω οτι ταιριάζουν στο κλίμα της μουσικής κατηγορίας.
Στο παρελθόν και σε άλλο thread έχεις αναφερθεί στον τρόπο γραφής που πρέπει να διέπει την μουσική κατηγορία και συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Εδω όμως πιστεύω οτι έσφαλες...
Φιλικά,
Σωτήρης
Σωτήρη μου νομίζω πως ήμουν σαφής.Καμμία μομφή.
Ισως το νεαρότερο της ηλικίας σου να σου προσδίδει έναν ενθουσιασμό παραπάνω απο τον δικό μου σε ορισμένα θέματα.
Το τί είναι όμως σοβαρό και τί όχι θα συνεχίσω να το κρίνω με την δική μου αισθητική.Και φυσικά δεν τοποθετήθηκα εκτενώς επί του θέματος.Συμφώνησα όπως έγραψα με τις τοποθετήσεις άλλων μελών.
Ούτε θα ξαναγράψω αν δεν γίνει κάποια ανφορά στο όνομά μου.
Συνεχίστε..
Εδώ το φόρουμ καίγεται και εσείς..
Διακίωμά μου να κρίνω ένα θρεντ από αγνώστους,είτε θετικά είτε αρνητικά.
Εκτός αν απαγορεύεται και αυτό απ τους κανονισμούς οπότε ας διαγραφεί.
Τώρα αν Τάσο πιστεύεις οτι το "Για ποιό λόγο ακούμε Μουσική παύλα τί μας προσφέρει" είναι ζωτικό θέμα συζήτησης στην κατηγορία πάω πάσσο.Εσύ είσαι διαχειριστής.
Petran μάζεψε το ζωνάρι σου που το έχεις λυμένο για καβγά.
Κανείς δεν σε προσέβαλλε.Ούτε σου απαγόρεψε κανείς να γράφεις στην κατηγορία.
Οταν εμένα με προσβάλλανε πραγματικά εδώ μέσα δεν σε είδα να συμμετέχεις.
Εαπναλαμβάνω οτι διατύπωσα την γνώμη μου και μόνο.
Αυτά..
Συγνώμη αλλά το επόμενο θέμα να είναι ´Γιατί αγαπάμε τά άνθη´.
'Ποια εποχή του χρόνου προτιμάμε??'
Μουσικές και φθινόπωρο..
Τι μουσικό δένδρο είμαστε??
Κάποτε στο avforum είχε γίνει μιά συζήτηση περί μουσικής και συναισθηματικής κατάστασης υψηλοτάτου επιπέδου που δυστυχώς χάθηκε..Η περί σιωπής και μουσικής.
Το ´γιατί ακούω μουσική´και λοιπά ...σεβαστό αλλά κατά την ταπεινή μου γνωμη,δεν προσφέρει τίποτα.
Κουόταρα την απάντηση τού Ντόκ,ακριβώς επειδή έγραψε το αυτοτνόητο χωρίς τζιριτζάντζουλες.
Καλή συνέχεια στην κουβέντα.
δεν εχουν στο μυαλο τους αναλογες συζητησεις , οτι πολυ δεν εχουν τοσο βαθιες γνωσεις οπως μερικοι εδω και αναζητουν απαντησεις ακομα και σε ομορφα απλα ερωτηματα μη θεωρωντας τα δεδομενα...η εχοντας απλως την διαθεση να τα φιλοσοφησουν λιγουλακι..η απλως και μονο θελοντας ως νεα μελη να κανουν κουβεντα η να γνωριστουν με αλλα παλιοτερα μελη
Εξαλλου τοσα νεα μελη γραφονται καθημερινα στο avclub ,μακαρι να δειξουν ολοι ενδιαφερον να σηκωσουν ακομα και ενα μονο θεμα εδω στη μουσικη κατηγορια ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.